canım benim hoş geldin sabahtan beri giremedim oku oku da bitiremedim bende sayfaları atladım mecburen :) çok sevindim canım ne güzel sağlığı yerinde çok şükür olsun bidaki sefere öğrenirsin sende cinsiyetini üzülme bitanem. Az naz yapmış bebeğin :) baya şey söylemiş doktorun bende 3 şükür 4 lü yok sanırım direk 15 şubat'ta ayrıntılı olucam hepimiz güzel haberler alalım inşallah :)
photoshop mu?? Kız daha fotoyu küçültmeyi ,büyütmeyi bilmiyor :):)ama eğer eklersen bu şekilde bravo diycem sana :):)
kızlar ben bırazdan çıkıyom herifim aradı yoldaymış
şimdi tamda işçi trafiği yavaş yavaş anca gideriz
dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun hayırlı haberlerle dönelim inş.
Yarın görüşürüz artık öpüldünüz bacılar
yarın görüşürüz artık öpüldünüz bacılar
dualarımız seninle güzel haberlerle dön işallah sabah sıpana söle açsın kendini saklamasın hadi hayırlı haberlerle gel eğer öğrenirsen ağzın kulaklarında olur tüm akşam
canım yarın sabah erkenden gir emi merakta bırakma bizi.. hadi allah yardımcınız olsun....
kızlaaaarrr ben bebeğimin tekmelerini hissettimmm az önceeeeeeeeeHemde 1 er dakika aralıklarla 3 kereeeeeeeeeeee pıt pıt vurdu yaaaaaaaaa Nasıl bir duygudur bu yarabbim sen isteyen herkese taddır bu duyguyuuuuuuuuu.......
kızlaaaarrr ben bebeğimin tekmelerini hissettimmm az önceeeeeeeeehemde 1 er dakika aralıklarla 3 kereeeeeeeeeeee pıt pıt vurdu yaaaaaaaaa nasıl bir duygudur bu yarabbim sen isteyen herkese taddır bu duyguyuuuuuuuuu.......
benimde solumda oğluşum hep soldaydı sanırım.. ekşi konusunda tıpatıp benziyoruzbenim eşimde yiyemiyor çoğu zaman bu arada hala devam eden kalça ağrılarım var resmen ağrı saplanıyor..bu yüzden yarım litre süt tüketmeye başladım artık..
evet bi seneden azh kaldı işte
kızlar 3'lü tarama yaptıran yokmu kimseden cevap alamadım çatladım heeee
bayaa tekme gibimiydi senin kadar sevindim ama bende istiyomm
Hadi canım benim gözün Aydın çok sevindim :)
kizlar telden girdigim icin kac haftaliksiniz goremiyorum kim kacinci haftada kac kilo aldi yazabilirmiiiiii bi istisare yapalim beraber
kizlar telden girdigim icin kac haftaliksiniz goremiyorum kim kacinci haftada kac kilo aldi yazabilirmiiiiii bi istisare yapalim beraber
yarın görüşürüz artık öpüldünüz bacılar
Çocuk odası yapmayı sonraya bırakıp park yatak almıştık bir süre kullanır diye, şimdi bizimki 1 yaş 2 aylık hala değiştiremedik yatağını. çünkü güvenlik açısından çok rahat yatakta çok dönüyor, uyandığında zıplayıp sağa sola düşüyor o esnada kafasını çarpacak mı derdi olmuyor, epey derin eğilip sarkıp düşme riski yok. ilk 6 ay yükseltici kısmı da bebeği fazla eğilmeden alabiliyorsun. Sadece en güzeli de olsa çok şık bir görüntüsü olamıyor. mecburen temmuzda ona yeni bir yatak alıp park yatağı kardeşi için kullancaz
mıllet buraya taktı kafayı ne alıp veremedıklerı var anlamıs degılım dgorusu
Evet gullusum uslubu yuzunden elestiri aldi o arkadas.. topik costu gidiyor arada olacak boyle seyler kalabalikta tartismalar cok normal ilerki aylari merak ediyorum ben asil 5.ay en huysuz donemmis niye bilmem demek onumuzdeki ay basimiza yikilcak buralarrrr leennn herkeste 5.ay olacak :)))))))))
16+2 haftalık.aldığım kiloyu hi. sölemezsem mi acabatoplamda ayıptır sölemesi kuzum 5 kilo aldım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?