ya kuzum sunta zararlı diyolar çabuk yıpranıyomuş mdf olmasına dikkat et diyolar bebeğe ne kadar zararlı bilmiyom ama satıcılar öle diyo genelde istersen bi araştır nette ben seni etkilemiyim canım
Gunsydin kizlar.sonunda aldim dinleme cihazini. dun gece bebisimin kalp atislarini dinledim.gumbur gumburdu.oyle huzurlu uyudum ki sonra.esim de cok mutlu oldu.iyiki almisim.biraz zor buldum yerini ama 10 dk nin sonunda duydum.icim ciz etti yeminle....
Canım bayıldım valla hem çok güzel hemde fiyat çok uygun ben daha karar veremedim oda takımı alsammı diye.doğumdan 6 ay sonra yeni evim bitecek oraya taşınmayı düşünüyorum eşimde diyo o zaman alalım mobilya diye ama ben çok çok özeniyorum oda takımlarına
canım kan akışını yavaşlatıyomuş bacak bacak üstüne atmak varislere sebep oluyomuşcanım bacak bacak üstüne atmak neden sakıncalıymış ben hep öyle otururum :18:
ehiii geveceeee bunlarrr
şiştikçe çeneye vuruyooooo memikleriiiDDDDD
Gunsydin kizlar.sonunda aldim dinleme cihazini. dun gece bebisimin kalp atislarini dinledim.gumbur gumburdu.oyle huzurlu uyudum ki sonra.esim de cok mutlu oldu.iyiki almisim.biraz zor buldum yerini ama 10 dk nin sonunda duydum.icim ciz etti yeminle....
merhaba canım nereden aldın acaba ne kadara geldi ben istiyorum ama netten alışveriş yapmadım hiç aklım karıştı:44:
canım kan akışını yavaşlatıyomuş bacak bacak üstüne atmak varislere sebep oluyomuş
merhaba arkadaslar geri dondum demek isterdim ama donmedim sadece birkac konuda size aciklama yapma istiyorum hic tanimadigim biri topige gelip bana laf atti ben de saygisizlik etmeden cevabini yazdim ama nedendir bilmiyorum kazen beni uyarma ihtiyaci hissetti onu degil kimse kimsenin hic birseyine karisamaz hakarette edemez her topikte ayni seyler konusuluyor niye bize boyle bir saldiri var anlamista degilim...sonrada kabak bu seferde bana patladi sanirim benden bu kadar yazdim....kazende bunun uzerine talebiniz uzerine (benim oyle bir talebim olmadi zaten yazimida silmis)uyeligini iptal ettik dedi ve benim artik uyeligim iptal oldu...
ben burda gercekten sizinle guzel dostluklar yasadim bu gurbet yerde sizinle konusmak dertlesmek bana iyi geliyordu ama buraya kadarmis...insallah hepinizde saglikli hamilelikler gecirip bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz arada girip sizdeki gelismeleri takip ederim ama artik boyle bir siteye uye olmak istemiyorum....
