2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlaaaarrr ben bebeğimin tekmelerini hissettimmm az önceeeeeeeee hemde 1 er dakika aralıklarla 3 kereeeeeeeeeeee pıt pıt vurdu yaaaaaaaaa nasıl bir duygudur bu yarabbim sen isteyen herkese taddır bu duyguyuuuuuuuuu.......

dimekkii kısslardaaaa 20.haftadan önceeee depikleyebiliyooo

güllüşüm hadii kısssımmm öğrende gelll
güveniyosss sanaaaa öptük totosundan yarın acsın bacaklarınııı
ahandaaaa desinnn şeyda teysesine ceksinnn yırtık olsun acıkkkk taaa
öğrenelim artıkkkkk ehiiiiii

kizlar telden girdigim icin kac haftaliksiniz goremiyorum kim kacinci haftada kac kilo aldi yazabilirmiiiiii bi istisare yapalim beraber

ben 15.haftamdayım 500gr almısım 103gr bebeğim ehiiiiiiiiiiii

benimde kızım oluyo,çok mutluyum,15+5 bugün 141gr olmuş,3 boyutluda gösterdi gülüyodu resmen o kadar tatlıydıki hala gözümün önünde,sanırım kızıma aşık oldum:)

Ben de 14 haftalık hamileyim ama bazen hamile olduğumu unutuyorum.Allah'a çok şükürler olsun ki hiç bulantım olmadı,aşerme yok,bir sıkıntım yok kısaca.Tek derdim uykuyla.Uyumak istiyorum,hele ilk zamanlar gözlerimi zor açıyordum tam o sırada da kayınvalidemin yıllık 2 ay ziyaretine denk geldi,bana inat yapar gibi tv.sesini açar otururdu,uyuyacağım vakit.Anlayacağınız ilk hamilelik dönemim stres ve sinirle geçti.Neyse ki gitti de artık rahatım.Neyse bebeğime iyiyce alıştım,merakla doğmasını bekliyoruz eşimle.Allahım hepimize sağlıklı doğurmayı nasip etsin İNŞALLAH...

benim doktorum bana yaş hurma yeme demişti( trabzon hurması diye bilinen değil, arabstandan gelen, o leziz şey )

ama yedimkiiii arkadaşımada doktoru hurma ye hergün ve bi tane maden suyu iç demiş hurma faydalı bi gıda ama neden yeme dediki ona şaşırdım

Ben çoktandır girmiyordum, kızçe gece uykusuna geçince geliyordum anca oyle sayfa birikiyorki gözüm korkuyor
Artık geçmişi okuyamazsamda direk katılırım olmazsa
İnşallah hersey yolundadır keyifler yerindedir bebikler kıpır kıpırdır mideler bulsnmıyordur
Bizde bir yararmazlık yok çok şükür..:81:

kızlar bu ayrıntılı ultrason dediğiniz 4 boyutlu ultrasonmu? bu arada doktorla görüşmüş eşim pazt. günü sabh 9 da randevumuz var hayırlısı inşallah dua edin bana lütfen bari bu sefer birazcıkta olsa iyi şeyler duyayım artık yaa .

slm kızlar bugun
dünden beri huzursuz bir karın ağrısı yaşıyorum sanki göbek deliğimin arkasın da birşey çekiliyor yarın sabah için dr a randevu oldum
neden acaba ya içime bir korku düştü

Kızlar cok önemli bir soru lütfen yanıtsız bırakmayınn!!!!
Şimdi ben cok yorulunca sarı,yeşilimsi akıntılarım oluyor.Sizlerde de olur mu bu?Belim kasıklarım cok agrır birde...?

akıntı sorunu genelde oluyo doğalmış ama rengi yeşilse sorun olabilir bence bi git canım sen yinede doktoruna. iltihabik bi durum olunca rengi değişiyo çünkü.

kızlaaaarrr ben bebeğimin tekmelerini hissettimmm az önceeeeeeeee hemde 1 er dakika aralıklarla 3 kereeeeeeeeeeee pıt pıt vurdu yaaaaaaaaa nasıl bir duygudur bu yarabbim sen isteyen herkese taddır bu duyguyuuuuuuuuu.......

ayy çok güzel yaa bende hissedemedim daha hiçbişi yaa hemde 18. haftaya girdim benimki tembel kız heralde

slm kızlar bugun
dünden beri huzursuz bir karın ağrısı yaşıyorum sanki göbek deliğimin arkasın da birşey çekiliyor yarın sabah için dr a randevu oldum

kimsenin bir fikri yok mu?

kimsenin bir fikri yok mu?

burada bi hamiş arkadaşında karnı cok ağrıyor
yırtılma gibi diyordu çok acıtıyor canımı filan diyordu
doktor yine böyle ağrı çeken bi arkadasa o yırtılma
iç karnı dar olanlarda daha çok hissedilebilir demiş
bebek büyüdükçe kendine yer açıyormuş en kabaca tabiri buydu :26:

Dualarınız okundu hayırlı doğumlar diliyorum kısslar
slm kızlar bugun
Canım bana kalırsa bu ağrılar normal oluyor hamilelikte rahim bağları geriliyor..dayanılmayacak ve uzun süreli ağrılar normal değil
Ama dr seni rahatlatır birşeyin yoktur merak etme..

inşallah canlarım

inşallah güzel haberler alırsın annesiii..
20.haftadan sonra yapılıyormuş doktorum dün anlattı daha
bir yere yönlendircekmiş sanırım ayrıntılı ultrason için temmuz annelerine daha erken tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…