Kızlar herkeze hayırlı kandiller ben çok kötü enfeksiyon geçiriyorum. dün doktoruma gittim antibiyotik vitamin ve öksürük şurubu verdi. hamileyken antibiotik kullanan oldumu? hangisini kullandınız? Çok korkuyorum. doktorum hiç bir zararı yok enfeksiyonun devam etmesi bizim için daha kötü dedi ciğerlerim sökülüyor şimdide çok istifra ettimmm. Kendinize çok dikkat edin kızlar hamileyken hasta olmak ne kötüymüşş dün iyi olan tek şey bebişimi görmekti. ne olur şu kandil günü dua edin bana bebeğim bu haptan etkilenmesin(
irmegancım büyüyen beşikli olanı varsa onu tercih et derim daha kullanışlı oluyor. mdf suntadan daha iyi derler ama çoğu mobilyacı yarı mdf yarı sunta kullanıyor. benimki sunta daha 4 senedir 1 kulpu elimde kalmadı. beyaz çok iyi bir tercih kızada erkeğede kullanabilirsin. modelide gayet şık .
geçmişi okuycak hacetim kalmadı ben yatar beni affedin
kızlar biraz öncede yazmıştım ama pek dikkate alınmadı galiba ne oldu ben bayadır yoktum geçmişde de bulamadım neden üyelik iptali falan olmuş ne olduuuu((
canım birkaç link atıyorum gittigidiyorda baya var ben ordan aldım oraya da ekleyenler dediğim mobilyacılar
ZERDALİ MOBİLYA / BEBEK ODASI TAKIMI GittiGidiyor'da 73394629
BEBEK ODASI FUL TAKIM-YAYLI YATAK-ÜCRETSİZ KARGO GittiGidiyor'da 74681095
BEBEK ODASI BEŞİK-ŞİFONYER-3 KAPILI AYNALI DOLAP GittiGidiyor'da 74681135
BABYHOPE BEBEK ODASI KARYOLA BEŞİK GARDIROP GittiGidiyor'da 74651345
BEBEK ODASI TAKIMI-ŞİFONYER-DOLAP-BEŞİK GittiGidiyor'da 74680971
Kızlar herkeze hayırlı kandiller ben çok kötü enfeksiyon geçiriyorum. dün doktoruma gittim antibiyotik vitamin ve öksürük şurubu verdi. hamileyken antibiotik kullanan oldumu? hangisini kullandınız? Çok korkuyorum. doktorum hiç bir zararı yok enfeksiyonun devam etmesi bizim için daha kötü dedi ciğerlerim sökülüyor şimdide çok istifra ettimmm. Kendinize çok dikkat edin kızlar hamileyken hasta olmak ne kötüymüşş dün iyi olan tek şey bebişimi görmekti. ne olur şu kandil günü dua edin bana bebeğim bu haptan etkilenmesin(
irmegancım büyüyen beşikli olanı varsa onu tercih et derim daha kullanışlı oluyor. mdf suntadan daha iyi derler ama çoğu mobilyacı yarı mdf yarı sunta kullanıyor. benimki sunta daha 4 senedir 1 kulpu elimde kalmadı. beyaz çok iyi bir tercih kızada erkeğede kullanabilirsin. modelide gayet şık .
geçmişi okuycak hacetim kalmadı ben yatar beni affedin
KIZZZZZZZZZZZZ kızcenn annesı demedımmı ıcıme kısce doguyor dıyee hehehehehgeç bellı eden genelı kısce oluyor dun bızım ark geldııı onunkınede kız dıyordum oda kız dedı drr hakkımızda hayırlısııı ne guselde poz vermıss senn pıtıklııı heeheayyy hiçte çirkin değil maşallah kuzuya
canim ben femolove gecen hafta birisi bana laf atti bende kibar birsekilde cevabini verdim ama aslinda saygisizlik yapilan bendim bende sinir oldum benden bukadar yazdim kazende uyeligimi iptal etti o kiside sonradan iptal edilmis ama asil saygisizlik bana yapilmasina ragmen uyariyi benim yemem oldu tabii
Ben de zarari yok diye biliyordum.cok derinden geliyor benimki de.bi milim kaydirsam gidiyor hemen frekans.evet canım çok hızlı atıyo biraz da derinden geliyo gibi ses. büyüdüklerinde daha çok duyulur ben de aldım dopleri eşimin yanında oturdm ona dedim bak duyuluyo işte evet dedi galiba bu kalp sesi dedi şu ana kadar yaklaşık 10. haftaden beri dopler elimde ama eşim diyoduki bu ses senin bağırsak sesin kalp sesi değil diyodu hevesim kırılıyodu ama dün gece evet tamamdır dedi ben de çok sevindim benim eşim doktor olduğu için sordum bi zararı var mı yok dedi rahatlıkla kullan dedi hatta espiri yaptı istersen oyuncağını işyerine de götür oynarsın dedi:)
ya ben bir türlü ses alamadım bu doppler den. nasıl beceriyorsunuz
teşekkür ederim. güzeller ama bu suntalem denen şey bildiğimiz sunta mı oluyor.
