2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım bebek mağazası değil benim baktığım yer bunlarda dışarıdan bir firmayla anlaşmışlar.. firmanın ismi baby hope... ona göre bakabilirsin istersen...

canim hiiiiccc gerek yok gercekten fevri karar verme zaten topik mimlendi...ben sadece sizlere aciklama yapma geregi hissettim...ozellikle dun diger topiklere bizim grupla alakali saldiri olmasina falan sok oldum kim niye bukadar ugrasiyor anlamis degilim..gercekten hic ugrasma

günnaaaaaaaydınnnnnn gülmeyinnnnnnn tediciğeeee yakında bisssdee böleee olup anca camlardan bakacassss ehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :

canım sende gitme o zaman. bak irmegan kazene bildirmiş durumu. birbirimiz olmasa nası öğrencektik biz bu kadar şeyi neyle gülüp neyle ağlayacaktık..

canım onu yapabiliyorum dün bi resim koydum minnacık büyük bu diye almadı küçülte küçülte o kadar oldu onu yapamadım ben oğluşun pek tatlı ikinizede benzesin işallah

yooo fevri bir karar değil çokda ciddi bir karar benimkisi... topik dışarıdan girip ortalığı karıştıranlar yüzünden mimlendi içimizde sıkıntı çıkaran tek bir kişi oldu onunda gitmesini çoğunluk istedi... site yönetimi bunu bilip vede görerek bizlere ceza veriyo ya pesss diyorum gerçekten.. ben senin geçici ceza aldığını düşünüyodum eğer tamamen üyeliğini iptal ettiklerini bilseydim çoktan atardım bugün gönderdiğim mesajı...

benden birakmak istemedim sizinle herseyimi paylasabiliyordum tum dertlerimizi sevinclerimizi hepinizle cok guzel arkadasliklarim oldu ama artik eskisi kadar rahat degilim zaten bende uyeligimin geri verilmesini istemiyorum

ya kızlar heyecandan unuttum
kandiliniz mübarek olsun

Canım sizlerin de kandili mübarek olsun....

İrmegancım bence oda süper ki bende nasip olursa oda takımını bembeyaz almayı düşünüyorum aksesuarlarını renkli kullanırım . Fiyatta gayet uygun hiç kaçırmayın canım mobilya gelene kadar 6 aylık olursun zaten 7. Aydan sonra alınıyor attık ne kalıyorki geriye hoşuna gittiyse indirimi kaçırma derim canım bence hoş bi model .

Femole canım ne zamandır seni bekliyoruz gelirsin diye çok merak ettik bizde sana çok alışmıştık yeniden üye ol burada hepimiz iyi kötü günler yaşıyoruz bizlerde ceza aldık olsun canım gurbetteyiz bak hepimizin birbirine ihtiyacı var burda ne güzel paylaşımlar oluyor sende geri dön seni çok seviyoruz biz ((

benden birakmak istemedim sizinle herseyimi paylasabiliyordum tum dertlerimizi sevinclerimizi hepinizle cok guzel arkadasliklarim oldu ama artik eskisi kadar rahat degilim zaten bende uyeligimin geri verilmesini istemiyorum

yoooo üyeliğin geri verilecek ve sende eski neşenle geliceksin buraya... eğer senin üyeliğin verilmeyecekse bastırarak tekrar söylüyorum benimde üyeliğim iptal edilsinn sen zaten gurbet yerdesin burda ailemize anlatamadığımız sıkıntılarımızı birbirimize anlatıp atıyoruz stresimizi... eğer burası üyelikleri iptal ederse biz görüşmeye devam etcez tamammııı........?????????

