ah bidenem mercimeğin kız olcağını bilsem tamam dicem sanada onuda bilmiyorum ki hem bu kızda olsa oğlanda olsa ali bir başka benim için yaşama sebebim resmen 10 tanede doğursam üstüne hiç biri aliyi geçemez gibime geliyo tabiki mercimeğimi çok seviyorum ama ali benim için çok özel
Günaydınnnn güzel anneler ve melekleri
Biz geldik kahvaltı eşliğinde sizi okumak çok keyifli geçmişi
okuyup,yalayıp,yutup geliyorum
bende migren var canım ama migren ağrısı gibi değil bu ağrı acayip bişey minoset içtim geçmedi bakalım yarın dr ne dicek hem bizim burası dişi postacı kaynıhyo şekerim
gel izmire gel boyoza gevreğe gelllll
kızlar ben alışverişe gidiyorum fazla kaynatmayın okuması zor oluyo sonra
kıss sen adanalı mısın?*
Iviit :))))) ivit :)))))
babam iskenderunlu(ben de tabi) annem mersinli
5 sene kadar da adanada oturduk süleyman demirelde..pastabahçesi var ya orda belki bilirsin ,adananın en uzun binasının olduğu mahallede oturuyorduk...
epey oldu adanaya gelmeyeli..evlenince izmire geldim..ama çok şeyini özledim adananın..başta bici bici,hambeles,dikenli incir(hatta izmirde bir adam satıyordu arkasından bağırdım aaa dikenli incir,adamın ilk sorduğu soru adanadan mı geldin kızım oldu,bir tek orda dikenli incir derler dedi):):)ayy kafadan çatlaklarını da özledim ama tazesini :):)hep yemeğini özlemişim yaa..bir de bol bol getirdikleri mezelerle yemek siparişi gelmeden bizi doyuran lokantaları başta kolcuoğlu olmak üzere :) burdakilere ben meze demem... :)
Memleketim benim catlakliklarini yasatirim ben burada sana ehiiiyemeklerini simdi sayamam ama deli gibi ozledigim seyler var benimde burada bulamiyorum bulsamda ayni tat olmuyor maalesef . Biliyorum tabi oralari bilmemmiii mavi bulvar yakinlarinda oturduk bisde . Lokantalarda seni mezeye bogarlar ama et gelince bir daha acikirsin :))))) ne guzel adanayi cogu insan uzaktan bilir sevmez ama biray bile yasasa gidince cok ozler deli doludur ozledim
Gunaydinnnn naneli lokum nabioooo haydi okuyun gelin kaynatakkkk
bir de sorduğun adrese kadar seni götürmeleri yok mu? bak abla şimdi sarı binanın yanındaki yeşil binanın 50 metre ilerisindeki..neyse abla gel seni götüreyim oraya :):)esnafı ayrı bir samimidir :)
Kız hamişim doğum günün kutlu olsun..Kız seni çok seviyorum hatta
naneli lokumumla çok seviyoruzNaneli lokumum tepik mi attı az önce
ne yapmaya çalıştı içerde anlamadım ama içim bir tuhaf oldu daha
çözemiyorum hareketleri:26::26:
günaydın annişler,
progestandan nefret ediyorum ya çok halsiz bırkıyor iş yerinde çok zorlanıyorumsabah akşam üstelik gece sorun değilde
leyloş henüz gelmedi sanırım meraktan ölüyorum
güllümsün seninde akşam dimi kontrolün gelir gelmez yaz cnm çok merak ediyorum
hamisseyda cım dün yazamadım cnm sana biraz rahatsızdım haberlerini aldım kızın olucak sanırım desene bizimkini bi arkadaş daha geliyor
Yerim ben onu tepiginii bende sizi seviyorummm ictenlikle :))) bu ara cok hisseden oldu minik tepikleri benimki anasi gibi kuduruk olcek kesindusunsene bogum bogum bacaklari olucak dogunca kuccucuk parmaklarr haydii aglayalim bu ay aglama ayim oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?