sorma ya gülüm en korktuğum şey oldu dönmedi gösterse iyiydi bişeyler alcaktım şimdi yine kendimi frenlicem senden umudum var tatlım işallah gösterir yine merak yine merak
kızlar doktora gittim şükür yavrum sağlıklı doktor 11. haftadaki fikrini değiştirmedi cinsel organını gösterip bir kez daha kesin oğlunuz olacak dedi çok değişmiş 3 haftada:))
totosunu ısırıyım ben onun yavrum ya:)sabahtan beri gözümüz yollarda canım benim.
çok şükür sağlıklıymış annesi bidahaki sefere gösterir kuzum.
20-22 haftada banada dr demişti 4'lü tarama testini birde şeker yüklemesini.
126 gr olmuşsunuz maşallah tatlım, benim sıpada dün 170 gr dı tosun gibi olucak sanırım anası gibi:)))))
kızlar doktora gittim şükür yavrum sağlıklı doktor 11. haftadaki fikrini değiştirmedi cinsel organını gösterip bir kez daha kesin oğlunuz olacak dedi çok değişmiş 3 haftada:))
totosunu ısırıyım ben onun yavrum ya:)sabahtan beri gözümüz yollarda canım benim.
çok şükür sağlıklıymış annesi bidahaki sefere gösterir kuzum.
20-22 haftada banada dr demişti 4'lü tarama testini birde şeker yüklemesini.
126 gr olmuşsunuz maşallah tatlım, benim sıpada dün 170 gr dı tosun gibi olucak sanırım anası gibi:)))))
hep döt gördüm kuzum ya kaburga gördüm plasentaya dayanmış dönmedi sıpa bişeyler alcaktım yine dur dicem kendime bekle öğren ondan sonra yine şafak say bu sefer 4 hafta sonra dedi hayır diye söylendim ne olur 3 hafta sonra olsun iyi tamam dedi adam o zmanda olur dedi bende sizi çok seviyom kuzum senle sona kaldık gözüküyo canım güllümsun senin sıpa bari göstersin teyzeleri öle sevsin
ya cnm bende korkuyorum yalan değil
son iki gittiğimizde atıyo bacak bacak üstüne
ole yatıyo sıpa
hatta geçen hoca "keyfe bak ya "falan dedi
ve nasıl inat sıpa karnımı sallıyo doktorda o bacaklarını acmıyo anası kılıklı inatçı velet
canımm sağol bitanem sağlıklı çok şükür ama dönmedi totoyu teyzesi sevimicek daha oğlum yada kızım diye ama ne yapalım kendimi yırttım ama olmadı
valla kuzum söyleseydi iyiydi dönseydi iyiydi doktordan çıktıktan sonra hep aynı cümleleri tekrarladımallahıma bin şükür sağlıklı boyumuz uzun şeker yüklemesi 20 haftada dedi bana erken gel dedi 2 defada kan vercekmişim o niye bilmiyorum
20hafta ayrıntılı ulsrasonda görücem ben artık tam o zamana denk geliyor cünküü
ben bülübülüden geçtim artık utangaclar hep kıssce cıkıyooor mındıklım olcak annesi gibi
pıttıklı nuriye olcak evdeki saltanatım temmuz itibariyle sona erecek artık en güzel en sirin en konik ben olmayacağımmm
DDDDD babasıyla bir olup beni kıskandıracaklarrr aman yarebbim prensesler ne fenaymışş DDD
dötümü yeee diyo şimdiden göstermiyoo bide doğsa büyüse neler yapceklerrr :):):)))))
güllüşüm tek umudumuz sensin ehiiiiiDDD
Listeye ben de eklenmemişim son adet 27.09.2012'de lütfen beni de ekleyin oğluşum olacak inşallah :)
işallah öğrenirsin canım valla bende aynını dedim ne inatçısın anana mı çekcen diye çok inadımdır ben
yaramaza bak sen anneye toto dönülürmüymüş hiç aaaaa
aman sağlığı iyi olsunda ayrıntılıda dah kesin öğrenirsin canım
o zaman bana dua edin benim sıpanın keyif günü olmasın bugün
açsın bacakları
ne var ne yok malı mülkü koysun ortaya
canım bildiğim kadarıyla 2 kere kan almalarının sebebi bi ilk hastaneye gittiğinde kan alıyolar yani normalde senin şekerini ölçüyolar daha sonra o şekerli suyu içtikten sonra bi daha kan alıyolar o zaman ne kadar çıktığına bakıp öncekiyle kıyaslama yapıyolar.. sıkıntı yok yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?