günaydın kızlar.. benim memikler fenaa nası bi sütyen takmam lazım hem kaşınıyo hem acıyo napıcam
bide bursada ev işlerine yardımcı bayan arıyorum bursalılar önerceğiniz birileri varmı
Gecmis olsun mercimeg annem iyimisin simdik
Benim utangac biseyim olcak ama ne bilmiyorum :))))
Sena pipicanina kavustuuu
Gulsah pipi no 2DDD geliyorrr
Gamze arkadasimiz ikinci kizina kavusuyoooo
Hepsi saglikli olsunlarda
Leyla ve gullusum bugun ogrenecekler
Birininde kizi olacakti ama valla hatirlayamadimmm ehiii :)))
Sen nasi oldun kocca memikliiii ozledikkk
annemmmmm masallahhhhılk 3 gunluk resmı gorunce ıcım cız ettınn
kızzzzzzzz nerdesin sen öldük meraktan böyle uzun süreli ortadn kaybolmayın merak ediyoruz hergün topiğe bakılıp ben iyiyim denilecek
inan bende anlamıyorum hatta yazdığım cevabın linkide burada bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...annleri-paylasim-alani-2178.html#post28410962
offf napcaz bılmıyorum valla onceden bende de olmazdı hamılelıkle bırlıkte basladı ne alaka bılmıyorum ama doktorada soramıyorm yoksa hemen muaynene edecekk
Tatlim iccamasirciya git hamislere ozel sutyenler satiliyoooo demiri teli olmayan yumusak kalin askili 35_50 tl arasi bide bi krem vardi hatirlayan varsa yazsinnn memik kiymetli aman gozun gibi bakk :))
kendimizi çokmu sıkıyoruz acaba bişey olcak korkusu falan yada sorunmu var ki..bende istemiyorum alttan muayene
canım ben dün mothercarede küçük bi sepet beşik gördüm dediğin gibi başka odada kullanılabilecek bişey indirimde 68tlydi ama cesaret edip alamadım. ana kucağı alırız diye ama gayet güzeldi. bende park yatak almayı düşünüyorumda aklımın bi ucuda sepet beşiklerde kalcak galibatesekkur ederım cevap verıdgın ıcın. o yan yatırma mınderlerını netde cok gordum de ne kadar lazım olur konusunda kararsız kalmıstım :26: demekkı lazım oluyomusufak besıkler gercekten park yatakdan daha pahalı hem ıcınde bır kac ay ancak yatacak off bılemıyorum ama sımdı sen dıyınce hatırladım ana kucagı pusetlerı ılk zamanlar yatak olarak kullananlar gormustum aklıma sımdı geldı. hatta pozısyon olarak anne karnı pozısyonu oldug ıcın bebekler daha cok rahat edıyo demıslerdı:26:
kızlar dün şöle bi şey oldu
ben arada haziran annelerine bakıyorum bizi neler bekliyo dierekten
bi arkadaş girmiş anladığım kadarıyla işte bizim sayfanın çokluğundan bahsetmiş
ve bu yanlış mı anlaşıldı yoksa arkadaş istediğine mi ulaştı bilmiyorum
ama ortalığı biribirine katan arkadaşta ilginçtir bizim topiğede yazmıyo
ilk defa gördüm
hemen durumu izah ettim haziran annlerine ama
sinir oldum o arkadaşada
zaten bizim topik maşşalllah mimlendi gibi
bide başka topiklerden buraya insanlar saldırsın die uğraşıyo ayıp valla
bune kakıkaten hava atmak falan demısler bız onlardan kıdemlıyız falanohh onlardan önce dogurucaz sıcalara kalmıcaz falan dur bıraz daha gerılere gıdıp bakıcam nerden cıkmıs olay pess dogrusu
kızlar dün şöle bi şey oldu
ben arada haziran annelerine bakıyorum bizi neler bekliyo dierekten
bi arkadaş girmiş anladığım kadarıyla işte bizim sayfanın çokluğundan bahsetmiş
ve bu yanlış mı anlaşıldı yoksa arkadaş istediğine mi ulaştı bilmiyorum
ama ortalığı biribirine katan arkadaşta ilginçtir bizim topiğede yazmıyo
ilk defa gördüm
hemen durumu izah ettim haziran annlerine ama
sinir oldum o arkadaşada
zaten bizim topik maşşalllah mimlendi gibi
bide başka topiklerden buraya insanlar saldırsın die uğraşıyo ayıp valla
yok ya sıkmıyorum aslında ama o an olunca aklım gıdıyo basımdan acıdan dolayı
Eki Görüntüle 612764 3 günlük hali
Eki Görüntüle 612763 8 aylık hali
Eki Görüntüle 612762 1 yaş hali
Eki Görüntüle 612761 4 yaş hali
Eki Görüntüle 612765 şimdiki hali 9 yaş
Tabiki 1ay sonra ayrica bi derdi olan arkadas varmis 2ci kizi olacakmis ona soyyyyle sert bi tokat atasim geldi burada sakalastik cok yorumlar yaptik o dereceye hic gelmedik dertlemecek ne varmis bilemedim ..
kendimizi çokmu sıkıyoruz acaba bişey olcak korkusu falan yada sorunmu var ki..bende istemiyorum alttan muayene
aynen hem hassaslar hemde değerliler..memeklerim benim
ya evet yarına anca teyzesi
bide ikidir bacak bacak üstünde bizim sıpanın arası sıkı sıkı kapalı
inş bu sefer açar sıpacık
ya kızlar ben size sölemeyi unuttum ben yarın nöroloji doktoruna gidiyorum 1 haftadır ilaçla bile geçmeyen baş ağrım var dr nörolojiye git dedi sabahtan gidicem ertesi günde başka bir kadın doğumcuya gidicem çünkü benim gittiğim tam teşekküllü hastane heyet raporu vermiyomuşmuşmuş ben postacıyım dağıtım yapıyorum artık içeri geçmem lazım şimdide 5 günlük raporluyum kadın heyet raporu vermedi içeri geçmem için normal rapor verdi hamile olduğundan ayakta çalışması uygun değildir diye bunun heyet olanı lazım bana
kızlar alttan muayeneden hepimiz çekiniyoruz ama maalesef vajinal muayene çoğu sorunu daha net gösteriyor ilk 2 ay doktorum beni vajinadan muayene etti çünkü bebeğin gelişimi 6 gün ileri şekilde gösteriyormuş hatta ilk gittiğim doktor vajinal muayene yapmadı sadece rahim duvarı kalınlaşmış kese belirgin değil boş gebelik olabilir dedi şimdiki doktoruma gittim 1 gün sonra vajinadan muayene yaptı bırakın keseyi görmeyi embriyo halinde bebişi gösterip kalp atışlarını bile dinletti tedirginliğim de gitti ve 2 ay boyunca vajinal yaptı muayeneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?