2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım bildiğim kadarıyla ayrıntılıda bebeğin iç organlarını daha detaylı inceliyosun tek tek ve bebek büyüdüğü için senin organların örnek böbreğin nereye kaydı ona bakıyolar anneyede bakılıyo diye biliyorum ama tam emin değilim

kızlaaarrrrr fikrinize ihtiyacım var...

şimdi çalıştığım yere yakın bi mağaza var.. bebek mobilyaları da indirime girmiş.. markası baby hope diye bi markada bi model beğendik ve fiyatınada 990 TL dediler indirimli fiyatıymış çok çok uygun bi fiyat... ben diyorumki bu takımı alsak 5 yaşına kadar kullansa (beşiğin korumaları çıkıp yatak sabitlenebiliyomuş), 1.sınıfa başlayacağı zamanda güzel bi oda takımı alsak çalışma masalı vede kaliteli olur... hem bide düz beyaz olması avantajlı olduki 2.bebiş erkek oldu kulplarını erkeğe göre değiştirip onun odasında da kullanabiliriz diye düşündüm.... bi akıl verin lütfen resmide ekleyim öyle bakın....

[
günaydın güzel anneler hayırlı kandiller. nice kandillere bayramlara yavrularımızla eşlerimizle birlikte girelim inşallah.
QUOTE=gullumsun;28440294]Eki Görüntüle 613866

günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun

ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
leyla şeyda pittikli nuriyem geliyo kızlar
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür[/QUOTE]

oooyyy ben yerim onun küçücük burnunu ayaklarını yaa maşallah çok tatlı duruyo annesi. güzel Rabbim ne güzel yaratmış hayırla kucağına al prensesini inşallah bayıldım

bence çok güzel duruyo sade ve şık bende beyaz istiyorum ikinciye daha rahat kullanırız diye ve de beyaz mobilya seviyorum bence fiyatı çok güzel aynı böle sordum ben 1450 dedi o bile uygun geldi bana seninki baya uygun ama sunta olmamasına dikkat et fıstık

işte kuzum ucuz olmasının sebebi maalesef ki sunta... suntanın bi zararımı varki..? yoksa uzun süre kullanılmaz diyemi söyledin..?

canım nette Bursa ve İnegöl'de yerli üretim mobilyaların ürünleri var biraz daha hesaplı 1000'i geçmiyor bence ona da bakabilirsiniz çünkü köşe takımını sordum mağazada 2.5'tan aşağı veren yoktu aynısını netten aldım 900 liraya ve gayet de sağlam ayrıca kargo gelince ürünü beğenmezseniz geri de götürüyorlar

cnm bence çok güzel fiyatı da çok çok uygun beyaz olması da çok iyi her iki bebeğe de uygun olur bence kaçırma tatlım

ay bence çok güzel bi mobilya takımı ve çok uygunmuş irmegancım..şifonyeri dolabı filanda içindemiymiş bu fiyatın

çok güzel duruyo canım fiyatıda uygunmuş 1500 lirayı buluyo bu takımlar. dediğin gibi 2.bebeğindede kullanırsın gayet güzel

Günaydın kızlar,
Kandiliniz mübarek olsun.
Gece uykusuzluktan fenalık geldi artık sersem gibiyim.

Bir de kızlar topuklu ayakkabı giymeye devam ediyor musunuz?
Ebe yasak dedi bana ama özledim valla topukluyu.

Oooh maşallah sağlığı da yerindeymiş gözün Aydın.
Nazlı mı olcak acaba fıstık,neler çektirdi sana şimdiden :)))

cnm bence çok güzel fiyatı da çok çok uygun beyaz olması da çok iyi her iki bebeğe de uygun olur bence kaçırma tatlım

ay bence çok güzel bi mobilya takımı ve çok uygunmuş irmegancım..şifonyeri dolabı filanda içindemiymiş bu fiyatın

