canım çok merak ettik seni lütfen kal gitme.. senden sonra ben şikayet ettim o kişiyi ve 2.üyelik diye banlamışlar onuda. ortalığı karıştırmak isteyen biri olduğu ortada. canını onun için sıkıpta bizi bırakma lütfengercekten bende uzgunum canim bende siteden ayrilmak istemezdim gercekten sirf sadece sizin icin ben bilgisayar aciyorum normalde internete girmem bile..ama o gun resmen bana hakaret edildi ve ben uyari aldim ben kazenden tam tersini beklerdim o kisinin uyarilmasi gerekirdi topige dahil olmayan siteye bile ilk defa girip yazan birisiydi,, yonetimin haksiz oldugunu dusunuyorum..siteye de sadece size aciklama yapmak icin uye oldum zaten biraz sonra uyeligim iptal edilir malum saygisizlik ediyorum...
gercekten bende uzgunum canim bende siteden ayrilmak istemezdim gercekten sirf sadece sizin icin ben bilgisayar aciyorum normalde internete girmem bile..ama o gun resmen bana hakaret edildi ve ben uyari aldim ben kazenden tam tersini beklerdim o kisinin uyarilmasi gerekirdi topige dahil olmayan siteye bile ilk defa girip yazan birisiydi,, yonetimin haksiz oldugunu dusunuyorum..siteye de sadece size aciklama yapmak icin uye oldum zaten biraz sonra uyeligim iptal edilir malum saygisizlik ediyorum...
günaydın güsel hamişlerkandiliniz kutlu olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah yavrularrrr.
gunaydınlarrr
kandınlınız muraberek olsun arkadaslr allahım bu guzel gunde tum dualarımızı kabul etsın bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
cnm 20 günde anlaştık muayene için
ondan 11 şubatta bi dahaki kontorol
şeker yüklemesi yapacaz ama daha var dedi
3lü ve 4lü tarama yapmayacam dedi
35 yaş altı gebelermde ikili temiz çıkarsa yapmıyorum dedi
direk ayrıntılı ile bakıacaz artık bundn sonra dedi
elevite başşlayalım aslında 20. haftada başlıyorum ama sana başlayalım maden yeniden kusuyosun dedi
bi dahaki kontorolde yine ayrıntılılı ile ciğerlere ve bağırsaklara ayrınltılı bakacakmış
işte o haftalarda bağırsaklar çiğerlere doğru kayabiliyosa anmoli olyomuş allah korusun bide kalbe bakacak cnm
damar yapısına kapakcıklarına çalışmasına falan
valla leyle kemal hoca benim en büyük şansım herşey var muyanesinde herşeyi yapıyo çok ilgili ve bilgili ne dese sonsuz güveniyoruz oda bizi rahatlatıyo saolsun
cinsiyettede ben size cinsiyet söledim mi dedi
bizde yok dedik iyi dedi sölemiyo
ee hocam diyoz sonra güld eşime
" başkanlığını benim yaptığım kız babaların külübune hş geldin bakalım " dedi
bi çığlık bi kıyamet sorma[/QUOTİ
İNANMICAKSIN BELKİ AMA BENİMDE KONTROL 11 ŞUBAT PAZARTESİ AYNI GÜN GİDİYOZ AYNI GÜN DOĞURMAYALIM AMA BANA O GÜN ŞEKER YÜKLEMESİ YAPCAZ DEDİ ACELE Mİ EDİYO SANKİ YOKSA GÜVENMELİMİYİM ONDAN SONRA AYRINTILI İÇİN GÜN VERCEM HABER VERCEM BEN DEDİ MERAK ETME DEMİŞTİ AMA AKLIMA TAKILDI ŞİMDİ KIZLAR BABALARA AZICIK DÜŞKÜN OLUR YANDINN
benim de 11 şubat :)
günaydın kızlar...
kandilinizde mübarek olsun..dualarda buluşmak dilegiyle inşallah bugün bol bol dua edelim..bebişlerimiz saglıkla hayırlısıyla gelsin..
gullumsun çok sevindim canım..gözün aydın
kızlar hepinize günaydın ve kandilinizin mübarek dualarınızın kabul olması dileğiyle hepinizi öpüyorum:)
indirim bu ayın sonuna kadar devam ediyomuş.. mobilyaların gelmeside 1 ayı buluyomuş istanbuldan geliyomuş mobilyalar.. gerçekten fiyat çok çok cazipbiz 2000 felan diye düşünüyodukk bide modelide sade ve çok kullanışlı gardrop, şifonyer, beşik, duvar rafı ve oyuncak sandığı içinde bu fiyatın.. yatak vardı beşik için oda 70 tl... içindeki uyku setide 125 tl ama modelini hiç beğenmedim o başka yerdende alınır.. bu sabah eşimle baktık ikimizinde aklına yattı açıkcası... galiba alıcaz gibi.. ama leyloş sunta olmamasına dikkat et dedi kafam karıştı :44: niyeki acaba...???
kızlar hepimizinn kandili mübarek olsuuuuuuuun.... Rabbim sağlıcakla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin İnşallaaaaahhhh....
kızlar bu da benim çirkin oğluşum ancak taratıp ekleyebildim:))Eki Görüntüle 613908
Dijital degil benimki canim.ama cok hizli atiyordu.icerde kokorec kesiyor heralde dedim haha.benimki sol tarafta bi de cok asagida.vajina kemigimin uc parmak ustiunde.
günaydın,
kandiliniz mübarek olsun allahım dualrımızı kabul etsin sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canlarım.
bütün arkadaşların dualarını okudum rabbim kabul etsin inşallah...
malesef istanbuldayım. senin adına çok çok sevindim canım. hastanın doktora güvenmesi çok önemli. maşallah ne güzel.
bir daha ki sefere doktoruma soracağım detaylı bakılıp bakılmayacağını. bizim muayene ultrasonda 3-5 dakika sürüyor. doktorun yanındada 20-25 dakıka kalıyorum.
aslında memnunum ama bu kadar anlattığın detaylı bir kontrol 2 li test hariç olmadı.
kızlaaarrrrr fikrinize ihtiyacım var...
şimdi çalıştığım yere yakın bi mağaza var.. bebek mobilyaları da indirime girmiş.. markası baby hope diye bi markada bi model beğendik ve fiyatınada 990 TL dedilerindirimli fiyatıymış çok çok uygun bi fiyat... ben diyorumki bu takımı alsak 5 yaşına kadar kullansa (beşiğin korumaları çıkıp yatak sabitlenebiliyomuş), 1.sınıfa başlayacağı zamanda güzel bi oda takımı alsak çalışma masalı vede kaliteli olur... hem bide düz beyaz olması avantajlı olduki 2.bebiş erkek oldu kulplarını erkeğe göre değiştirip onun odasında da kullanabiliriz diye düşündüm.... bi akıl verin lütfen resmide ekleyim öyle bakın....
Eki Görüntüle 613889
MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN PEK TATLIŞU RESİM İŞİNİ Bİ BEN BECEREMEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?