kışın kolayda yazın ne yapacağız bilmiyorum. Ben kapalıyım ve inşallah çalışmaya devam edeceğim.
Oy oy oy ben normalde istediğim gibi kıyafte bulamazken göbişle, sıcak ta ne giyeceğim :)
doğru söylüyosun hepsini almak istiyosun da alamıyosun işte son aylarımız yaza denk gelcek ama az evin içinde ne yapcaz bilmem gelen giden biz lohusa sıcak bi yandan malum illaki kilolar olur ne giyce ne yapcaz orası muamma
bende çalışıyorum canım eminim zorluk çekeceğimizden hamilelikte ayrı lohusayken apayrı bi zorluk bizi bekliyo ince uzun şeyler giymeye dikkat etcen artık canım alırsın 2 tane dön dolaş onu giyirsin bi çoğumuz gibi
Eki Görüntüle 612764 3 günlük hali
Eki Görüntüle 612763 8 aylık hali
Eki Görüntüle 612762 1 yaş hali
Eki Görüntüle 612761 4 yaş hali
Eki Görüntüle 612765 şimdiki hali 9 yaş
bende çalışıyorum canım eminim zorluk çekeceğimizden hamilelikte ayrı lohusayken apayrı bi zorluk bizi bekliyo ince uzun şeyler giymeye dikkat etcen artık canım alırsın 2 tane dön dolaş onu giyirsin bi çoğumuz gibi
ben 64.5la hamile kaldım çok bulantım oldu 2.5 geri verdim
sonracıgıma midem düzelince 2sini aldım en son tartıldığımdada 65tim ehiii yani toplamda 3kg aldım aslında a
amaaa zaten 2.5u benimdiiiiiiiiiiiDDDDDDDDDDDD
böyle hesaplayınca çok hoş oluyooo:92:
:92::92::92::92::92::92::92::92:
yarısı zaten memiklerimmm :))))))))))
benim buralarda ozamanlar daha ilkbahar havası olur :))))
Sağol canım seninde mübarek olsun .Ellerın semaya,
dıllerın duaya,
gönüllerın mevlaya,
yöneldıgı bu mubarek gecenızı kutlar,
hayırlara vesıle olmasını dılerım.
Seninde kandilin mübarek olsun canım .
Kandılınız mubarek olsun.......temmuz annelerı
hayırlı kandiller hepinize
BENDE 65 LE KALDIM 1 KILO VERMISIM KILOMDA BI DEGISIKLIK YOK AMA BU AY BENDEN 2.5 KILO ISTIYOR doktor HICTE ISTAH YOK ALABILECEKMIYIM BILMIYORUM
hamile kıyafetlerinden oldu bitti pek hoşlanmadım nedense. Bakalım rabbim o günleri göstersin bir şeyler bulmaya
çalışacağız.
:))) deli kız bende tartışdım bugün 65 im yani şuana kadar 2 kilo almışım 16+6 ki kızlar bende elevit kilo yapıyor falan diye duydum ama bence kişiden kişiye değişiyor sanırım bu çünkü ben 4. Haftamdan beri kullanıyorum ve aşırı yemek yedim haddi hesabı yok hiç bulantımda olmadı toplam 2 kilo bu zamana kadar :)
en rahatımız sen gibisin ilkbahar havasısıysa tadından yenmez bizim bura malesef bayıltıcı bi sıcak oluyo 38-39 görüyoz sen bize nispet yapma cicim
ben de bide resmi giyinmek zorundayım((( napcam yazın bilmiyorum yaaa bol bol geniş elbiseler alıp giymek lazım aslında ama o elbiselerin resmisini bulacam galiba bende dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyicem yapcak bişey yok ((
ramazana da denk geliyor. herkesin doğum tarihi farklıdır ancak temmuz 20 gibi ramazan başlayacak sanırım.
gerçi oruç olmayacak bize ama yardıma gelenlere Allah yardım etsin şimdiden. hep bunu düşünüyorum.
kocişte inşallah oruçlu olacaktır. herkes oruçlu ben kızımla bol bol yemek yiyeceğiz :)
Allah kabul etsin canım . Seninde kandilin mübarek olsun canım.Gününüz aydın,kandiliniz mübarek olsun kuzularım
Birazdan kandil için yaptığım mamaları komşulara dağıtmaya
çıkacağım.Sabahtan beri mutfakta yapmadığım şey kalmadı çok
enerjiğim çok hem meleğimin sayesinde
Poposuna poposuna vurucam zaten onun :))mercimeg gene ortalarda yok
Gerçekten en iyi ürünler hamile mağazalarında oluyomuş... bende dün anladım
kuzum sen evdesin ya yinede çok yokluğunu çekmezsin dışarı felan çıkarken zor olur.. ben mesela haftanın 6 günü işteyim ve hep oturuyorum masada haliyle göbiş sıkışıyo mecburen aldım.. yazada alırım 2 tane sonrada bebiş zaten gelirkiiiiiiiii
remi mi üniformam mı yani onu nasıl halletcen :88 bende elbise pek seviyorum tiril tiril ama işallah elimiz ayağımız şişmez bide göbiş tostoparlak oluruz beyaaa
ramazana da denk geliyor. Herkesin doğum tarihi farklıdır ancak temmuz 20 gibi ramazan başlayacak sanırım.
Gerçi oruç olmayacak bize ama yardıma gelenlere allah yardım etsin şimdiden. Hep bunu düşünüyorum.
Kocişte inşallah oruçlu olacaktır. Herkes oruçlu ben kızımla bol bol yemek yiyeceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?