Sen az almışsın canım 30 kilo demek ne demek valla ben kapıdan geçemem ozaman en son 12. Haftada 2 kilomalmıştım bidaha da çıkmadım tartıya :))))ama 3 olmuştur herhalde toplamda en son 65 tim 75 le doğum yapsam yine iyi ya daha fazla almamalıyım((
kizlar doktor beni hastaneye aldi koluimda serum var zor oluyo yazmak dua edin bana yazamasamda okurum sizleri
ya sonuçta bu çocuğu tek başıma yapmadım istedik uğraştık oldu normal zamanlarda başım ağrıyınca kendim gidiyorum acile ruhu duymuyo ama normal bi zaman da değiliz acım olmasa nie rahatını bozayım öküs bunların hepsi öküs
ya sonuçta bu çocuğu tek başıma yapmadım istedik uğraştık oldu normal zamanlarda başım ağrıyınca kendim gidiyorum acile ruhu duymuyo ama normal bi zaman da değiliz acım olmasa nie rahatını bozayım öküs bunların hepsi öküs
ben 64.5la hamile kaldım çok bulantım oldu 2.5 geri verdim
sonracıgıma midem düzelince 2sini aldım en son tartıldığımdada 65tim ehiii yani toplamda 3kg aldım aslında a
amaaa zaten 2.5u benimdiiiiiiiiiiiDDDDDDDDDDDD
kendın hesaplayınca çok hoş oluyooo:92:
:92::92::92::92::92::92::92::92:
yarısı zaten memiklerimmm :))))))))))
ben hala bişe almadım yanımda lcw mağazası ilerde defacto var
ben ölee bakıp bakıp geiyorum eski kotlarımı giyiyorum bol olanları artık dar giymiyorum
yazın şapır şapır terlicez gibime geliyooo eskiden dötümüsden akardı şimdi memik arası
göbek altı derken:111:
kizlar doktor beni hastaneye aldi koluimda serum var zor oluyo yazmak dua edin bana yazamasamda okurum sizleri
doğru keyfinden götürmüyosun gecenin bi vakti acı çektiğinden boşver söylene söylene yapar
dün akşam bintane şey dedi üzdü beni ağlattı sonra dr serumu takınca gelip anlımdan öpüyo su getiriyo akşam ondan önce yattım uyumuşum yattığında uyandığımda saçlarımı karnımı okşayıp öpüyodu hiç bozuntuya vermedim pişman oluyo sonra ama iş işten geçiyo kırılan kırılıyo
dün akşam bintane şey dedi üzdü beni ağlattı sonra dr serumu takınca gelip anlımdan öpüyo su getiriyo akşam ondan önce yattım uyumuşum yattığında uyandığımda saçlarımı karnımı okşayıp öpüyodu hiç bozuntuya vermedim pişman oluyo sonra ama iş işten geçiyo kırılan kırılıyo
Ben de zarari yok diye biliyordum.cok derinden geliyor benimki de.bi milim kaydirsam gidiyor hemen frekans.
Ben de cok ugrastim ama sonunda buldum.bi de açılı tutman gerekiyor.yani ileticinin bi tarafini bastirip diger tarafini biraz daha havada birak.hafif bastirman gerekiyor bi de odaklaninca ses geliyor bekleye bekleye bak.vajina kemiginin az ustunde ara.
cnm boşver hepsi aynı inan benimkide kırar döker sonrada etrafımda pır döner
işte yapmasalar iyi ama napcan yapıyolar
sen sıkma kendini
seninki gene pişman olup bişeyler yapıyo benimki bazen onuda yapmıyo bi tek o doğru gibi o haklı gibi bende fenayım bu aralar kendimi tutmaya çalışıyom ağlamamak için ama kırıldın mı kötü oluyo dediğin gibi kimse beni anlamıyo gibi hissediyorum burası olmazsa ne yapardım bilmem anama anlatamıyom çok üzülür arkadaş yok abla yok kızkardeş yok amanın pek saydım şekerim
amannnnnn öküs bunlar hemde su katılmamışından
bende de abla kız kardeş yokHamile olmasam direk ağzının payını veriyorumda şimdi direk ağlama moduna geçiyorum ağlamaktan cvpta veremiyorum daha çok sinir oluyorum
şu bebişler olsunda görsünler günlerini bizimkisi kız olcak evde iki hatun hakkından geliriz biz o öküscanın
güle güle giy hamiş kıyafetlerini:))) bende lcw aldım ve hiç memnun kalmadım dediğin gibi büzdürünce toplama yapıyor. geçenlerde bir hamile iç giyime gittim bizi ne kadarda çok düşünmüşler ince çorabın bile hamileler için olanını aldım bel ve göbek kısmı çok güzel. hamile iç çamaşırları falan çok hoşuma gitti hem duruşu çok güzel hemde pamuklu bir sürü aldım kendime:)
ben dayanamadım almıştım kotlar dar kapanmıyo göbekten mecburiyetten yazın tamamen sıçtıkheryerimizden akar artık terler yandık
güle güle giy hamiş kıyafetlerini:))) bende lcw aldım ve hiç memnun kalmadım dediğin gibi büzdürünce toplama yapıyor. geçenlerde bir hamile iç giyime gittim bizi ne kadarda çok düşünmüşler ince çorabın bile hamileler için olanını aldım bel ve göbek kısmı çok güzel. hamile iç çamaşırları falan çok hoşuma gitti hem duruşu çok güzel hemde pamuklu bir sürü aldım kendime:)
Yaaa bende almak istiyorum artık haftasonu baktım bi yerde çok yüksekti fiyatlar Türk parasıyla 650 tl düşünün 220 siterlindi bi pantolon çok güzel di hatta ben 22 siterlin okumuşum eşime dedim aa 22 pauntmuş hadi alalım 0 ı görmüyormusun dedi :) ama çok beğendiysen alırım dedi kıyamam yok dedim canım mothercare de 30 paunt hem daha iyi ne gerek var dedim ben ordan 2 tane alırım yeter bana birini şimdi birini yaza yakın :) bugün yarın alırım bende artık pantolonum rahatsız ediyor zaten sadece biri oluyor :) birazdaha büyüsün karnım diye bekledim ama artık zamanı geldi :) iyi günlerde kullan tatlım ama resimlerini yolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?