2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın kızlar.. benim memikler fenaa nası bi sütyen takmam lazım hem kaşınıyo hem acıyo napıcam
bide bursada ev işlerine yardımcı bayan arıyorum bursalılar önerceğiniz birileri varmı

Tatlim iccamasirciya git hamislere ozel sutyenler satiliyoooo demiri teli olmayan yumusak kalin askili 35_50 tl arasi bide bi krem vardi hatirlayan varsa yazsinnn memik kiymetli aman gozun gibi bakk :))

bende sizi özledim cnm çok sevindim haberlerinize bakalım benimkide perşembe olacak gösterirse iyşallah

annemmmmm masallahhhh ılk 3 gunluk resmı gorunce ıcım cız ettınn

ay nasıl cazgırdı biliyormusun 48 saat uyumadığım zamanı biliyom

offf napcaz bılmıyorum valla onceden bende de olmazdı hamılelıkle bırlıkte basladı ne alaka bılmıyorum ama doktorada soramıyorm yoksa hemen muaynene edecekk

kendimizi çokmu sıkıyoruz acaba bişey olcak korkusu falan yada sorunmu var ki..bende istemiyorum alttan muayene

Tatlim iccamasirciya git hamislere ozel sutyenler satiliyoooo demiri teli olmayan yumusak kalin askili 35_50 tl arasi bide bi krem vardi hatirlayan varsa yazsinnn memik kiymetli aman gozun gibi bakk :))

aynen hem hassaslar hemde değerliler..memeklerim benim

kızlar ve bebişler herkese günaydın yazılanları okudum benim şimdiye kadar şükür ilişki sırasında ve sonrasında ağrım olmadı ama bulantı bel ağrısı kötü hele dünden beri bulantı sanki tavan yaptı 5.5ta yataktan zor fırladım bugün 12'de de doktorda randevu var bakalım minikim büyümüş mü? Hepinize güzel bir gün diliyorum:))

sabaha kadar yağmur yağdı aralıksız sesten uyunmuyordu şimdi sanki baha günü gibi öyle bir güneş var ki bu Keşan'ın havasını bir türlü anlayamadım hiç kendi memleketime benzemiyor:)

günaydın hepinize güzel hamişler...
canım ben dün mothercarede küçük bi sepet beşik gördüm dediğin gibi başka odada kullanılabilecek bişey indirimde 68tlydi ama cesaret edip alamadım. ana kucağı alırız diye ama gayet güzeldi. bende park yatak almayı düşünüyorumda aklımın bi ucuda sepet beşiklerde kalcak galiba

yazık yaa milletin işi gücü kalmamış burayı mimletmekle uğraşıyo buraya gelip ortalığı karıştıranların bi çoğuda zaten daha önce yazmamış olanlar..

bune kakıkaten hava atmak falan demısler bız onlardan kıdemlıyız falan ohh onlardan önce dogurucaz sıcalara kalmıcaz falan dur bıraz daha gerılere gıdıp bakıcam nerden cıkmıs olay pess dogrusu

evet ole olmuş şeker bende bunu yazdım onları görünce ne oluyo die
hatunun teki temmuz annleri sayfa bilmem kaç demiş bi onu gördüm dahada geriye gitmedim
ama bu hatun bizim topiğe katılmıyo zaten

Evet gullusum uslubu yuzunden elestiri aldi o arkadas.. topik costu gidiyor arada olacak boyle seyler kalabalikta tartismalar cok normal ilerki aylari merak ediyorum ben asil 5.ay en huysuz donemmis niye bilmem demek onumuzdeki ay basimiza yikilcak buralarrrr leennn herkeste 5.ay olacak :)))))))))

Tabiki 1ay sonra ayrica bi derdi olan arkadas varmis 2ci kizi olacakmis ona soyyyyle sert bi tokat atasim geldi burada sakalastik cok yorumlar yaptik o dereceye hic gelmedik dertlemecek ne varmis bilemedim ..

Doğum gününmüş galiba canım kutlarım ailenle sevdiklerinle bebeciğinle daha nice mutlu yaşlara inşallah :)))

kendimizi çokmu sıkıyoruz acaba bişey olcak korkusu falan yada sorunmu var ki..bende istemiyorum alttan muayene

aynen hem hassaslar hemde değerliler..memeklerim benim

kızlar alttan muayeneden hepimiz çekiniyoruz ama maalesef vajinal muayene çoğu sorunu daha net gösteriyor ilk 2 ay doktorum beni vajinadan muayene etti çünkü bebeğin gelişimi 6 gün ileri şekilde gösteriyormuş hatta ilk gittiğim doktor vajinal muayene yapmadı sadece rahim duvarı kalınlaşmış kese belirgin değil boş gebelik olabilir dedi şimdiki doktoruma gittim 1 gün sonra vajinadan muayene yaptı bırakın keseyi görmeyi embriyo halinde bebişi gösterip kalp atışlarını bile dinletti tedirginliğim de gitti ve 2 ay boyunca vajinal yaptı muayeneyi

Migrenmi vardi sende yoksa hamileliktenmi kuzum. Gecmis olmus
Disi postaci gormemistim hic hemde hamileeee :)))))) iceri gec hemen kuzucum olmaz oyleee insallah alirsin hemencik raporu

benım doktorum zorunlu olmadıkca alttan muayene yapmıyo ultrason kullanma konusunda cokk ıyı oldugu soylenır o nedenle gebelıklerde mumkun oldukca alttan muayene geregı duymuyo. o nednle sımdı adamada dıyemıyorumkı boyle boyle dıye ıyıce cekınıyorum. hatta aklıma sey geldı acaba baska doktora gıdıp alttan muayene olsammı dıye bu seferde olmadık bır ılac verır bırsey yapar bılemdım :26:

bize takan biri sanırım ben kim olduğunu tahmin edebiliyorum her anne grubuna ayrı mesaj atmış 2. üyeliği olduğu için banlanmış durumda bizimle uğraşmaya çalışan biri bizde sayfa 1260 ı hedef göstermiş sayfaya bakınca nie yazdığını anlarsınız
haziran anneleri nie böyle şeyler yazmışlar anlaya bilmiş değilim havamı atıyolar biz onlardan kıdemliyiz falan filan hiç merak edipte sayfalarına girmemiştim şimdi mesajı merak ettim diye girdim ayıp etmişler azcuk sonuçta bitek onlara yazmamış yazan kişi bütün anne gruplarına yazmış
mayız annelerinde biri şikayet etmiş sanırım öle farkedildi yaptığı
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...annleri-paylasim-alani-2627.html#post28403084

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…