günaydın annişler,
progestandan nefret ediyorum ya çok halsiz bırkıyor iş yerinde çok zorlanıyorumsabah akşam üstelik gece sorun değilde
leyloş henüz gelmedi sanırım meraktan ölüyorum
güllümsün seninde akşam dimi kontrolün gelir gelmez yaz cnm çok merak ediyorum
hamisseyda cım dün yazamadım cnm sana biraz rahatsızdım haberlerini aldım kızın olucak sanırım desene bizimkini bi arkadaş daha geliyor
Maasallah maasallah
benim bile o hastanede dogurasim geldii kisss :))))
Guluk guluk suya pirtlatmak istiyon demek
bebekinde benimki gibi gostermemis kisssce geliyoo zannimca utangac terbiyeli pek bi hanimefendi kime cekmis bu kissssD herhangi bi sorun cikmamasina cok sevindim ayrica
çok kötü öksürüyorum öksürdükçe içim parçalanıyor et kopuyor sankihalsizlik, aşırı mide bulantısı var 3 gündür iki üç lokmadan başka bişey yiyemedim. doktorada gitmedim. ilaç kullanamam diye ama geçmiyor gitmelimiyim doktora gidiceksem dahiliyeyemi kadın doğumamı gidicem bilemedim napmalıyım sizce evde ballı limonlu su zencefilli bal ıhlamur gibi herşeyi denedim ama aynı çok kötüyümm ( bebeğime bişey olmaz dimi yemekte yiyemiyorum beslenemiyor yavrum napmalıyımm
çok kötü öksürüyorum öksürdükçe içim parçalanıyor et kopuyor sankihalsizlik, aşırı mide bulantısı var 3 gündür iki üç lokmadan başka bişey yiyemedim. doktorada gitmedim. ilaç kullanamam diye ama geçmiyor gitmelimiyim doktora gidiceksem dahiliyeyemi kadın doğumamı gidicem bilemedim napmalıyım sizce evde ballı limonlu su zencefilli bal ıhlamur gibi herşeyi denedim ama aynı çok kötüyümm ( bebeğime bişey olmaz dimi yemekte yiyemiyorum beslenemiyor yavrum napmalıyımm
canım ben eskiden sadece majezikle geçirebiliyodum başağrımı. hamileliktede çok yaşıyorum minoset hafif kalıyo doktor bana parol verdi çok daha iyi geldi. parasetamol olduğu için biras sersemlik yapıyo ama başağrım geçiyo sonuçta bi dene istersen hamilelere parasetamol grubu dokunmuyormuş özellikle sordum sende bi dr. na danış dene istersen
Ne alcaaaannn :))))
kabızlık sorununu ben de çektim,halen çekiyorum da.
öyle olunca zeytin yağı içmek aç karnına iyi geliyormş fakat ben yapamadım,sevmedim.
kuru kayısı ard arda 5-6 tane yiyip üstüne bir bardak ılık su içince faydası oluyordu,artık kayısıdan da tiksindim.
şimdiki yöntemim sabah kahvaltı sonrası 2 adet kuru incir yiyorum.faydasını görüyorum.yemediğim zamanlar sıkıntı oluyor.
bir de bir tanıdıgım uzun zaman çekti -ilk 3 ay- haftada 1 defa yapabilmiş ve gerçekten çok ızdıraplı oluyormuş.
doktora gitmiş bu sıkıntı sebebiyle.doktor tam tahıllı ekmek ye,duphalac iç bir ay boyunca dzüenli ve her gün aynı saatte muhakkak tuvalete otur,bağırsak hareketi kazandıracağız demiş.ve gerçekten dediklerini yapmış,düzene girmiş.
demek istersen,naçizane tavsiyeler.
geçmiş olsun.
biliyorum canım 1 hafta falan devam ediyor sonra kaşıntısı devam edecekkorkma tedirgin olma 12. haftayı geçtiğin için ilaç belki verirler ben ilaçsız 2 haftada atlattım işte eşim de krem kullandı lor peynir gibi ya da süt kesiği gibi topak topak beyazlık değil mi?
benım doktorum zorunlu olmadıkca alttan muayene yapmıyo ultrason kullanma konusunda cokk ıyı oldugu soylenır o nedenle gebelıklerde mumkun oldukca alttan muayene geregı duymuyo. o nednle sımdı adamada dıyemıyorumkı boyle boyle dıye ıyıce cekınıyorum. hatta aklıma sey geldı acaba baska doktora gıdıp alttan muayene olsammı dıye bu seferde olmadık bır ılac verır bırsey yapar bılemdım :26:
Fotolara bayildimmm.insallah bizler de yayinlariz boy boy fotograflarini.
Kizlar bisey soracam ben surekli erotik ruyalar goruyorum yaa.korkulu degil ama pis ruyalar.okuyup yatiyom yine de oluyor
canım listede adın yok senin..
teşekkür ederis teyzemissss...
aynı akıntı bendede var canım.. doktor banada sirkeli su tavsiyesinde bulunmuştu işe yarıyo bide çamaşırlarını muhakkak ütüleyerek giy çok faydasını göreceksin...
kızlarrr birileri ortalığı karıştırmaya çalışıyo işte gayet belli... diğer topiklerdeki arkadaşlarımızda neyin ne olduğunu anlamışlar zaten... boşver hiç aldırmayalım en güzeli bence.. ne yapmaya çalıştığı apaçık ortada ama onun gazına gelecek tek bir anne adayı yok çok şükür diğer topiklerde dahil... saçmalıkk başka bişey değil
tsk ederım mearak edıyoruz ıste benım ılk bebıs kız erkek hıc farketmıyor saglık oncelıkte gel gelelım su merak yokmu ıste gercı benım ıcımden de erkek gecıyor dr sordu ne hıssedıyorsun dıye ben erkek dedım guldüü
Maşallah canım 41 kere kesin erkek meleğin
aynı dert bendede var kaşındığında az bişi elimi sürtüncede acıyo göğüs aram. sütyen bende takamıyorum dışarı çıkmak eziyet oluyo. şu penyeden atletler var ya kendinden sütyenli oluyo. onlardan alsak diyorum kullanan varmı acaba
kızlar başınız ağrıdığında şakaklarınıza ve ensenize nane yağı ile masaj yapın bi yarım saatte yatın ağrı falan kalmıyo benim yine başım tutmuştu yaptım ve hiç bişeyim kalmadı bebişe zararı yok
ama çok ağır değiilmi kokusu... nasıl dayanıyosun o kokuya...
canım sena haklı senin oğluşun olacak büyük ihtimalle :) o bacakları değil nub'u (genital tüberkülü) çünkü
ben 12+3de gittiğimde bacakları ayakları ve ayak parmakları kolları elleri parmakları oluşmuştu. mesela benim kızımın nub çıkıntısı seninkinin gibi yukarıya değil karşıya bakıyordu ve aşağıdaydı.
aşağıdaki topicten bakabilirsin yada sorabilirsin canım videolar resimler falanda var;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?