2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

dediğin doğru aslında bakalım bu gittiğimde çıtlatcam sorunu bakarsa bakar

Kurban olsun teysesiiiii maasallah pek yakisikli nazar degmesin oglusumuzaa :))) goremedimmm bii pipi kuku goremedimmm hayir biseler alamiyorummm catliyorummm

saol cnm yanlız bi kulağına giderse uçurur beni artık yanımda bile banyo yapmıyo sen düşün gerisini :) kız arkadaşlarımızda olmaya başladı ciddi ciddi işim var bunla benim hayırlısı olsun bakalım perşembe günü ben görebilecekmiyim

terbiyesiz ya ayıp derdi ne insanların anlmaıyorum valla

Fotolara bayildimmm.insallah bizler de yayinlariz boy boy fotograflarini.
Kizlar bisey soracam ben surekli erotik ruyalar goruyorum yaa.korkulu degil ama pis ruyalar.okuyup yatiyom yine de oluyor

Rabbim nazardan esirgeyip hayırlı ömür nasip etsin sana bağışlasın canım

amin güzelim sağ ol
anaaammm büyük mercimege bak her hali çok tatlı maşallah yaa. bizimde oğluşlarımız olursa seninki gibi yakışıklı olsun inşallah

iyşallah her hali ile benzesinler isterim çünkü mükemmel bir çocuk hele şu sıralar bi özen gösteriyo sorma beni şımartmak için babası ile yarışıyo resmen miğde bulantılarım olduğu zmn kalkıp buna bişeyler hazırlayım diye mutfağa girdiğimde yat annecim dinlen ben peynir çikolata yerim kendim yorulma sen diyip beni yatıran bir çocuk yaşama sebebim bitanem benim o

Migrenmi vardi sende yoksa hamileliktenmi kuzum. Gecmis olmus
Disi postaci gormemistim hic hemde hamileeee :)))))) iceri gec hemen kuzucum olmaz oyleee insallah alirsin hemencik raporu

Bende antalyadayim ama hic miss degil suan hava kirli sanki nefes alamiyo insan kocis diyo bigun izmire yerlescez hatun alistir kendini boyoza yumurtaya ehiiii

bende migren var canım ama migren ağrısı gibi değil bu ağrı acayip bişey minoset içtim geçmedi bakalım yarın dr ne dicek hem bizim burası dişi postacı kaynıhyo şekerim
gel izmire gel boyoza gevreğe gelllll

Koca adam olmus neeee yapcak senle banyooo filaaan alle alle hatuna bak yakinda kaynanada olursun sen begenmez kizz bu seniii :))))))) maasallah kocuma

ben sormuştum, hatta mesajını okuyunca tekrar aradım. 2013 fiyatları için.

benim sgk var. o şekilde gidiyorum. türkiye hastanesinde fiyatlar

sgk lıya normal:1.000 tl.

sezeryan ( zorunlu) : 1.250 tl.

sezeryan (isteğe bağlı ): 3.000 tl.

yenidoğan ünitesi var hastanede. buna acil durumlarda ücretsiz demişti. az önce aradığımdada aynı şeyi şöyledi.

özel levent hastanesi bana çok daha yakın ama sgk geçmediği için fiyatlar çok fazla. bebiş bize süpriz yaparak geldiği için (planların arasında pek yoktu prensesim 1-2 sene :))

özel sigortaya fırsat bulamadım. sen sordun mu nasıl fiyatlar.

Şebnem hanıma normalde bir iki kere kontrole gitmiştim adet düzensizliği ile ilgili iyi bir doktro ama hastane muayane ve doğum fiyatları beni aşar gibime geliyor.

oy maşallah ona yerim ben onu yaa annesine kıyamazmış.. kardeşinide çok sevecek o zaman..

irmegancim yaz bebegim oraya ERKEK geliyooooo

canım listede adın yok senin..

Amandaaaaa maasallah tontikimm gonusuneeee yesin teysesi icindekiniiii :))))))))

teşekkür ederis teyzemissss...

aynı akıntı bendede var canım.. doktor banada sirkeli su tavsiyesinde bulunmuştu işe yarıyo bide çamaşırlarını muhakkak ütüleyerek giy çok faydasını göreceksin...

inan bende anlamıyorum hatta yazdığım cevabın linkide burada bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...annleri-paylasim-alani-2178.html#post28410962

kızlarrr birileri ortalığı karıştırmaya çalışıyo işte gayet belli... diğer topiklerdeki arkadaşlarımızda neyin ne olduğunu anlamışlar zaten... boşver hiç aldırmayalım en güzeli bence.. ne yapmaya çalıştığı apaçık ortada ama onun gazına gelecek tek bir anne adayı yok çok şükür diğer topiklerde dahil... saçmalıkk başka bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…