kizlar doktor beni hastaneye aldi koluimda serum var zor oluyo yazmak dua edin bana yazamasamda okurum sizleri
kızlaarr ben dün hamile pantolonuyla hamile tuniği aldımtuniği giydiğimde gerçekten tam bir hamile gibi duruyorum vallaaaaaaa pazartesi doktora giderken yeni cicilerimizi giyip gidicez kızımlaaa... bu arada ben yeni aldığım hamile pantolonunda çok memnun kaldım.. lcw'den aldığım pantolon normal bedenim 38 beden ama ayarlama kısımları var onları açarsam 42'ye kadar yolu var yani ayarlarını azaltıncada kenardan toplama yapıyo uyuz oluyorum bu pantolonaaaaa... hamile mağazalarından almak daha mantıklı gibime geldi açıkcası en azından vücuda cuk diye oturuyo...
kızlaarr ben dün hamile pantolonuyla hamile tuniği aldımtuniği giydiğimde gerçekten tam bir hamile gibi duruyorum vallaaaaaaa pazartesi doktora giderken yeni cicilerimizi giyip gidicez kızımlaaa... bu arada ben yeni aldığım hamile pantolonunda çok memnun kaldım.. lcw'den aldığım pantolon normal bedenim 38 beden ama ayarlama kısımları var onları açarsam 42'ye kadar yolu var yani ayarlarını azaltıncada kenardan toplama yapıyo uyuz oluyorum bu pantolonaaaaa... hamile mağazalarından almak daha mantıklı gibime geldi açıkcası en azından vücuda cuk diye oturuyo...
kizlar doktor beni hastaneye aldi koluimda serum var zor oluyo yazmak dua edin bana yazamasamda okurum sizleri
dualarım seninle. Allah şifalar versin canımkizlar doktor beni hastaneye aldi koluimda serum var zor oluyo yazmak dua edin bana yazamasamda okurum sizleri
kızlar valla tayt aldım bi iki tane lastıklı oh iki tanede tunik tarzı hırka iyi oldu
bide elbise istiyorum bakalım
yemek diyince aklıma geldiiiiiiiii
dün anama gittim dedim yaa doktordan sonra
annemlerin ev sahibinin böyle bahce gibi ağaçlık ufak bi yerleri var
indik annemle oraya annecim didim bişeyotu varmış çook sağlıklıymışş
ondan bulabilirmiyiz didim diyemedim afrodizyak diyeee
neysemmm işte aaaa bilmezmiyim buluruz didi topladık bayaa bayaaaa
yaptık salatayııı ben annem ablamlar bütün yeğenler yedik yemeğin yanında
sonracığıma eve geldim kocişle sinirimi bozdu yattım bendee :bilmem anlatabildimmii ehiiiiiiiiii
etkisi varmı ciddi ciddiii...? ben nerden bulcam ayoll burlardaaaa
Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun
ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
leyla şeyda pittikli nuriyem geliyo kızlar
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür
canım nette Bursa ve İnegöl'de yerli üretim mobilyaların ürünleri var biraz daha hesaplı 1000'i geçmiyor bence ona da bakabilirsiniz çünkü köşe takımını sordum mağazada 2.5'tan aşağı veren yoktu aynısını netten aldım 900 liraya ve gayet de sağlam ayrıca kargo gelince ürünü beğenmezseniz geri de götürüyorlar
canim hiiiiccc gerek yok gercekten fevri karar verme zaten topik mimlendi...ben sadece sizlere aciklama yapma geregi hissettim...ozellikle dun diger topiklere bizim grupla alakali saldiri olmasina falan sok oldum kim niye bukadar ugrasiyor anlamis degilim..gercekten hic ugrasma
geçmiş olsun fıstık kocişide sinir yapma oda telaş yapmıştır da ondan
bende bi tayt bi de kot gibi pantalonlardan aldım bide tunik bi hırka aralarında geziniyorum artık ne kot ne de elbislerimden hiçbiri olmuyo göbişten elbise istiyom bende bahara doğru bi de penyeler var ya önünde bebek resmi oluyo tişörtlerden hep hamişler giydiğinde imrenirdim işallah banada giymesi nasip olur
aynen canım ne güzel şeyler var ya hepsini alası geliyor insanın :)) kışa denk geldik allah'tan yoksa yaza denk gelsek daha çok eşya almamız gerekicekti :)
ben çok sıkılıyorum yaaaa,,her şeyden offffffff ne zaman geçiek bu sıkıntı,işe geliyorum sıkıcı,evde kalıyorum sıkıcı
canım geri geldiğinde görüşürüz... öpüyorum çok.. herşeyin hayırlısı olsun...
bakalım kazen nasıl bir karar verecek yaşayıp göreceğiz... haksızlığa tahammülüm yok kuzucum.. o günde biz haklıydık ama senayla ceza yedik... biri sana ağzına geleni saydıracak sende susup okuyacaksın ekrandan böyle olmalı demekki...
KENDİLERİNCE HAKLILAR İŞTEN GELİYORUM YORGUNUM FİX LAF ZATEN BENİMKİDE ÖLE DİYİNCE BENDE ÇALIŞIYORUM AMA HİÇ ŞİKAYET ETMİYORUM DİYORUM BİRAZ BENCİLLER BENDE 2 GÜNDÜR Bİ KONU HAKKINDA TARTIŞIYORUM VE SOĞUK YAPIYORUM OLUYO İŞTE DEDİĞİN GİBİ ÇOÇUĞUN SAĞI SOLU BELLİ OLMAZ BİZ Bİ DE TELAŞLIYIZ İLK ZAMANLAR KONTROL İÇİN ZATEN HEP HASTANEDE OLCAZ O ZAMAN DİYEMEZ BÖLE
doğru söylüyosun hepsini almak istiyosun da alamıyosun işte son aylarımız yaza denk gelcek ama az evin içinde ne yapcaz bilmem gelen giden biz lohusa sıcak bi yandan malum illaki kilolar olur ne giyce ne yapcaz orası muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?