Allahımmm kurban olsun teysesii onaaa
çok çok çoooooook sevindimmm gülüyorum kendi kendimeeee
içim bi tuhaf oldu çok duygulandım güllüşüm
mındıkını yesin teysesiiiii ben ağlamaya gidiyorum
ehiii çok duygulandım ne kadar net görünüyor
Allahım nazarlardan saklasın kızımızııı :))

canım sende gitme o zaman. bak irmegan kazene bildirmiş durumu. birbirimiz olmasa nası öğrencektik biz bu kadar şeyi neyle gülüp neyle ağlayacaktık..

oyle tabii birbirimizden cook seyler ogrendik cok sey paylastik ama cidden boyle yapmayin benim icin daha zor oluyor.

keske atmasaydin canim sizinde durduk yere ceza falan almanizi istemiyorum..bazilari cekemedi iste yapti yapacagini durum bu

günaydın güzel hamişler ben dün geceyi yine acilde geçirdim migren yüzünden ve çok sinirlendim
akşam dayanamadım medicale acile gittim dr ben sana bakamam kadın doğumcumuz yok konak doğum evine git dedi bende daha önce geldim parol serum yapıldı hem ben burda merve hanıma geliyorum doktorum o dedim tamam bi kayıt yaptırın tansiyonunuza bakalım ozaman dedi bende kayıt yaptırmdım sinirlendim eşimde bana kızıyo adama nie sölemedin daha önce geldiğini falan diyo söledim ama adam tınlamadı ki arabada bi 10 dk kavga ettik öküsle başım iyice felaket oldu o esnada başkente gittik orda serum verdiler bir buçuk saatte serum bitti ama baş ağrım geçmedi tabi benim öküscan halimi görünce dayanamadı canım bişey istiyon mu üşüyonmu üstünü örteyimmi demeye başladı başımdan git hiç bişi istemiyorum dedim gidiş o gidiş öküscan serum bitince geldi bidaha serum bitti ama benim ağrım geçmedi dr eve gidince bi tanede minoset içip yatın geçicek dedi eve gelince minoset içtim nane yağı ile şakaklarımı ensemi ovup yattım şimdi bombaaaaaaaaaaa gibiyim
sabah nörolağa gidicektim vazgeçtim gitmedim medicale boşu boşuna para kazandırmıcam zaten şikayet edicem
hamişliğin bu haftalarında 9oluyomuş acildeki dr de sen migren hastasısın başının ağrıdığını hissettiğin an minoset yada parol iç bebeğe zaraı olmaz dedi her dr bana dedi bunu bundan sonra ağrı hissettiğim an içicem 5-6 dr aynı şeyi dedi kendi doktorumda dahil

hem şu geçmişi okuyup hemde müge anlıyı seyredip geliyorum

saol cnm allah razı olsun darısı sizlere olsun

oyle tabii birbirimizden cook seyler ogrendik cok sey paylastik ama cidden boyle yapmayin benim icin daha zor oluyor.

keske atmasaydin canim sizinde durduk yere ceza falan almanizi istemiyorum..bazilari cekemedi iste yapti yapacagini durum bu

ben cezadan bahsetmiyorum canım senin üyeliğinin geri verilmemesi durumunda direk üyeliğimi iptal etmelerini istiyorum.. burda hepimiz kardeş gibi olduk en azından ben öyle düşünüyorum.. kardeşlerimden birisinide kaybetmek istemiyorum bu kadar basit... ben sevdiğim ve hak eden insan için gerçekten herşeyi yaparım.. dediğim gibi biz seninle hamile olmadan önce diğer topikte yazışıyoduk hatta ikimizde o topikte kurban bayramında verdik müjdemizi... gitmeni istemiyorum tepkim bu yüzden bu kadar basit...!!!

Son düzenleme:
canım onu yapabiliyorum dün bi resim koydum minnacık büyük bu diye almadı küçülte küçülte o kadar oldu onu yapamadım ben oğluşun pek tatlı ikinizede benzesin işallah

canım şöyle yap resmin kenarlarını kırp boyult küçülür ayrıca kırptıktan sonra resmi yeniden boyutlandır der resmin şekli kalır boyult küçülür onu da direkt eklersin yani kocaman çıkar

site adresi , mağaza adı filan var mıdır canım. ben de inşallah kızıma evimin en sıcak ve güneş alan odasını yapacağım. şimdiden bakıyorum.

benim nette baktıkların 2000-2500 arası idi. bir arkadaşım istanbul maskodan 2000 e almış ve bayıldım. oldukçada kaliteli.

adres verirsen bende bakayım inşallah.

lütfen gitme hepimiz birbirimize alıştık ben anlamıyorum ki kötü olan hiçbişey yok burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…