2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Benim de 2 haftadir durulmuştu memişlerim iki gundur yeniden atağa gectiler.uclari cikmaya basladi ve kucuk voltta elektirik veriliyormus gibi:).uclari da yogurt gibi beyaz beyaz bisey var.onumuzdeki ay baslayacam kreme ben de.

kızlar diğer topiklere bakarken çokta faydalı şeyler gördüm sizde bi göz atın isterseniz...
bu sayfada annelerin alıpta kullanmadıkları ürünler yada çok memnun kaldıkları ürünler paylaşılmış...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...isman-oldugunuz-kullanmadiginiz-seyler-2.html

haziran annelerindede bi arkadaşımız bebek arabalarından bahsetmiş bi bakın isterseniz....

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/552731-2013-haziran-annleri-paylasim-alani-2174.html

Adananinnn yollari tastannnn sen cikardinnnn beni beniii bastannnnnn D D msjimi almistir o

Ama onunda yasamaya hakki var sen kizinla ugras oglani birak biraz :))))) yacikkk kisss elinde sonunda gidecek bi citir aklini alacak

ah bidenem mercimeğin kız olcağını bilsem tamam dicem sanada onuda bilmiyorum ki hem bu kızda olsa oğlanda olsa ali bir başka benim için yaşama sebebim resmen 10 tanede doğursam üstüne hiç biri aliyi geçemez gibime geliyo tabiki mercimeğimi çok seviyorum ama ali benim için çok özel

Ama onunda yasamaya hakki var sen kizinla ugras oglani birak biraz :))))) yacikkk kisss elinde sonunda gidecek bi citir aklini alacak

evetbiliyorum bi gün zillinin birine kapılacak gidicek allah kötü insanlarla karşılaştırmasın böyle konuştuğuma bakma ben oğluma bukadar düşkün iken onu kaybetmemek için o zilliyide el üstünde tutarım yeterki oğlum mutlu olsun diye

Günaydınnnn güzel anneler ve melekleri
Biz geldik kahvaltı eşliğinde sizi okumak çok keyifli geçmişi
okuyup,yalayıp,yutup geliyorum

keşke imkan olsa da topiğe dışardan biri yorum yazamasa,sadece okuyabilse.

huzur bozanların,bozmak isteyenlerin huzuru kalmasın inşaallah.

yeter yahu!

günaydın kızlar.. benim memikler fenaa nası bi sütyen takmam lazım hem kaşınıyo hem acıyo napıcam
bide bursada ev işlerine yardımcı bayan arıyorum bursalılar önerceğiniz birileri varmı

aynı dert bendede var kaşındığında az bişi elimi sürtüncede acıyo göğüs aram. sütyen bende takamıyorum dışarı çıkmak eziyet oluyo. şu penyeden atletler var ya kendinden sütyenli oluyo. onlardan alsak diyorum kullanan varmı acaba

günaydın kızlar inş. herşey yolundadır geçmşi okuyodum ama hepsini bitiremedim yoruldum bi de hemen yazmak istedim bakıyomda cinsiyetler bir bir dökülüyo benim de kontrol günüm ptesi inş salı güzel haberlerle gelirim hele bi de cinsiyeti öğrensem oooo . canlar şu ana kadar doktora hiç sormadm o da bi yorum yapmadı haftaya 15. haftamda olcam heralde belli olur zaten 1 oğlum var. kız olsun erkek olsun hiiiç farketmiyo daha önce düşükler yaşadğm için sağlıklı olması benim için herşeydn önemliii

ohoooo sen şimdiden kaynana olmuşsun :):)ben çok istedim kaynana olmayı,nasıl oluyormuş göstermek için ama doktor bana kıza benziyor bebeğin dedi :)kaynana olamıcam:):)belli olmaz ama 20 günlük ihtimalim var...randevudan sonra belki kaynana olurum ben de :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…