2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ben 4 kilo aldım herkes diyo 1 yada 2 valla kendime bakıyom niye bu kadar aldım diye doktorcuk kızdı görende akşamları dana kesip yiyom sancak anlamadım neden bu kadar aldım allahtan boyum uzun pek belli olmuyo

boşver ben bu aya kadar 8 kilo alanı bildiğimden rahatım yani.ben de bulantım olmadığından yedim ilk aylarda ama saldırmadım yani.3 kilo aldım şimdiden.Bunda da vardır bir hayır veririz Allah ın izniyle.senin boyun uzunmuş bir de ne takıyorsun ben uzun da değilim.topaç gibi olmam inşallah son aylarda

canım eskiden öyle soranlara annem karşıdakinin tepkisine göre cvp verirdi nazar değmesin diye.

çok yakınına söyle tabi biten ayı.4 aylık diye ama mesela aaa karnın büyükmüş diyene nazar değmesin diye ileri haftaları da söyleyebilirsin.nazar kimin gözünde bilemezsin Allah korusun bizleri kem gözlerden

ben şimdiden almaya başlıycam artık da o yüzden araştırmaya çalışıyorum prima düşünüyorum bende bakalım napcaz yaa((

ben şimdiden almaya başlıycam artık da o yüzden araştırmaya çalışıyorum prima düşünüyorum bende bakalım napcaz yaa((

bu arada şiddetle pişik kremi sudocream tavsiye ediyorummm mutlaka deneyin :)) bizim cücükler yazın olcağı için pişik olayı daha çok olcaktır..

Benim 4 Temmuz görünüyor tarih canım erken gelmezse Ramazan dan hemen önce burda bi Mevlüt yaparım diyorum sonra birde gelince tr de yaparım :)

tarih sıkıntılı yaf nasıl olcek bilmiyom vallaaaa

benimde 8 temmuz görünüyo doğum ama minişlerin erken gelme ihtimalleride var o sıkıntılı işte... neyse yaşayıp görcez nasıl olucak bakalım...

kıyamam sana bende sana yazarken duygulandım çaktırma hassasız be canım hele bebiş söz konusu olunca daha bi fena oluyoz işte katılıyorum sana bu bize verilen büyük bi nimet her an şükür sebebi valla anne oluyoz bencede bişey istemeyiz hiçbizaman çok büyük hırslarım olmadı büyük isteklerim şu da benim olsun demedim o yüzden bu hayalim benim en büyük hediyem oldu

işte bizim hesaplamaya göre 4X9=36 hafta yapar..geriye kalan 4 haftayı napcaz?* :):) sanırım doğuma göre 1 ay 5 hafta oluyor gibi bir şey :)

pasaklı da dolaşma canım,oldu olacak kaş bıyık da bırak kendine bak cücüğün için.ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri manikür,pediküre gitmiyorum mikrop kapmayayım diye,gerçi kuaförlerden de tiksinir oldum.

boya desen zamanı geldi ama az daha bekliyorum.

salma sakın kendini yaza hiç toparlayamayız bak daha da ağırlaşacağız.

bu arada şiddetle pişik kremi sudocream tavsiye ediyorummm mutlaka deneyin :)) bizim cücükler yazın olcağı için pişik olayı daha çok olcaktır..

evet evet aynen.şıp diye 1 seferde kesiyor,bir de lavanta kokmuyor mu beni benden alıyor.

aynen canımm benimde öyle ilk hayalim telli duvaklı gelin olmaktı sonra anne olmak oldu bu hayal durumum imkansızlaştıkça çok istedim olmadıkça çok istedim her gün ağladım ben tadamıycakmıyım diye nasıl bi duygudur anlatamam o yüzden biri çıkıpta aaa kızmış aaa erkekmiş üzülenlere sinir oluyorum evlattır o yaa nasıl ayırdım yapılır, doğru dedin canımm benimm konu bebiş olunca böle oluyoz en büyük hediyemizz bizimmmmmmmmm:) kıymetini bilen herkese nasip olsun inşallah:)

ark.kıscesınıı uyuttum 4 sayfa KUR AN ımızı okudukk,tesbıhlerımızı cektık,,,namazımızıda kıldık bu gunu dolu dolu gecırelım ınslll kı meleklerımız ahat buyusunle ınsll HATIM YAPAN kızlar bız daha 10.cüz deyız hatım yapanlar sızler kacıncı cuz desınız bakalım????????:126:

temmuzda burda cehennem sıcakları oluyo klimasız duramazsın benim kv kp teyzeler hepsi oruç tutarlar yaz oldumuda hepsi çeşmede yazlıkta olur bu sene hepsi kara kara düşünüyo nasıl yapçaz diye en sonunda kv napalım torun için katlancaz orucumuzu tutup klimayı açıp oturcaz diyo eşim evlenene kadar hiç kaçırmazdı orucu tutardı bende seviniyodum ben oruç tutamıyorum ne güsel ondan göre göre bende tutarım die ama nerdeeeeee evlendik evleneli adam oruç tutmuyo sonrada bana sen beni bozdun diyo öküs sanki başına silah dayadım tutma diye öküscan

yazın parmak araları zaten ayağımdan çıkmazdı bu sene bütünleşmeyi düşünüyorum onlarla bide püfür püfür elbise ohhhhhhhhh

hamile kıyafeti olarak bitek alt alıcam ben etek pantalon tayt falan geri kalan herşeyi bol bol alınca çok rahat kullanıyosun hamile tunikleri falan çok iğrenççççç

seni çok iyi anlıyorum 2,5 yıl her gün ağladım
tam tamam artık dedğim de geldi kızçem

kızlar avatardanda anlasıldı gıbı canım neskafe cekıyor ve sıyah kola(hıc ıcmedıgım bıey )zararlılar bılıyorum ama bır sefer kafe ıcsem ne olarkıııııııııııııııııııııııııııı :126:

Allah kabul etsin canım.Akşama da arkadaşlar toplanacakmış sen de gel bebeğe Kur'an dinlet dediler ama hiç halim yok ne yalan diyeyim.Allah günah yazmasın.

canım çok sık içmediğin sürece kola ve nescafe içebilirsin haftada 1 bardak içebiliyosun bunlardan ama nescafe sütlü olucak

matematikte sıfırrrr hem koca dötlü hem tembel
şimdiii bence sen hiç kilo almamışsın ivit ivit almamışsın..

Hanımlar merhaba!
Size iki sorum olucak..
1. ben elevit kullanıyordum ama başka doktorum bana previtti önerdi.. siz ne diyorsunuz bu konuya previtt kullanan varmıdır, hangisi iyidir acaba?
2. Eskişehir acıbadem de çalışan kadın dr. Meliha Kovancıyı tanıyan varmı? kendisi sanıyorum yeni gelmiş Eskişehire kimsenin bilgisi yok, nasıl bir doktordur?
Özlem hanım hakkında iyi şeyler duymadım ama Meliha hanım ona nazaran nasıldır.. ona giden veya hakkında birşey bilen varmı?
çok kararsız kaldım :44:
yardımcı olursanız çok memun olurum..
öpüyorum hepinizi..
hayırlı bebişler olsun şimdiden hepimize

ben antalyadayım
kilolarımı terleyerek atcam ne şanslıyım değilmiiii ehiiiii

eşim bayıldı bu bebegeee ya olsada yesek dıyorrrrrr hehe rabbım hayırlı saglıklı velat alar versın benım bebe sımdıdenn yenılır dıyoumm valla her gelen bır mıncık atara aılede genıs eeeeee gercı babamıza yetmezkıı yavrumm benım hayırlıevlat olsun ınslll daaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…