2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

anneeeeeemmmmmmmmmm
hoşgeldinisssssss seninkide göstermedi demek
kuzum benim olşşşşşşunnn sağlıklıymış benimmm yeğenimmm
dötünü görmüşün işteeee :):):))))))))
seviyorum sizi çok merak ettik hatun yaaa
deliii biz öğrendik sanki sona kalcam diyoo ehiiii
aynı zamanlarda bidaha gitcez bende o zaman öğrencem

bizim arkadaş sölüyo valla hiç çekilmiyosunuz hamileyken özellikle 5,6.aylarda diyo tamam diyom niye tamam diye kavga çıkarıyodu bu arakadşın diyo yok diyoom gene kavga çıkıyo yani sizinle uğraşılmaz diyo bu zamana kadar huysuz değildim amma 5.ayda elimi belime koydurtmayın benimmmmmmmmmmmmmmm

canım ben de merak ettim seni bebeğin ii olsunda ayrıntılı ultrasonda öğrenirsin cinsiyeti. ben de ptesi akşam gitcem inş. güzel haberlerle gelirim canım ayrıntılı ultrason 20. haftada mı yapılıyo

sağol canım eve falan uğradım bide geldiğimde hemen giremedim işler vardı ondan yani ayrınıtılı 20-24 arası dedi ama 20-22 arası en iyi olanmış ben söylücem geldiğinde dedi meraklanma dedi niye bu kadar geç olcak

kızlar doktora gittim mikrobik dedi antibiyotik verdi kullanmazsan aşağı inebilir dedi doktorumu aradım oda onayladı kullanabilirsin dedi. herkese çokk teşekkürler umarım kimse hasta olmaz dikkat edin kendinize hasta insanlara yaklaşmayın sakınn sonra benim başıma gelen sizede olur ((

leylamer benimkide inat ediyordu haretlerinde.Bana doktorum gelmeden önce şekerli birşeyler ye dedi.Bebeğin o zaman hareket ettirmek daha kolay oluyormuş.Sizde deneyin belki işe yarar :)

şeydanın dediiii gibi ne güsel işte dötüşünü görmüsssüüüünn sağlıklı olsunda kuzucuk hiç önemli değill sürpris yapcak annesine ooooooooo yaramaaasss :)))))))))))))

Listeye benide ekleyinn..

son adet tarih;21 ekim
dogacagi muhtemel tarih; 28 temmuz

ilk gebeligim, cinsiyet henuz belli degil

nevsehir :)

benim cici doktorum sadece evime yakın diye gittiğim
he bide ablamın iyidir o kızımın doktoruydu diye gittiğim
doktorum meğer ne ünlüymüş ne harika biliniyormuş
doğal olan herşeyden yana adam ilaç yazarken bilem nazlanıyoo
bana balık yağı vermedi iantcı illa balık ye didi baldırcığım ağrıyo didim
zorla calsiyum yazdı midem yanıyooooo dedim gözlerimi yaşarttım renie surup yazdırdımmm
göbegimi açtım baaaak kıl cıktı ühü didim oda banaaa bişe olmaz dökülür öyle kalacak değilsin yaa didi
güldüüü DDDDD ayı diyesim geldi sonra baktım ben daha kıllıyım adamdan demedimmm DDDD
bana PREGNACARE diye bi ilaç verdi eczanede 21 tl pek bir uygun alsammı bilemedim almadım arastırcam öncee
bide demir hapımı ne verdiii çok üşüyorum didim ve beni mahvetti işteee böyleeeeeeeeee
memeiklerimi sorarsanız aynılarr ehiiiiiiiiiiiii DDDDDDDDD

hep döt gördüm kuzum ya kaburga gördüm plasentaya dayanmış dönmedi sıpa bişeyler alcaktım yine dur dicem kendime bekle öğren ondan sonra yine şafak say bu sefer 4 hafta sonra dedi hayır diye söylendim ne olur 3 hafta sonra olsun iyi tamam dedi adam o zmanda olur dedi bende sizi çok seviyom kuzum senle sona kaldık gözüküyo canım güllümsun senin sıpa bari göstersin teyzeleri öle sevsin

Hoş geldin canım merak ettik seni Benimmm oğluşum geliyorrr :))

leylamer benimkide inat ediyordu haretlerinde.Bana doktorum gelmeden önce şekerli birşeyler ye dedi.Bebeğin o zaman hareket ettirmek daha kolay oluyormuş.Sizde deneyin belki işe yarar :)

hem şeker hem çikolata yedim sen düşün dönmedi foto yüklücem de yapamadım

şeydanın dediiii gibi ne güsel işte dötüşünü görmüsssüüüünn sağlıklı olsunda kuzucuk hiç önemli değill sürpris yapcak annesine ooooooooo yaramaaasss :)))))))))))))

sağlıklı çok şükür bana ağlama geldi öle görünce bi fena oldum valla süpris yapcak yaramaz

bak sen sıpaya ya kıçını döndü demek
ay bende bundan korkuyorum ya
göstersinlerr ama demi demi

benim doktorum da hurmanın hiçbirtürlüsünü yeme demişti... düşüğe sebep olurmuş allah korusun... canın isterse dilinin ucuyla tadına bak ama yeme dedii...

sok oldum resmen ılk defa boyle bırsey duydum hatta ıkı tur hurmayıda cok severım o trabzon hurmasından kac kılo yedıgımın hesabı yok allaha sukur bırsey olmadı hıc bılmıyordum boyle bırsey

bak sen sıpaya ya kıçını döndü demek
ay bende bundan korkuyorum ya
göstersinlerr ama demi demi

sorma ya gülüm en korktuğum şey oldu dönmedi gösterse iyiydi bişeyler alcaktım şimdi yine kendimi frenlicem senden umudum var tatlım işallah gösterir yine merak yine merak

anaammm tontik dötünümü gösterdi sizeee yerim ben onun dötüsünüüüüü... maşallah canım çok şükür sağlıklıymış ya gerisi hiç mühim değil.. öğrenirsin elbet sıkma canını daha çooook olur içimizde göstermeyen nazlı bebişleerrr.... bu gittiğinde baya bi detaylı şeyler söylemiş.. şeker yüklemesi daha geç haftalarda oluyo diye biliyodum ama yanlışda hatırlıyo olabilirim.. hadi gözünüzaydın annesi tontik sağlıklı ya boşveeeer pipisimi var kukusumu vaar elbet bişeyciği var öğrenirsiniz bi dahakine

geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine...

Listeye benide ekleyinn..

son adet tarih;21 ekim
dogacagi muhtemel tarih; 28 temmuz

ilk gebeligim, cinsiyet henuz belli degil

nevsehir :)

eklendinn...

totosunu ısırıyım ben onun yavrum ya:)sabahtan beri gözümüz yollarda canım benim.
çok şükür sağlıklıymış annesi bidahaki sefere gösterir kuzum.
20-22 haftada banada dr demişti 4'lü tarama testini birde şeker yüklemesini.
126 gr olmuşsunuz maşallah tatlım, benim sıpada dün 170 gr dı tosun gibi olucak sanırım anası gibi:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…