2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
en rahatımız sen gibisin ilkbahar havasısıysa tadından yenmez bizim bura malesef bayıltıcı bi sıcak oluyo 38-39 görüyoz sen bize nispet yapma cicim

Bilmem mi canım tr nin sıcağını ben buraya geldiğimde Haziran sonuydu yaZlık geldim baktım herkes montla dondum resmen nasıl bi yer burası ben sevmem soğuğu dedim eşime :))) ama alıştım geldiğimde kıl gibiydi ertesi gün ilkbahar bir kaç gün sonra yaz sonra gene kış :))) yani 4 mevsim bir arada yazıda tr gibi değil ilkbahar gibi 3.4 hafta sıcak olur biter :)))

öncelikle burda açıklama yapıp yardımcı olmaya çalıştığın için çoooooooook teşekkürler :))) dikkate alıcam bütün hepsini, erkek bebeklere primadan çok haggies tavsiye ediyolar öle duymuştum aradaki fark nedir prima iyidir derler genelde farkı ne sence canım???????

Evet canım :))) bakalım kaç kilo ile sonu görücez :)

Benim 4 Temmuz görünüyor tarih canım erken gelmezse Ramazan dan hemen önce burda bi Mevlüt yaparım diyorum sonra birde gelince tr de yaparım :)

polis falan sandım ya nasıl yapcak diyodum bende muhasebeciyim ama öle herzaman kumal giymiyorum topuklu çok sevmeme rağmen hiçbizaman rahat giyemedim boyum uzun olduğu için bide onu giyince deve gibi oluyorum herkes bana bakıyomuş gibi geliyodu çok az topuk botta bile öle dediğin gibi banka gibi bacım aslında güzle bi yandan son aylar davul gibi ayaklar eller ne yüzük ne başka bişi yüzde şişince olcaz mı sana kocaman top giyersin terliği be izne çıkarsın son 3 hafta ben son 3 haftaya kadar yatmazsam çalışmak istiyom geri kalanını doğumdan sonra kullanayım daha çok işimize yarıcak

İlk günler zaten neredeyse tüm çişleri çıkıyor heralde tam kavramıyor bezler. Bana emiciliği daha iyi geldi huggies in. Prima premium care almıştım, kenar kısımları böyle delikli gibiydi. Bir anlam veremedim sanki çişler ordan çıkıyordu. Huggies güzel ama memnunum çok kakasının taşmasını engelleyem bel lastiği falan var.

Teşekkürler canım bilgiler için çok sevindim :)))) inşallah benimde oğluşum olucak şimdiden deli gibi heyecanlıyız herşeyi alasımız var :)))

oranın havası da başkaymış canım bi öle bi böle ama en azından pek sıcak olmuyomuş azcık rahat edersin işte ne yapcan sıcağı soğuğu hep ilkbahar olsun ılık olsun ne güzel

saol cnm ya verdiğin bilgiler için tamda düşündüğüm gibi olduğunu ispatladın valla
bende yarım kollu citcıtlı badılarden çok alaıyım diodum iyi oldu evet ince penyleerden almak lazım yazın o sıcağında

Temmuz 10 sa Mevlüt işi zor gibi görünüyor olsun bende tr de yaparım artık Allah nasip ederse .

aynen canım bende Allah nasip ederse son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum sağlığımız elverirse tabiki :) ben öle çok uzun boylu değilim bide alışkanlık topuklu ayakkabı bende düz giyince ayaklarım kasılıyo resmen şimdi alıştırdım ama kendimi öğrendikten sonra hiç topuklu giymedim dolgu hafif topuklu giyiyorum zaten çok düz tavsiye etmiyolar hamilelerede... valla kıyafet hiç umrumda değil 1-2 pantolon 1-2 tanede bluz alır giyerim bütün yaz, giyceğim zaten 5-6 ay yazık bence verilen paralara çoğuna gerek yok kendime harcıycamı çocuğuma harcarım :)))

90 ı görmek istemiyorummm Allahıııııııııımmmmmmm yada öle demiyim kuzucum alsın kiloları o sağlıklı olsunda veririz sorun değilde kendime çok kilo almak istemiyorum yaaaaaaaaa

Valla canım bende diyorum bebeğim iyi olsun da kilolar verilir gider yeterki onlar sağlıklı sıhatli gelsinler bize :)

oranın havası da başkaymış canım bi öle bi böle ama en azından pek sıcak olmuyomuş azcık rahat edersin işte ne yapcan sıcağı soğuğu hep ilkbahar olsun ılık olsun ne güzel

Öyle valla canım yazı Türkiye'de görürüm artık gelip gittikçe inşallah :)

bende tamamen göbişime yaslıyorum. göbek altına yani. akşama dediğin gibi deneyeyim. ay heyecan yaptım. kuzumu en son cuma gördüm.
koskoca 5 gün olmuş. özledim ya . bari sesini duyayım.
Gobekten goremezsin canim ben de doktor yukaridan bakiyor diye gobegimin az altindan tuttum ama nafile:)sanirim onlarinki daha gelismis oldugu icin gorebiliyorlar.deneyince haber ver bize de

bu arada baktım , 9 temmuz yazıyor. oy oy daha erken. benim 8 temmuz doğum. o zaman benim kırk bitimim ramazan bayramından

sonra.süper valla. kuran okutma , bebek görme derken ağustos eylül gibi bitiririm inşallah. sıcaklar düşündürüyor.

