2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canım çok merak ettik seni lütfen kal gitme.. senden sonra ben şikayet ettim o kişiyi ve 2.üyelik diye banlamışlar onuda. ortalığı karıştırmak isteyen biri olduğu ortada. canını onun için sıkıpta bizi bırakma lütfen

canımm yönetim sadece dışarıdan gelip baktığı kadar görüyo yazılanları bu konuda gerçekten eksik kalıyolar.. diyorum ya sana o gün bende beni zerre tanımayan bir insandan adını dahi anmadığım bir yazım için bir sürü hakaret yedim ve sadece gitde bizde bi rahata erelim dediğim için 1 gün ceza yedim.. adilmiydi asla değildiii.... belki site kurallarıdır git demek bana düşmeyebilir ama o kadar hakaretinde bir karşılığı olmalıydı o kişi için... sen site için değil sadece bizim için kal lütfen canımmm benimm... 9 ayı beraber tamamlıcaz hem bizzz.... daha doğum hikayelerimizi paylaşıcaz burdaa... hepimiz birbirimizin arkadaşlığı için burdayız ki zaten... sen de şimdi bizim için gitmeyeceksin tamammı..??????

Canım sunta dayanıksıxdır,boşlukları mdfye göre daha fazladır,daha az preslenmiştir yani.bu sebeple üzerine bir damla su düşse bir bakmışsın ki şişmiş.bir iki kere söküp kurarsan malzeme artık gevşer.hele ki erkek çocuk olur da üzerinde zıplarsa yatağın.hayır bekleme.dikkat ederim titiz davranırım diyorsan senin bileceğin iş.

Mdf daha dayanıklı daha kaliteli daha pahalıdır.sunta daha uygundur fiyat olarak.

Diyorsan ki ilk okul zamanında değiştiririm o zaman karar senin.

Sunta konusunda düşüncem ;ben bu malzemeyi eve sokmam,verilen paraya da yazık.
Beşik modundan çocuk bğyüyünce tek kişilik yatağa dönüşen takımlar var mdf. Fiyat daha fazla ve malzeme olarak iyidir ,değiştirme ihtiyacı duymazsın.çocuk evlenene kadar kullanır.

Son düzenleme:
Dijital degil benimki canim.ama cok hizli atiyordu.icerde kokorec kesiyor heralde dedim haha.benimki sol tarafta bi de cok asagida.vajina kemigimin uc parmak ustiunde.

evet canım çok hızlı atıyo biraz da derinden geliyo gibi ses. büyüdüklerinde daha çok duyulur ben de aldım dopleri eşimin yanında oturdm ona dedim bak duyuluyo işte evet dedi galiba bu kalp sesi dedi şu ana kadar yaklaşık 10. haftaden beri dopler elimde ama eşim diyoduki bu ses senin bağırsak sesin kalp sesi değil diyodu hevesim kırılıyodu ama dün gece evet tamamdır dedi ben de çok sevindim benim eşim doktor olduğu için sordum bi zararı var mı yok dedi rahatlıkla kullan dedi hatta espiri yaptı istersen oyuncağını işyerine de götür oynarsın dedi:)

Hepinizin kandili mübarek olsun inşallah bugün bütün dularımız hepimiz için olsun Rabbim bebeklerimizi bizlere sağlıklı sıhatli gönderesin inşallah ....

anladım cnm belkide benim gittiğim yer muayanehane olduğu için olabilir cnm
sonuçta hastane değil hoca ve sen
ondan die düşünüdm şimdi

canım kazene bi msj attım... üyeliğinin verilmesi konusunda... eğer verilmeyecekse bende bizzat üyeliğimin iptalini istiyorum bunu mesajımdada belirttim zaten... bizim aylardır konuştuğumuz bir insanı topiğin huzurunu bozmaya çalışan dengesiz insanlar yüzünden siteden uzaklaştıracaklarsa bende bir daha asla girmem bu siteye....bu kadar basitt..!!!!

canlar kandiliniz mübarek olsun bu güzel günde bol bol dua edelim kendimize birbirimize ve sevdiklerimize kısacası herkese hamileyiz allah dualarımızı kabul eder bu güzel günün hatrına allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan herkese bu duyguyu tattırsın AMİN

canım fiyatı çok uygun. en önemlisi boyasının kurşun içermemesine dikkat et derim. sonuçta orada masum bir melek yatacak.

ben haftasonu cnr yeşilköyde anne bebek fuarındaydım. bir oda takımı sordum 5000 tl. fuara özel 4000 tl imiş mş miş.

ne gerek var dedim adam başladı anlatmaya. içimden dedim benim yatak odam bu fiyat değil :)

dediğim gibi fiyatı çok uygun. mağaza nerede adres ver canım bakarız bizde. bebişler biliyorsun biraz masraflı olur :)

MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN PEK TATLIŞU RESİM İŞİNİ Bİ BEN BECEREMEDİM

canım özel mesaj atamıyormuşum burdan bari tarif etmeye çalışayım eklenti ekle kısmını açıp dosya ekle diyorsun ekledikten sonra upload yapıp ekle bitir deyip enter yapıyorsun umarım anlatabilmişimdir. Bana uzaylı gibi geldi oğlancığım:) Babası yüzünü burnunu bana çok benzetti aman anana benzemesin de varsın bana benzesin dedim:) Tabi her şeyden önce sağlıklı hayırlı olmasını istiyorum duam bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…