oğlumuşşş geliyoorrr oğlumuuşşşş... şu şeydoşda pipicanı öğrenince memeikleri inecekpipicana eriyo bisim kısss darısı onaaaaaaaaaaaaaaaa
oyyyyyyyy maşallah sizeee canım beniimm... Rabbim sağlıklı doğumlarını nasip etsin... bizim oğluş pek belli olmuyo ama ben kafasını gördüm gibimm yirim onun toca tafasınıııııı
kızlar bugün karnımda pıt pıt diye bir şeyler hissettim çok cansız acaba bebek mi bağırsak hareketi mi anlamıyorum da sonuçta ilk hamileliğimsanki hafifçe birisi parmağıyla pencere tıklatıyor gibi:))
Doğum gününmüş galiba canım kutlarım ailenle sevdiklerinle bebeciğinle daha nice mutlu yaşlara inşallah :)))[/QUOTE
Cok saol kuzum insallah hep beraber :)
happy birthdaaayyy
amin güzelim sağ ol
iyşallah her hali ile benzesinler isterim çünkü mükemmel bir çocuk hele şu sıralar bi özen gösteriyo sorma beni şımartmak için babası ile yarışıyo resmen miğde bulantılarım olduğu zmn kalkıp buna bişeyler hazırlayım diye mutfağa girdiğimde yat annecim dinlen ben peynir çikolata yerim kendim yorulma sen diyip beni yatıran bir çocuk yaşama sebebim bitanem benim o
maaşallah kuzuna yolu yarılamışsın bir askerliği kalmış senin prensin
bende migren var canım ama migren ağrısı gibi değil bu ağrı acayip bişey minoset içtim geçmedi bakalım yarın dr ne dicek hem bizim burası dişi postacı kaynıhyo şekerim
gel izmire gel boyoza gevreğe gelllll
Aheeeeeee yine cam devirdimm pardoooon beni affedebilicekmisinizzz dotume vurunnn acimayinnn agzimdan kactiii ühüüü
Koca adam olmus neeee yapcak senle banyooo filaaan alle alle hatuna bak yakinda kaynanada olursun sen begenmez kizz bu seniii :))))))) maasallah kocuma
oy maşallah ona yerim ben onu yaa annesine kıyamazmış.. kardeşinide çok sevecek o zaman..
senın cınsıyet bellımıydı :26: sabah hatta az once bır yerde okumustum goguste cok hassaıyet acıma varsa bebek kızdır dıyoduallah bılır tabı
ayrıca hamılelıkte desteklı sutyen takmak lazımmıs memısler sarkmasın dıyee
terbiyesiz ya ayıp derdi ne insanların anlmaıyorum valla
ben pink_dream olduğunu tahmin ediyorum çünkü banlandığı mesajda bu konudan bahsetmişti 1260. sayfada geçen konudan
ilk 3 ay göğüslerimden neler çektim bilemezsiniz. benim bebişim şimdilik kız değişmezse. Göğüslerim normaldede biraz büyüktür. ama beninkiler büyümekten ziyade sızım sızım
sızlıyordu. yatakta eşim yanlışlıkla dokunsa kıyameti koparıyordum. sütyen değiştirmek işkence gibiydi. ama 4. aya doğru çok şükür düzeldi. şimdide kaşınmalar başladı.
artık çatlak kremine başlayacağım bugünden itibaren.
valla 2.üyeliğiymiş diyince benimde aklımdan o geçmedi değilben pink_dream olduğunu tahmin ediyorum çünkü banlandığı mesajda bu konudan bahsetmişti 1260. sayfada geçen konudan
değişmez annesi inşallah. bebek doğduğundada sana çok yardımcı olacak şimdiden belli. yerim ben onu kıskanacak olsa şimdiden başlardı. olgun paşam benimvalla kızın nurgül teyze diye bir sırnaşı var görmen lazım okuldan kız arkadaşı hiiiç cinlerimalmadı kızı
evet her gün akşam aynı zamanda giriyoz sayılır eve ben işten o okuldan önce beni öpüyo sonra karnımı öpüyo nerde benim mercimeğim özledimi abisini abisi okuldan geldi ve kardeşini çok özledi diye seviyor ve ben bu sahneye hergün ağlıyorum öyle içten yapıyorki iyşallah doğunca değişmez kıskanmaz
Insallah bise cikmaz izmirlim
Sizin disiler meshur zaten ne diyon senn yok cok guzellermisti yok cok tatlilarmistaaa
kocise diyom eee madem sahanelerde niye disardan kizzz aldinn diyorummm :))) kiss deme onlari birinin cani cekmis vicdanim meme yapti uzuldum
ilk 3 ay göğüslerimden neler çektim bilemezsiniz. benim bebişim şimdilik kız değişmezse. Göğüslerim normaldede biraz büyüktür. ama beninkiler büyümekten ziyade sızım sızım
sızlıyordu. yatakta eşim yanlışlıkla dokunsa kıyameti koparıyordum. sütyen değiştirmek işkence gibiydi. ama 4. aya doğru çok şükür düzeldi. şimdide kaşınmalar başladı.
artık çatlak kremine başlayacağım bugünden itibaren.
çok su içesim var ama midem çokkkk bulanıyo ya
oooo benimde göğüslerim çok feciydii aynı senin yaşadıklarını yaşadım.. şuanda biraz daha rahatım ve doktorum kız olma ihtimali yüksek dedi...
2 gündür bende mide bulantısıyla uyanıyorum nedenki acep.. artık geçmesi gerekmiyomuydu bulantıların..?
benim ilk ayda falan çok sızlıyodu sonra geçti şimdi son 2 gündür delirmiş gibi kaşınma ve kırmızı çizgiler taş gibi olmuş. normalde 85 90 takıyorum ama sıkmaya başladı sütyenim acıtıyo canımı.. bnde kız istiyorum eşim erkek. ailem kız. hatta babam hep kızce kıyafetleri alıyo :)) daha öğrenemedim
valla kızın nurgül teyze diye bir sırnaşı var görmen lazım okuldan kız arkadaşı hiiiç cinlerimalmadı kızı
evet her gün akşam aynı zamanda giriyoz sayılır eve ben işten o okuldan önce beni öpüyo sonra karnımı öpüyo nerde benim mercimeğim özledimi abisini abisi okuldan geldi ve kardeşini çok özledi diye seviyor ve ben bu sahneye hergün ağlıyorum öyle içten yapıyorki iyşallah doğunca değişmez kıskanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?