ben 4lü yaptırdım bugün sonuçlar haftayamış
ben 4lü yaptırdım bugün sonuçlar haftayamış
günaydın hepinize güzel hamişler...
canım ben dün mothercarede küçük bi sepet beşik gördüm dediğin gibi başka odada kullanılabilecek bişey indirimde 68tlydi ama cesaret edip alamadım. ana kucağı alırız diye ama gayet güzeldi. bende park yatak almayı düşünüyorumda aklımın bi ucuda sepet beşiklerde kalcak galiba
yazık yaa milletin işi gücü kalmamış burayı mimletmekle uğraşıyo buraya gelip ortalığı karıştıranların bi çoğuda zaten daha önce yazmamış olanlar..
canımmm senn daha önce tahlil yaptırdın mı peki benim doktorumda sadece 4 lü yapcakmışda 16-20 haftaları arasında galiba öle demi ?
yaa bende 3'lüyü devlet hastanesinde yaptırdım zerre içime sinmedi ...eşimde kızıyor iyice kafayı yedin diyoacaba özelde 4 lü mü yaptırsam ??? bu sıpa bende akıl felan bırakmadı kızçeler
Kızlar cok önemli bir soru lütfen yanıtsız bırakmayınn!!!!
Şimdi ben cok yorulunca sarı,yeşilimsi akıntılarım oluyor.Sizlerde de olur mu bu?Belim kasıklarım cok agrır birde...?
bende kızayım mı sana bu kadar evham yapma 3 lüyü yaptırmışın benimki direk 4 lü yaptı ama yapmayabilirdi de ben istemedim yapalım gene dedi özele falan gitme
Kızlar cok önemli bir soru lütfen yanıtsız bırakmayınn!!!!
Şimdi ben cok yorulunca sarı,yeşilimsi akıntılarım oluyor.Sizlerde de olur mu bu?Belim kasıklarım cok agrır birde...?
benim gördüğümde ondandı zaten canım. park yatak rahat oluyomuş ondan almayı düşünüyorum bide küçük sallanan beşiği görünce mothercarede hoşuma gitti. aynı şeyi beğenmişizCanım sepet beşik hiç iyi olmuyo 2 ay anca yatırırsın çok küçük ben burda birinde gördüm içinin eşyası derken bebek dışarı düşücek nerdeyse biraz derin bi yan beşiği daha iyi olur orda hatta sallanan küçük yan beşikleri var mothercare de mobilya ben onları çok beyendim
o renk akıntının ve ağrı da olması enfeksiyon sebebi diye biliyorum.doktoruna danış istersen.
leylamer photoshop biliyorsan orada ya da paintte küçültebilirsin foto boyutunu.
sen istediğin şekilde çek.programa atınca istediğin gibi boyutunu küçültebilirsin.
kızlar bir de cinsiyeti belli olan,yani kesin,artık değişmeyecek olan arkadaşalr.öğrendiği zamana kadar ki hamilelik belirtilerini,şikayetlerini,aş erdiklerini,duygu değişimleri...v.s. aklınıza gelenleri paylaşır mısınız? bunun için ayrı topik açayım diye de düşünmedim değil.paylaşırsanız hepimiz için ,özellikle benim gibi cinsiyet öğrenemeyenlere yardımcı olursanız sevinirim.
canlarrr foto eklemeye çalışıyom ondan geciktim olmuyo yapamadım büyük diyo denicem ama anlatayım hemen size pek heyecanlıydım herzamanki gibi dile kolay bebeğim iyiymiş 126 gr olmuşuz teyzeleri boyumuz uzunmuş ama yüzünü hiç dönmedi hep sırtı dönüktü resmen kaburga saydık annesi sana tutunmuş bu dönmüyo dedi doktor ne kadar uğraştıysak dönmedi yüzünü anası gibi inatçı bende çatladımgöstermedi en çok bundan korkuyodum oldu yani ama sağlıklı olmasına sevindim ama içim bi tuhaf oldu doğuruken mi öğrencem ben en sona ben kalcam diğer şeyleri anlatayım kan şurubuna devam kansızlık çokmuş günde 2 defa omega 3 başlıcam badem ceviz tüketmeye çalış dedi 20 haftada şeker yüklemesi olcakmışım ve o gün 2 defa kan vercekmişim size diyen oldu mu ayrıntılıda bidahaki geldiğinde söylicem şimdi gitsen paran boşuna gider dedi 4 lü test için kan verdim aslında yaptırmıcaktım ama yapalım dedi doktor
canlarım dualarınızı okudum rabbim kabul eder İnşallah.....
o renk akıntının ve ağrı da olması enfeksiyon sebebi diye biliyorum.doktoruna danış istersen.
leylamer photoshop biliyorsan orada ya da paintte küçültebilirsin foto boyutunu.
sen istediğin şekilde çek.programa atınca istediğin gibi boyutunu küçültebilirsin.
kızlar bir de cinsiyeti belli olan,yani kesin,artık değişmeyecek olan arkadaşalr.öğrendiği zamana kadar ki hamilelik belirtilerini,şikayetlerini,aş erdiklerini,duygu değişimleri...v.s. aklınıza gelenleri paylaşır mısınız? bunun için ayrı topik açayım diye de düşünmedim değil.paylaşırsanız hepimiz için ,özellikle benim gibi cinsiyet öğrenemeyenlere yardımcı olursanız sevinirim.
photoshop mu?? kız daha fotoyu küçültmeyi ,büyütmeyi bilmiyor :):)ama eğer eklersen bu şekilde bravo diycem sana :):)
benim gördüğümde ondandı zaten canım. park yatak rahat oluyomuş ondan almayı düşünüyorum bide küçük sallanan beşiği görünce mothercarede hoşuma gitti. aynı şeyi beğenmişizsepet beşikler çok güzelde dediğin gibi kullanışsızmış. ya ana kucağı ya o mothercaredeki beşikten düşünüyorum.
bilmiyorum ama denicem yapabilirim işallah teknoloji özürlü ben olsam gereko renk akıntının ve ağrı da olması enfeksiyon sebebi diye biliyorum.doktoruna danış istersen.
Leylamer photoshop biliyorsan orada ya da paintte küçültebilirsin foto boyutunu.
Sen istediğin şekilde çek.programa atınca istediğin gibi boyutunu küçültebilirsin.
Kızlar bir de cinsiyeti belli olan,yani kesin,artık değişmeyecek olan arkadaşalr.öğrendiği zamana kadar ki hamilelik belirtilerini,şikayetlerini,aş erdiklerini,duygu değişimleri...v.s. Aklınıza gelenleri paylaşır mısınız? Bunun için ayrı topik açayım diye de düşünmedim değil.paylaşırsanız hepimiz için ,özellikle benim gibi cinsiyet öğrenemeyenlere yardımcı olursanız sevinirim.
sagol canim allah kabul etsin agzina saglik.. hee bide listede ekli degilsin demisin ya sanirim böle ekleniyosat normalde 6 ekim ama bizim sipa 2 hafta gec tutunmus onun icin sat:21 ekim oluyo sanirim.. 2. bebegim muhtemel dogcagi tarih 25 temmuz kusadasinda yasiyorum ve erkek bebis bekliyorum hayatim oldumu kizzz
benim oğluşum geliyo Allah'ım nasip ederse..belirtilerim sadece kasık ağrısıydı hala devam ediyobol bol ekşili salata yedim özellikle ilk 3 ay hiçbirşey yiyemezken salatayı bayıla bayıla yiyordum midem rahatlıyordu resmen..erkek bebişte tatlı yenir derler ama benim alakası bile olmadı canım hiç tatlı çekmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?