2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
oldu mu olmadı mı valla bilemedim

Eklentiler

• $GetAttachment.aspx20.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 36

bak hele bak baaaaaakkkkk biliyomuşşş bideeeeeeeeee ayrıçaaaaaaa benim memişlerrr saten goca goca oldukları üçün heralde doğuma gadar davul olur sonrada eme eme oturunca dizime değer kıs niye kızıyon zavallı cücüğeeeeee utanıyo annisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nasıl bi insansın herkese fayda eden ot sana bi fayda etmemişşşş

günler geçmiyo yaaaaaaa niye böyle oldu yaff

kıss öle deme bende bol bol tık var ama korkudan faliyet yok işte :26: :26:

ana psikolojisiiii bençeee bacım bisde bide baba psikolojisi var ondada var benim gibi korku.... çocuğa karşı ayıp oluyo diyom bende vazgeçiyos
o kadar uğraştık bu cücük için napalım bi gelsin evimise sonra acısını çıkarrıs kocişle artıkım

leyloşummmm
kısss ömürlüksün mikroskoplamı bakcas kıssss :):):))))

cnm olmuşta ben fotoyu büyütemedim bea ya

​leyloş senin miniş kaçç cm olmuş annesii..?

allah beni ne yapmasın yapamışım ya ben bebiş gözükmüyo bilem foto büyük almıyo diye küçülttükçe küçültmüşüm bunu pek zor yapmıştım amanın yarın uğraşcam ben bunu

benim koçiş diyo bu sıpa gelmeden sabotaja başladı gelincede böle yapmaz dimi diyo oda cekiniyo biraz bebişe bişi olacak diye :18::18: ama arada niyeti bozuyor garibim diyom doğuma ne kaldı şurda

benim koçiş diyo bu sıpa gelmeden sabotaja başladı gelincede böle yapmaz dimi diyo oda cekiniyo biraz bebişe bişi olacak diye :18::18: ama arada niyeti bozuyor garibim diyom doğuma ne kaldı şurda

doğru canımm bişey kalmadı doğuma 5-6 ay bişey kaldı ayrıca doğumdan sonra da 1-2 ay say işte 7-8 kalmış canımmmm fazla değilll adamlar çatlıcak valla

doğru canımm bişey kalmadı doğuma 5-6 ay bişey kaldı ayrıca doğumdan sonra da 1-2 ay say işte 7-8 kalmış canımmmm fazla değilll adamlar çatlıcak valla

evet bi seneden az kaldı işte
kızlar 3'lü tarama yaptıran yokmu kimseden cevap alamadım çatladım heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…