2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

sağol canım benim öğrenemedik göstermedi dönmedi ama olsun sağlığı yerinde şükür baya şey söyledi aklıma geldikçe yazarım işallah hepimiz güzel haberler alırız

kızlar ben bırazdan çıkıyom herifim aradı yoldaymış
şimdi tamda işçi trafiği yavaş yavaş anca gideriz
dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun hayırlı haberlerle dönelim inş.
yarın görüşürüz artık öpüldünüz bacılar

photoshop mu?? Kız daha fotoyu küçültmeyi ,büyütmeyi bilmiyor :):)ama eğer eklersen bu şekilde bravo diycem sana :):)

dalga geçme bacım ya uğraş uğraş bu kadar yaptım o da olmamış telefondan maile atıp ordan atmaya çalışıyom işyerindeyim bu bilgisayara foto yükleyemiyorum

benimde solumda oğluşum hep soldaydı sanırım.. ekşi konusunda tıpatıp benziyoruz benim eşimde yiyemiyor çoğu zaman bu arada hala devam eden kalça ağrılarım var resmen ağrı saplanıyor..bu yüzden yarım litre süt tüketmeye başladım artık..

Son düzenleme:

dualarımız seninle güzel haberlerle dön işallah sabah sıpana söle açsın kendini saklamasın hadi hayırlı haberlerle gel eğer öğrenirsen ağzın kulaklarında olur tüm akşam

canım yarın sabah erkenden gir emi merakta bırakma bizi.. hadi allah yardımcınız olsun....

dualarımız seninle güzel haberlerle dön işallah sabah sıpana söle açsın kendini saklamasın hadi hayırlı haberlerle gel eğer öğrenirsen ağzın kulaklarında olur tüm akşam

canım yarın sabah erkenden gir emi merakta bırakma bizi.. hadi allah yardımcınız olsun....

girerim cnm merakta koymam sizi
fotosunu unutmazsam evde onuda yüklerim teyzeleri
hadi hepinize iyi akşamlar teyzeleri

kızlaaaarrr ben bebeğimin tekmelerini hissettimmm az önceeeeeeeee Hemde 1 er dakika aralıklarla 3 kereeeeeeeeeeee pıt pıt vurdu yaaaaaaaaa Nasıl bir duygudur bu yarabbim sen isteyen herkese taddır bu duyguyuuuuuuuuu.......

bayaa tekme gibimiydi senin kadar sevindim ama bende istiyomm

kızlaaaarrr ben bebeğimin tekmelerini hissettimmm az önceeeeeeeee hemde 1 er dakika aralıklarla 3 kereeeeeeeeeeee pıt pıt vurdu yaaaaaaaaa nasıl bir duygudur bu yarabbim sen isteyen herkese taddır bu duyguyuuuuuuuuu.......

Hadi canım benim gözün Aydın çok sevindim :)

evet kalça ağrısı bende de vardı.bu hafta biraz azaldı sanki.5 dk oturayım saatlerdir oturuyormuşum gibi ağrı oluyordu.
tecrübeli ablalarıma sordugumda kilo alıyorsun ondan etin çürümüş gibi ağrıyor dediler ama kilomda değişiklik yok,ağrıdığından beri.

bence çatı meselesinden bu ağrı ,genişliyor mu noluyorsa artık ya da rahim genişledikçe mi oluyor anlamadım ama.popomun üzerine sert bir şekilde düşmüş gibiydim :44:

evet bi seneden azh kaldı işte
kızlar 3'lü tarama yaptıran yokmu kimseden cevap alamadım çatladım heeee

biz yaptirdik cumartesi teyzesi herbiyerine bakti dr teyzemiiz hemde 4 boyutlu ultrasonla cok sukur iyi dedi kani cumartesi verdik dun cikti ama nasil olsa yarin gidicem diye aramadik dr da carsamba bakariz zaten dedi benimkide 163 gr dedi yanilmiyosam eger tabi o anda ogluma bakiyodum bide boyunu solemedi artik buyudu diye ole iste kizlar yarinda rapor verecek sukur hastane yurume mesafesinde 15 dk ona bile izin yok otobuse de binmeyeceksin dedi taksiyle gelip gitcekmisim hayirlisi ya rabbim verir kolayligini

mercimeg oglun cok yakısıkli masallah bayildim valla :)

kizlar telden girdigim icin kac haftaliksiniz goremiyorum kim kacinci haftada kac kilo aldi yazabilirmiiiiii bi istisare yapalim beraber

bayaa tekme gibimiydi senin kadar sevindim ama bende istiyomm

çok şiddetli değildi ama diğer hissettiklerimden çooook çoook farklı bişey... masada öne doğru eğilmiş oturuyodum accık göbişim sıkıştı heralde pıt diye hissettim yani birisi parmağıyla itti bıraktı gibi bi his içimden ılık ılık bişeyler aktı hadi bi daha hadi bi daha derken bi daha attı sonra bi daha hissettim yaaaa kıyamam yaaaa ben burdayım diyo resmen yavrum benimm canım bebeğimmm.... çok güzel bi duyguuu çoooooooookkk varlığını tamamen hissetmek çok güzel....

Hadi canım benim gözün Aydın çok sevindim :)

teşekkür ederiz teyzemizzzzz

kizlar telden girdigim icin kac haftaliksiniz goremiyorum kim kacinci haftada kac kilo aldi yazabilirmiiiiii bi istisare yapalim beraber

kuzummmmmmmm haftamız 16+1
aldığımız kilo 1,5

canım aman dikkat et.bugünler geri gelmez varsın yürüme,dinlen.bebişin iyi olsun.

ben 15.haftadayım 3 kilo aldım.bu 3 kiloyu bulantı çekmediğim 3 aylık dönemde sürekli midem kazındığı ve yemek yediğim için aldım.

sabah seni merakla bekliyor olacağım... geçmişi okumadan direk dal tamam mı:)))
hayırlı haberle gel kuzum öpüyorum kocaman:)

Şimdi daha da içime sindi park yatak fikri :) teşekkür ederimm

mıllet buraya taktı kafayı ne alıp veremedıklerı var anlamıs degılım dgorusu

Sanırım burdaki tatlı geçimi anlaşmayı kıskanıyolar :) Dedim ama pişmanmıyım ne yine sorun çıkmasın

Amaaann yıkılmasın ben çok seviyorum burayı. Katılamasamda konuşmalara, okuyup takip etmek bile çook keyifli

çok fena acıktım..offffffffff eve gittiğimde yemek hazır olsa ya..ama nerde 1 saat de yemeğin olmasını bekle..daha ne yapacağım bile belli değil..:herkese iyi akşamlar...

merhaba kızlar nasılsınız uzun süre yoktum ben bir kilo aldım bu zamana kadar cumartesi dörtlü test yaptık sonuçlar çıkmadı kilosu 150 grdı boyu 13 cmdi benden haberler bu kadar bi de kesin cinsiyetini göremedi oktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…