2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın kızlarrrrrrrrrr benim tansiyonum feci dün düşüktü bugün çok yüksek ne yapıcam bilmem bu kız bir doğsun popuşuna popuşuna vurucam

canım benim çok sağol, amin inşaallah alalh hepimize sağlıklı doğum nasip etsin, evet yüzü ama çekerken parlama yaptı pek net değil, bu arada ben bebişimin yüzünü rahmetli babama benzettim ama burası hariç kimseye söylemedim henüz...

canım benim dr hissettin mi dedi, demek ki 16. haftada hissedilme ihtimali var, sonra da böyle parmaklarını sırasıyla avuç içinde gezdirdi böyle bir his olacak eğer tekmelerse dedi

Insallah bise cikmaz izmirlim
Sizin disiler meshur zaten ne diyon senn yok cok guzellermisti yok cok tatlilarmistaaa
kocise diyom eee madem sahanelerde niye disardan kizzz aldinn diyorummm :))) kiss deme onlari birinin cani cekmis vicdanim meme yapti uzuldum

Koca adam olmus neeee yapcak senle banyooo filaaan alle alle hatuna bak yakinda kaynanada olursun sen begenmez kizz bu seniii :))))))) maasallah kocuma

valla kızın nurgül teyze diye bir sırnaşı var görmen lazım okuldan kız arkadaşı hiiiç cinlerimalmadı kızı

oy maşallah ona yerim ben onu yaa annesine kıyamazmış.. kardeşinide çok sevecek o zaman..

evet her gün akşam aynı zamanda giriyoz sayılır eve ben işten o okuldan önce beni öpüyo sonra karnımı öpüyo nerde benim mercimeğim özledimi abisini abisi okuldan geldi ve kardeşini çok özledi diye seviyor ve ben bu sahneye hergün ağlıyorum öyle içten yapıyorki iyşallah doğunca değişmez kıskanmaz

ilk 3 ay göğüslerimden neler çektim bilemezsiniz. benim bebişim şimdilik kız değişmezse. Göğüslerim normaldede biraz büyüktür. ama beninkiler büyümekten ziyade sızım sızım

sızlıyordu. yatakta eşim yanlışlıkla dokunsa kıyameti koparıyordum. sütyen değiştirmek işkence gibiydi. ama 4. aya doğru çok şükür düzeldi. şimdide kaşınmalar başladı.

artık çatlak kremine başlayacağım bugünden itibaren.

Son düzenleme:
arkadaşlar bir de anlamadığım bir sürü şey olmuş hoş ben 1422den bu yana yazılanlrı okumadım kaçırdıklarım varsa ne olur özetleyin ama tam da o sayfalarda cezalardan falan bahsediliyor hayırdır inşaallah?
birincisi bu foruma bizler doğum ve kadınlıkla ilgili konuları konuşmak için üye olduk adı üzerinde kadınlar kulübü, ve hepimiz nickname kullanıyoruz ki zaten gerçek kimliklerimizi deşifre etmemeye gayret ediyoruz kimlik verip özelini paylaşanlar da varsa zaten kullanım sözleşmesini okuyup buna rağmen karar vermiş kişilerdir diye düşünüyorum, ha ama bu konu yine de rahatsız ediyorsa birilerini öyleyse paylaşımların altına bir opsiyon konulsun gizli diye onu tıklayınca üye olmayanlar okuyamasın..ben doktorun bir kadını muayene ediş şekliyle eşler arası ilişkilerin aynı ölçüde özel olduğunu düşünüyorum dolayısıyla ya hiç birini konuşmayalım ya da kişisel ya da gruba yönelik hakaret,aşağılamada ayrımcılık vb olmadığı sürece birbirimizi kırmayalım

ha oldu da 1422den bu yaan bo konuyu çözdüyseniz lütfen haber verin :))

benim ilk ayda falan çok sızlıyodu sonra geçti şimdi son 2 gündür delirmiş gibi kaşınma ve kırmızı çizgiler taş gibi olmuş. normalde 85 90 takıyorum ama sıkmaya başladı sütyenim acıtıyo canımı.. bnde kız istiyorum eşim erkek. ailem kız. hatta babam hep kızce kıyafetleri alıyo :)) daha öğrenemedim

ben pink_dream olduğunu tahmin ediyorum çünkü banlandığı mesajda bu konudan bahsetmişti 1260. sayfada geçen konudan
valla 2.üyeliğiymiş diyince benimde aklımdan o geçmedi değil geçen gün femelove ceza aldı sanırım halada cezalı onun ceza almasına sebep olan kişiyide banlamışlar 2.üyelik diye. bilmiyorum noluyor ama çok ayıp ediyor kimse bunu yapan. yazık gerçekten yapcak işi yok demekki. kazende gelip burda bize kızana kadar bu ortalığı araştıranlara baksa keşke..

günaydın ,çok uykum var çooook patron da yeni geldi şöyle 20 dklığına bir yere gitse de uzansam masanın üstüne :)

değişmez annesi inşallah. bebek doğduğundada sana çok yardımcı olacak şimdiden belli. yerim ben onu kıskanacak olsa şimdiden başlardı. olgun paşam benim

anammmm ağzıma ağzıma vuruyom şimdi kız ne biliyim burda varya heryerde varmış gibi geliyo bana
cahit külebi'nin bi şiirinden alıntı yapayım sana şekerim

İzmir'in denizi kız,kızı deniz,
Sokakları hem kız hem deniz kokar .

oooo benimde göğüslerim çok feciydii aynı senin yaşadıklarını yaşadım.. şuanda biraz daha rahatım ve doktorum kız olma ihtimali yüksek dedi...

çok su içesim var ama midem çokkkk bulanıyo ya

2 gündür bende mide bulantısıyla uyanıyorum nedenki acep.. artık geçmesi gerekmiyomuydu bulantıların..?

cnm üşütüyoz galiba ondan die düşünüyom ben

hayırlısı olsun canım. bizde benim tarafım, eşimin tarafı, eşim ve ben hep kzı istiyorduk. ama hala içimde bir acaba yanlış mı gördü durumu var nedense.

5. aydaki kontrolde daha kesin konuşur. şimdilik %80 kız demişti.

Tam kaynanator ciktin sende daha bunlarrrr neee neleri gelecek oglanda bu yakisiklilik varkennnn :)))))

günaydın kızlar,

nasılsınız? bebişler nasıl?

göğüsler hamilelikten sonra şişmişti,sızlıyordu falan.sızlama geçince biraz küçülme mi oldu bana mı öyle geliyor anlamadım doğrusu.sizde oldu mu böyle bir durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…