ilk 3 ay göğüslerimden neler çektim bilemezsiniz. benim bebişim şimdilik kız değişmezse. Göğüslerim normaldede biraz büyüktür. ama beninkiler büyümekten ziyade sızım sızım
sızlıyordu. yatakta eşim yanlışlıkla dokunsa kıyameti koparıyordum. sütyen değiştirmek işkence gibiydi. ama 4. aya doğru çok şükür düzeldi. şimdide kaşınmalar başladı.
artık çatlak kremine başlayacağım bugünden itibaren.
cnm üşütüyoz galiba ondan die düşünüyom ben
Tam kaynanator ciktin sende daha bunlarrrr neee neleri gelecek oglanda bu yakisiklilik varkennnn :)))))
anammmm ağzıma ağzıma vuruyom şimdi kız ne biliyim burda varya heryerde varmış gibi geliyo bana
cahit külebi'nin bi şiirinden alıntı yapayım sana şekerim
İzmir'in denizi kız,kızı deniz,
Sokakları hem kız hem deniz kokar .
olabilir yaa ben bu aralar üstüm açık uyuyorumm donmuş vaziyette uyanıyorum gece...
çok su içesim var ama midem çokkkk bulanıyo ya
hee öyle olacak sanırım paylaşamam oğlumu ben yaaaa
Oyle cok ozledimkii kana kana icmeyiii ühüü
Azalmadimi seninki gullusum
Ama onunda yasamaya hakki var sen kizinla ugras oglani birak biraz :))))) yacikkk kisss elinde sonunda gidecek bi citir aklini alacak
Ama onunda yasamaya hakki var sen kizinla ugras oglani birak biraz :))))) yacikkk kisss elinde sonunda gidecek bi citir aklini alacak
çok su içesim var ama midem çokkkk bulanıyo ya
günaydın kızlar.. benim memikler fenaa nası bi sütyen takmam lazım hem kaşınıyo hem acıyo napıcam
bide bursada ev işlerine yardımcı bayan arıyorum bursalılar önerceğiniz birileri varmı
Adananinnn yollari tastannnn sen cikardinnnn beni beniii bastannnnnnD D msjimi almistir o
evetbiliyorum bi gün zillinin birine kapılacak gidicek allah kötü insanlarla karşılaştırmasın böyle konuştuğuma bakma ben oğluma bukadar düşkün iken onu kaybetmemek için o zilliyide el üstünde tutarım yeterki oğlum mutlu olsun diye
ne bileyim ya bi iyiyim işte bide böle midem ağzımda
üşütüyorum galiba ondan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?