ya eğer dediğiniz ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ultrasonsa ben her gittiğimde 4 boyutluda bakılıyorum zaten aynı şeydenmi bahsediyoruz onu anlayamadım şeydoşuminşallah güzel haberler alırsın annesiii..
20.haftadan sonra yapılıyormuş doktorum dün anlattı daha
bir yere yönlendircekmiş sanırım ayrıntılı ultrason için temmuz annelerine daha erken tatlım
annem diyokiiiiiiiiiiiiiii
bkunu temislicen sonrada o dötü öpcen
hiçbi dötten bu kadar haz etmicenDDD
ama yedimkiiiiarkadaşımada doktoru hurma ye hergün ve bi tane maden suyu iç demiş hurma faydalı bi gıda ama neden yeme dediki ona şaşırdım
ya eğer dediğiniz ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ultrasonsa ben her gittiğimde 4 boyutluda bakılıyorum zaten aynı şeydenmi bahsediyoruz onu anlayamadım şeydoşum
ya eğer dediğiniz ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ultrasonsa ben her gittiğimde 4 boyutluda bakılıyorum zaten aynı şeydenmi bahsediyoruz onu anlayamadım şeydoşum
arkadaşalr merhaba ; ilk defa giriyorum bu topiğe, konum çok farklı galiba ama bir sorum olacak belki deneyimlerinizi benimle paylasırsını ... tüp bebekle hamile kaldığımı daha bir kaç gün önce öğrendim hcg değerim 1450 idi. anca cuamrtesi günü kahvereni akıntım vardı pazar yoktu ama malsef pazartesi ve salı yine vardı progestan fitil kullanmama rağmen doktorum birde iğnesini verdi ama kesilmiyor artıyomda azalmıyorda
gnde iki defa normal akıntımla beraber geliyor. düşük tehlikesimidir. bilenler varsa yardım edermisiniz?
Rengi koyu ise kahverengi ise ve lekelenme seklinde ise bebek yerleştiği için olabilir.. Zaten tüm kullanılacakları kullanıyorsun, sana düşen yatmak ve bol sıvı almak..Allah yardımcın olsun umarım kesilir..
kizlar telden girdigim icin kac haftaliksiniz goremiyorum kim kacinci haftada kac kilo aldi yazabilirmiiiiii bi istisare yapalim beraber
benimde kızım oluyo,çok mutluyum,15+5 bugün 141gr olmuş,3 boyutluda gösterdi gülüyodu resmen o kadar tatlıydıki hala gözümün önünde,sanırım kızıma aşık oldum:)
Allah iyiliğini versin canım hakkaten de öyle:))
Benim dr da basından beri 4d usg ile bakıyor ayrıntılıyıda kendi dr um yapmıştı ilkinde bundada kendisi yapacak.. Çoğu kişi perinatolog da yaptırıyor canım ...Ayrıntılı ultrasonda Plesantaya giden kan akışına arterlere tüm organ ve uzuvlara herzamsnkinden daha cok vakit ayırarark inceliyor bixim dr mesela..
maşallah canım bugün ben de girdim benim de 15+5 oğlancıkım 185 gram olmuş ben kendime 3 kg aldım diye söyleniyordum doktor bugün tartı gebelik başından beri 1.5 kg almışım
çok su tüketiyorum ama maalesef çaılştıgım için yatamıyorum gerçi işim oturarak bütün gün hiç kalkmıyorum ama izinde alamamkoyu kahve ama lekelenmei bilmiyomu ki progestan kullandıgım için zaten akıntım geliyordu bazen beyaz beyaz işde artık o kahverrengi oldu çok korkuyorum 2 yıldır ugrasıyorumbebeğim gitsin istemiyorum umarım yarın kalmaz
iyi akşamlar kızlar bişey soracam hamileliğimden bu yana benim istenmeyen tüylerim coştu aynı durumda olan varmı sadece ben mi böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?