2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Canım sepet beşik hiç iyi olmuyo 2 ay anca yatırırsın çok küçük ben burda birinde gördüm içinin eşyası derken bebek dışarı düşücek nerdeyse biraz derin bi yan beşiği daha iyi olur orda hatta sallanan küçük yan beşikleri var mothercare de mobilya ben onları çok beyendim

Kızlar cok önemli bir soru lütfen yanıtsız bırakmayınn!!!!
Şimdi ben cok yorulunca sarı,yeşilimsi akıntılarım oluyor.Sizlerde de olur mu bu?Belim kasıklarım cok agrır birde...?

canımmm senn daha önce tahlil yaptırdın mı peki benim doktorumda sadece 4 lü yapcakmışda 16-20 haftaları arasında galiba öle demi ?

ben bugün 16+3 düm yaptı benim doktor tahlil falan yaptırmadım 4 lü test için kan aldılar o kadar canım

yaa bende 3'lüyü devlet hastanesinde yaptırdım zerre içime sinmedi ...eşimde kızıyor iyice kafayı yedin diyo acaba özelde 4 lü mü yaptırsam ??? bu sıpa bende akıl felan bırakmadı kızçeler

bende kızayım mı sana bu kadar evham yapma 3 lüyü yaptırmışın benimki direk 4 lü yaptı ama yapmayabilirdi de ben istemedim yapalım gene dedi özele falan gitme

Şimdi ben cok yorulunca sarı,yeşilimsi akıntılarım oluyor.Sizlerde de olur mu bu?Belim kasıklarım cok agrır birde...?

benimd yorulunca kasıklarım ve belim çok ağrıyor doktoruma sordum normal değil çok yoruyorsun demekki kendini diyor.. aslında çok yormuyorum ama çalıştığım günler özdellikle çok ağrıyor. dikkat etmemiz lazım yapacak birşey yok.. akıntı konusunda gelince yeşilimsi olması enfeksiyonla alakalı olabilir doktoruna sormalısın..

bu arada bende 3lü test yaptırdım 10 gün sonra çıkacak sonuçlar denildi..

bende kızayım mı sana bu kadar evham yapma 3 lüyü yaptırmışın benimki direk 4 lü yaptı ama yapmayabilirdi de ben istemedim yapalım gene dedi özele falan gitme

he kıss siz bana biraz kızın bu kadar evham yaparsam tabi tansiyonum cıkar dimi .valla memikler büyüdükçe mantıklı düşünme azılıyormu ne

o renk akıntının ve ağrı da olması enfeksiyon sebebi diye biliyorum.doktoruna danış istersen.

leylamer photoshop biliyorsan orada ya da paintte küçültebilirsin foto boyutunu.

sen istediğin şekilde çek.programa atınca istediğin gibi boyutunu küçültebilirsin.

kızlar bir de cinsiyeti belli olan,yani kesin,artık değişmeyecek olan arkadaşalr.öğrendiği zamana kadar ki hamilelik belirtilerini,şikayetlerini,aş erdiklerini,duygu değişimleri...v.s. aklınıza gelenleri paylaşır mısınız? bunun için ayrı topik açayım diye de düşünmedim değil.paylaşırsanız hepimiz için ,özellikle benim gibi cinsiyet öğrenemeyenlere yardımcı olursanız sevinirim.

benim gördüğümde ondandı zaten canım. park yatak rahat oluyomuş ondan almayı düşünüyorum bide küçük sallanan beşiği görünce mothercarede hoşuma gitti. aynı şeyi beğenmişiz sepet beşikler çok güzelde dediğin gibi kullanışsızmış. ya ana kucağı ya o mothercaredeki beşikten düşünüyorum.

photoshop mu?? kız daha fotoyu küçültmeyi ,büyütmeyi bilmiyor :):)ama eğer eklersen bu şekilde bravo diycem sana :):)

Canım benim hoş Geldin sabahtan beri giremedim oku oku da bitiremedim bende sayfaları atladım mecburen :) çok sevindim canım ne güzel sağlığı yerinde çok şükür olsun bidaki sefere öğrenirsin sende cinsiyetini üzülme bitanem. Az naz yapmış bebeğin :) baya şey söylemiş doktorun bende 3 şükür 4 lü yok sanırım direk 15 Şubat'ta ayrıntılı olucam hepimiz güzel haberler alalım inşallah :)

canlarım dualarınızı okudum rabbim kabul eder İnşallah.....

