günaydın kızlar.. benim memikler fenaa nası bi sütyen takmam lazım hem kaşınıyo hem acıyo napıcam
bide bursada ev işlerine yardımcı bayan arıyorum bursalılar önerceğiniz birileri varmı
iyi akşamlar kızlar bişey soracam hamileliğimden bu yana benim istenmeyen tüylerim coştu aynı durumda olan varmı sadece ben mi böyleyim
çok su tüketiyorum ama maalesef çaılştıgım için yatamıyorum gerçi işim oturarak bütün gün hiç kalkmıyorum ama izinde alamamkoyu kahve ama lekelenmei bilmiyomu ki progestan kullandıgım için zaten akıntım geliyordu bazen beyaz beyaz işde artık o kahverrengi oldu çok korkuyorum 2 yıldır ugrasıyorumbebeğim gitsin istemiyorum umarım yarın kalmaz
Amingunaydınlarrr
kandınlınız muraberek olsun arkadaslr allahım bu guzel gunde tum dualarımızı kabul etsın bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
günaydın güsel hamişlerkandiliniz kutlu olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah yavrularrrr.
çok su tüketiyorum ama maalesef çaılştıgım için yatamıyorum gerçi işim oturarak bütün gün hiç kalkmıyorum ama izinde alamamkoyu kahve ama lekelenmei bilmiyomu ki progestan kullandıgım için zaten akıntım geliyordu bazen beyaz beyaz işde artık o kahverrengi oldu çok korkuyorum 2 yıldır ugrasıyorumbebeğim gitsin istemiyorum umarım yarın kalmaz
biz yaptirdik cumartesi teyzesi herbiyerine bakti dr teyzemiiz hemde 4 boyutlu ultrasonla cok sukur iyi dedi kani cumartesi verdik dun cikti ama nasil olsa yarin gidicem diye aramadik dr da carsamba bakariz zaten dedi benimkide 163 gr dedi yanilmiyosam eger tabi o anda ogluma bakiyodumbide boyunu solemedi artik buyudu diye ole iste kizlar yarinda rapor verecek sukur hastane yurume mesafesinde 15 dk ona bile izin yok otobuse de binmeyeceksin dedi taksiyle gelip gitcekmisim hayirlisi ya rabbim verir kolayligini
mercimeg oglun cok yakısıkli masallah bayildim valla :)
Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun
ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
leyla şeyda pittikli nuriyem geliyo kızlar
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür
valla en önemli sağlıklı olamsı bu bebeği çokkkkkkkkkkk zor buldum kuzu
kızda olsa olu erkede olsa olu yanı şu olsun demiyorum
ama erkek gibi hissediyorum
hayırlısı inş.
Amin
Amin.
Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun allh tum dualarinizi kabul etsin bebeklerimize sagsaglim kavusmayi nasip etsin
Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
çok şaşkın vede mutluyuz
çok şükür
canlarım kandılınız mubarek olsun.Allah cok kandıller yaşatsın hepimize bebişlerimizle çekirdek ailemizle inşallah :)
canim bennimde basindan beri lekelenmem oluyor bende calisiyorum ama ben raporluyum heyet raporu veriyor dr lar kalkmak yasak bana calismak zorundaysanda ayagini yuksekte tutmaya calis rabbim yardimcin olsun..
kandilimiz mubarek dualarimiz kabul olsun insallah kizlar birbirimizi bu gece ozellikle dualarimizda unutmayalim gerekirse isim isim yazalim kagida isimlarimizle dua edelim birbirimize..
bizde birazdan dr a gidicez yine 3 lu test sonucunu alcaz rapor yeniliycez insallah....
yerim onu ben onu yaa
sağlıkla gelsin meleğin inşallah
nuriyenını oğluma ıstıyorum :)mubarek kandıl gununde
Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
evet beklenen an
çok şaşkın vede mutluyuz
çok şükür
yerim ben bunu maşallah
çok sevindim canım benim gözün aydın topiğe bir prenses daha geliyor desene
bende bi hata var ama bilemedimmmmm
ivittt bende aynı şeyi düşünüyorum nezamandır senin kontrole ne kaldı kiii
dimekkii kısslardaaaa 20.haftadan önceeee depikleyebiliyooo
ayy çok güzel yaabende hissedemedim daha hiçbişi yaa hemde 18. haftaya girdim benimki tembel kız heralde
Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
evet beklenen an
çok şaşkın vede mutluyuz
çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?