2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bende öleyim canım zaten ne zamandır bişey aldığım yok tüp bebek tedavi aşamaları derken hadi olursa tutarsa diye yazdan beri kendime ayakkabı dışında kuruş harcamadım giyemiycem nasılsa diye aynı kıyafetler olsun varsın canım yaa buna da şükürler olsun, ilk bebğin demi seninde :))) dediğin gibi aradada kendimizi mutlu etmemiz lazım bencedeeeeeeeee okadar karnımızda taşıyoz yaneeee

Sağol canım.Allah kabul etsin.

ilk bebeğim benimde canım aynı heyecan:99 bende harcamadımpek dediğim gibi şükür gerçekten de arada kendimize bakmalıyız ufakta olsa almalıyız bi toka bile olur kendimizi iyi hissedelim 9 ay taşıcaz yane katılıyom sana bacımm

kızlar hamileliğinizi hafta hafta hangi siteden takip ediyosunuz ben webanne.com dan takip ediyorum önerdiğiniz bi site var mı başka ayrıntılı ?

kışın kolayda yazın ne yapacağız bilmiyorum. ben kapalıyım ve inşallah çalışmaya devam edeceğim.

oy oy oy ben normalde istediğim gibi kıyafte bulamazken göbişle, sıcak ta ne giyeceğim :)

Allah sıkmaz hamileleri ,hiç düşünme sıcakları şimdiden sıkma canını.asıl o sıcakta doğan bebek ne olacak ben asıl onu düşünüyorum.yaylaya kaçmayı düşünüyorum.

ben 4 kilo aldım herkes diyo 1 yada 2 valla kendime bakıyom niye bu kadar aldım diye doktorcuk kızdı görende akşamları dana kesip yiyom sancak anlamadım neden bu kadar aldım allahtan boyum uzun pek belli olmuyo

kızlarrr bişe sorcam size...
şimdi ben haftaya cuma 16+1 oluyorum..şimdi bu şu mu demek oluyor?
ben haftaya cuma 4 ay bitti 5.içindeyim mi dicem yoksa hala 4 devam mı ediyor olcak...
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay şöyle de bir hesaplama söz konusu..yani millet bana sorduğunda ben kaç aylığım dicem?* :)

:))))))) varlığı bile beni mutlu etmeye yetiyo canım yaa o kadar çok yıprandımki bu günlere gelene kadar şu yaşımda...... o kadar bi heyecan varki içimde sürekli ona bişeyler almak istiyorum daha hiçbişey almadım ama sürekli kafamda bi liste var onu alıyım bunu alıyım :)))))))) gelsin bebişler bi an önce valla bacım yaaa beklemekte zor onu kazanmak zor beklemesi zor doğurması zor bakması zor büyütmesi zor amaa annelik duygusu hepsi kolay geliyodur eminim:)))

ben baston araba alayım diyorum hem hafif hem daha pratik geliyo bana. ne dersiniz

bastonlar yeni doğanlarda rahat olmuyor bebek henüz oturamadığı için.paston arabalar pratik ve hantal değil ama daha çok yürümeye başladığında alırsan faydasını görürsün.

giy canım kime ne?şunun şurasında kaç ay giyeceksin,çeşit çeşit alıp masraf yapmaya ne gerek var,değil mi ama?

giy canım kime ne?şunun şurasında kaç ay giyeceksin,çeşit çeşit alıp masraf yapmaya ne gerek var,değil mi ama?

bencede bacımm yaaa çocuk doğurcak olan benim arkadaşşşş heççç yaaaa yokk masraf cücüğüme yaparım ancakk kendime yok kuaför yok zaten boya yok manikür yok saç kesim yok bi süre öle pasaklı dolaşcam

