2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Ilk cocuklar farkli oluyo tabi duymustum bende tabi hepsi seviliyor sevilmezmi ama ilkler unutulmuyo. Ama mercimeg bi dogsun bakalim denge kurulur ehiii :)))

canım ben eskiden sadece majezikle geçirebiliyodum başağrımı. hamileliktede çok yaşıyorum minoset hafif kalıyo doktor bana parol verdi çok daha iyi geldi. parasetamol olduğu için biras sersemlik yapıyo ama başağrım geçiyo sonuçta bi dene istersen hamilelere parasetamol grubu dokunmuyormuş özellikle sordum sende bi dr. na danış dene istersen

Iviit :))))) ivit :)))))

babam iskenderunlu(ben de tabi) annem mersinli
5 sene kadar da adanada oturduk süleyman demirelde..pastabahçesi var ya orda belki bilirsin ,adananın en uzun binasının olduğu mahallede oturuyorduk...
epey oldu adanaya gelmeyeli..evlenince izmire geldim..ama çok şeyini özledim adananın..başta bici bici,hambeles,dikenli incir(hatta izmirde bir adam satıyordu arkasından bağırdım aaa dikenli incir,adamın ilk sorduğu soru adanadan mı geldin kızım oldu,bir tek orda dikenli incir derler dedi):):)ayy kafadan çatlaklarını da özledim ama tazesini :):)hep yemeğini özlemişim yaa..bir de bol bol getirdikleri mezelerle yemek siparişi gelmeden bizi doyuran lokantaları başta kolcuoğlu olmak üzere :) burdakilere ben meze demem... :)

Geçmişin özetini çıkardığımda ne kadar çok ücret farklılığı
var.Ben ne zaman gitsem hiç muayene ücreti ödemiyorum.
Doktorum ilaç yazdırdığında eczaneden bazen çıkıyor o da 12 tl kadar
Tahlil parası veriyoruz ama o da az birşey çıkıyor.Çalışmıyorum ama
eşimle işi bırakırken bir anlaşma yapmıştık sigortamı ödeyecek
ve bankada çalışırmış gibi maaşımı verecek diye.O da yeter ki kapımı
açan hatunum olsun bırak gitsin dedi işiBen de bıraktım

kabızlık sorununu ben de çektim,halen çekiyorum da.

öyle olunca zeytin yağı içmek aç karnına iyi geliyormş fakat ben yapamadım,sevmedim.

kuru kayısı ard arda 5-6 tane yiyip üstüne bir bardak ılık su içince faydası oluyordu,artık kayısıdan da tiksindim.

şimdiki yöntemim sabah kahvaltı sonrası 2 adet kuru incir yiyorum.faydasını görüyorum.yemediğim zamanlar sıkıntı oluyor.

bir de bir tanıdıgım uzun zaman çekti -ilk 3 ay- haftada 1 defa yapabilmiş ve gerçekten çok ızdıraplı oluyormuş.
doktora gitmiş bu sıkıntı sebebiyle.doktor tam tahıllı ekmek ye,duphalac iç bir ay boyunca dzüenli ve her gün aynı saatte muhakkak tuvalete otur,bağırsak hareketi kazandıracağız demiş.ve gerçekten dediklerini yapmış,düzene girmiş.

demek istersen,naçizane tavsiyeler.
geçmiş olsun.

biz geldik...
kahvaltımızı yaptık ortalığı toparladık... şimdi de babamızı işe gönderdik... aldık elimize kumandayı... laptopu...
başlasın keyif zamanııı

Memleketim benim catlakliklarini yasatirim ben burada sana ehiii yemeklerini simdi sayamam ama deli gibi ozledigim seyler var benimde burada bulamiyorum bulsamda ayni tat olmuyor maalesef . Biliyorum tabi oralari bilmemmiii mavi bulvar yakinlarinda oturduk bisde . Lokantalarda seni mezeye bogarlar ama et gelince bir daha acikirsin :))))) ne guzel adanayi cogu insan uzaktan bilir sevmez ama biray bile yasasa gidince cok ozler deli doludur ozledim

bir de sorduğun adrese kadar seni götürmeleri yok mu? bak abla şimdi sarı binanın yanındaki yeşil binanın 50 metre ilerisindeki..neyse abla gel seni götüreyim oraya :):)esnafı ayrı bir samimidir :)

Son düzenleme:
günaydın annişler,
progestandan nefret ediyorum ya çok halsiz bırkıyor iş yerinde çok zorlanıyorum sabah akşam üstelik gece sorun değilde

leyloş henüz gelmedi sanırım meraktan ölüyorum
güllümsün seninde akşam dimi kontrolün gelir gelmez yaz cnm çok merak ediyorum
hamisseyda cım dün yazamadım cnm sana biraz rahatsızdım haberlerini aldım kızın olucak sanırım desene bizimkini bi arkadaş daha geliyor

Gunaydinnnn naneli lokum nabioooo haydi okuyun gelin kaynatakkkk

Kız hamişim doğum günün kutlu olsun..Kız seni çok seviyorum hatta
naneli lokumumla çok seviyoruzNaneli lokumum tepik mi attı az önce
ne yapmaya çalıştı içerde anlamadım ama içim bir tuhaf oldu daha
çözemiyorum hareketleri:26::26:

bir de sorduğun adrese kadar seni götürmeleri yok mu? bak abla şimdi sarı binanın yanındaki yeşil binanın 50 metre ilerisindeki..neyse abla gel seni götüreyim oraya :):)esnafı ayrı bir samimidir :)

:)))))))))))) cok dogru bi tespit ve yasli kadinlarinin komikligi kendilerine has siveleri swni kirip geciren kocalariyla hikayeleriiii

yüce rabbim hamile hamile çalışanlara çok çok çooookkk kolaylık versin işiniz çok zor kızlar. patronlarada anlayış hoşgörü versin inşallah

Yerim ben onu tepiginii bende sizi seviyorummm ictenlikle :))) bu ara cok hisseden oldu minik tepikleri benimki anasi gibi kuduruk olcek kesin dusunsene bogum bogum bacaklari olucak dogunca kuccucuk parmaklarr haydii aglayalim bu ay aglama ayim oldu :)))

Cok gecmis olsun kuzum o kadar pipican dedim gormek nasip olmadi maasallah koca gobusluuu tosuncugummm saglikliydi iyiydi dotunude gordum didim doktora bunun biseyimi eksik :)))))) bidahaki kontrolde kesin bir haberle gelecem insallah leylosta gelmedi dahaaa saat 12 olduuu

Ayyy kuşum benim hep aklım gıdısında,boğum boğum bacaklarında,göbişinde
Yanıp tutuşuyotum resmenEşim bazen beni tavana bakan gözler ve sırıtan bir
yüzle karşılıyor ne yaptığımı artık çözdü.Sürekli hayal kuruyorum.Hayallerimin meleği oldu
ve ben de hep ağlamaklıyım.Filmlerdeki kötü karakterlere bile acıyıp ağlıyorum

igneden geldik popusumuzz cok aciyo hemsire bugun cok acitti yatiyoruz oyle sizler neler yaptiniz okuyamadim gecmisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…