2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın kızlar.. benim memikler fenaa nası bi sütyen takmam lazım hem kaşınıyo hem acıyo napıcam
bide bursada ev işlerine yardımcı bayan arıyorum bursalılar önerceğiniz birileri varmı

slm haftanın kaç günü istiyorsunuz eğer 2 gün falansa ben görüşebilirim

korkma canım aynı sey bende de oluyor bende ılac kullandım.suanda 17 haftalık hamıleyım ve gecenlerde yıne geldı.ınsanın psıkolojısını bozuyor.zor bır durum ama rahat ol.kırmızı olmadıktan sonra kahverengı akıntıdan bısı olmazmıs.

günaydın güsel hamişler kandiliniz kutlu olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah yavrularrrr.

gunaydınlarrr
kandınlınız muraberek olsun arkadaslr allahım bu guzel gunde tum dualarımızı kabul etsın bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns

gunaydınlarrr
kandınlınız muraberek olsun arkadaslr allahım bu guzel gunde tum dualarımızı kabul etsın bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
Amin
günaydın güsel hamişler kandiliniz kutlu olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah yavrularrrr.

Amin.
Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun allh tum dualarinizi kabul etsin bebeklerimize sagsaglim kavusmayi nasip etsin

günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun

ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
leyla şeyda pittikli nuriyem geliyo kızlar
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür

Son düzenleme:
canlarım kandılınız mubarek olsun.Allah cok kandıller yaşatsın hepimize bebişlerimizle çekirdek ailemizle inşallah :)

canim bennimde basindan beri lekelenmem oluyor bende calisiyorum ama ben raporluyum heyet raporu veriyor dr lar kalkmak yasak bana calismak zorundaysanda ayagini yuksekte tutmaya calis rabbim yardimcin olsun..

kandilimiz mubarek dualarimiz kabul olsun insallah kizlar birbirimizi bu gece ozellikle dualarimizda unutmayalim gerekirse isim isim yazalim kagida isimlarimizle dua edelim birbirimize..

bizde birazdan dr a gidicez yine 3 lu test sonucunu alcaz rapor yeniliycez insallah....

gözün aydın cnm çokkkkkkkk sevinidim

yerim onu ben onu yaa
sağlıkla gelsin meleğin inşallah
nuriyenını oğluma ıstıyorum :)mubarek kandıl gununde

valla en önemli sağlıklı olamsı bu bebeği çokkkkkkkkkkk zor buldum kuzu
kızda olsa olu erkede olsa olu yanı şu olsun demiyorum
ama erkek gibi hissediyorum
hayırlısı inş.

kuzuuummm kıyamammmm, bende zor buldummm mimikimi asla öle düşünmeyis tabiii :)))) onlar canımııııssss bisim sahip olduğumus tek şey olucaklarrrr :)))) bende öle hissediyorum ama erkek gibi nedense hayırlı evlat olsunlarda kızı erkeği yok zaten :)))

günaydın kızlar...

kandilinizde mübarek olsun..dualarda buluşmak dilegiyle inşallah bugün bol bol dua edelim..bebişlerimiz saglıkla hayırlısıyla gelsin..

gullumsun çok sevindim canım..gözün aydın

Amin

Amin.
Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun allh tum dualarinizi kabul etsin bebeklerimize sagsaglim kavusmayi nasip etsin

aminnn canım inşallah herşey güsel olur

canım çok çok çok sevindim maşşallah pittikli nuriyeye sağlıklı sağlıklı büyüsün inşallah teyzesi yesin onun dötünü :):)

canlarım kandılınız mubarek olsun.Allah cok kandıller yaşatsın hepimize bebişlerimizle çekirdek ailemizle inşallah :)

amin canım inşallah sağlıkla kavusuruz bebişlerimize :)

amin canım bu akşam bol bol dualar edelim bebişlerimiz için birbirimize :)

kızlar hepinize günaydın ve kandilinizin mübarek dualarınızın kabul olması dileğiyle hepinizi öpüyorum:)

yerim ben bunu maşallah
çok sevindim canım benim gözün aydın topiğe bir prenses daha geliyor desene

bende bi hata var ama bilemedimmmmm

ivittt bende aynı şeyi düşünüyorum nezamandır senin kontrole ne kaldı kiii

bizim kontrol pazartesi günüüü 5 günümüz kaldııı teyzesiii...

dimekkii kısslardaaaa 20.haftadan önceeee depikleyebiliyooo

evettttt kesinlikle hareket ediyolar bende göbişi sıkıştırınca hissettim belkide nazlı oldukları için yavaş hareket ediyolardır...

ayy çok güzel yaa bende hissedemedim daha hiçbişi yaa hemde 18. haftaya girdim benimki tembel kız heralde

senin tembel kızını yirim bennnnnnnnn... hissedersin canım benimmm..... ne kaldı şurda bende tek tük hissettim tam net bi şey yok yani daha dünkü hariç

onun pıttıkısını yerim bennn ne tatlı çıkmış yaaaaaaaaaaa maşallah kızçene canım... ben sana demedimmiiii ben senin kutunda kız hissediyorum diyeeeeeeeee

kızlar hepimizinn kandili mübarek olsuuuuuuuun.... Rabbim sağlıcakla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin İnşallaaaaahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…