2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kışın kolayda yazın ne yapacağız bilmiyorum. Ben kapalıyım ve inşallah çalışmaya devam edeceğim.

Oy oy oy ben normalde istediğim gibi kıyafte bulamazken göbişle, sıcak ta ne giyeceğim :)

bende çalışıyorum canım eminim zorluk çekeceğimizden hamilelikte ayrı lohusayken apayrı bi zorluk bizi bekliyo ince uzun şeyler giymeye dikkat etcen artık canım alırsın 2 tane dön dolaş onu giyirsin bi çoğumuz gibi

Benim buralarda ozamanlar daha ilkbahar havası olur :))))

hamile kıyafetlerinden oldu bitti pek hoşlanmadım nedense. bakalım rabbim o günleri göstersin bir şeyler bulmaya

çalışacağız.

ben de bide resmi giyinmek zorundayım((( napcam yazın bilmiyorum yaaa bol bol geniş elbiseler alıp giymek lazım aslında ama o elbiselerin resmisini bulacam galiba bende dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyicem yapcak bişey yok ((

:))) deli kız bende tartışdım bugün 65 im yani şuana kadar 2 kilo almışım 16+6 ki kızlar bende elevit kilo yapıyor falan diye duydum ama bence kişiden kişiye değişiyor sanırım bu çünkü ben 4. Haftamdan beri kullanıyorum ve aşırı yemek yedim haddi hesabı yok hiç bulantımda olmadı toplam 2 kilo bu zamana kadar :)

Sağol canım seninde mübarek olsun .
hayırlı kandiller hepinize

BENDE 65 LE KALDIM 1 KILO VERMISIM KILOMDA BI DEGISIKLIK YOK AMA BU AY BENDEN 2.5 KILO ISTIYOR doktor HICTE ISTAH YOK ALABILECEKMIYIM BILMIYORUM

Neden kilo Alman'ı istiyor ki canım .

hamile kıyafetlerinden oldu bitti pek hoşlanmadım nedense. Bakalım rabbim o günleri göstersin bir şeyler bulmaya

çalışacağız.

valla hepimiz bulmaya çalışcaz be cancağzım zor olcak amma mecburuz evde olsak yayıl yat ama çalışınca düzgün bişeyler bulmak mesele

ben 71 kilo bi insan olarak elevit baya bi kullandım ama sonra bıraktım çok bulantım oluyodu şuan hiç bi ilaç kullanmıyorum 14.haftamdayım çok bulantım olmamasına rağmen 1 kilo verdim şimdi yeniden 71'im. yani bi kilo mu aldım şimdi şeydanın hesaplarına göre

en rahatımız sen gibisin ilkbahar havasısıysa tadından yenmez bizim bura malesef bayıltıcı bi sıcak oluyo 38-39 görüyoz sen bize nispet yapma cicim

ramazana da denk geliyor. herkesin doğum tarihi farklıdır ancak temmuz 20 gibi ramazan başlayacak sanırım.

gerçi oruç olmayacak bize ama yardıma gelenlere Allah yardım etsin şimdiden. hep bunu düşünüyorum.

kocişte inşallah oruçlu olacaktır. herkes oruçlu ben kızımla bol bol yemek yiyeceğiz :)

remi mi üniformam mı yani onu nasıl halletcen :88 bende elbise pek seviyorum tiril tiril ama işallah elimiz ayağımız şişmez bide göbiş tostoparlak oluruz beyaaa

Ayyyy valla bende kara kara onu düşünüyorum büyük ihtimalle annem kalıcak yanımda annem oruç turar eşimde tutar ikisine zor olacak gerçekten... bide kızlarr bi çoğumuzun 40'ı ramazana denk gelicek ben mevlüt yapıcam ama ramazanda insanlara bişey ikram etmeden nasıl olacak..? bol bol ikram hazırlatıcaktım ben gelenlere siz ne düşünüyosunuz..? Ramazandan sonrada olurmukii..?

Allah kabul etsin canım . Seninde kandilin mübarek olsun canım.
mercimeg gene ortalarda yok
Poposuna poposuna vurucam zaten onun :))

Evet tatlım evdeyim diye çok zorlanmıyorum ama çalışsaydım bende kesin şimdiye kadar almıştım :) haftada 1.2 kere çıkıyorum dışarı diye pek gerek olmuyor :) almasam aslında düğmesi açık bir şekilde 1 ay daha idare ederim de ne gerek var :)))))

kızlar iş yerinden arkadaş geçen sene kış mevsimiydi son aylarında eli ayağı şişti bi gün hatta ayağı bota sığmadı yazık garibim karda terlikle gitmişti eve

en azından bizim yaz olacak terlik bile giysek çok sıkıntı yaşamıycaz yani...

Merhaba güzel hamişler:)
Ben 2012 temmuz annelerindenim. Bazı arkadaşlar bizim topiğe yazdılar bende buraya yazıyım da hepiniz okuyun istedim.

Öncelikle kıyafet konusunda bol bol yarım kollu badi almanızı öneririm. Havalar çok sıcak oluyor ilk 1 hafta falan badi üstüne ince bir tulum giydirdim ama sonradan hemşire tulumun bile fazla olduğunu söledi ve genelde gündüzleri sadece badiyle tuttum. Yatarkende ayaklı alt giydirdim. İlk zamanlar çok fazla çişi çıkıyordu benim oğlumun, her beze badi değişiyorduk nerdeyse. Ondan bol bol ihtiyacınız olur. Ben sadece birkaçtane yenidoğan boyunda badi tulum aldım. Diğerleri 0-3 tü. İnce penyeden örtüler de iyi oluyor.

Bizim içinse hastanede ben gecelik aldım 2 tane. Tek kullanımlık çamaşırlardan aldım, daha rahat oluyor bnce.

Sütünüz ilk günler gelir gelmez bilemezsiniz, biberon alın bnce. Dr browns cam biberonları kesnlikle öneririm gaz yapmıyor bebeklerde. Benim sütüm vardı ama oğlum göğsümü tutmadığı için hala sağarak veriyorum, pompam avent elektrikli. Ama şimdiden pompa almayın lazım olursa alırsınız. Ama süt sağıp bebişide anneye bırakıp dışarı çıkmak gibiside yok

Başkaaa başkaaa bez olarak hepsini denedim nerdeyse, huggies organikte karar kıldı. Hala da onu kullanıyoruz memnunum.

Benim aklıma ilk günler için başka bişey gelmedi. Sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım:))
Herkese güzel bir hamilelik diliyorum, hayırlısıyla bebişleri kucağınıza alın inşallah

remi mi üniformam mı yani onu nasıl halletcen :88 bende elbise pek seviyorum tiril tiril ama işallah elimiz ayağımız şişmez bide göbiş tostoparlak oluruz beyaaa

yok canım yaa üniforma değilde kumaş yani sürekli maşallah biz sürekli topuklu ayakkabılar kumaş pantolon veya etek öle oluyo muhasebeciyim, maşallah sanki banka ((((((( banane arkadaş ayaklarımda şişerse terliğimi giyer gelirim isterlerse kovsunlar heç yaaaa

ramazan temmuzun 10 canım hersene tutmaya çalışırdım bu sene yok benim 05 temmuz doğum doktorda tarihle uyumlu gidiyon dedi ama 3 gün önce veya sonra olabiliyo veya süpriz yapıp daha erken de olabilir büyük ihtimal lohusa olurum nasip olursa annem durcak benim başımda o oruçlu olur kocişte arada tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…