2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım çok geçmiş olsun... büyüyen beşik istemedim çünkü korumalıkları çıkabiliyo 3 yaşından sonra çıkarırız tek tarafı öyle yatar.. 5 yaşındada yeni bi oda takımı alırız.. sağlam ve kaliteli gibi duruyo... bakalım nasip olacak bebişimize...

kızlar biraz öncede yazmıştım ama pek dikkate alınmadı galiba ne oldu ben bayadır yoktum geçmişde de bulamadım neden üyelik iptali falan olmuş ne olduuuu((

canım o kadar çok olay olduki hangi birini anlatalım yanii.. femolove arkadaşımız biriyle tartıştı boştan yere üyeliği iptal edildi durum bu...

teşekkür ederim. güzeller ama bu suntalem denen şey bildiğimiz sunta mı oluyor.

açıkcası 1000 tl vereceksem 2000 tl veririm.hem mdf olur hemde kurşunsuz boya içerir.

off ne zor imiş bebişe hazırlık. evlenirken bu kadar araştırma yapmadım :)

canım bende 7.haftada 20lik diş iltihabı yaşadım o zaman pen-os diye bi antibiyorik kullandım. ialcın prospektüsündede yazıyodu zaten hamilelikte kullanılabilir diye. 3 doktora sordum içmezsen daha kötü olur iltihap kana karışır dediler. korkma bişey olmaz inşallah yoksa doktor vermezdi

ayyy hiçte çirkin değil maşallah kuzuya
KIZZZZZZZZZZZZ kızcenn annesı demedımmı ıcıme kısce doguyor dıyee hehehehehgeç bellı eden genelı kısce oluyor dun bızım ark geldııı onunkınede kız dıyordum oda kız dedı drr hakkımızda hayırlısııı ne guselde poz vermıss senn pıtıklııı heeheallahım kucagımıza alamayı nasıp etsın ınsll da seneyekı kandılde bebeklerımızle dolu dolu gecırmeyı nasıp etsın ınslll

kizlar simdi mecburen cikmam lazim dedigim gibi sadece size aciklam yapmak icin girdim sakin olun konu yine buyumesin arada ugrarim belki kirginligim gecerse donebilirim ama simdilik zor gorunuyor

anladım canımm üzüldüm gerçekten yapılan saygısızlıktan dolayı. ama zaten biz baştan beri burdaydık üyeliklerimizde iptal olsa biz bir şekilde konuşmaya devam ederiz:) birbirimize çok alıştık burda bir çok sıkıntımızı paylaşır olduk ne olursa olsun konuşmaya devam edeceğimize inanıyorum ben:)

femolove aramıza dönmelisinnnnn irmeganıda kaybetmeyelim inşallah geri dönersin
irmegan kuzum sende dur azcık bi sakince konuş önce sonra olumsuz sonuç alırsan
bakarız ne yapacağımıza talişkom

izmirlim çok geçmiş olsun ksk evcilöküsler o tür durumlarda baş ağrısından daha beter olabiliyorlar

senoşş benim ablam 45kg filandı tamı tamına 30kg aldıı ne diyooonn sennn almamalıyız o kadar ki zaten daha
103gramı cocuk olmak üzere 500gr almışım inşallah istikrarımı bozmam ehiii

Ben de zarari yok diye biliyordum.cok derinden geliyor benimki de.bi milim kaydirsam gidiyor hemen frekans.
ya ben bir türlü ses alamadım bu doppler den. nasıl beceriyorsunuz

Ben de cok ugrastim ama sonunda buldum.bi de açılı tutman gerekiyor.yani ileticinin bi tarafini bastirip diger tarafini biraz daha havada birak.hafif bastirman gerekiyor bi de odaklaninca ses geliyor bekleye bekleye bak.vajina kemiginin az ustunde ara.