sagol canim allah kabul etsin agzina saglik.. hee bide listede ekli degilsin demisin ya sanirim böle ekleniyo sat normalde 6 ekim ama bizim sipa 2 hafta gec tutunmus onun icin sat:21 ekim oluyo sanirim.. 2. bebegim muhtemel dogcagi tarih 25 temmuz kusadasinda yasiyorum ve erkek bebis bekliyorum hayatim oldumu kizzz

kızlar bir de cinsiyeti belli olan,yani kesin,artık değişmeyecek olan arkadaşalr.öğrendiği zamana kadar ki hamilelik belirtilerini,şikayetlerini,aş erdiklerini,duygu değişimleri...v.s. aklınıza gelenleri paylaşır mısınız? bunun için ayrı topik açayım diye de düşünmedim değil.paylaşırsanız hepimiz için ,özellikle benim gibi cinsiyet öğrenemeyenlere yardımcı olursanız sevinirim.
[/QUOTE]

canim öncelikle ben sunu anladim eksi yiyip kiz tatli yiyip erkek cikmiyomus cunku ben ilk oglumda tatlidan resmen tiskindim agzima sürmedim 9 ay surekli eksi yedim.. bu bebeimde erkek ama bunda tatli yiyorum deli gibi hemde ilk oglumda hic midem bulanmadi gögsüm acimadi ama bunda hamile oldugumu bilmiyodum midem bulanmaya basladi ve sadece sag gögsümün ucu yara olmus gibi aciyodu.:26: bacagimda kasilmalar oluyodu kasiklarimda agri oluyodu :44:ve bunda cok duygusalim ya höyt deseler agliyasim gelio ama ilkinde bagirip cagirsalar umrumda olmuyodu ilk oglumda göbegimde tüylenme falan yoktu hic ama bunda ooooo felaket baska bisi gelmiyo aklima..

benim oğluşum geliyo Allah'ım nasip ederse..belirtilerim sadece kasık ağrısıydı hala devam ediyo bol bol ekşili salata yedim özellikle ilk 3 ay hiçbirşey yiyemezken salatayı bayıla bayıla yiyordum midem rahatlıyordu resmen..erkek bebişte tatlı yenir derler ama benim alakası bile olmadı canım hiç tatlı çekmedi..

photoshop mu?? kız daha fotoyu küçültmeyi ,büyütmeyi bilmiyor :):)ama eğer eklersen bu şekilde bravo diycem sana :):)

ekler ekler.yapar leyla . çok inatmış baksana bu inatla ekler

Son düzenleme:

Benim burdaki favori mağazam inşallah hemen hemen. Bütün eşyaları ordan olucak oğlumun güzel şeyler var :) bende sallanan mobilya küçük beşikler hoşuma gitti yanıma koymak için hayırlısı bakalım :) birde stokke nin mini yan mobilya beşiği hoşuma gitti :)

bilmiyorum ama denicem yapabilirim işallah teknoloji özürlü ben olsam gerek

ekledim cnmm....

[/QUOTE]

canim öncelikle ben sunu anladim eksi yiyip kiz tatli yiyip erkek cikmiyomus cunku ben ilk oglumda tatlidan resmen tiskindim agzima sürmedim 9 ay surekli eksi yedim.. bu bebeimde erkek ama bunda tatli yiyorum deli gibi hemde ilk oglumda hic midem bulanmadi gögsüm acimadi ama bunda hamile oldugumu bilmiyodum midem bulanmaya basladi ve sadece sag gögsümün ucu yara olmus gibi aciyodu.:26: bacagimda kasilmalar oluyodu kasiklarimda agri oluyodu :44:ve bunda cok duygusalim ya höyt deseler agliyasim gelio ama ilkinde bagirip cagirsalar umrumda olmuyodu ilk oglumda göbegimde tüylenme falan yoktu hic ama bunda ooooo felaket baska bisi gelmiyo aklima..[/QUOTE]

Allah bağışlasın 2 paşanı canım.Sağlıkla kucağına alırsın hayırlı evlat olur inşallah iki evladında
benim de canım hamileğe oldugumu öğrenmeden önce deli gibi ekşi istiyordu,şimdi de öyle ama 2 haftadır falan tatlı da istiyor da ekşi istediğim gibi sürekli değil.ben de nerdeyse hiç bulantıi olmadı ama göğüsler bombaydı :)

canım ben de sürekli ekşili salata,turşu suyu falan içitim hala da içiyorum.Canınız çekmesin aman :18:
ara sıra tatlı istiyor bir kaç zamandır 1-2 gofret yiyip rahatlıyorum ama sürekli ekşi yeme modundayım.bizimkiler de ye ekşiyi lafından yola çıkarak ayşe geliyor diyorlar ama hiç önemli değil cinsiyet benim için.Hayırlı ,sağlıklı evlat olsun da gerisi teferruat.kızmış ,erkekmiş.

pazar akşamı bir salata yapmışım ki nasıl ekşi,ne bulduysam ekledim ekşi namına.eğer istediğim ekşiliği elde edemeseydim limon tuzunu suda ezip suyunu dökecektim o derece.velhasıl eşim yiyemedi o salatayı

ben de kısmetse 2 hafta sonra öğreneceğim cinsiyetini.kasık ağrısı da ilk başlarda olmuştu.

bir de kızlar bebişleriniz ne tarafta ?
benimki hep solumdaydı bu zamana kadar.

Son düzenleme:
kızlaaaarrr ben bebeğimin tekmelerini hissettimmm az önceeeeeeeee hemde 1 er dakika aralıklarla 3 kereeeeeeeeeeee pıt pıt vurdu yaaaaaaaaa nasıl bir duygudur bu yarabbim sen isteyen herkese taddır bu duyguyuuuuuuuuu.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…