İlkinde 1.6 1 ay demiş 1 ayda 4 hafta var nasıl hesap ki bu böyle :) bende 16 bitti diye 5. Aya girdim diyorum valla varsa daha iyi bilen öğrenmiş oluruz daha iyi :)

kizlar doktor beni hastaneye aldi koluimda serum var zor oluyo yazmak dua edin bana yazamasamda okurum sizleri
canım hayırdır yaaa rabbım sıfa versın ınsl saglıcakla cıkarsınız evınızeeeeee
kızlar valla tayt aldım bi iki tane lastıklı oh iki tanede tunik tarzı hırka iyi oldu
bide elbise istiyorum bakalım
hayırlısı bnnmde ark verdııı hamıs patolonu ısarı cıkarkene pardusenn altından cok rahat oluyor evdede latıklı eteklerımı gıyıyorum sorun ollmuyor sımdılık ama bayagı gobısım var bnm

cuma aya dr randevumuz var 1 aydır gormuyorum m melegımı dr cıkınca ınsl bakacagım kıyafetleree ınslll hamıle elbısesı ıstemıyorum aslınn a ark almıs 100 tl ye hıc gusel degıl yanı bnm zevkıme goree egılll gorumcem yenı dogum yaptı ıkı tane hamıs etegııı 3-4 tanede ust getırdı yenıler hepsıdeee onlarıa ılerkı yalarda gıyerım eee ne gerek vr dıyorum almaykı???????? bosuna o kaa paraya ona gıer bebegımın bır eksıgını alırım dımı ama

suanaa bebek alıstıması yapıyorum yan komsum dogum yapmıstı 4 aylık oldu kızıı yarın kmısafırı gelcmıs hazırlık yapıyor kızıda bana bıraktııı pek tatlıı pusete koydum onu salıyor um uykusu geldıı bır yanada sıze yazıyorum heheheh

canım ablam huggies denedi 2 oğlunda da ,bel lastik kısmı daha sıkı primaya göre 2 si de hareketliydi çocukların.belleri hep kızardı,lastik sürtmüş, döndü primaya.memnun kalanlar da var tabi,çocuktan çocuğa değişiklik gösteriyor.

İlkinde 1.6 1 ay demiş 1 ayda 4 hafta var nasıl hesap ki bu böyle :) bende 16 bitti diye 5. Aya girdim diyorum valla varsa daha iyi bilen öğrenmiş oluruz daha iyi :)
canımm ben suan 16+4 umm 4.ay bıttı 5.aydan 4 gun aldım dıyorum soranlaraaa yanı 4 ayı gerıe bıraktık 5.aya demır attık hayırlısı ıle senn dedıgın dogru 4 bıttı 5 den gun aldıkk okkkkkkkkkkk

canım bi sitede böle yazıyo ben buna göre düşünüyodum hep şaşırdım şimdi senin takvimi görünce normalde senin 5.aya girmiş olman lazım
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder

yetmez mi hiç annesi içindeki canlı seni hayata bağlıyo resmen onu düşünerek hareket etmek bile çok güzel hep hayalimdi bi bebeğim olsun rabbim nasip etti sende çok zorluklardan geçmişin ama hepiciğini atlaşmışsın ve meleğin seninle kucağımıza verdiklerinde eminim dünya durcak bizim için ne yaşadığımız zorluklar ne sıkıntılar kalıcak bi an gözümün önüne geldi

akşama hemene deneyeceğim. iki kere denedim, koydum kenara. eşimde kızdı niye bunlara para veriyorsun diye.

akşama kızım kalp atışları ile konser versin annesine, dinlettirmeyeceğim ona :)

Haha koptum yaaa butun erkekler mi ayni olur yaa.benimki de ayni tepkiyi verdi.sonra suluk gibi yapisti kulakliga bi saatt

inanmıcaksın ama vallahi yazdıklarını okurken bi yandan gözlerimden döküldü, çok duygulandımm, engel olamıyorum.... gözümüzün önünden gidiyomuki canımmm hepimiz çektiklerimizin hediyesini bu küçük mucizelerle aldık bence bi kadın olarak dünyaya geldiğim için de gurur duyuyorumm bi nimet bence.... sadece bizlere nasip oluyo çünkü binlerce şükür, benimde en büyük hayalim anne olmaktı daha ne isterizki canım benimmm.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…