2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

küstük ama bisss (((((((( kimsecikler bisi merak etmiyooooo :'( kimsecikler bisim bebüsümüsü merak etmiyoo :''(
umutlar tükenmişşşşş :''''( yasmicas bisde öğrenince o samannnnnnnnnn (((((((((((

benimde üsütme yoktur çektiririm inadın kırılsın der annem ama kırılmaz iyi bişey değil bazen ama huy işte seninkine az kaldı işallah önce sağlığını sonra malını mülkünü öğrenirsin bebişin

yemek diyince aklıma geldiiiiiiiii
dün anama gittim dedim yaa doktordan sonra
annemlerin ev sahibinin böyle bahce gibi ağaçlık ufak bi yerleri var
indik annemle oraya annecim didim bişeyotu varmış çook sağlıklıymışş
ondan bulabilirmiyiz didim diyemedim afrodizyak diyeee
neysemmm işte aaaa bilmezmiyim buluruz didi topladık bayaa bayaaaa
yaptık salatayııı ben annem ablamlar bütün yeğenler yedik yemeğin yanında
sonracığıma eve geldim kocişle sinirimi bozdu yattım bendee :bilmem anlatabildimmii ehiiiiiiiiii

doğru söylüyon şeker yüklemsi nedir bi açken bi tokken hay ağzına sağlık neden diye düşünüyodum azıcık safım ben yada heyecandan aklıma gelmedi

amaaann şekerim insanın aklı duruyo işte bazen naparsın.. sen tontiği gördün ya onun heyecanından unutuvermişindir

etkisi varmı ciddi ciddiii...? ben nerden bulcam ayoll burlardaaaa

küstük ama bisss (((((((( kimsecikler bisi merak etmiyooooo :'( kimsecikler bisim bebüsümüsü merak etmiyoo :''(
umutlar tükenmişşşşş :''''( yasmicas bisde öğrenince o samannnnnnnnnn (((((((((((

bak heleeee sen 5.aya erkek girişmi yaptınnnn koca dötlüüüü :))):):):))))
küsmeyin vallahaaaa uğrasamam şaplaklarım DD
yirim ben seninde sıpanııı ben daha öğrenemedim inşallahh gönlünde ne varsa olurr hayırlıysa tabisiiii

cnm merak etmezmiyiz biz bugün gidecez ya doktora ondan bu kadar konuşmamız

koca dötlü olduğummmmm doğru olabülüüüüüüüü amma ve lakinnn bende öğrenirimmmmm yarından sonra işşallaaaaaahhhhhhhhh bacımmmm farketmes nolduğu emme ona göre sevecem heralda pipisini yediğimmm mi diyecemmm kukusunu yediğim mi diyecemm bilemiyom şu sıra çocumaaaaa , işşallaaaaahhhh sende bi anönce öğrenirsinnnn senin sıpanı ben şaplaklıycam değilse naslanmasınnnn, dötüsünü ısssıııııırrrıııımmm onun bennnnnn :)))))))))))))

etkisi varmı ciddi ciddiii...? ben nerden bulcam ayoll burlardaaaa

bende onu anlatıyomm ya kısss ben hiç bi etki göremedim
depiştire depiştirede yedimmm annemin ablamın önünden aldım
yedim hamiledir yesin didiler ama tıkmıkcık hiçbişe yok DDDD
ama etki gören arkadaşlar varmış bebeğim eğer denemek istersen gönderirimm

sorduğun iyi olmuş canım.sevindim valla bunlarda önemli şeyler.herşeyi düşünmek zorundayız helede çalışan kadınsan mecbursun bi yerde planlamaya :44:

cnm merak etmezmiyiz biz bugün gidecez ya doktora ondan bu kadar konuşmamız

:))))))))))))) saka daptık bisss cücüğümleee sizeeeeee, küsermiyisss hiçççççç bisürü arkadaş var burda biseeee gönlüne göre versin Allah sanaaa bekliyosss haberleriniiiiiiiii :))))))))))

Selam Kızçeler bir gün girmedim 1500e gelmiş sayfalar maşşallah çeneniz ne düşük yawww

:))))))))))))) saka daptık bisss cücüğümleee sizeeeeee, küsermiyisss hiçççççç bisürü arkadaş var burda biseeee gönlüne göre versin Allah sanaaa bekliyosss haberleriniiiiiiiii :))))))))))

valla en önemli sağlıklı olamsı bu bebeği çokkkkkkkkkkk zor buldum kuzu
kızda olsa olu erkede olsa olu yanı şu olsun demiyorum
ama erkek gibi hissediyorum
hayırlısı inş.

leylacım hoşgeldin sevindim bebişin iyi olduğuna cenk bey kendimi yapacak ayrıntılıyı sende yani hastanede varmıymış

sorma ya gülüm en korktuğum şey oldu dönmedi gösterse iyiydi bişeyler alcaktım şimdi yine kendimi frenlicem senden umudum var tatlım işallah gösterir yine merak yine merak

yapcak bişey yok beklicez iyşallah benimki gösterir

ben zaten neyi merak ettiysem öğrenemem
olmaz illa bi zorluk cıkar hiçbişeye kolayca ulaşamadım
şu hayatta kuduruk çocuğumda bidahaki ay mecbur göstercek
ayrıntılıda herbiryerine bakmak zorundalar ehiii kaçışı yok

inşallah öğrenirsin koca dötlü olduğunu biliyorum merak etmeeee DDDDD

leylacım hoşgeldin sevindim bebişin iyi olduğuna cenk bey kendimi yapacak ayrıntılıyı sende yani hastanede varmıymış

yapcak bişey yok beklicez iyşallah benimki gösterir

hoşbulduk iyi bebiş ama göstermedi sıpa cenk bey değil bana isim söylicekmiş bidahakine şimdi gidersen bişey göremezsin paran boşuna dedi ayrıntılıyı sorunca hemen gitcem sandı heralde ben doktor söylücem acele etme dedi

hepinize teşekkür ederim kızlar Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…