kızlar bu da benim çirkin oğluşum ancak taratıp ekleyebildim:))Eki Görüntüle 613908
canlar kandiliniz mübarek olsun bu güzel günde bol bol dua edelim kendimize birbirimize ve sevdiklerimize kısacası herkese hamileyiz allah dualarımızı kabul eder bu güzel günün hatrına allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan herkese bu duyguyu tattırsın AMİN
günnaaaaaaaydınnnnnn gülmeyinnnnnnn tediciğeeee yakında bisssdee böleee olup anca camlardan bakacassss ehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:
Eki Görüntüle 613960
günaydın güzel hamişler ben dün geceyi yine acilde geçirdim migren yüzündenve çok sinirlendim
akşam dayanamadım medicale acile gittim dr ben sana bakamam kadın doğumcumuz yok konak doğum evine git dedi bende daha önce geldim parol serum yapıldı hem ben burda merve hanıma geliyorum doktorum o dedim tamam bi kayıt yaptırın tansiyonunuza bakalım ozaman dedi bende kayıt yaptırmdım sinirlendim eşimde bana kızıyo adama nie sölemedin daha önce geldiğini falan diyo söledim ama adam tınlamadı ki arabada bi 10 dk kavga ettik öküsle başım iyice felaket oldu o esnada başkente gittik orda serum verdiler bir buçuk saatte serum bitti ama baş ağrım geçmedi tabi benim öküscan halimi görünce dayanamadı canım bişey istiyon mu üşüyonmu üstünü örteyimmi demeye başladı başımdan git hiç bişi istemiyorum dedim gidiş o gidiş öküscan serum bitince geldi bidahaserum bitti ama benim ağrım geçmedi dr eve gidince bi tanede minoset içip yatın geçicek dedi eve gelince minoset içtim nane yağı ile şakaklarımı ensemi ovup yattım şimdi bombaaaaaaaaaaa gibiyim
sabah nörolağa gidicektim vazgeçtim gitmedim medicale boşu boşuna para kazandırmıcam zaten şikayet edicem
hamişliğin bu haftalarında 9oluyomuş acildeki dr de sen migren hastasısın başının ağrıdığını hissettiğin an minoset yada parol iç bebeğe zaraı olmaz dedi her dr bana dedi bunu bundan sonra ağrı hissettiğim an içicem 5-6 dr aynı şeyi dedi kendi doktorumda dahil
hem şu geçmişi okuyup hemde müge anlıyı seyredip geliyorum
canım şöyle yap resmin kenarlarını kırp boyult küçülür ayrıca kırptıktan sonra resmi yeniden boyutlandır der resmin şekli kalır boyult küçülür onu da direkt eklersin yani kocaman çıkar
site adresi , mağaza adı filan var mıdır canım. ben de inşallah kızıma evimin en sıcak ve güneş alan odasını yapacağım. şimdiden bakıyorum.
benim nette baktıkların 2000-2500 arası idi. bir arkadaşım istanbul maskodan 2000 e almış ve bayıldım. oldukçada kaliteli.
adres verirsen bende bakayım inşallah.
günaydın güzel hamişler ben dün geceyi yine acilde geçirdim migren yüzündenve çok sinirlendim
Akşam dayanamadım medicale acile gittim dr ben sana bakamam kadın doğumcumuz yok konak doğum evine git dedi bende daha önce geldim parol serum yapıldı hem ben burda merve hanıma geliyorum doktorum o dedim tamam bi kayıt yaptırın tansiyonunuza bakalım ozaman dedi bende kayıt yaptırmdım sinirlendim eşimde bana kızıyo adama nie sölemedin daha önce geldiğini falan diyo söledim ama adam tınlamadı ki arabada bi 10 dk kavga ettik öküsle başım iyice felaket oldu o esnada başkente gittik orda serum verdiler bir buçuk saatte serum bitti ama baş ağrım geçmedi tabi benim öküscan halimi görünce dayanamadı canım bişey istiyon mu üşüyonmu üstünü örteyimmi demeye başladı başımdan git hiç bişi istemiyorum dedim gidiş o gidiş öküscan serum bitince geldi bidahaSerum bitti ama benim ağrım geçmedi dr eve gidince bi tanede minoset içip yatın geçicek dedi eve gelince minoset içtim nane yağı ile şakaklarımı ensemi ovup yattım şimdi bombaaaaaaaaaaa gibiyim
Sabah nörolağa gidicektim vazgeçtim gitmedim medicale boşu boşuna para kazandırmıcam zaten şikayet edicem
hamişliğin bu haftalarında 9oluyomuş acildeki dr de sen migren hastasısın başının ağrıdığını hissettiğin an minoset yada parol iç bebeğe zaraı olmaz dedi her dr bana dedi bunu bundan sonra ağrı hissettiğim an içicem 5-6 dr aynı şeyi dedi kendi doktorumda dahil
hem şu geçmişi okuyup hemde müge anlıyı seyredip geliyorum
şimdi cancağzım evde pc yok ben işyerimden giriyorum onuda burdan atamıyorum resim telefondan fotoğrafı maile atıp işyerimdeki bilgisayardan açıp maili öle yüklüyorm bu dediklerini yapmayo denicem bakalım oluyo mu puff
Maşallah canım 41 kere :))(
SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN BİZE BU ANLARI YASATANA VE ONUN ELÇİSİNE ELHAMDULILLAHH
kızlaaarrrrr fikrinize ihtiyacım var...