çok güzel duruyo canım fiyatıda uygunmuş 1500 lirayı buluyo bu takımlar. dediğin gibi 2.bebeğindede kullanırsın gayet güzel

indirim bu ayın sonuna kadar devam ediyomuş.. mobilyaların gelmeside 1 ayı buluyomuş istanbuldan geliyomuş mobilyalar.. gerçekten fiyat çok çok cazip biz 2000 felan diye düşünüyodukk bide modelide sade ve çok kullanışlı gardrop, şifonyer, beşik, duvar rafı ve oyuncak sandığı içinde bu fiyatın.. yatak vardı beşik için oda 70 tl... içindeki uyku setide 125 tl ama modelini hiç beğenmedim o başka yerdende alınır.. bu sabah eşimle baktık ikimizinde aklına yattı açıkcası... galiba alıcaz gibi.. ama leyloş sunta olmamasına dikkat et dedi kafam karıştı :44: niyeki acaba...???

işte kuzum ucuz olmasının sebebi maalesef ki sunta... Suntanın bi zararımı varki..? Yoksa uzun süre kullanılmaz diyemi söyledin..?

ya kuzum sunta zararlı diyolar çabuk yıpranıyomuş mdf olmasına dikkat et diyolar bebeğe ne kadar zararlı bilmiyom ama satıcılar öle diyo genelde istersen bi araştır nette ben seni etkilemiyim canım

Gunsydin kizlar.sonunda aldim dinleme cihazini. dun gece bebisimin kalp atislarini dinledim.gumbur gumburdu.oyle huzurlu uyudum ki sonra.esim de cok mutlu oldu.iyiki almisim.biraz zor buldum yerini ama 10 dk nin sonunda duydum.icim ciz etti yeminle....

canım banada ilk öğrendiğim gün doktor artık giyme topuklu dedi, ayak ayak üstüne atmamaya çalış dedi o gün bugündür giymiyorum topukluda özleniyo gerçekten

dediğin gibi bakmak lazım nette artık herşey var elimizin altında bakayım bi canım

canım banada ilk öğrendiğim gün doktor artık giyme topuklu dedi, ayak ayak üstüne atmamaya çalış dedi o gün bugündür giymiyorum topukluda özleniyo gerçekten

canım bacak bacak üstüne atmak neden sakıncalıymış ben hep öyle otururum :18:

merhaba canım nereden aldın acaba ne kadara geldi ben istiyorum ama netten alışveriş yapmadım hiç aklım karıştı:44:

Canım bayıldım valla hem çok güzel hemde fiyat çok uygun ben daha karar veremedim oda takımı alsammı diye.doğumdan 6 ay sonra yeni evim bitecek oraya taşınmayı düşünüyorum eşimde diyo o zaman alalım mobilya diye ama ben çok çok özeniyorum oda takımlarına

merhaba arkadaslar geri dondum demek isterdim ama donmedim sadece birkac konuda size aciklama yapma istiyorum hic tanimadigim biri topige gelip bana laf atti ben de saygisizlik etmeden cevabini yazdim ama nedendir bilmiyorum kazen beni uyarma ihtiyaci hissetti onu degil kimse kimsenin hic birseyine karisamaz hakarette edemez her topikte ayni seyler konusuluyor niye bize boyle bir saldiri var anlamista degilim...sonrada kabak bu seferde bana patladi sanirim benden bu kadar yazdim....kazende bunun uzerine talebiniz uzerine (benim oyle bir talebim olmadi zaten yazimida silmis)uyeligini iptal ettik dedi ve benim artik uyeligim iptal oldu...
ben burda gercekten sizinle guzel dostluklar yasadim bu gurbet yerde sizinle konusmak dertlesmek bana iyi geliyordu ama buraya kadarmis...insallah hepinizde saglikli hamilelikler gecirip bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz arada girip sizdeki gelismeleri takip ederim ama artik boyle bir siteye uye olmak istemiyorum....
gercekten ortaligi karistiranlara uyari yapilmiyor,haksizliklar var..biz burda bircok seyi saka mahiyetli konusuyoruz madem oyle neyi konusup neyi konusamayiz soyleselerdi de ona gore asker gibi emirlere uysaydik neyse hepiniz kendinize ve bebeciklerinize coook iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…