2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar bu da benim çirkin oğluşum ancak taratıp ekleyebildim:))Eki Görüntüle 613908

Maşallah canım 41 kere :))(

Amin canım senin de kandilin mübarek olsun .

günnaaaaaaaydınnnnnn gülmeyinnnnnnn tediciğeeee yakında bisssdee böleee olup anca camlardan bakacassss ehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :
Eki Görüntüle 613960

Günaydın cadı :)) dün bi arkadaşla konuştum. 47 kilo ile hamile kalmıştı 2 hafta kaldı doğumuna 18 kilo almış bile 20 yi tamamlıcak gibi bizde okadar alırsak yandık valla :)))

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine soğukta çok durma oda aşırı migren ve sinizütü tetikliyor

canım şöyle yap resmin kenarlarını kırp boyult küçülür ayrıca kırptıktan sonra resmi yeniden boyutlandır der resmin şekli kalır boyult küçülür onu da direkt eklersin yani kocaman çıkar

şimdi cancağzım evde pc yok ben işyerimden giriyorum onuda burdan atamıyorum resim telefondan fotoğrafı maile atıp işyerimdeki bilgisayardan açıp maili öle yüklüyorm bu dediklerini yapmayo denicem bakalım oluyo mu puff

canım birkaç link atıyorum gittigidiyorda baya var ben ordan aldım oraya da ekleyenler dediğim mobilyacılar
ZERDALİ MOBİLYA / BEBEK ODASI TAKIMI GittiGidiyor'da 73394629
BEBEK ODASI FUL TAKIM-YAYLI YATAK-ÜCRETSİZ KARGO GittiGidiyor'da 74681095
BEBEK ODASI BEŞİK-ŞİFONYER-3 KAPILI AYNALI DOLAP GittiGidiyor'da 74681135
BABYHOPE BEBEK ODASI KARYOLA BEŞİK GARDIROP GittiGidiyor'da 74651345
BEBEK ODASI TAKIMI-ŞİFONYER-DOLAP-BEŞİK GittiGidiyor'da 74680971

geçmiş olsun fıstık kocişide sinir yapma oda telaş yapmıştır da ondan

kızlar ben bayadır yoktum ya hayırdır topikde bişiyler olmuş geçmişde de bulamadım. üyelik iptali falan yazmışsınız biri bana açıklasın lütfen ne oldu yaaa(

canım olur sen denerken pc başında olursam mesaj atarsan topikte yardım etmeye çalışırım ben anlamadım ne suçum var özel mesaj atamıyorum halbuki gayet de zararsız ziyansızımdır:)

cnm bende senin üyeliğini geçiçi olarak duruduruldu sandım
tamamen iptal edilmesine üzüldüm
birileri uğraşıyo bu topikle dert tasa ne anlamış değilim
taki hazıran annelerinde birebir kendim şahit oldum ve orda bi açıklma yazdım
kazende durumu farklı değeerlnedrmiş olabilir sonuçta sürekli bizimle yazışmıyo burda
o yüzden sende gitme ve sakın ol elbet çözülecektir bu sıkıntı

SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN BİZE BU ANLARI YASATANA VE ONUN ELÇİSİNE ELHAMDULILLAHH

Kızlar herkeze hayırlı kandiller ben çok kötü enfeksiyon geçiriyorum. dün doktoruma gittim antibiyotik vitamin ve öksürük şurubu verdi. hamileyken antibiotik kullanan oldumu? hangisini kullandınız? Çok korkuyorum. doktorum hiç bir zararı yok enfeksiyonun devam etmesi bizim için daha kötü dedi ciğerlerim sökülüyor şimdide çok istifra ettimmm. Kendinize çok dikkat edin kızlar hamileyken hasta olmak ne kötüymüşş dün iyi olan tek şey bebişimi görmekti. ne olur şu kandil günü dua edin bana bebeğim bu haptan etkilenmesin(

irmegancım büyüyen beşikli olanı varsa onu tercih et derim daha kullanışlı oluyor. mdf suntadan daha iyi derler ama çoğu mobilyacı yarı mdf yarı sunta kullanıyor. benimki sunta daha 4 senedir 1 kulpu elimde kalmadı. beyaz çok iyi bir tercih kızada erkeğede kullanabilirsin. modelide gayet şık .

geçmişi okuycak hacetim kalmadı ben yatar beni affedin

kızlar biraz öncede yazmıştım ama pek dikkate alınmadı galiba ne oldu ben bayadır yoktum geçmişde de bulamadım neden üyelik iptali falan olmuş ne olduuuu((

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bu güzel günde acil şifalar versin şana inşallah .

kızlar biraz öncede yazmıştım ama pek dikkate alınmadı galiba ne oldu ben bayadır yoktum geçmişde de bulamadım neden üyelik iptali falan olmuş ne olduuuu((

Canım yalnış anlaşılmalar ve birinin ortalığı karıştırması yüzünden olan bizim topiktekilere oldu ...

canım özel mesaj kutuna bak bi...

ozel msj atamiyorum...irmegan sakinn gercekten sen boyle yapinca ben daha cok uzuluyorum ciddiyim fevri seyler yapma boyle yaparsan bunlara sebeb oldum diye ben cooook uzulucem boylesi daha hayirli belki

sorma ben de sizler ne yapiyorsunuz diye bakmak icin girdim gorunce sok oldum diyer anne gruplarini falanda karistirmis kimdir ne ister anlamadim gitti..ben ilk gunler bana haksizlik yapildigi icin sinirliydim ama simdi belkide bu hayirlisidir diyorum size her zaman takip edicem malum yola birlikte ciktik:)

canim ben femolove gecen hafta birisi bana laf atti bende kibar birsekilde cevabini verdim ama aslinda saygisizlik yapilan bendim bende sinir oldum benden bukadar yazdim kazende uyeligimi iptal etti o kiside sonradan iptal edilmis ama asil saygisizlik bana yapilmasina ragmen uyariyi benim yemem oldu tabii

Canım bizi sadece takip etmeni değil bizde seni takip etmeyi istiyoruz bu yola beraber başladık beraber bitirelim birbirimizi tanımadan ne güzel arkadaşlıklar kurduk bunun başkaları yüzünden bunun bitmesine sakın izin verme . İnşallah bu güzel günde kaZende senin üyeliğini geri verecektir. Biz seni yeniden aramız da görmek istiyoruz lütfen bizi bırakma .... (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…