2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın,
kandiliniz mübarek olsun allahım dualrımızı kabul etsin sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canlarım.

bütün arkadaşların dualarını okudum rabbim kabul etsin inşallah...

canım bende tüp bebekle hamile kaldım çok şükür, bende hiç lekelenme olmadı canım ama bildiğim kadarıyla kahverengi lekeler yerleşme olarak da görüyolar akıntı normal ama kendini takip et kullandığın jel de akıntı yapıyo yada geri geliyo, kanama olmadığı sürece sorun yok ama sen gene de doktorunla görüş umarım herşey gönlüne göre olur :) Allah dualarımızı kabul etsin güzel düşün güzel olsun herşey sıkıntı yapıpta bebişini de huzursuz etme :)

ya eğer dediğiniz ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ultrasonsa ben her gittiğimde 4 boyutluda bakılıyorum zaten aynı şeydenmi bahsediyoruz onu anlayamadım şeydoşum

dört boyutlu ultrasonda bakılıyorsa süpermiş. benim gittiğim doktorda normal ultrason var. bende 20. hhaftada 4 boyutlu ultrasonda baktıracak

yer arıyorum. cd ye çekiyorlarmış ve bebişi çok daha net görebiliyormuşsun. hatıra olur kuzuma.

hangi ildesin ve hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim açıkcası

canııııııııımmmmmmmmmmmmm çok sevindiiiiiiiiimmmmmmmm :)))))))))))))) Demek yaramasın çok tatlı bi melekmişşşş kıyamammm ona bennnnnnnnn:))))))))))))))) Allahımmmmm böle sağlıklı da bi doğum nasip etsn sizeeeeeeee:))))))))))

hayırlı olsun canım. rabbim analı babalı büyütsün. bir şey merak ettim. hangi doktora gidiyorsun hangi ildesin. ya ben

ikili test haricinde hep normal ultrasondayım. ben doktorumdan memnundum ama şimdi takıldım bu ayrıntılı inceleme durumlarına.

acaba erken mi benim için diyeceğim ama aşağı yukarı aynıyız. bende dışarıda bi yerlerde 4 boyutlu ultrason arıyorum. hatıra olarak kalsın ve bebişimi net

olarak görebileyim diye. 20. hafta diye aklımdan geçirmiştim ama 4 boyuluya girenler varmış.

gülümsün arkadaşım hayırlı ugurlu olsun Allah kucagına aldıgın günleride göstersin

acaba belirtilerin nelerdi paylaşırmısın bizimle..yediklerin içtiklerin göbek büyüklüğün filan :) ben daha öğrenemedim icnsiyeti merak ediyorumda :)

bu arada herkeslere merhaba kızlarrr :)

cnm ben hala devam ediyo çok mide bulnatısı yaşadım
bilidğin hep kustum
şu an kusmalarım kesildi ama mide bulantıları devam ediyo
ilk üç ay toplamda 8 kilo verdim şimdi hamd olsun 3 nü almışım
şimdide azcık aç kalıyım başlıyo midem bulanmaya
bi de çok uyuyorum ve çabuk yoruluyorum
bende başka belirti yok

ya canım benimmmmm çok sevindim okurken tüylerim diken diken oldu neden bilmem yesin onu teyzesi ne güzel duruyo allahım nazardan saklasın işallah senin doktor zaten çok güzel bütün kontroller artık ayrıntılı gibi herşeyi anlatır pek güzel yaaa yerim ben bu kızı evinizin neşesi güzel bi kız geliyo çok şükür emin ol kendim kadar sevindim bi dahaki kontrol ne zaman şeker yüklemesi falan bişey dedi mi

amin cnm inş. allah hepimizin yavrusun bağışlasın bi solukta doğurmayı nasip etsin

cnm ben ankaradayım doç. dr. kemal göle gidiyorum
valla allah var yüğüdü öldür hakkını yeme doktorum on numara
herşeyi var muayenesinde sadece kan için dışarı gönderiyo
onun dışında taraması ayrıntılı usgsı herşeyi mevcut
en az 1 saat sürüyo muyenemiz çok ilgili ve bilgili süper bi hekim
ankardayım bu arada
bu da doktorumun web s,tesi bakabilrisin videoleri falan var gebelikle alakalı incelyebilirsin cnm
Dr.Kemal GÖL | Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Canlarım benim hepinizin kandili mübarek olsun bıu hayırlı günde ettiğiniz dualar dilekler kabul oşsun allah hep kalbinize göre versin bebişlerimizi sağsalim kıcağımıza almayı nasip etsin rabbim hiç kimseye kötü gün göstermesin

cnm 20 günde anlaştık muayene için
ondan 11 şubatta bi dahaki kontorol
şeker yüklemesi yapacaz ama daha var dedi
3lü ve 4lü tarama yapmayacam dedi
35 yaş altı gebelermde ikili temiz çıkarsa yapmıyorum dedi
direk ayrıntılı ile bakıacaz artık bundn sonra dedi
elevite başşlayalım aslında 20. haftada başlıyorum ama sana başlayalım maden yeniden kusuyosun dedi
bi dahaki kontorolde yine ayrıntılılı ile ciğerlere ve bağırsaklara ayrınltılı bakacakmış
işte o haftalarda bağırsaklar çiğerlere doğru kayabiliyosa anmoli olyomuş allah korusun bide kalbe bakacak cnm
damar yapısına kapakcıklarına çalışmasına falan

valla leyle kemal hoca benim en büyük şansım herşey var muyanesinde herşeyi yapıyo çok ilgili ve bilgili ne dese sonsuz güveniyoruz oda bizi rahatlatıyo saolsun

cinsiyettede ben size cinsiyet söledim mi dedi
bizde yok dedik iyi dedi sölemiyo
ee hocam diyoz sonra güld eşime
" başkanlığını benim yaptığım kız babaların külübune hş geldin bakalım " dedi
bi çığlık bi kıyamet sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…