2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

cnm benim akşam ama yarın anca yazarım dr dan çıkınca eve gitmiyorum kv geçiyoz o yüzden evede geç geliyorum

merhaba kızlar kasıklarım çok ağrıyor sizce normal mi ben kızımda hiç böyle şeyler yaşamadımm.bide ben bebğimin cinsiyetini çok merak ediyorum içinizde öğrenen varmı

çok kötü öksürüyorum öksürdükçe içim parçalanıyor et kopuyor sanki halsizlik, aşırı mide bulantısı var 3 gündür iki üç lokmadan başka bişey yiyemedim. doktorada gitmedim. ilaç kullanamam diye ama geçmiyor gitmelimiyim doktora gidiceksem dahiliyeyemi kadın doğumamı gidicem bilemedim napmalıyım sizce evde ballı limonlu su zencefilli bal ıhlamur gibi herşeyi denedim ama aynı çok kötüyümm ( bebeğime bişey olmaz dimi yemekte yiyemiyorum beslenemiyor yavrum napmalıyımm

Hee suya pirtlamak istiyorum
Sicacik su ne güzel rahatlatir sancilari da azaltir diye düsünüyorum video lari da izledim ne güzel bebiste temiz temiz cikiyor ohh
Allah söyletmistir insallah canimm ben kiz istiyorum
Hayirli saglikli olsun yavrularimiz en önemlisi o elbet..
Kuzum dogum gününmüs iyi ki dogdun mutlu ol hep..

Kizlar memisler demissiniz benimkiler en basindan beri fenalar ya kasinti sizinti of bazen dayanilmiyor bide büyüdüler agzima girecekler yakinda diye korkuyom hihihi

Mercimeg allah evladini size bagislasin masallah ne kadar güzel yürekli bi minik adam o.. Rabbim bizede nasip eder insallah hayirli evlatlar..

geçmiş olsun canım.her iki dr gidebilirsin tabi hamile olduğunu söylemen lazımmm

cnm bende ole oksürük olmuştum bi gece dayanamadık acile gittik hiç bişey vermediler
bende kendi kadın doğum doktorumu aradım boğazına viks sür dedi
bayada iyi geldi bol bolda yatıp dinlendim

Cok gecmis olsun canim
Bence de biraz vicks sür sar bogazini sonra iyice uyu dinlen
Doktora da gidebilirsin belki baska tavsiyesi olur..

benimde bi tek majezikle geçiyo oda atağın ilk geldiği zamanlar hafif olduğunda eğer o sıralar mazejik içemezsem acile iğne olmaya gidiyodum öle geçiypdu 2 hafta önce gene aynı şey oldu acile gittim parol serum verdiler o geçirdi ama bu sefer geçmiyo şuan gene başladı şakaklarıma ve enseme nane yağı ile masaj yaptım hafifledi gibi ama tam geçmicek yine biliyorum bakalım yarın nörolojide ne dicekler

Ne alcaaaannn :))))

sebze meyve abur cubur bide bebe yağı

duphalac ı dr banada verdi 10 haftalık hamileyken ama bi gün kullandım ilaçla tuvalete çıkmaya alışmıyayım die ama işe yarar bi ilaç 3 saat içinde wc den çıkamıyosun sonra da
artık akşamları sıcaksuyun içine incir ve siyah kuru kayısı atıp şişmesini bekliyorum yatmadan yiyorum sabah hemen wc

dr git canım 12 haftayı geçtiğin için ilaç kullanabilirsin

canım önce öyleydi ama şimdi renk değişik kıvam değişik oğlumda da oldum böyle ilaç kullanmadım 33. haftamda suyum gelmişti zor durdurdular ama daha çok erken korkuyorum aynısı olacak diye. yarın doktorum acilde nöbetçiymiş ona gideceğim

canım ilk hamileliğimde nem de öyleydim ama gerekliyse yapacak ben çok girdim bişey de olmadı yavruma. erkekten çekinir insan tabi bayan bi doktora git bir defalığına

Fotolara bayildimmm.insallah bizler de yayinlariz boy boy fotograflarini.
Kizlar bisey soracam ben surekli erotik ruyalar goruyorum yaa.korkulu degil ama pis ruyalar.okuyup yatiyom yine de oluyor

canım ihtiyacın vardır belki aç tavuk rüyada darı görürmüş ya ben de bu aralar aç tavuk gibiyim de :)

sirkeli suyu denedim canım ütülemedim ama günde 2 çamaşır değiştiriyorum

canım git doktora enfeksiyon varsa kana karışırsa bebeğe de geçebilir mi bilmiyorum ki

ben iki hafta önce ağır grip geçirdim beraberinde 5-6 gün boyunca 7/24 öksürdüm ateşim flnda çıkmıştı artık halim kalmamıştı öksürmekten. dahiliyeye gittim ben tantum boğaz spreyi verdi bol sıvı tüketiceksin dedi hamilelere göre ilaçlar var ama bana antibiyotik bile vermişti. bence bi gitsen iyi olur bebeğine bişeycik olmaz içini ferah tut

kızlar ben komşuma gidiyorum hacıdan geldi zemzem içicem hurma yicem hepinizede dua edicem öpüyorum hepinizi

avatarındaki resmin büyük halini görebilsem daha net söylerdim ama buradan bakınca erkek gibi eğer gördüğüm nub çıkıntısıysa, bacakları değilse :) , seçemiyorum çok küçük resim. evet canım merak işte insan bişeyler almak istiyor yoksa hiç önemli değil cinsiyeti sağlıklı olsunlar da...

