canlarrr foto eklemeye çalışıyom ondan geciktim olmuyo yapamadım büyük diyo denicem ama anlatayım hemen size pek heyecanlıydım herzamanki gibi dile kolay bebeğim iyiymiş 126 gr olmuşuz teyzeleri boyumuz uzunmuş ama yüzünü hiç dönmedi hep sırtı dönüktü resmen kaburga saydık annesi sana tutunmuş bu dönmüyo dedi doktor ne kadar uğraştıysak dönmedi yüzünü anası gibi inatçı bende çatladımgöstermedi en çok bundan korkuyodum oldu yani ama sağlıklı olmasına sevindim ama içim bi tuhaf oldu doğuruken mi öğrencem ben en sona ben kalcam diğer şeyleri anlatayım kan şurubuna devam kansızlık çokmuş günde 2 defa omega 3 başlıcam badem ceviz tüketmeye çalış dedi 20 haftada şeker yüklemesi olcakmışım ve o gün 2 defa kan vercekmişim size diyen oldu mu ayrıntılıda bidahaki geldiğinde söylicem şimdi gitsen paran boşuna gider dedi 4 lü test için kan verdim aslında yaptırmıcaktım ama yapalım dedi doktor
aynı anda ağlayan ne kadar cok anniş varmışşş
bende trtde denk geldim gelmez olaydımm böhüüüüü
5.ayda hiçbirinizle görüşmek istemiyorum sadece güleryüzlü olanlarınız gelin taammı akıllımDDD
heryerde duyuyorum ne varsa bu 5.aydaaaa acık huysuz olcakmısız hayırlısı :))))))))))))
canım ben de merak ettim seni bebeğin ii olsunda ayrıntılı ultrasonda öğrenirsin cinsiyeti. ben de ptesi akşam gitcem inş. güzel haberlerle gelirim canım ayrıntılı ultrason 20. haftada mı yapılıyo
canlarrr foto eklemeye çalışıyom ondan geciktim olmuyo yapamadım büyük diyo denicem ama anlatayım hemen size pek heyecanlıydım herzamanki gibi dile kolay bebeğim iyiymiş 126 gr olmuşuz teyzeleri boyumuz uzunmuş ama yüzünü hiç dönmedi hep sırtı dönüktü resmen kaburga saydık annesi sana tutunmuş bu dönmüyo dedi doktor ne kadar uğraştıysak dönmedi yüzünü anası gibi inatçı bende çatladımgöstermedi en çok bundan korkuyodum oldu yani ama sağlıklı olmasına sevindim ama içim bi tuhaf oldu doğuruken mi öğrencem ben en sona ben kalcam diğer şeyleri anlatayım kan şurubuna devam kansızlık çokmuş günde 2 defa omega 3 başlıcam badem ceviz tüketmeye çalış dedi 20 haftada şeker yüklemesi olcakmışım ve o gün 2 defa kan vercekmişim size diyen oldu mu ayrıntılıda bidahaki geldiğinde söylicem şimdi gitsen paran boşuna gider dedi 4 lü test için kan verdim aslında yaptırmıcaktım ama yapalım dedi doktor
Listeye benide ekleyinn..
son adet tarih;21 ekim
dogacagi muhtemel tarih; 28 temmuz
ilk gebeligim, cinsiyet henuz belli degil
nevsehir :)
anneeeeeemmmmmmmmmm
hoşgeldinisssssssseninkide göstermedi demek
kuzum benim olşşşşşşunnn sağlıklıymış benimmm yeğenimmm
dötünü görmüşün işteeee :):):))))))))
seviyorum sizi çok merak ettik hatun yaaa
deliii biz öğrendik sanki sona kalcam diyoo ehiiii
aynı zamanlarda bidaha gitcez bende o zaman öğrencem
günaydın kızlar uzun zmndır yoktum geçmişe bakayım dedim 100 küsür sayfa olmuş biraz rahatsızdım hafta sonu iş yoğunluğuda cabası cinsiyetleri belli olanlar çabuk bana yazsın meraktan ölüyorum
leylamer benimkide inat ediyordu haretlerinde.Bana doktorum gelmeden önce şekerli birşeyler ye dedi.Bebeğin o zaman hareket ettirmek daha kolay oluyormuş.Sizde deneyin belki işe yarar :)
şeydanın dediiii gibi ne güsel işte dötüşünü görmüsssüüüünn sağlıklı olsunda kuzucuk hiç önemli değill sürpris yapcak annesine ooooooooo yaramaaasss :)))))))))))))
canlarrr foto eklemeye çalışıyom ondan geciktim olmuyo yapamadım büyük diyo denicem ama anlatayım hemen size pek heyecanlıydım herzamanki gibi dile kolay bebeğim iyiymiş 126 gr olmuşuz teyzeleri boyumuz uzunmuş ama yüzünü hiç dönmedi hep sırtı dönüktü resmen kaburga saydık annesi sana tutunmuş bu dönmüyo dedi doktor ne kadar uğraştıysak dönmedi yüzünü anası gibi inatçı bende çatladımGöstermedi en çok bundan korkuyodum oldu yani ama sağlıklı olmasına sevindim ama içim bi tuhaf oldu doğuruken mi öğrencem ben en sona ben kalcam diğer şeyleri anlatayım kan şurubuna devam kansızlık çokmuş günde 2 defa omega 3 başlıcam badem ceviz tüketmeye çalış dedi 20 haftada şeker yüklemesi olcakmışım ve o gün 2 defa kan vercekmişim size diyen oldu mu ayrıntılıda bidahaki geldiğinde söylicem şimdi gitsen paran boşuna gider dedi 4 lü test için kan verdim aslında yaptırmıcaktım ama yapalım dedi doktor
benim doktorum da hurmanın hiçbirtürlüsünü yeme demişti... düşüğe sebep olurmuş allah korusun... canın isterse dilinin ucuyla tadına bak ama yeme dedii...
bak sen sıpaya ya kıçını döndü demek
ay bende bundan korkuyorum ya
göstersinlerr ama demi demi
kızlar doktora gittim mikrobik dedi antibiyotik verdi kullanmazsan aşağı inebilir dedidoktorumu aradım oda onayladı kullanabilirsin dedi. herkese çokk teşekkürler umarım kimse hasta olmaz dikkat edin kendinize hasta insanlara yaklaşmayın sakınn sonra benim başıma gelen sizede olur ((
Listeye benide ekleyinn..
son adet tarih;21 ekim
dogacagi muhtemel tarih; 28 temmuz
ilk gebeligim, cinsiyet henuz belli degil
nevsehir :)
Hoşgeldniiiiiiiiisssssss :)))) sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımmmm :)))))))))
anaammm tontik dötünümü gösterdi sizeee yerim ben onun dötüsünüüüüü... maşallah canım çok şükür sağlıklıymış ya gerisi hiç mühim değil.. öğrenirsin elbet sıkma canını daha çooook olur içimizde göstermeyen nazlı bebişleerrr.... bu gittiğinde baya bi detaylı şeyler söylemiş.. şeker yüklemesi daha geç haftalarda oluyo diye biliyodum ama yanlışda hatırlıyo olabilirim.. hadi gözünüzaydın annesi tontik sağlıklı ya boşveeeer pipisimi var kukusumu vaar elbet bişeyciği var öğrenirsiniz bi dahakine
valla kuzum söyleseydi iyiydi dönseydi iyiydi doktordan çıktıktan sonra hep aynı cümleleri tekrarladımallahıma bin şükür sağlıklı boyumuz uzun şeker yüklemesi 20 haftada dedi bana erken gel dedi 2 defada kan vercekmişim o niye bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?