nasıl bi insansın herkese fayda eden ot sana bi fayda etmemişşşş
günler geçmiyo yaaaaaaa niye böyle oldu yaff
kızlaaaarrr ben bebeğimin tekmelerini hissettimmm az önceeeeeeeeehemde 1 er dakika aralıklarla 3 kereeeeeeeeeeee pıt pıt vurdu yaaaaaaaaa nasıl bir duygudur bu yarabbim sen isteyen herkese taddır bu duyguyuuuuuuuuu.......
göğüslerin eğer sarkıksa daha da sarkık yapıyor onlar. bilgin olsun. sütyen gibi toparlamıyor.
kızlar ben bırazdan çıkıyom herifim aradı yoldaymış
şimdi tamda işçi trafiği yavaş yavaş anca gideriz
dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun hayırlı haberlerle dönelim inş.
yarın görüşürüz artık öpüldünüz bacılar
kizlar telden girdigim icin kac haftaliksiniz goremiyorum kim kacinci haftada kac kilo aldi yazabilirmiiiiii bi istisare yapalim beraber
benim doktorum bana yaş hurma yeme demişti( trabzon hurması diye bilinen değil, arabstandan gelen, o leziz şey)
benimde kızım oluyo,çok mutluyum,15+5 bugün 141gr olmuş,3 boyutluda gösterdi gülüyodu resmen o kadar tatlıydıki hala gözümün önünde,sanırım kızıma aşık oldum:)
sağol canım eve falan uğradım bide geldiğimde hemen giremedim işler vardı ondan yani ayrınıtılı 20-24 arası dedi ama 20-22 arası en iyi olanmış ben söylücem geldiğinde dedi meraklanma dedi niye bu kadar geç olcak
Kızlar cok önemli bir soru lütfen yanıtsız bırakmayınn!!!!
Şimdi ben cok yorulunca sarı,yeşilimsi akıntılarım oluyor.Sizlerde de olur mu bu?Belim kasıklarım cok agrır birde...?
kızlaaaarrr ben bebeğimin tekmelerini hissettimmm az önceeeeeeeeehemde 1 er dakika aralıklarla 3 kereeeeeeeeeeee pıt pıt vurdu yaaaaaaaaa nasıl bir duygudur bu yarabbim sen isteyen herkese taddır bu duyguyuuuuuuuuu.......
slm kızlar bugun
dünden beri huzursuz bir karın ağrısı yaşıyorum sanki göbek deliğimin arkasın da birşey çekiliyor yarın sabah için dr a randevu oldum
neden acaba ya içime bir korku düştü
kimsenin bir fikri yok mu?
Canım bana kalırsa bu ağrılar normal oluyor hamilelikte rahim bağları geriliyor..dayanılmayacak ve uzun süreli ağrılar normal değilslm kızlar bugun
dünden beri huzursuz bir karın ağrısı yaşıyorum sanki göbek deliğimin arkasın da birşey çekiliyor yarın sabah için dr a randevu oldum
neden acaba ya içime bir korku düştü
burada bi hamiş arkadaşında karnı cok ağrıyor
yırtılma gibi diyordu çok acıtıyor canımı filan diyordu
doktor yine böyle ağrı çeken bi arkadasa o yırtılma
iç karnı dar olanlarda daha çok hissedilebilir demiş
bebek büyüdükçe kendine yer açıyormuş en kabaca tabiri buydu :26:
Dualarınız okundu hayırlı doğumlar diliyorum kısslar
Canım bana kalırsa bu ağrılar normal oluyor hamilelikte rahim bağları geriliyor..dayanılmayacak ve uzun süreli ağrılar normal değil
Ama dr seni rahatlatır birşeyin yoktur merak etme..
kızlar bu ayrıntılı ultrason dediğiniz 4 boyutlu ultrasonmu? bu arada doktorla görüşmüş eşim pazt. günü sabh 9 da randevumuz var hayırlısı inşallah dua edin bana lütfen bari bu sefer birazcıkta olsa iyi şeyler duyayım artık yaa .
maaşallah bi doğsunlarda aşk acısınıda çekcessss ehiiiiiiiiiiii
bencede yaaa şimdi özlüyoz bakalım doğunca napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?