2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
sorma ya gülüm en korktuğum şey oldu dönmedi gösterse iyiydi bişeyler alcaktım şimdi yine kendimi frenlicem senden umudum var tatlım işallah gösterir yine merak yine merak

ya cnm bende korkuyorum yalan değil
son iki gittiğimizde atıyo bacak bacak üstüne
ole yatıyo sıpa
hatta geçen hoca "keyfe bak ya "falan dedi
ve nasıl inat sıpa karnımı sallıyo doktorda o bacaklarını acmıyo anası kılıklı inatçı velet

kızlar doktora gittim şükür yavrum sağlıklı doktor 11. haftadaki fikrini değiştirmedi cinsel organını gösterip bir kez daha kesin oğlunuz olacak dedi çok değişmiş 3 haftada:))

canımm sağol bitanem sağlıklı çok şükür ama dönmedi totoyu teyzesi sevimicek daha oğlum yada kızım diye ama ne yapalım kendimi yırttım ama olmadı

seninkide tosun annesi 4lü testi yaptı benim hemen haftaya sonuçları al dedi şekeride 20 haftada gel dedi kuzum

20hafta ayrıntılı ulsrasonda görücem ben artık tam o zamana denk geliyor cünküü
ben bülübülüden geçtim artık utangaclar hep kıssce cıkıyooor mındıklım olcak annesi gibi
pıttıklı nuriye olcak evdeki saltanatım temmuz itibariyle sona erecek artık en güzel en sirin en konik ben olmayacağımmm
DDDDD babasıyla bir olup beni kıskandıracaklarrr aman yarebbim prensesler ne fenaymışş DDD
dötümü yeee diyo şimdiden göstermiyoo bide doğsa büyüse neler yapceklerrr :):):)))))
güllüşüm tek umudumuz sensin ehiiiii DDD

işallah öğrenirsin canım valla bende aynını dedim ne inatçısın anana mı çekcen diye çok inadımdır ben

canımm sağol bitanem sağlıklı çok şükür ama dönmedi totoyu teyzesi sevimicek daha oğlum yada kızım diye ama ne yapalım kendimi yırttım ama olmadı

yaramaza bak sen anneye toto dönülürmüymüş hiç aaaaa
aman sağlığı iyi olsunda ayrıntılıda dah kesin öğrenirsin canım

canım bildiğim kadarıyla 2 kere kan almalarının sebebi bi ilk hastaneye gittiğinde kan alıyolar yani normalde senin şekerini ölçüyolar daha sonra o şekerli suyu içtikten sonra bi daha kan alıyolar o zaman ne kadar çıktığına bakıp öncekiyle kıyaslama yapıyolar.. sıkıntı yok yaniiii

o zaman bana dua edin benim sıpanın keyif günü olmasın bugün
açsın bacakları
ne var ne yok malı mülkü koysun ortaya

işallah öğrenirsin canım valla bende aynını dedim ne inatçısın anana mı çekcen diye çok inadımdır ben

kızzzzzzzz sorma bende oleyim inadımı kırana aşk olsun laf ağızımdan bi kere çıkar
annem vurdu yine ayapını yere kaldırmaz o derdi
kadına çok çektirmişim demekki benim sıpada bana çekecek her halde
eşim bile herşeyi sana çeksin ama inadı çekmesin dio
galiba kokulan olacak

ben yemek yapmaya gidiyorum kızlar böyle oturmak iyidi gerç,de akşama kociş yemek bekler sanahtan beri arayıp duruyo ne yemek yaptın diye 5 gün raporluyuz ya hergüne ayrı yemek bekliyo paşa
bende hergün farklı yemek yapacak göz varmı peki hayır yokkkkkkkkk
kalın sağlıcakla bebişlere iyi bakın öle uzun sürede ortadan kaybolmayın hergün ben burdayım die tekmil verilcek irmegan yoklama yapıyo devamsızlığı çok olan tek ayak üstünde durcak

yaramaza bak sen anneye toto dönülürmüymüş hiç aaaaa
aman sağlığı iyi olsunda ayrıntılıda dah kesin öğrenirsin canım

di mi ama yapılır mı hiç işallah bidahakine zaman nası geçcek ben şimdi onu düşünüyom ama çok şükür sağlıklı rabbim hepimizin bebişine önce sağlık versin canım

o zaman bana dua edin benim sıpanın keyif günü olmasın bugün
açsın bacakları
ne var ne yok malı mülkü koysun ortaya

güllüşümmm seninki ne olcek acabaa bilemedimm :):):))))
sağlık haberleri başta olmak üzere inşaallah öğrenirde gelirsin
leyloşla ben patladık yanii sen öğrende rahatlayak

doğru söylüyon şeker yüklemsi nedir bi açken bi tokken hay ağzına sağlık neden diye düşünüyodum azıcık safım ben yada heyecandan aklıma gelmedi

canım ben doktoruma sordum rapor meselesini hiçbir şekilde problem olmuyormuş ayarlıyorlarmış şimdiye kadar öyle bir problem yaşamadım falan dedi... bilgin olsun bazı arkadaşlarımın öle bi sorunu oldu oda doktorla hasta arasında iletişim kopukluğu falan dedi çalıştıklarını söylemiyolarmış doktora ozam problem olduğu olmuş ama benim hiç bir hastam mağdur olmadı dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…