canım fiyatı çok uygun. en önemlisi boyasının kurşun içermemesine dikkat et derim. sonuçta orada masum bir melek yatacak.
ben haftasonu cnr yeşilköyde anne bebek fuarındaydım. bir oda takımı sordum 5000 tl. fuara özel 4000 tl imiş mş miş.
ne gerek var dedim adam başladı anlatmaya. içimden dedim benim yatak odam bu fiyat değil :)
dediğim gibi fiyatı çok uygun. mağaza nerede adres ver canım bakarız bizde. bebişler biliyorsun biraz masraflı olur :)
ayyy hiçte çirkin değil maşallah kuzuya
canım kazene bi msj attım... üyeliğinin verilmesi konusunda... eğer verilmeyecekse bende bizzat üyeliğimin iptalini istiyorum bunu mesajımdada belirttim zaten... bizim aylardır konuştuğumuz bir insanı topiğin huzurunu bozmaya çalışan dengesiz insanlar yüzünden siteden uzaklaştıracaklarsa bende bir daha asla girmem bu siteye....bu kadar basitt..!!!!
Dijital degil benimki canim.ama cok hizli atiyordu.icerde kokorec kesiyor heralde dedim haha.benimki sol tarafta bi de cok asagida.vajina kemigimin uc parmak ustiunde.
canım sende gitme o zaman. bak irmegan kazene bildirmiş durumu. birbirimiz olmasa nası öğrencektik biz bu kadar şeyi neyle gülüp neyle ağlayacaktık..canim hiiiiccc gerek yok gercekten fevri karar verme zaten topik mimlendi...ben sadece sizlere aciklama yapma geregi hissettim...ozellikle dun diger topiklere bizim grupla alakali saldiri olmasina falan sok oldum kim niye bukadar ugrasiyor anlamis degilim..gercekten hic ugrasma
canım özel mesaj atamıyormuşum burdan bari tarif etmeye çalışayım eklenti ekle kısmını açıp dosya ekle diyorsun ekledikten sonra upload yapıp ekle bitir deyip enter yapıyorsunumarım anlatabilmişimdir. Bana uzaylı gibi geldi oğlancığım:) babası yüzünü burnunu bana çok benzetti aman anana benzemesin de varsın bana benzesin dedim:) tabi her şeyden önce sağlıklı hayırlı olmasını istiyorum duam bu yönde
canim hiiiiccc gerek yok gercekten fevri karar verme zaten topik mimlendi...ben sadece sizlere aciklama yapma geregi hissettim...ozellikle dun diger topiklere bizim grupla alakali saldiri olmasina falan sok oldum kim niye bukadar ugrasiyor anlamis degilim..gercekten hic ugrasma
canım çok merak ettik seni lütfen kal gitme.. senden sonra ben şikayet ettim o kişiyi ve 2.üyelik diye banlamışlar onuda. ortalığı karıştırmak isteyen biri olduğu ortada. canını onun için sıkıpta bizi bırakma lütfen
ya kızlar heyecandan unuttum
kandiliniz mübarek olsun
Canlarım benim hepinizin kandili mübarek olsun bıu hayırlı günde ettiğiniz dualar dilekler kabul oşsun allah hep kalbinize göre versin bebişlerimizi sağsalim kıcağımıza almayı nasip etsin rabbim hiç kimseye kötü gün göstermesin
kızlaaarrrrr fikrinize ihtiyacım var...
şimdi çalıştığım yere yakın bi mağaza var.. bebek mobilyaları da indirime girmiş.. markası baby hope diye bi markada bi model beğendik ve fiyatınada 990 TL dedilerindirimli fiyatıymış çok çok uygun bi fiyat... ben diyorumki bu takımı alsak 5 yaşına kadar kullansa (beşiğin korumaları çıkıp yatak sabitlenebiliyomuş), 1.sınıfa başlayacağı zamanda güzel bi oda takımı alsak çalışma masalı vede kaliteli olur... hem bide düz beyaz olması avantajlı olduki 2.bebiş erkek oldu kulplarını erkeğe göre değiştirip onun odasında da kullanabiliriz diye düşündüm.... bi akıl verin lütfen resmide ekleyim öyle bakın....
