amin canım ama ne olursa olsun bebeğini emzir arkadaşımın memesi yara içindeydi ama yinede emzirdi anne sütü çok önemli 1 yaşına kadar emdi oğlu şimdi maşallah hasta bile olmuyo olsada 1 gün sonra canavar kesiliyo çocuk
benim doktorum bana yaş hurma yeme demişti( trabzon hurması diye bilinen değil, arabstandan gelen, o leziz şey)
Ayyy kuşum benim hep aklım gıdısında,boğum boğum bacaklarında,göbişinde
Yanıp tutuşuyotum resmenEşim bazen beni tavana bakan gözler ve sırıtan bir
yüzle karşılıyor ne yaptığımı artık çözdü.Sürekli hayal kuruyorum.Hayallerimin meleği oldu
ve ben de hep ağlamaklıyım.Filmlerdeki kötü karakterlere bile acıyıp ağlıyorum
Eveeettt bu acidan bakinca kanatlari cikmaya baslamis bir melege benziyoorrrallah nazarlardan saklasin canim...
doğru diyosun canım tabiki elimden geleni yapıcam o iyi olsun sağlıklı olsun yeterki kıyamammmkiiiiiiiiiiiii :)))) canım senin kontrolün ne zaman cinsiyetle iligili biey söyledimi doktor sana benim yarından sonra gidicem de öğrenirmiyim acabaaaaa
:)))))))))))))))
hamişler bizbi alemiz
hayal kuruyorum ağlıyorum bazen gülerken bişe geliyor aklıma
ağlıyorumfilmlere bende cok ağlıyorum ve benim evcilöks gülüyo bana
bende daha cok ağlıyorummmmmmmDDDDD
gecen atem tutem men seni şekere katem men seniii ninniii varyaaaa
sakın dinlemeyin yarım saat ağladımmm öksdee gülmekten çatladııı
boşayıvercem bekar anne olcam görcek dötüneee gülsünn ehiehiiiiii
ne kadar dolmuşummmm üstüne boşallttım dahada selam vermessinnnnn
DDDDDDDDDDDD
cinsiyet bizde belli kızım olucak dr 11. Haftada söledi ve gittiğim dr cinsiyette yanılmıyo perşembe günü başka bi dr ye gidicem rapor için belki ultrasona sokar görürüm bebişimi ama normal randevum ayın 5 inde 20 günde bir kontrole gidiyorum ben canım inşallah cinsiyeti öğrenirsin
koptummmmmmmmmmm doğrusuuuuuuuuuuuuu çok güldüm şimdi , aynı şey başımıza gelmiş ben trt de denk geldi animasyonlu atem tutem men seniii engel olamıyorum döküldü gözümden ne varsa bizimki de güldü bana tek başıma değilmişim vallaaa hihihihihihihD.D
canlarrr foto eklemeye çalışıyom ondan geciktim olmuyo yapamadım büyük diyo denicem ama anlatayım hemen size pek heyecanlıydım herzamanki gibi dile kolay bebeğim iyiymiş 126 gr olmuşuz teyzeleri boyumuz uzunmuş ama yüzünü hiç dönmedi hep sırtı dönüktü resmen kaburga saydık annesi sana tutunmuş bu dönmüyo dedi doktor ne kadar uğraştıysak dönmedi yüzünü anası gibi inatçı bende çatladımgöstermedi en çok bundan korkuyodum oldu yani ama sağlıklı olmasına sevindim ama içim bi tuhaf oldu doğuruken mi öğrencem ben en sona ben kalcam diğer şeyleri anlatayım kan şurubuna devam kansızlık çokmuş günde 2 defa omega 3 başlıcam badem ceviz tüketmeye çalış dedi 20 haftada şeker yüklemesi olcakmışım ve o gün 2 defa kan vercekmişim size diyen oldu mu ayrıntılıda bidahaki geldiğinde söylicem şimdi gitsen paran boşuna gider dedi 4 lü test için kan verdim aslında yaptırmıcaktım ama yapalım dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?