şimdi çalıştığım yere yakın bi mağaza var.. bebek mobilyaları da indirime girmiş.. markası baby hope diye bi markada bi model beğendik ve fiyatınada 990 TL dedilerindirimli fiyatıymış çok çok uygun bi fiyat... ben diyorumki bu takımı alsak 5 yaşına kadar kullansa (beşiğin korumaları çıkıp yatak sabitlenebiliyomuş), 1.sınıfa başlayacağı zamanda güzel bi oda takımı alsak çalışma masalı vede kaliteli olur... hem bide düz beyaz olması avantajlı olduki 2.bebiş erkek oldu kulplarını erkeğe göre değiştirip onun odasında da kullanabiliriz diye düşündüm.... bi akıl verin lütfen resmide ekleyim öyle bakın....
Eki Görüntüle 613889
Kızlar herkeze hayırlı kandiller ben çok kötü enfeksiyon geçiriyorum. dün doktoruma gittim antibiyotik vitamin ve öksürük şurubu verdi. hamileyken antibiotik kullanan oldumu? hangisini kullandınız? Çok korkuyorum. doktorum hiç bir zararı yok enfeksiyonun devam etmesi bizim için daha kötü dedi ciğerlerim sökülüyor şimdide çok istifra ettimmm. Kendinize çok dikkat edin kızlar hamileyken hasta olmak ne kötüymüşş dün iyi olan tek şey bebişimi görmekti. ne olur şu kandil günü dua edin bana bebeğim bu haptan etkilenmesin(
irmegancım büyüyen beşikli olanı varsa onu tercih et derim daha kullanışlı oluyor. mdf suntadan daha iyi derler ama çoğu mobilyacı yarı mdf yarı sunta kullanıyor. benimki sunta daha 4 senedir 1 kulpu elimde kalmadı. beyaz çok iyi bir tercih kızada erkeğede kullanabilirsin. modelide gayet şık .
geçmişi okuycak hacetim kalmadı ben yatar beni affedin
kızlar biraz öncede yazmıştım ama pek dikkate alınmadı galiba ne oldu ben bayadır yoktum geçmişde de bulamadım neden üyelik iptali falan olmuş ne olduuuu((
canım özel mesaj kutuna bak bi...
cnm bende senin üyeliğini geçiçi olarak duruduruldu sandım
tamamen iptal edilmesine üzüldüm
birileri uğraşıyo bu topikle dert tasa ne anlamış değilim
taki hazıran annelerinde birebir kendim şahit oldum ve orda bi açıklma yazdım
kazende durumu farklı değeerlnedrmiş olabilir sonuçta sürekli bizimle yazışmıyo burda
o yüzden sende gitme ve sakın ol elbet çözülecektir bu sıkıntı
kızlar biraz öncede yazmıştım ama pek dikkate alınmadı galiba ne oldu ben bayadır yoktum geçmişde de bulamadım neden üyelik iptali falan olmuş ne olduuuu((
Canım yalnış anlaşılmalar ve birinin ortalığı karıştırması yüzünden olan bizim topiktekilere oldu ...
ozel msj atamiyorum...irmegan sakinn gercekten sen boyle yapinca ben daha cok uzuluyorum ciddiyim fevri seyler yapma boyle yaparsan bunlara sebeb oldum diye ben cooook uzulucem boylesi daha hayirli belki
sorma ben de sizler ne yapiyorsunuz diye bakmak icin girdim gorunce sok oldum diyer anne gruplarini falanda karistirmis kimdir ne ister anlamadim gitti..ben ilk gunler bana haksizlik yapildigi icin sinirliydim ama simdi belkide bu hayirlisidir diyorum size her zaman takip edicem malum yola birlikte ciktik:)
anladım canım aman bende bizde bişiy oldu sandım yaaa( teşekkür ederim açıkladığın için canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?