gercekten ortaligi karistiranlara uyari yapilmiyor,haksizliklar var..biz burda bircok seyi saka mahiyetli konusuyoruz madem oyle neyi konusup neyi konusamayiz soyleselerdi de ona gore asker gibi emirlere uysaydik neyse hepiniz kendinize ve bebeciklerinize coook iyi bakin
cnm ben ankaradayım doç. dr. kemal göle gidiyorum
valla allah var yüğüdü öldür hakkını yeme doktorum on numara
herşeyi var muayenesinde sadece kan için dışarı gönderiyo
onun dışında taraması ayrıntılı usgsı herşeyi mevcut
en az 1 saat sürüyo muyenemiz çok ilgili ve bilgili süper bi hekim
ankardayım bu arada
bu da doktorumun web s,tesi bakabilrisin videoleri falan var gebelikle alakalı incelyebilirsin cnm
Dr.Kemal GÖL | Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
canım ben de dün gece dinledim bebeğimin kalp atış sesini malum yine karnım ağrıdı korktum ve hemen aldım elime dopleri dinledim ben gebelde sağ tarafımdan alıyom sesi bi de kalp atım hızı 138-145 falan çıktı senin kaç çıktı
üstüne tıklayınca büyüyor:))
bendede alışkanlık olmuş canım çok zor geçti çok rahat oluyodu öyle oturmak ama yapcak bişey yokay canım çok sağol ben hep öyle oturuyorum bundan sonra oturmamaya dikkat ederim teşekkür ederim
canımmmmmmmmmmmmm lütfennnnn sen siteye kızdın diye bizi bırakıp gitme yemin ederim kaç gündür aklım sende.... olayı tam net göremedim ama anlatan arkadaşlara göre ben senin yazdıklarında bi sakınca görmüyorum... kendimizi savunmaya geçtiğimiz anda ceza yiyoruz.. kadın bana o gün bir sürü hakaret etti eminim benimle aynı saatte ceza almıştır.. gerçekten büyük bir haksızlık var ortada... lütfen ama lütfen gidicem deme gerçekten çok çok üzülürüm.. bizim daha bebişlerimiz olmadan bi arkadaşlığımız var seninle... kazenede gerekli mesajı atıcam zaten.... lütfen diyorum bak sakın gitme.....!!!!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun
ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
leyla şeyda pittikli nuriyem geliyo kızlar
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür
İNANMICAKSIN BELKİ AMA BENİMDE KONTROL 11 ŞUBAT PAZARTESİ AYNI GÜN GİDİYOZ AYNI GÜN DOĞURMAYALIM AMA BANA O GÜN ŞEKER YÜKLEMESİ YAPCAZ DEDİ ACELE Mİ EDİYO SANKİ YOKSA GÜVENMELİMİYİM ONDAN SONRA AYRINTILI İÇİN GÜN VERCEM HABER VERCEM BEN DEDİ MERAK ETME DEMİŞTİ AMA AKLIMA TAKILDI ŞİMDİ KIZLAR BABALARA AZICIK DÜŞKÜN OLUR YANDINN
Yok kuzum ben fikir danışmak için sordum ki zatennetten bakayım araştırayım sizede bilgi veririm hemennn
ayyyy ne güzel yaaaaaa nerden ne kadar aldın cadııııı insan bizede söylerrrr
bende çok kararsızdım oda takımı konusunda sadece ahşap kaliteli bi beşik alsam diye düşündüm en kötü 400 tl beşikler bide bebişin bir sürü kıyafeti ıvırı zıvırı olacak onları nereye koyucam diye düşündüm uygun fiyatlı bi oda takımı olabilir diye düşünüyoduk buda denk geldi şükür... kendi evinize geçme durumunuz varsa bence oraya geçince alman daha mantıklı zaten bebişlerin gelişi 5 ayı bulacak seninde 40 ın çıkar o zaman hem ne yararlı ne lüzümsuz herşeyi öğrenmiş olursun.. bende kirada olsam bende almazdım büyük ihtimalle...
kızlaaarrrrr fikrinize ihtiyacım var...
şimdi çalıştığım yere yakın bi mağaza var.. bebek mobilyaları da indirime girmiş.. markası baby hope diye bi markada bi model beğendik ve fiyatınada 990 TL dedilerindirimli fiyatıymış çok çok uygun bi fiyat... ben diyorumki bu takımı alsak 5 yaşına kadar kullansa (beşiğin korumaları çıkıp yatak sabitlenebiliyomuş), 1.sınıfa başlayacağı zamanda güzel bi oda takımı alsak çalışma masalı vede kaliteli olur... hem bide düz beyaz olması avantajlı olduki 2.bebiş erkek oldu kulplarını erkeğe göre değiştirip onun odasında da kullanabiliriz diye düşündüm.... bi akıl verin lütfen resmide ekleyim öyle bakın....
Eki Görüntüle 613889
günaydın güzel anneler hayırlı kandiller. nice kandillere bayramlara yavrularımızla eşlerimizle birlikte girelim inşallah.
oooyyy ben yerim onun küçücük burnunu ayaklarını yaa maşallah çok tatlı duruyo annesi. güzel Rabbim ne güzel yaratmış hayırla kucağına al prensesini inşallah bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?