Son düzenleme:
Maşallah canım 41 kere kesin erkek meleğin

Eki Görüntüle 612381

ekledim minik meleğimi

sabırla bekleyeceğiz canım benim ne yapalım

canım sena haklı senin oğluşun olacak büyük ihtimalle :) o bacakları değil nub'u (genital tüberkülü) çünkü
ben 12+3de gittiğimde bacakları ayakları ve ayak parmakları kolları elleri parmakları oluşmuştu. mesela benim kızımın nub çıkıntısı seninkinin gibi yukarıya değil karşıya bakıyordu ve aşağıdaydı.
aşağıdaki topicten bakabilirsin yada sorabilirsin canım videolar resimler falanda var;

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

göğüslerin eğer sarkıksa daha da sarkık yapıyor onlar. bilgin olsun. sütyen gibi toparlamıyor.

kızlar başınız ağrıdığında şakaklarınıza ve ensenize nane yağı ile masaj yapın bi yarım saatte yatın ağrı falan kalmıyo benim yine başım tutmuştu yaptım ve hiç bişeyim kalmadı bebişe zararı yok

ama çok ağır değiilmi kokusu... nasıl dayanıyosun o kokuya...

çok merak ettim... şimdi bakıcam ultrason görüntülerine buna benzer bi görüntü varmı?...
yada hepsini tarasam yardımcı olurmusun bana da
bi fikir yahu... çatlıycam meraktan...

[h=1]Bebeğin emzirilmesi[/h]
Bebeğinizi anne sütü ile beslemenin sayısız yararları vardır; ona doğanın sağlayabileceği en iyi besini veriyorsunuz demektir. Bu nedenle, ilk günlerde bazı zorluklar çekseniz bile emzirme konusunda gayretinizi eksiltmeyin. Bu yeni beceriyi bebeğinizle birlikte siz de öğreneceksiniz. Önceleri nasıl emeceğini bilmiyor ya da uzun süre ememiyorsa üzülmeyin, biraz sabırlı olun yeter. Doğumdan hemen sonra bebeğinizin çok fazla besin almasına gerek yoktur. Bu arada meme uçlarınızın sertleşerek emilmeye alışması için yeterli zamanınız olacaktır. Bu konuda “hazır reçeteleri” olan deneyimli yakınlarınızın yada arkadaşlarınızın çok sayıdaki önerileri arasından işinize yarayabilecekleri seçecek ve kısa zamanda güven kazanacaksınız. Yeter ki emzirme konusunda kararlı olun, hemen pes etmeyin. İlk haftaları atlattıktan sonra, bebeğinizi aylar boyunca başarıyla besleyecek bir yöntemin kendiliğinden geliştiğini göreceksiniz.
YAKLAŞIK BİR SAAT boyunca böyle kalabileceğiniz için ikiniz de rahat edeceği bir konum alın. Derin bir soluk alarak gevşeyin. Siz ne denli rahat olursanız, bebeğiniz de o denli rahat emer. Cildinize yeterince dokunabilmesi için bebeğinize olanak tanıyın. Olabiliyorsa, üstünüzü bütünüyle çıkarın, böyle daha rahat ettiğinizi göreceksiniz.
Önce rahatça, dik oturun. Sırtınızı yaslayın. Kolsuz, alçak bir sandalye bu iş için en uygunudur. Yataktaysanız sırtınızı yastıklarla destekleyin. Bebeği memeye yaklaştırmak için altına yastık koyabilir ya da bir dizinizi yükselterek ona destek olabilirsiniz. Emzirmek için öne doğru eğildiğinizde sırtınızı bükmeyin.Bir yastık
bebeğin ağırlığını alacaktır.
Bebeğinizde, meme başını aramasını ve besin bulmasını sağlayan, doğuştan gelme bir refleks vardır. On günlük oluncaya dek, bu refleksten yararlanarak memeyi bulmasını sağlayabilirsiniz. Meme başını yanağına sürtün. Başını çevirerek ağzıyla memeyi arayacaktır.
Bebeğiniz başını içgüdüsel olarak döndürmüyorsa areolanın hemen gerisini hafifçe sıkarak biraz süt gelmesini sağlayın. Bu birkaç damlı sütü bebeğinizin dudağına değdirerek ağzını açmasını sağlayabilirsiniz.
Emzirmeye alışınca
Emzirme olayına ikiniz de alıştıktan sonra, rahat ettiğiniz her konumda emzirebileceğinizi göreceksiniz. Bağdaş kurarak oturma, özellikle sırtınızı yaslaya-bilirseniz, çok uygun bir konumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…