- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
ben 4 kilo aldım herkes diyo 1 yada 2 valla kendime bakıyom niye bu kadar aldım diye doktorcuk kızdı görende akşamları dana kesip yiyom sancak anlamadım neden bu kadar aldım allahtan boyum uzun pek belli olmuyo
kızlarrr bişe sorcam size...
şimdi ben haftaya cuma 16+1 oluyorum..şimdi bu şu mu demek oluyor?
ben haftaya cuma 4 ay bitti 5.içindeyim mi dicem yoksa hala 4 devam mı ediyor olcak...
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay şöyle de bir hesaplama söz konusu..yani millet bana sorduğunda ben kaç aylığım dicem?* :)
canım ablam huggies denedi 2 oğlunda da ,bel lastik kısmı daha sıkı primaya göre 2 si de hareketliydi çocukların.belleri hep kızardı,lastik sürtmüş, döndü primaya.memnun kalanlar da var tabi,çocuktan çocuğa değişiklik gösteriyor.
ben şimdiden almaya başlıycam artık da o yüzden araştırmaya çalışıyorum prima düşünüyorum bende bakalım napcaz yaa((
Benim 4 Temmuz görünüyor tarih canım erken gelmezse Ramazan dan hemen önce burda bi Mevlüt yaparım diyorum sonra birde gelince tr de yaparım :)
bu arada baktım , 9 temmuz yazıyor. oy oy daha erken. benim 8 temmuz doğum. o zaman benim kırk bitimim ramazan bayramından
sonra.süper valla. kuran okutma , bebek görme derken ağustos eylül gibi bitiririm inşallah. sıcaklar düşündürüyor.
neyseki geçen sene kocişle kava ederek bir tane klima lmıştı. yanlış anlaşılmasın ben istemedim, o zorla almıştı. iyikide almış.
arada koca sözü dinlemek lazımmış :)
inanmıcaksın ama vallahi yazdıklarını okurken bi yandan gözlerimden döküldü, çok duygulandımm, engel olamıyorum.... Gözümüzün önünden gidiyomuki canımmm hepimiz çektiklerimizin hediyesini bu küçük mucizelerle aldık bence bi kadın olarak dünyaya geldiğim için de gurur duyuyorumm bi nimet bence.... Sadece bizlere nasip oluyo çünkü binlerce şükür, benimde en büyük hayalim anne olmaktı daha ne isterizki canım benimmm.... :)
canım bi sitede böle yazıyo ben buna göre düşünüyodum hep şaşırdım şimdi senin takvimi görüncenormalde senin 5.aya girmiş olman lazım
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder
bencede bacımm yaaa çocuk doğurcak olan benim arkadaşşşş heççç yaaaayokk masraf cücüğüme yaparım ancakk kendime yok kuaför yok zaten boya yok manikür yok saç kesim yok bi süre öle pasaklı dolaşcam
bu arada şiddetle pişik kremi sudocream tavsiye ediyorummm mutlaka deneyin :)) bizim cücükler yazın olcağı için pişik olayı daha çok olcaktır..
kıyamam sana bende sana yazarken duygulandım çaktırma hassasız be canım hele bebiş söz konusu olunca daha bi fena oluyoz işte katılıyorum sana bu bize verilen büyük bi nimet her an şükür sebebi valla anne oluyoz bencede bişey istemeyiz hiçbizaman çok büyük hırslarım olmadı büyük isteklerim şu da benim olsun demedim o yüzden bu hayalim benim en büyük hediyem oldu
ramazana da denk geliyor. herkesin doğum tarihi farklıdır ancak temmuz 20 gibi ramazan başlayacak sanırım.
gerçi oruç olmayacak bize ama yardıma gelenlere Allah yardım etsin şimdiden. hep bunu düşünüyorum.
kocişte inşallah oruçlu olacaktır. herkes oruçlu ben kızımla bol bol yemek yiyeceğiz :)
kızlar iş yerinden arkadaş geçen sene kış mevsimiydi son aylarında eli ayağı şişti bi gün hatta ayağı bota sığmadıyazık garibim karda terlikle gitmişti eve
en azından bizim yaz olacak terlik bile giysek çok sıkıntı yaşamıycaz yani...
aynen benim de hiç tarzım değil,bir de bir çirkin yapıyorlar ki..o dönem zaten deyim yerindeyse çirkileşiyorsun,daha bir çirkin oluyor hamileler,bin tane zerzevat oluyor üstlerinde şekl yapcam diye iyice krolaşıyor kıyafetler..valla ben elbise de giymicem daha bir kilolu gösteriyor..bir tane tayt üstüne de bol tunik tarzı şeyler..altında spor ayakkabı,babet takılırım sanırım :):)
aynen canımm benimde öyle ilk hayalim telli duvaklı gelin olmaktı sonra anne olmak oldu bu hayal durumum imkansızlaştıkça çok istedim olmadıkça çok istedim her gün ağladım ben tadamıycakmıyım diye nasıl bi duygudur anlatamam o yüzden biri çıkıpta aaa kızmış aaa erkekmiş üzülenlere sinir oluyorum evlattır o yaa nasıl ayırdım yapılır, doğru dedin canımm benimm konu bebiş olunca böle oluyoz en büyük hediyemizz bizimmmmmmmmm:) kıymetini bilen herkese nasip olsun inşallah:)
ark.kıscesınıı uyuttum 4 sayfa KUR AN ımızı okudukk,tesbıhlerımızı cektık,,,namazımızıda kıldık bu gunu dolu dolu gecırelım ınslll kı meleklerımız ahat buyusunle ınsll HATIM YAPAN kızlar bız daha 10.cüz deyız hatım yapanlar sızler kacıncı cuz desınız bakalım????????:126:
kızlar avatardanda anlasıldı gıbı canım neskafe cekıyor ve sıyah kola(hıc ıcmedıgım bıey )zararlılar bılıyorum ama bır sefer kafe ıcsem ne olarkıııııııııııııııııııııııııııı:126:
ben 71 kilo bi insan olarak elevit baya bi kullandım ama sonra bıraktım çok bulantım oluyodu şuan hiç bi ilaç kullanmıyorum 14.haftamdayım çok bulantım olmamasına rağmen 1 kilo verdim şimdi yeniden 71'im. yani bi kilo mu aldım şimdi şeydanın hesaplarına göre
Bilmem mi canım tr nin sıcağını ben buraya geldiğimde Haziran sonuydu yaZlık geldim baktım herkes montla dondum resmen nasıl bi yer burası ben sevmem soğuğu dedim eşime :))) ama alıştım geldiğimde kıl gibiydi ertesi gün ilkbahar bir kaç gün sonra yaz sonra gene kış :))) yani 4 mevsim bir arada yazıda tr gibi değil ilkbahar gibi 3.4 hafta sıcak olur biter :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?