Eki Görüntüle 613889
merhaba arkadaslar geri dondum demek isterdim ama donmedim sadece birkac konuda size aciklama yapma istiyorum hic tanimadigim biri topige gelip bana laf atti ben de saygisizlik etmeden cevabini yazdim ama nedendir bilmiyorum kazen beni uyarma ihtiyaci hissetti onu degil kimse kimsenin hic birseyine karisamaz hakarette edemez her topikte ayni seyler konusuluyor niye bize boyle bir saldiri var anlamista degilim...sonrada kabak bu seferde bana patladi sanirim benden bu kadar yazdim....kazende bunun uzerine talebiniz uzerine (benim oyle bir talebim olmadi zaten yazimida silmis)uyeligini iptal ettik dedi ve benim artik uyeligim iptal oldu...
ben burda gercekten sizinle guzel dostluklar yasadim bu gurbet yerde sizinle konusmak dertlesmek bana iyi geliyordu ama buraya kadarmis...insallah hepinizde saglikli hamilelikler gecirip bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz arada girip sizdeki gelismeleri takip ederim ama artik boyle bir siteye uye olmak istemiyorum....
gercekten ortaligi karistiranlara uyari yapilmiyor,haksizliklar var..biz burda bircok seyi saka mahiyetli konusuyoruz madem oyle neyi konusup neyi konusamayiz soyleselerdi de ona gore asker gibi emirlere uysaydik neyse hepiniz kendinize ve bebeciklerinize coook iyi bakin
benden birakmak istemedim sizinle herseyimi paylasabiliyordum tum dertlerimizi sevinclerimizi hepinizle cok guzel arkadasliklarim oldu ama artik eskisi kadar rahat degilim zaten bende uyeligimin geri verilmesini istemiyorum
Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun
ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
leyla şeyda pittikli nuriyem geliyo kızlar
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür
canım sende gitme o zaman. bak irmegan kazene bildirmiş durumu. birbirimiz olmasa nası öğrencektik biz bu kadar şeyi neyle gülüp neyle ağlayacaktık..
yooo fevri bir karar değil çokda ciddi bir karar benimkisi... topik dışarıdan girip ortalığı karıştıranlar yüzünden mimlendi içimizde sıkıntı çıkaran tek bir kişi oldu onunda gitmesini çoğunluk istedi... site yönetimi bunu bilip vede görerek bizlere ceza veriyo ya pesss diyorum gerçekten.. ben senin geçici ceza aldığını düşünüyodum eğer tamamen üyeliğini iptal ettiklerini bilseydim çoktan atardım bugün gönderdiğim mesajı...
Allahımmm kurban olsun teysesii onaaa
çok çok çoooooook sevindimmm gülüyorum kendi kendimeeee
içim bi tuhaf oldu çok duygulandım güllüşüm
mındıkını yesin teysesiiiii ben ağlamaya gidiyorum
ehiii çok duygulandım ne kadar net görünüyor
Allahım nazarlardan saklasın kızımızııı :))
oyle tabii birbirimizden cook seyler ogrendik cok sey paylastik ama cidden boyle yapmayin benim icin daha zor oluyor.
keske atmasaydin canim sizinde durduk yere ceza falan almanizi istemiyorum..bazilari cekemedi iste yapti yapacagini durum bu
canım onu yapabiliyorum dün bi resim koydum minnacık büyük bu diye almadı küçülte küçülte o kadar oldu onu yapamadım ben oğluşun pek tatlı ikinizede benzesin işallah
canım nette Bursa ve İnegöl'de yerli üretim mobilyaların ürünleri var biraz daha hesaplı 1000'i geçmiyor bence ona da bakabilirsiniz çünkü köşe takımını sordum mağazada 2.5'tan aşağı veren yoktu aynısını netten aldım 900 liraya ve gayet de sağlam ayrıca kargo gelince ürünü beğenmezseniz geri de götürüyorlar
oyle tabii birbirimizden cook seyler ogrendik cok sey paylastik ama cidden boyle yapmayin benim icin daha zor oluyor.
Keske atmasaydin canim sizinde durduk yere ceza falan almanizi istemiyorum..bazilari cekemedi iste yapti yapacagini durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?