kızlar bu ayrıntılı ultrason dediğiniz 4 boyutlu ultrasonmu? Bu arada doktorla görüşmüş eşim pazt. Günü sabh 9 da randevumuz var hayırlısı inşallah dua edin bana lütfen bari bu sefer birazcıkta olsa iyi şeyler duyayım artık yaa .
cnm 20 günde anlaştık muayene için
ondan 11 şubatta bi dahaki kontorol
şeker yüklemesi yapacaz ama daha var dedi
3lü ve 4lü tarama yapmayacam dedi
35 yaş altı gebelermde ikili temiz çıkarsa yapmıyorum dedi
direk ayrıntılı ile bakıacaz artık bundn sonra dedi
elevite başşlayalım aslında 20. haftada başlıyorum ama sana başlayalım maden yeniden kusuyosun dedi
bi dahaki kontorolde yine ayrıntılılı ile ciğerlere ve bağırsaklara ayrınltılı bakacakmış
işte o haftalarda bağırsaklar çiğerlere doğru kayabiliyosa anmoli olyomuş allah korusun bide kalbe bakacak cnm
damar yapısına kapakcıklarına çalışmasına falan
valla leyle kemal hoca benim en büyük şansım herşey var muyanesinde herşeyi yapıyo çok ilgili ve bilgili ne dese sonsuz güveniyoruz oda bizi rahatlatıyo saolsun
cinsiyettede ben size cinsiyet söledim mi dedi
bizde yok dedik iyi dedi sölemiyo
ee hocam diyoz sonra güld eşime
" başkanlığını benim yaptığım kız babaların külübune hş geldin bakalım " dedi
bi çığlık bi kıyamet sorma[/QUOTİ
İNANMICAKSIN BELKİ AMA BENİMDE KONTROL 11 ŞUBAT PAZARTESİ AYNI GÜN GİDİYOZ AYNI GÜN DOĞURMAYALIM AMA BANA O GÜN ŞEKER YÜKLEMESİ YAPCAZ DEDİ ACELE Mİ EDİYO SANKİ YOKSA GÜVENMELİMİYİM ONDAN SONRA AYRINTILI İÇİN GÜN VERCEM HABER VERCEM BEN DEDİ MERAK ETME DEMİŞTİ AMA AKLIMA TAKILDI ŞİMDİ KIZLAR BABALARA AZICIK DÜŞKÜN OLUR YANDINN
kızlaaarrrrr fikrinize ihtiyacım var...
şimdi çalıştığım yere yakın bi mağaza var.. Bebek mobilyaları da indirime girmiş.. Markası baby hope diye bi markada bi model beğendik ve fiyatınada 990 tl dedilerIndirimli fiyatıymış çok çok uygun bi fiyat... Ben diyorumki bu takımı alsak 5 yaşına kadar kullansa (beşiğin korumaları çıkıp yatak sabitlenebiliyomuş), 1.sınıfa başlayacağı zamanda güzel bi oda takımı alsak çalışma masalı vede kaliteli olur... Hem bide düz beyaz olması avantajlı olduki 2.bebiş erkek oldu kulplarını erkeğe göre değiştirip onun odasında da kullanabiliriz diye düşündüm.... Bi akıl verin lütfen resmide ekleyim öyle bakın....
Eki Görüntüle 613889
bence çok güzel duruyo sade ve şık bende beyaz istiyorum ikinciye daha rahat kullanırız diye ve de beyaz mobilya seviyorum bence fiyatı çok güzel aynı böle sordum ben 1450 dedi o bile uygun geldi bana seninki baya uygun ama sunta olmamasına dikkat et fıstık
bence çok güzel duruyo sade ve şık bende beyaz istiyorum ikinciye daha rahat kullanırız diye ve de beyaz mobilya seviyorum bence fiyatı çok güzel aynı böle sordum ben 1450 dedi o bile uygun geldi bana seninki baya uygun ama sunta olmamasına dikkat et fıstık
şimdi çalıştığım yere yakın bi mağaza var.. bebek mobilyaları da indirime girmiş.. markası baby hope diye bi markada bi model beğendik ve fiyatınada 990 TL dedilerindirimli fiyatıymış çok çok uygun bi fiyat... ben diyorumki bu takımı alsak 5 yaşına kadar kullansa (beşiğin korumaları çıkıp yatak sabitlenebiliyomuş), 1.sınıfa başlayacağı zamanda güzel bi oda takımı alsak çalışma masalı vede kaliteli olur... hem bide düz beyaz olması avantajlı olduki 2.bebiş erkek oldu kulplarını erkeğe göre değiştirip onun odasında da kullanabiliriz diye düşündüm.... bi akıl verin lütfen resmide ekleyim öyle bakın....