Canım bütün boyalar kimyasal bebeğimizi hangi birinden korucaz böyle şeylerde hep var bunlar.mağaza sahipleri mallarını satmak için yok derler sadece ama bizde bilinçli kişileriz sonuçta .önemli olan yatak örtüleri bunların %100 pamuk olması çok önemli birde eviniz rutunbet almıyorsa rutubetli değilse sunta veya Mdf hiç fark etmez sunta nemli yerde kabarır onun dışında hiç bir sorun olmuyor ben tr deyken mobilyacıda çalıştım ordan iyi biliyorum boşuna dünya para vermeye gerek yok Mdf ye sonuçta 5 yıl 6 yıl sonra değiştirmek niyeti varsa . Ki değiştirmek niyeti olmasa da bi yatak değişir geri kalanı eskiyinceye kadar kullanılır .

Bugun 3lü test için doktora gittim kızlar. Sonuçlar haftaya çıkacakmış. Doktorum 2li test yaptırmamıştı zaten gerek görmediği için heralde.Ultrasonda görülen bir aksilik yok şükür ki ama bunun sonucunu da merakla bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah, sizinde dualarınızı bekliyorum.

Birde aramızda merak edenler de vardı sanırım ben sgk'lıyım özel hastaneye gidiyorum ama ek ücret olarak 20tl aldılar bu özel bir test olduğu için. Abartıldığı kadar değilmiş yani ücretler, bilginiz olsun.

Herkese sağlıklı gebelikler..

ozel msj atamiyorum...irmegan sakinn gercekten sen boyle yapinca ben daha cok uzuluyorum ciddiyim fevri seyler yapma boyle yaparsan bunlara sebeb oldum diye ben cooook uzulucem boylesi daha hayirli belki

kizlar simdi mecburen cikmam lazim dedigim gibi sadece size aciklam yapmak icin girdim sakin olun konu yine buyumesin arada ugrarim belki kirginligim gecerse donebilirim ama simdilik zor gorunuyor

canım geri geldiğinde görüşürüz... öpüyorum çok.. herşeyin hayırlısı olsun...

bakalım kazen nasıl bir karar verecek yaşayıp göreceğiz... haksızlığa tahammülüm yok kuzucum.. o günde biz haklıydık ama senayla ceza yedik... biri sana ağzına geleni saydıracak sende susup okuyacaksın ekrandan böyle olmalı demekki...

Sen az almışsın canım 30 kilo demek ne demek valla ben kapıdan geçemem ozaman en son 12. Haftada 2 kilomalmıştım bidaha da çıkmadım tartıya :))))ama 3 olmuştur herhalde toplamda en son 65 tim 75 le doğum yapsam yine iyi ya daha fazla almamalıyım ((

saol cnm evet kız anası oluyorum

Haklısın canım o günde olan bize oldu hemen ceza vermeleri iyi değil önce uyarmak lazım en azından diye düşünüyorum yani başkalarının hatasını bizim çekmemiz doğru değil ki ...

yediklerimizde bile maalesef bir sürü kimyasal ürün kullanılıyo ama elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz... açıkcası ben sormadım sunta olup olmadığını ama bu fiyata olsa olsa suntadır 4-5 yıllık kullanılacak zaten eğer sağlam kalırsa diğer bebişede kullanırız bunu...

kızlaarr ben dün hamile pantolonuyla hamile tuniği aldım tuniği giydiğimde gerçekten tam bir hamile gibi duruyorum vallaaaaaaa pazartesi doktora giderken yeni cicilerimizi giyip gidicez kızımlaaa... bu arada ben yeni aldığım hamile pantolonunda çok memnun kaldım.. lcw'den aldığım pantolon normal bedenim 38 beden ama ayarlama kısımları var onları açarsam 42'ye kadar yolu var yani ayarlarını azaltıncada kenardan toplama yapıyo uyuz oluyorum bu pantolonaaaaa... hamile mağazalarından almak daha mantıklı gibime geldi açıkcası en azından vücuda cuk diye oturuyo...

Evet canım sunta.suntalam diye malzemenin sıkıştırılmış halinden bahsediyorlar.bir nevi satış politikası.

Aslında ne sunta ne mdf imkan olcak masif ahşap tan yapacaksın,boyasız en doğal malzeme.

:))) canım sen al bunu çok güzel bence fiyatı da süper hiç kaçırma :)

kizlar doktor beni hastaneye aldi koluimda serum var zor oluyo yazmak dua edin bana yazamasamda okurum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…