2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben 64.5la hamile kaldım çok bulantım oldu 2.5 geri verdim
sonracıgıma midem düzelince 2sini aldım en son tartıldığımdada 65tim ehiii yani toplamda 3kg aldım aslında a
amaaa zaten 2.5u benimdiiiiiiiiiii DDDDDDDDDDDD

böyle hesaplayınca çok hoş oluyooo :92:
:92::92::92::92::92::92::92::92:
yarısı zaten memiklerimmm :))))))))))

Ellerın semaya,
dıllerın duaya,
gönüllerın mevlaya,
yöneldıgı bu mubarek gecenızı kutlar,
hayırlara vesıle olmasını dılerım.

Kandılınız mubarek olsun.......temmuz annelerı

evcilöküz işte tarladakiyle bi farkı yok
bukadar hayvan sever olmasaydımmmmm

doğru keyfinden götürmüyosun gecenin bi vakti acı çektiğinden boşver söylene söylene yapar

BENDE 65 LE KALDIM 1 KILO VERMISIM KILOMDA BI DEGISIKLIK YOK AMA BU AY BENDEN 2.5 KILO ISTIYOR doktor HICTE ISTAH YOK ALABILECEKMIYIM BILMIYORUM

ben dayanamadım almıştım kotlar dar kapanmıyo göbekten mecburiyetten yazın tamamen sıçtık heryerimizden akar artık terler yandık

doğru keyfinden götürmüyosun gecenin bi vakti acı çektiğinden boşver söylene söylene yapar

dün akşam bintane şey dedi üzdü beni ağlattı sonra dr serumu takınca gelip anlımdan öpüyo su getiriyo akşam ondan önce yattım uyumuşum yattığında uyandığımda saçlarımı karnımı okşayıp öpüyodu hiç bozuntuya vermedim pişman oluyo sonra ama iş işten geçiyo kırılan kırılıyo

Gününüz aydın,kandiliniz mübarek olsun kuzularım
Birazdan kandil için yaptığım mamaları komşulara dağıtmaya
çıkacağım.Sabahtan beri mutfakta yapmadığım şey kalmadı çok
enerjiğim çok hem meleğimin sayesinde

cnm boşver hepsi aynı inan benimkide kırar döker sonrada etrafımda pır döner
işte yapmasalar iyi ama napcan yapıyolar
sen sıkma kendini

seninki gene pişman olup bişeyler yapıyo benimki bazen onuda yapmıyo bi tek o doğru gibi o haklı gibi bende fenayım bu aralar kendimi tutmaya çalışıyom ağlamamak için ama kırıldın mı kötü oluyo dediğin gibi kimse beni anlamıyo gibi hissediyorum burası olmazsa ne yapardım bilmem anama anlatamıyom çok üzülür arkadaş yok abla yok kızkardeş yok amanın pek saydım şekerim

bende tamamen göbişime yaslıyorum. göbek altına yani. akşama dediğin gibi deneyeyim. ay heyecan yaptım. kuzumu en son cuma gördüm.

koskoca 5 gün olmuş. özledim ya . bari sesini duyayım.

cnm boşver hepsi aynı inan benimkide kırar döker sonrada etrafımda pır döner
işte yapmasalar iyi ama napcan yapıyolar
sen sıkma kendini

amannnnnn öküs bunlar hemde su katılmamışından
bende de abla kız kardeş yok hamile olmasam direk ağzının payını veriyorumda şimdi direk ağlama moduna geçiyorum ağlamaktan cvpta veremiyorum daha çok sinir oluyorum
şu bebişler olsunda görsünler günlerini bizimkisi kız olcak evde iki hatun hakkından geliriz biz o öküscanın

valla gelirsiniz kuzum kim tutar sizi o zaman baksın bakalım bi

güle güle giyin canım. ben baktım hamile kıyafetleri satan mağazalara. çok pahalı geldi.kilo da verdiğim için eski eteklerimi pantolonlarımı giyiyordum.

ancak artık pantolon sıkmaya başladı. bende gidip bir tane 42 beden pantolon aldım. biraz büyük oldu ama yakında doldururum.

eski hırkalarımı filan giyebiliyoeum zaten. bir tek pantolonda sorun yaşıyorum. onuda şimdilik çözdüm.

bir hamile pantolonuna 150-200 vermem.yada benim baktığım yer mi pahalıydı çözemedim. akşama cevahir avm ye tekrar bakacağım.

oraya bakmıştım. fiyatı görünce başka mğazaya girmedim. bugün bir araştırayım.

ben dayanamadım almıştım kotlar dar kapanmıyo göbekten mecburiyetten yazın tamamen sıçtık heryerimizden akar artık terler yandık

kışın kolayda yazın ne yapacağız bilmiyorum. ben kapalıyım ve inşallah çalışmaya devam edeceğim.

oy oy oy ben normalde istediğim gibi kıyafte bulamazken göbişle, sıcak ta ne giyeceğim :)

Gerçekten en iyi ürünler hamile mağazalarında oluyomuş... bende dün anladım

kuzum sen evdesin ya yinede çok yokluğunu çekmezsin dışarı felan çıkarken zor olur.. ben mesela haftanın 6 günü işteyim ve hep oturuyorum masada haliyle göbiş sıkışıyo mecburen aldım.. yazada alırım 2 tane sonrada bebiş zaten gelirkiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…