Eki Görüntüle 613889
şimdi çalıştığım yere yakın bi mağaza var.. bebek mobilyaları da indirime girmiş.. markası baby hope diye bi markada bi model beğendik ve fiyatınada 990 TL dedilerindirimli fiyatıymış çok çok uygun bi fiyat... ben diyorumki bu takımı alsak 5 yaşına kadar kullansa (beşiğin korumaları çıkıp yatak sabitlenebiliyomuş), 1.sınıfa başlayacağı zamanda güzel bi oda takımı alsak çalışma masalı vede kaliteli olur... hem bide düz beyaz olması avantajlı olduki 2.bebiş erkek oldu kulplarını erkeğe göre değiştirip onun odasında da kullanabiliriz diye düşündüm.... bi akıl verin lütfen resmide ekleyim öyle bakın....
Eki Görüntüle 613889
çok güzel duruyo canım fiyatıda uygunmuş 1500 lirayı buluyo bu takımlar. dediğin gibi 2.bebeğindede kullanırsın gayet güzelkızlaaarrrrr fikrinize ihtiyacım var...
Eki Görüntüle 613889
Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun
ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
leyla şeyda pittikli nuriyem geliyo kızlar
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür
cnm bence çok güzel fiyatı da çok çok uygun beyaz olması da çok iyi her iki bebeğe de uygun olur bence kaçırma tatlım
canım nette Bursa ve İnegöl'de yerli üretim mobilyaların ürünleri var biraz daha hesaplı 1000'i geçmiyor bence ona da bakabilirsiniz çünkü köşe takımını sordum mağazada 2.5'tan aşağı veren yoktu aynısını netten aldım 900 liraya ve gayet de sağlam ayrıca kargo gelince ürünü beğenmezseniz geri de götürüyorlar
ay bence çok güzel bi mobilya takımı ve çok uygunmuş irmegancım..şifonyeri dolabı filanda içindemiymiş bu fiyatın
çok güzel duruyo canım fiyatıda uygunmuş 1500 lirayı buluyo bu takımlar. dediğin gibi 2.bebeğindede kullanırsın gayet güzel
işte kuzum ucuz olmasının sebebi maalesef ki sunta... Suntanın bi zararımı varki..? Yoksa uzun süre kullanılmaz diyemi söyledin..?
Günaydın kızlar,
Kandiliniz mübarek olsun.
Gece uykusuzluktan fenalık geldi artık sersem gibiyim.
Bir de kızlar topuklu ayakkabı giymeye devam ediyor musunuz?
Ebe yasak dedi bana ama özledim valla topukluyu.
Oooh maşallah sağlığı da yerindeymiş gözün Aydın.
Nazlı mı olcak acaba fıstık,neler çektirdi sana şimdiden :)))
canım nette bursa ve inegöl'de yerli üretim mobilyaların ürünleri var biraz daha hesaplı 1000'i geçmiyor bence ona da bakabilirsiniz çünkü köşe takımını sordum mağazada 2.5'tan aşağı veren yoktu aynısını netten aldım 900 liraya ve gayet de sağlam ayrıca kargo gelince ürünü beğenmezseniz geri de götürüyorlar
canım banada ilk öğrendiğim gün doktor artık giyme topuklu dedi, ayak ayak üstüne atmamaya çalış dedi o gün bugündür giymiyorum topukluda özleniyo gerçekten
Gunsydin kizlar.sonunda aldim dinleme cihazini. dun gece bebisimin kalp atislarini dinledim.gumbur gumburdu.oyle huzurlu uyudum ki sonra.esim de cok mutlu oldu.iyiki almisim.biraz zor buldum yerini ama 10 dk nin sonunda duydum.icim ciz etti yeminle....
Eki Görüntüle 613889
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?