neyseki geçen sene kocişle kava ederek bir tane klima lmıştı. yanlış anlaşılmasın ben istemedim, o zorla almıştı. iyikide almış.

arada koca sözü dinlemek lazımmış :)

Gobekten goremezsin canim ben de doktor yukaridan bakiyor diye gobegimin az altindan tuttum ama nafile:)sanirim onlarinki daha gelismis oldugu icin gorebiliyorlar.deneyince haber ver bize de

akşama hemene deneyeceğim. iki kere denedim, koydum kenara. eşimde kızdı niye bunlara para veriyorsun diye.

akşama kızım kalp atışları ile konser versin annesine, dinlettirmeyeceğim ona :)

hamile kıyafetlerinden oldu bitti pek hoşlanmadım nedense. bakalım rabbim o günleri göstersin bir şeyler bulmaya

çalışacağız.

aynen benim de hiç tarzım değil,bir de bir çirkin yapıyorlar ki..o dönem zaten deyim yerindeyse çirkileşiyorsun,daha bir çirkin oluyor hamileler,bin tane zerzevat oluyor üstlerinde şekl yapcam diye iyice krolaşıyor kıyafetler..valla ben elbise de giymicem daha bir kilolu gösteriyor..bir tane tayt üstüne de bol tunik tarzı şeyler..altında spor ayakkabı,babet takılırım sanırım :):)

Son düzenleme:

şimdiden aynı kıyafetler arasında takılıyom ben eminim yazın da öle olur 2-3 bişey yeter bebeğin masrafları o kadar çok ki ona harcarız artıkım bekarken kendime çok şey alırdım kıyafet takı ayakkabı evlenince ve de çoçuk haberinden sonra onu almasamda olur vardı bu olmasada olur çoçuğa bişey alırım diyorum kendime bi bot aldım geçende kendimi suçlu hissettim aldıktan sonra onun yerine bebeğe alsaydım diye o kadar da yapmamak lazım arada da kendimizi iyi hissetmemiz gerek di mi ama

kızlar hani diyorsunuz ya kilo almadım ya da şu kadar aldım.almamak için kasmayın kendinizi,alınan kilolar verilir.ne kadar kısa zamanda aldığınız kiloda kalırsanız o kadar çabuk verirsiniz.herşey bebekler için.bununla ilgili internetten bir alıntı paylaşmak isterim.

Trimester - Hamileliğin ikinci üç aylık döneminde nasıl beslenmeli?
Bu dönemde doktorunuzun izin verdiği oranda düzenli egzersiz yapmaya, sağlıklı beslenme programınızı uygulamaya devam edin.

Bu dönemde doktorunuzun önerdiği pre-natal multi vitamininizi, folik asitinizi ve demir desteğinizi almaya devam etmelisiniz.

Kansızlık yani Anemia hamilelikte görülen en yaygın problemlerden biridir. Dolayısıyla bu dönemde demirden zengin beslenmek eğer gerekiyor ise doktorunuz tarafından demir desteği almak önerilebilir.

Beslenmenizi 3 Ana öğün ve 2-3 ara öğün olacak şekilde düzenlemeye çalışın.
Bu dönemde günlük toplam kalori ihtiyacındaki artış 100 kaloriden 300 kaloriye çıkarılmalıdır. Yani günlük ortalama 2500 kalori tüketen bir hamilenin ihtiyacı bu dönemde 2800 kaloriye çıkar.

Düşük kaloriden kaçınılmalıdır unutmayın annenin yağ depoları bebek için çok büyük önem taşır. Düşük kalorili beslenmeler kanda keton oranın artmasına ve bebekte zeka geriliklerine yol açabilmektedir.

Doktorunuzun izin verdiği oranda hafif zorlanmadan yapabileğiniz egzersizler (yavaş yürüyüşler,yüzme gibi) sizin ve bebeğinizin sağlığına çok şey katacaktır.Bunların yanında hamilelik yogası ,pilates gibi egzersizler de önerilen egzersizler içerisinde yer alır.
Proteinden, liften,kalsiyumdan ve kompleks karbonhidratlardan zengin besin değeri yüksek gıdalardan oluşan beslenmeniz bu dönemde bebeğin gelişimi üzerine büyük etkilere sahiptir. Bu konuda size uygun beslenme programı için bir beslenme uzmanına danışabilirsiniz.

Pastorize edilmemiş gıdalardan,çiğ veya az pişmiş et, tavuk veya balığa özellikle dikkat edilmelidir. Evde pişirme tekniklerinde çiğ yenecek sebzelerin özellikle bu tür besinlerle temas etmemesine, farklı kesme tahtası ve bıçak kullanmaya özen gösterilmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…