Eki Görüntüle 612764 3 günlük hali
Eki Görüntüle 612763 8 aylık hali
Eki Görüntüle 612762 1 yaş hali
Eki Görüntüle 612761 4 yaş hali
Eki Görüntüle 612765 şimdiki hali 9 yaş
kızlar alttan muayeneden hepimiz çekiniyoruz ama maalesef vajinal muayene çoğu sorunu daha net gösteriyor ilk 2 ay doktorum beni vajinadan muayene etti çünkü bebeğin gelişimi 6 gün ileri şekilde gösteriyormuş hatta ilk gittiğim doktor vajinal muayene yapmadı sadece rahim duvarı kalınlaşmış kese belirgin değil boş gebelik olabilir dedi şimdiki doktoruma gittim 1 gün sonra vajinadan muayene yaptı bırakın keseyi görmeyi embriyo halinde bebişi gösterip kalp atışlarını bile dinletti tedirginliğim de gitti ve 2 ay boyunca vajinal yaptı muayeneyi
Kurban olsun teysesiiiii maasallah pek yakisikli nazar degmesin oglusumuzaa :))) goremedimmm bii pipi kuku goremedimmm hayir biseler alamiyorummm catliyorummm
Eki Görüntüle 612764 3 günlük hali
Eki Görüntüle 612763 8 aylık hali
Eki Görüntüle 612762 1 yaş hali
Eki Görüntüle 612761 4 yaş hali
Eki Görüntüle 612765 şimdiki hali 9 yaş
sanada günaydın canım
ohhhhhhhhh izmirde hava misssssss gibi bütün kapı pencere açık oturuyorum
Evet gullusum uslubu yuzunden elestiri aldi o arkadas.. topik costu gidiyor arada olacak boyle seyler kalabalikta tartismalar cok normal ilerki aylari merak ediyorum ben asil 5.ay en huysuz donemmis niye bilmem demek onumuzdeki ay basimiza yikilcak buralarrrr leennn herkeste 5.ay olacak :)))))))))
Orada bile hanimefendi kisiligini bozmuyoo sipaaaaaa :)))) acacak bu sefer insallah alisverisinizide yaparsiniz ohhh kaymakkk
Bende antalyadayim ama hic miss degil suan hava kirli sanki nefes alamiyo insan kocis diyo bigun izmire yerlescez hatun alistir kendini boyoza yumurtaya ehiiii
bize takan biri sanırım ben kim olduğunu tahmin edebiliyorum her anne grubuna ayrı mesaj atmış 2. üyeliği olduğu için banlanmış durumda bizimle uğraşmaya çalışan biri bizde sayfa 1260 ı hedef göstermiş sayfaya bakınca nie yazdığını anlarsınız
haziran anneleri nie böyle şeyler yazmışlar anlaya bilmiş değilim havamı atıyolar biz onlardan kıdemliyiz falan filan hiç merak edipte sayfalarına girmemiştim şimdi mesajı merak ettim diye girdim ayıp etmişler azcuk sonuçta bitek onlara yazmamış yazan kişi bütün anne gruplarına yazmış
mayız annelerinde biri şikayet etmiş sanırım öle farkedildi yaptığı
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...annleri-paylasim-alani-2627.html#post28403084
Doğum gününmüş galiba canım kutlarım ailenle sevdiklerinle bebeciğinle daha nice mutlu yaşlara inşallah :)))[/QUOTE
Cok saol kuzum insallah hep beraber :)
Rabbim nazardan esirgeyip hayırlı ömür nasip etsin sana bağışlasın canım
anaaammm büyük mercimege bak her hali çok tatlı maşallah yaa. bizimde oğluşlarımız olursa seninki gibi yakışıklı olsun inşallah
Migrenmi vardi sende yoksa hamileliktenmi kuzum. Gecmis olmus
Disi postaci gormemistim hic hemde hamileeee :)))))) iceri gec hemen kuzucum olmaz oyleee insallah alirsin hemencik raporu
Bende antalyadayim ama hic miss degil suan hava kirli sanki nefes alamiyo insan kocis diyo bigun izmire yerlescez hatun alistir kendini boyoza yumurtaya ehiiii
saol cnm yanlız bi kulağına giderse uçurur beni artık yanımda bile banyo yapmıyo sen düşün gerisini :) kız arkadaşlarımızda olmaya başladı ciddi ciddi işim var bunla benim hayırlısı olsun bakalım perşembe günü ben görebilecekmiyim
canım bende istanbuldayım özel levent hastanesine gidiyorum şebnem hanıma çok memnunum ama özel sigortam olmadığı için fiyatları az yüksek geliyor bana sen türkiye hastanesine doğum fiyatlarını sordun mu
amin güzelim sağ ol
iyşallah her hali ile benzesinler isterim çünkü mükemmel bir çocuk hele şu sıralar bi özen gösteriyo sorma beni şımartmak için babası ile yarışıyo resmen miğde bulantılarım olduğu zmn kalkıp buna bişeyler hazırlayım diye mutfağa girdiğimde yat annecim dinlen ben peynir çikolata yerim kendim yorulma sen diyip beni yatıran bir çocuk yaşama sebebim bitanem benim o
Fotolara bayildimmm.insallah bizler de yayinlariz boy boy fotograflarini.
Kizlar bisey soracam ben surekli erotik ruyalar goruyorum yaa.korkulu degil ama pis ruyalar.okuyup yatiyom yine de oluyor
nasıl özledim beee o dediğiniii
ya sorma teyzesi çok edepli çok
irmegancim yaz bebegim oraya ERKEK geliyooooo
Amandaaaaa maasallah tontikimm gonusuneeee yesin teysesi icindekiniiii :))))))))
kızlaaaaar ara ara böyle iltihap gibi akıntım oluyordu parça parça mantar da var ben de gebeliğin başından beri ondan diyordum ama bugün eşimle beraber olduk 2 saat sonra WC ye gittiğimde sarı gibi gri gibi renkte olan döküntü gibi bi akıntı geldi böyle parça parça eskimiş sakız gibi. böyle bişey yaşayan var mı? enfeksiyon mu ki yoksa mantar akıntısı mı bilemedim? doktoru arayacağım ama ulaşamıyorum kolay kolay. şimdi saat geç oldu ama sabah cevap bekliyorum kızlar
inan bende anlamıyorum hatta yazdığım cevabın linkide burada bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...annleri-paylasim-alani-2178.html#post28410962
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?