2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ya kuzum sunta zararlı diyolar çabuk yıpranıyomuş mdf olmasına dikkat et diyolar bebeğe ne kadar zararlı bilmiyom ama satıcılar öle diyo genelde istersen bi araştır nette ben seni etkilemiyim canım

Yok kuzum ben fikir danışmak için sordum ki zaten netten bakayım araştırayım sizede bilgi veririm hemennn

ayyyy ne güzel yaaaaaa nerden ne kadar aldın cadııııı insan bizede söylerrrr

bende çok kararsızdım oda takımı konusunda sadece ahşap kaliteli bi beşik alsam diye düşündüm en kötü 400 tl beşikler bide bebişin bir sürü kıyafeti ıvırı zıvırı olacak onları nereye koyucam diye düşündüm uygun fiyatlı bi oda takımı olabilir diye düşünüyoduk buda denk geldi şükür... kendi evinize geçme durumunuz varsa bence oraya geçince alman daha mantıklı zaten bebişlerin gelişi 5 ayı bulacak seninde 40 ın çıkar o zaman hem ne yararlı ne lüzümsuz herşeyi öğrenmiş olursun.. bende kirada olsam bende almazdım büyük ihtimalle...

canım ben de dün gece dinledim bebeğimin kalp atış sesini malum yine karnım ağrıdı korktum ve hemen aldım elime dopleri dinledim ben gebelde sağ tarafımdan alıyom sesi bi de kalp atım hızı 138-145 falan çıktı senin kaç çıktı

canımmmmmmmmmmmmm lütfennnnn sen siteye kızdın diye bizi bırakıp gitme yemin ederim kaç gündür aklım sende.... olayı tam net göremedim ama anlatan arkadaşlara göre ben senin yazdıklarında bi sakınca görmüyorum... kendimizi savunmaya geçtiğimiz anda ceza yiyoruz.. kadın bana o gün bir sürü hakaret etti eminim benimle aynı saatte ceza almıştır.. gerçekten büyük bir haksızlık var ortada... lütfen ama lütfen gidicem deme gerçekten çok çok üzülürüm.. bizim daha bebişlerimiz olmadan bi arkadaşlığımız var seninle... kazenede gerekli mesajı atıcam zaten.... lütfen diyorum bak sakın gitme.....!!!!!!!!!!!!!!

malesef istanbuldayım. senin adına çok çok sevindim canım. hastanın doktora güvenmesi çok önemli. maşallah ne güzel.

bir daha ki sefere doktoruma soracağım detaylı bakılıp bakılmayacağını. bizim muayene ultrasonda 3-5 dakika sürüyor. doktorun yanındada 20-25 dakıka kalıyorum.

aslında memnunum ama bu kadar anlattığın detaylı bir kontrol 2 li test hariç olmadı.

Dijital degil benimki canim.ama cok hizli atiyordu.icerde kokorec kesiyor heralde dedim haha.benimki sol tarafta bi de cok asagida.vajina kemigimin uc parmak ustiunde.

gercekten bende uzgunum canim bende siteden ayrilmak istemezdim gercekten sirf sadece sizin icin ben bilgisayar aciyorum normalde internete girmem bile..ama o gun resmen bana hakaret edildi ve ben uyari aldim ben kazenden tam tersini beklerdim o kisinin uyarilmasi gerekirdi topige dahil olmayan siteye bile ilk defa girip yazan birisiydi,, yonetimin haksiz oldugunu dusunuyorum..siteye de sadece size aciklama yapmak icin uye oldum zaten biraz sonra uyeligim iptal edilir malum saygisizlik ediyorum...

Canımmmm benim çok sevindim ne güzel ya birkaç gündür erkek haberleri gitti kız haberleri gelmeye başladı gözünüz Aydın canım maşallah 41 kere nasıl da güzel duruyor yerim benim onun göbüşünü :))))

cnm sonuçta her doktor farklı tedavi yöntemi kullanıyo bence memnunsan doktorundan güven
bizim ayrıntılı biraz erken oldu
benim eltim hamile armızda 2 hafta var onlar eskişehirdeler işte
onun doktoruda daha ayrıntılı yapmadı mesala dün ona söleyince oda şaşırdı
o yüzden her doktor başka yol izliyo

Uzun zamandir almak istiyordum da pahaliydi biraz.100 liranin ustundeydi hep.e-bebek de 50 liraya gorunce hemen aldim.

cnm model çok güzel beğendim fiyatıda çok uygun bence kaçırma
ben bakınıyorumda 2000 den aşağı yok baya iyi bence

saol cnm hayırlısı ile inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…