açıkcası 1000 tl vereceksem 2000 tl veririm.hem mdf olur hemde kurşunsuz boya içerir.
off ne zor imiş bebişe hazırlık. evlenirken bu kadar araştırma yapmadım :)
ozel msj atamiyorum...irmegan sakinn gercekten sen boyle yapinca ben daha cok uzuluyorum ciddiyim fevri seyler yapma boyle yaparsan bunlara sebeb oldum diye ben cooook uzulucem boylesi daha hayirli belki
kizlar simdi mecburen cikmam lazim dedigim gibi sadece size aciklam yapmak icin girdim sakin olun konu yine buyumesin arada ugrarim belki kirginligim gecerse donebilirim ama simdilik zor gorunuyor
femolove aramıza dönmelisinnnnn irmeganıda kaybetmeyelim inşallah geri dönersin
irmegan kuzum sende dur azcık bi sakince konuş önce sonra olumsuz sonuç alırsan
bakarız ne yapacağımıza talişkom
izmirlim çok geçmiş olsun ksk evcilöküsler o tür durumlarda baş ağrısından daha beter olabiliyorlar
senoşş benim ablam 45kg filandı tamı tamına 30kg aldıı ne diyooonn sennn almamalıyız o kadar ki zaten daha
103gramı cocuk olmak üzere 500gr almışım inşallah istikrarımı bozmam ehiii
femolove aramıza dönmelisinnnnn irmeganıda kaybetmeyelim inşallah geri dönersin
irmegan kuzum sende dur azcık bi sakince konuş önce sonra olumsuz sonuç alırsan
bakarız ne yapacağımıza talişkom
izmirlim çok geçmiş olsun ksk evcilöküsler o tür durumlarda baş ağrısından daha beter olabiliyorlar
senoşş benim ablam 45kg filandı tamı tamına 30kg aldıı ne diyooonn sennn almamalıyız o kadar ki zaten daha
103gramı cocuk olmak üzere 500gr almışım inşallah istikrarımı bozmam ehiii
KIZZZZZZZZZZZZ kızcenn annesı demedımmı ıcıme kısce doguyor dıyee hehehehehgeç bellı eden genelı kısce oluyor dun bızım ark geldııı onunkınede kız dıyordum oda kız dedı drr hakkımızda hayırlısııı ne guselde poz vermıss senn pıtıklııı heeheallahım kucagımıza alamayı nasıp etsın ınsll da seneyekı kandılde bebeklerımızle dolu dolu gecırmeyı nasıp etsın ınslll
canım geri geldiğinde görüşürüz... öpüyorum çok.. herşeyin hayırlısı olsun...
bakalım kazen nasıl bir karar verecek yaşayıp göreceğiz... haksızlığa tahammülüm yok kuzucum.. o günde biz haklıydık ama senayla ceza yedik... biri sana ağzına geleni saydıracak sende susup okuyacaksın ekrandan böyle olmalı demekki...
Canım bütün boyalar kimyasal bebeğimizi hangi birinden korucaz böyle şeylerde hep var bunlar.mağaza sahipleri mallarını satmak için yok derler sadece ama bizde bilinçli kişileriz sonuçta .önemli olan yatak örtüleri bunların %100 pamuk olması çok önemli birde eviniz rutunbet almıyorsa rutubetli değilse sunta veya Mdf hiç fark etmez sunta nemli yerde kabarır onun dışında hiç bir sorun olmuyor ben tr deyken mobilyacıda çalıştım ordan iyi biliyorum boşuna dünya para vermeye gerek yok Mdf ye sonuçta 5 yıl 6 yıl sonra değiştirmek niyeti varsa . Ki değiştirmek niyeti olmasa da bi yatak değişir geri kalanı eskiyinceye kadar kullanılır .
teşekkür ederim. güzeller ama bu suntalem denen şey bildiğimiz sunta mı oluyor.
açıkcası 1000 tl vereceksem 2000 tl veririm.hem mdf olur hemde kurşunsuz boya içerir.
off ne zor imiş bebişe hazırlık. evlenirken bu kadar araştırma yapmadım :)
yediklerimizde bile maalesef bir sürü kimyasal ürün kullanılıyo ama elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz... açıkcası ben sormadım sunta olup olmadığını ama bu fiyata olsa olsa suntadır4-5 yıllık kullanılacak zaten eğer sağlam kalırsa diğer bebişede kullanırız bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?