20hafta ayrıntılı ulsrasonda görücem ben artık tam o zamana denk geliyor cünküü
ben bülübülüden geçtim artık utangaclar hep kıssce cıkıyooor mındıklım olcak annesi gibi
pıttıklı nuriye olcak evdeki saltanatım temmuz itibariyle sona erecek artık en güzel en sirin en konik ben olmayacağımmm
DDDDD babasıyla bir olup beni kıskandıracaklarrr aman yarebbim prensesler ne fenaymışş DDD
dötümü yeee diyo şimdiden göstermiyoo bide doğsa büyüse neler yapceklerrr :):):)))))
güllüşüm tek umudumuz sensin ehiiiiiDDD
kızzzzzzzz sorma bende oleyim inadımı kırana aşk olsun laf ağızımdan bi kere çıkar
annem vurdu yine ayapını yere kaldırmaz o derdi
kadına çok çektirmişim demekki benim sıpada bana çekecek her halde
eşim bile herşeyi sana çeksin ama inadı çekmesin dio
galiba kokulan olacak
ben yemek yapmaya gidiyorum kızlar böyle oturmak iyidi gerç,de akşama kociş yemek bekler sanahtan beri arayıp duruyo ne yemek yaptın diye 5 gün raporluyuz ya hergüne ayrı yemek bekliyo paşa
bende hergün farklı yemek yapacak göz varmı peki hayır yokkkkkkkkk
kalın sağlıcakla bebişlere iyi bakın öle uzun sürede ortadan kaybolmayın hergün ben burdayım die tekmil verilcek irmegan yoklama yapıyo devamsızlığı çok olan tek ayak üstünde durcak
doğru söylüyon şeker yüklemsi nedir bi açken bi tokken hay ağzına sağlık neden diye düşünüyodum azıcık safım ben yada heyecandan aklıma gelmedi
yemek diyince aklıma geldiiiiiiiii
dün anama gittim dedim yaa doktordan sonra
annemlerin ev sahibinin böyle bahce gibi ağaçlık ufak bi yerleri var
indik annemle oraya annecim didim bişeyotu varmış çook sağlıklıymışş
ondan bulabilirmiyiz didim diyemedim afrodizyak diyeee
neysemmm işte aaaa bilmezmiyim buluruz didi topladık bayaa bayaaaa
yaptık salatayııı ben annem ablamlar bütün yeğenler yedik yemeğin yanında
sonracığıma eve geldim kocişle sinirimi bozdu yattım bendee :bilmem anlatabildimmii ehiiiiiiiiii
küstük ama bisss(((((((( kimsecikler bisi merak etmiyooooo :'( kimsecikler bisim bebüsümüsü merak etmiyoo :' '(
umutlar tükenmişşşşş :'' ' '( yasmicas bisde öğrenince o samannnnnnnnnn (((((((((((
güllüşümmm seninki ne olcek acabaa bilemedimm :):):))))
sağlık haberleri başta olmak üzere inşaallah öğrenirde gelirsin
leyloşla ben patladık yanii sen öğrende rahatlayak
küstük ama bisss(((((((( kimsecikler bisi merak etmiyooooo :'( kimsecikler bisim bebüsümüsü merak etmiyoo :' '(
umutlar tükenmişşşşş :'' ' '( yasmicas bisde öğrenince o samannnnnnnnnn (((((((((((
bak heleeee sen 5.aya erkek girişmi yaptınnnn koca dötlüüüü :))):):):))))
küsmeyin vallahaaaa uğrasamam şaplaklarımDD
yirim ben seninde sıpanııı ben daha öğrenemedim inşallahh gönlünde ne varsa olurr hayırlıysa tabisiiii
etkisi varmı ciddi ciddiii...? ben nerden bulcam ayoll burlardaaaa
canım ben doktoruma sordum rapor meselesini hiçbir şekilde problem olmuyormuş ayarlıyorlarmış şimdiye kadar öyle bir problem yaşamadım falan dedi... bilgin olsun bazı arkadaşlarımın öle bi sorunu oldu oda doktorla hasta arasında iletişim kopukluğu falan dedi çalıştıklarını söylemiyolarmış doktora ozam problem olduğu olmuş ama benim hiç bir hastam mağdur olmadı dedi...
cnm merak etmezmiyiz biz bugün gidecez ya doktora ondan bu kadar konuşmamız
:))))))))))))) saka daptık bisss cücüğümleee sizeeeeee, küsermiyisss hiçççççç bisürü arkadaş var burda biseeee gönlüne göre versin Allah sanaaa bekliyosss haberleriniiiiiiiii :))))))))))
canlarrr foto eklemeye çalışıyom ondan geciktim olmuyo yapamadım büyük diyo denicem ama anlatayım hemen size pek heyecanlıydım herzamanki gibi dile kolay bebeğim iyiymiş 126 gr olmuşuz teyzeleri boyumuz uzunmuş ama yüzünü hiç dönmedi hep sırtı dönüktü resmen kaburga saydık annesi sana tutunmuş bu dönmüyo dedi doktor ne kadar uğraştıysak dönmedi yüzünü anası gibi inatçı bende çatladımgöstermedi en çok bundan korkuyodum oldu yani ama sağlıklı olmasına sevindim ama içim bi tuhaf oldu doğuruken mi öğrencem ben en sona ben kalcam diğer şeyleri anlatayım kan şurubuna devam kansızlık çokmuş günde 2 defa omega 3 başlıcam badem ceviz tüketmeye çalış dedi 20 haftada şeker yüklemesi olcakmışım ve o gün 2 defa kan vercekmişim size diyen oldu mu ayrıntılıda bidahaki geldiğinde söylicem şimdi gitsen paran boşuna gider dedi 4 lü test için kan verdim aslında yaptırmıcaktım ama yapalım dedi doktor
sorma ya gülüm en korktuğum şey oldu dönmedi gösterse iyiydi bişeyler alcaktım şimdi yine kendimi frenlicem senden umudum var tatlım işallah gösterir yine merak yine merak
ayyyyyyyyyy inş kuzum leyla yükleyemedin mi fotoyu kuşum
koca dötlü olduğummmmm doğru olabülüüüüüüüü amma ve lakinnn bende öğrenirimmmmm yarından sonra işşallaaaaaahhhhhhhhh bacımmmm farketmes nolduğu emme ona göre sevecem heralda pipisini yediğimmm mi diyecemmm kukusunu yediğim mi diyecemm bilemiyom şu sıra çocumaaaaa , işşallaaaaahhhh sende bi anönce öğrenirsinnnn senin sıpanı ben şaplaklıycam değilse naslanmasınnnn, dötüsünü ısssıııııırrrıııımmm onun bennnnnn :)))))))))))))
leylacım hoşgeldin sevindim bebişin iyi olduğuna cenk bey kendimi yapacak ayrıntılıyı sende yani hastanede varmıymış
yapcak bişey yok beklicez iyşallah benimki gösterir
Selam Kızçeler bir gün girmedim 1500e gelmiş sayfalar maşşallah çeneniz ne düşük yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?