onun pıttıkısını yerim bennn ne tatlı çıkmış yaaaaaaaaaaamaşallah kızçene canım... ben sana demedimmiiii ben senin kutunda kız hissediyorum diyeeeeeeeee
arkadaşalr merhaba ; ilk defa giriyorum bu topiğe, konum çok farklı galiba ama bir sorum olacak belki deneyimlerinizi benimle paylasırsını ... tüp bebekle hamile kaldığımı daha bir kaç gün önce öğrendim hcg değerim 1450 idi. anca cuamrtesi günü kahvereni akıntım vardı pazar yoktu ama malsef pazartesi ve salı yine vardı progestan fitil kullanmama rağmen doktorum birde iğnesini verdi ama kesilmiyor artıyomda azalmıyorda
gnde iki defa normal akıntımla beraber geliyor. düşük tehlikesimidir. bilenler varsa yardım edermisiniz?
ya eğer dediğiniz ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ultrasonsa ben her gittiğimde 4 boyutluda bakılıyorum zaten aynı şeydenmi bahsediyoruz onu anlayamadım şeydoşum
valla cnm hep erkek hisettim karnımı görend erkek dedi hep
o yüzden süpriz oldu baya
Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun
ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
leyla şeyda pittikli nuriyem geliyo kızlar
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür
Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
çok şaşkın vede mutluyuz
çok şükür
şükür eli ayağı düzgün çokta hanım hanımcık duruyo vallaaaa elini atmış alnına sıpaa.... bu arada boyunu kilosunu söyledimi cnm..?
gülümsün arkadaşım hayırlı ugurlu olsun Allah kucagına aldıgın günleride göstersin
acaba belirtilerin nelerdi paylaşırmısın bizimle..yediklerin içtiklerin göbek büyüklüğün filan :) ben daha öğrenemedim icnsiyeti merak ediyorumda :)
bu arada herkeslere merhaba kızlarrr :)
Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. Haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. Haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
evet beklenen an
çok şaşkın vede mutluyuz
çok şükür
canııııııııımmmmmmmmmmmmm çok sevindiiiiiiiiimmmmmmmm :)))))))))))))) Demek yaramasın çok tatlı bi melekmişşşş kıyamammm ona bennnnnnnnn:))))))))))))))) Allahımmmmm böle sağlıklı da bi doğum nasip etsn sizeeeeeeee:))))))))))
cnm boyu baştan popya 14 cm
kilosuda 190 gr
anası kılıklı tombul olacak sanırım
hayırlı olsun canım. rabbim analı babalı büyütsün. bir şey merak ettim. hangi doktora gidiyorsun hangi ildesin. ya ben
ikili test haricinde hep normal ultrasondayım. ben doktorumdan memnundum ama şimdi takıldım bu ayrıntılı inceleme durumlarına.
acaba erken mi benim için diyeceğim ama aşağı yukarı aynıyız. bende dışarıda bi yerlerde 4 boyutlu ultrason arıyorum. hatıra olarak kalsın ve bebişimi net
olarak görebileyim diye. 20. hafta diye aklımdan geçirmiştim ama 4 boyuluya girenler varmış.
amin cnm inş. allah hepimizin yavrusun bağışlasın bi solukta doğurmayı nasip etsin
maşallaaaahhhhhgöbüşünden belli tontişinnnn iyi iyi çok güzel Maşallahh beklediğimize değdi güzel haberler getirdin bize annesiii.....
ya canım benimmmmm çok sevindim okurken tüylerim diken diken oldu neden bilmem yesin onu teyzesi ne güzel duruyo allahım nazardan saklasın işallah senin doktor zaten çok güzel bütün kontroller artık ayrıntılı gibi herşeyi anlatır pek güzel yaaa yerim ben bu kızı evinizin neşesi güzel bi kız geliyo çok şükür emin ol kendim kadar sevindim bi dahaki kontrol ne zaman şeker yüklemesi falan bişey dedi mi
Aminnnnnnn:) inşallah yarın kuzumu bende görürrüm sürpris yapmaz inşallah hayalimde şekillendirmek istiyorum artıkımmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?