2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

güle güle giy hamiş kıyafetlerini:))) bende lcw aldım ve hiç memnun kalmadım dediğin gibi büzdürünce toplama yapıyor. geçenlerde bir hamile iç giyime gittim bizi ne kadarda çok düşünmüşler ince çorabın bile hamileler için olanını aldım bel ve göbek kısmı çok güzel. hamile iç çamaşırları falan çok hoşuma gitti hem duruşu çok güzel hemde pamuklu bir sürü aldım kendime:)

Yaaa bende almak istiyorum artık haftasonu baktım bi yerde çok yüksekti fiyatlar Türk parasıyla 650 tl düşünün 220 siterlindi bi pantolon çok güzel di hatta ben 22 siterlin okumuşum eşime dedim aa 22 pauntmuş hadi alalım 0 ı görmüyormusun dedi :) ama çok beğendiysen alırım dedi kıyamam yok dedim canım mothercare de 30 paunt hem daha iyi ne gerek var dedim ben ordan 2 tane alırım yeter bana birini şimdi birini yaza yakın :) bugün yarın alırım bende artık pantolonum rahatsız ediyor zaten sadece biri oluyor :) birazdaha büyüsün karnım diye bekledim ama artık zamanı geldi :) iyi günlerde kullan tatlım ama resimlerini yolla

kızlar valla tayt aldım bi iki tane lastıklı oh iki tanede tunik tarzı hırka iyi oldu
bide elbise istiyorum bakalım

Canım dualarınızı okudum allah şifa versin 19asos03 senin içinde okudum canım sende çabucak iyileşirsin işallah

Herkese iyi kandiller allah yenisine sağlıkla hep birlikte erişmemizi nasip etsin inş

Irmegan'cım gitme bir yere kimse gitmesin neşemiz kaçmasın şu mübarek günde ağlarız ama yaa

ben çok sıkılıyorum yaaaa,,her şeyden offffffff ne zaman geçiek bu sıkıntı,işe geliyorum sıkıcı,evde kalıyorum sıkıcı

kızlar valla tayt aldım bi iki tane lastıklı oh iki tanede tunik tarzı hırka iyi oldu
bide elbise istiyorum bakalım

bende bi tayt bi de kot gibi pantalonlardan aldım bide tunik bi hırka aralarında geziniyorum artık ne kot ne de elbislerimden hiçbiri olmuyo göbişten elbise istiyom bende bahara doğru bi de penyeler var ya önünde bebek resmi oluyo tişörtlerden hep hamişler giydiğinde imrenirdim işallah banada giymesi nasip olur

hehehe e adam sıkıldı artık tabi fazla naz aşık usandırır

etkisi varmı ciddi ciddiii...? ben nerden bulcam ayoll burlardaaaa

bende işe yaradı canım parzada falan bulursun

hadi gözün aydın canımmmmm ohhhh kızçeler çoğalıyo maşallah

bacım link alalım

ben kim olduğunu tahmin ediyorum allah akıl fikir versin diyorum ama kendini savunduğun için ceza alman bana çok saçma geldi

geçmiş olsun fıstık kocişide sinir yapma oda telaş yapmıştır da ondan

saol canım ama onun derdi telaş melaş değil neymiş işten gelmişmişte yorgunmuşmuşta napiyim bende 5 gündür baş ağrısı çektim baba anne olmak kolay değil katlanacak gün gelecek sabahlara kadar belkide hastanelerde beklicez tabi allah kimsenin başına vermesinde ama çocuk sonuçta ne zaman ne olcağı belli olmaz

kizlar doktor beni hastaneye aldi koluimda serum var zor oluyo yazmak dua edin bana yazamasamda okurum sizleri

geçmiş olsun canım dualarım sizinle nie yatırdı dr

Aynen canım ne güzel şeyler var ya hepsini alası geliyor insanın :)) kışa denk geldik Allah'tan yoksa yaza denk gelsek daha çok eşya almamız gerekicekti :)

aynen canım ne güzel şeyler var ya hepsini alası geliyor insanın :)) kışa denk geldik allah'tan yoksa yaza denk gelsek daha çok eşya almamız gerekicekti :)

doğru söylüyosun hepsini almak istiyosun da alamıyosun işte son aylarımız yaza denk gelcek ama az evin içinde ne yapcaz bilmem gelen giden biz lohusa sıcak bi yandan malum illaki kilolar olur ne giyce ne yapcaz orası muamma

ben çok sıkılıyorum yaaaa,,her şeyden offffffff ne zaman geçiek bu sıkıntı,işe geliyorum sıkıcı,evde kalıyorum sıkıcı

üstünde çok durmamaya çalış canım aynen bende senin gibiyim ama genelde beni mutlu edecek şeylerle uğraşmaya çalışıyorum. birde can sıkıcı bişiyler falan sakın izleme güldürecek şeyler izlemeye çalış. unutma bu durum geçici öyle düşünüp rahatlamaya çalış.

saol canım ama onun derdi telaş melaş değil neymiş işten gelmişmişte yorgunmuşmuşta napiyim bende 5 gündür baş ağrısı çektim baba anne olmak kolay değil katlanacak gün gelecek sabahlara kadar belkide hastanelerde beklicez tabi allah kimsenin başına vermesinde ama çocuk sonuçta ne zaman ne olcağı belli olmaz

KENDİLERİNCE HAKLILAR İŞTEN GELİYORUM YORGUNUM FİX LAF ZATEN BENİMKİDE ÖLE DİYİNCE BENDE ÇALIŞIYORUM AMA HİÇ ŞİKAYET ETMİYORUM DİYORUM BİRAZ BENCİLLER BENDE 2 GÜNDÜR Bİ KONU HAKKINDA TARTIŞIYORUM VE SOĞUK YAPIYORUM OLUYO İŞTE DEDİĞİN GİBİ ÇOÇUĞUN SAĞI SOLU BELLİ OLMAZ BİZ Bİ DE TELAŞLIYIZ İLK ZAMANLAR KONTROL İÇİN ZATEN HEP HASTANEDE OLCAZ O ZAMAN DİYEMEZ BÖLE

ne susucam ağzının payını veririm oturur kıçının üstüneee
sen doğrusunu yaptın kuzu sana laf yokta sakin ol diyorum accık
çözülemeyecek bişey yok biz her türlü görüşürük

ya sonuçta bu çocuğu tek başıma yapmadım istedik uğraştık oldu normal zamanlarda başım ağrıyınca kendim gidiyorum acile ruhu duymuyo ama normal bi zaman da değiliz acım olmasa nie rahatını bozayım öküs bunların hepsi öküs

ben hala bişe almadım yanımda lcw mağazası ilerde defacto var
ben ölee bakıp bakıp geiyorum eski kotlarımı giyiyorum bol olanları artık dar giymiyorum
yazın şapır şapır terlicez gibime geliyooo eskiden dötümüsden akardı şimdi memik arası
göbek altı derken :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…