2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
inşallah güzel haberler alırsın annesiii..
20.haftadan sonra yapılıyormuş doktorum dün anlattı daha
bir yere yönlendircekmiş sanırım ayrıntılı ultrason için temmuz annelerine daha erken tatlım
ya eğer dediğiniz ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ultrasonsa ben her gittiğimde 4 boyutluda bakılıyorum zaten aynı şeydenmi bahsediyoruz onu anlayamadım şeydoşum

ama yedimkiiii arkadaşımada doktoru hurma ye hergün ve bi tane maden suyu iç demiş hurma faydalı bi gıda ama neden yeme dediki ona şaşırdım

hurmanın ilk aylarda düşük ihtimalini arttırdığı için önerilmediğini,doğuma yakın son aylarda da doğumu kolaylaştırıcı etkisi oldugu için tüketilmesi gerektiğini söylüyorlar diye biliyorum canım.

maaşallah kızlar sizin topik baya eğlenceli bende mi buraya transfer olsam temmuz annesi de olabilirim 1 hafta erken doğarsa :)

annem diyokiiiiiiiiiiiiiii
bkunu temislicen sonrada o dötü öpcen
hiçbi dötten bu kadar haz etmicen DDD
Allah iyiliğini versin canım hakkaten de öyle:))

ya eğer dediğiniz ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ultrasonsa ben her gittiğimde 4 boyutluda bakılıyorum zaten aynı şeydenmi bahsediyoruz onu anlayamadım şeydoşum

Benim dr da basından beri 4d usg ile bakıyor ayrıntılıyıda kendi dr um yapmıştı ilkinde bundada kendisi yapacak.. Çoğu kişi perinatolog da yaptırıyor canım ...Ayrıntılı ultrasonda Plesantaya giden kan akışına arterlere tüm organ ve uzuvlara herzamsnkinden daha cok vakit ayırarark inceliyor bixim dr mesela..

arkadaşalr merhaba ; ilk defa giriyorum bu topiğe, konum çok farklı galiba ama bir sorum olacak belki deneyimlerinizi benimle paylasırsını ... tüp bebekle hamile kaldığımı daha bir kaç gün önce öğrendim hcg değerim 1450 idi. anca cuamrtesi günü kahvereni akıntım vardı pazar yoktu ama malsef pazartesi ve salı yine vardı progestan fitil kullanmama rağmen doktorum birde iğnesini verdi ama kesilmiyor artıyomda azalmıyorda
gnde iki defa normal akıntımla beraber geliyor. düşük tehlikesimidir. bilenler varsa yardım edermisiniz?

Ayhhh bir yandan pamuk kızçeme çorba içiriyorum bir yandan buraya laf yetiştiriyorum
:125::126::126:

tatlişkom ayrıntılı ultrason kaç boyutlu oluyor bir fikrim yok
ama genelde konunun uzmanı bir doktor yapıyor çok önemli
mesela benim için ayrıca önemli cünkü ben hiç bir tarama testini yaptırmadım
hatta doktorda kağıt imzalattılar bilinçli sekilde kendim karar verdim
ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum dedim. suanda giriyor olabilirsin ama 20. haftada yapılacak
görüntülemede bebeğin cokdaha fazla büyümüş olucak gelişim aşamasının en önemli haftalarından biri
ve dönüm noktası gibi birşey.. umarım yardımcı olabilmişimdir

Rengi koyu ise kahverengi ise ve lekelenme seklinde ise bebek yerleştiği için olabilir.. Zaten tüm kullanılacakları kullanıyorsun, sana düşen yatmak ve bol sıvı almak..Allah yardımcın olsun umarım kesilir..

Rengi koyu ise kahverengi ise ve lekelenme seklinde ise bebek yerleştiği için olabilir.. Zaten tüm kullanılacakları kullanıyorsun, sana düşen yatmak ve bol sıvı almak..Allah yardımcın olsun umarım kesilir..

çok su tüketiyorum ama maalesef çaılştıgım için yatamıyorum gerçi işim oturarak bütün gün hiç kalkmıyorum ama izinde alamam koyu kahve ama lekelenmei bilmiyomu ki progestan kullandıgım için zaten akıntım geliyordu bazen beyaz beyaz işde artık o kahverrengi oldu çok korkuyorum 2 yıldır ugrasıyorumbebeğim gitsin istemiyorum umarım yarın kalmaz

benimde kızım oluyo,çok mutluyum,15+5 bugün 141gr olmuş,3 boyutluda gösterdi gülüyodu resmen o kadar tatlıydıki hala gözümün önünde,sanırım kızıma aşık oldum:)

maşallah canım bugün ben de girdim benim de 15+5 oğlancıkım 185 gram olmuş ben kendime 3 kg aldım diye söyleniyordum doktor bugün tartı gebelik başından beri 1.5 kg almışım

anladım canım bende son 4 muayenemi perinatologda oldum zaten. demekki aynı şeyden bahsediyoruz. ben ekrana bakamadığımdan anlamıyorum 4 mü 3mü nedir? ama bu sefer bakıcam inşallah

Son düzenleme:
maşallah canım bugün ben de girdim benim de 15+5 oğlancıkım 185 gram olmuş ben kendime 3 kg aldım diye söyleniyordum doktor bugün tartı gebelik başından beri 1.5 kg almışım

seninkinin kilosu daha iyiymiş ben kilo almadım hiç yaa,bulantılarım oldu ilk zamanlar 2 kilo verdim sadece onu geri aldım,hamileliği öğrendiğim kilodayım şimdi :))))))

Canım senin yatıp dinlenmen gerekiyor en azında ilk 3 ay çevremde tüp bebek tedavisi görenlerden biliyorum doktor en az aşılamadan sonra 3 ay yatmasını söyledi riskli dönemi atlatana kadar çalışma derim canım .

kızlar geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedim, 3 lü testler başlamış galiba hayırlı sonuçlar gelir inşallah. öpüyorum hepinizi iyi gecelerrr....

selam kizlar

16+6 haftalik en son 1,5 kg almistim..
kizlar bu seferde bogazim agrimaya basladi sabahtan beri aman insallah hasta olmam benim bademcikler fena sisiyor hemen cok kötü oluyor.. zaten birsürü ilac vitamin aliyorum bide hastalikla ugrasmayayim..
gece siki siki giyinip sarilip sarmalanip yatarim terletirim insallah kendimi..

iyi akşamlar kızlar bişey soracam hamileliğimden bu yana benim istenmeyen tüylerim coştu aynı durumda olan varmı sadece ben mi böyleyim

iyi akşamlar kızlar bişey soracam hamileliğimden bu yana benim istenmeyen tüylerim coştu aynı durumda olan varmı sadece ben mi böyleyim

slm canim bende de aynisi oldu, hatta söyle söylim lazer yaptiriyordum ben koltuk alti genital
koltuk altim bitmisti bi iki tüy vardi sadece genital de az kalmisti, ama simdi tekrar geri ciktilar..
koltuk alti daha az cikti ama genital üff yine cok oldu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…