pasaklı da dolaşma canım,oldu olacak kaş bıyık da bırakkendine bak cücüğün için.ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri manikür,pediküre gitmiyorum mikrop kapmayayım diye,gerçi kuaförlerden de tiksinir oldum.
boya desen zamanı geldi ama az daha bekliyorum.
salma sakın kendini yaza hiç toparlayamayız bak daha da ağırlaşacağız.
canım biz ilk hatimi eşimel birlikte yaptık bitirdik. 2.hatime başladık şimdi ne kadar hatim indirirsek o kadar iyi diye ondada 22. cüzdeyim. inşallah her aya 1 hatim düşünüyoruz bakalım yapabilirsekark.kıscesınıı uyuttum 4 sayfa KUR AN ımızı okudukk,tesbıhlerımızı cektık,,,namazımızıda kıldık bu gunu dolu dolu gecırelım ınslll kı meleklerımız ahat buyusunle ınsll HATIM YAPAN kızlar bız daha 10.cüz deyız hatım yapanlar sızler kacıncı cuz desınız bakalım????????:126:
ben antalyadayım
kilolarımı terleyerek atcam ne şanslıyım değilmiiii ehiiiii
matematikte sıfırrrr hem koca dötlü hem tembel
şimdiii bence sen hiç kilo almamışsın ivit ivit almamışsın..
valla elimden geleni yapıcam kaş bıyıkta alırız canımmmm okadarda dell bacımmm osman olcak değiliz yanee bakımlı anneler olalım tabikiii sabah 6,30 da uyanıyorum yataktan zor kalkıyorum işe gidiyorum son günlerde benki makyaj yaparım hergün saçımı yaparım vaktim kalmadı onlara malesef (((((((
seni çok iyi anlıyorum 2,5 yıl her gün ağladım
tam tamam artık dedğim de geldi kızçem
valla ben de zor uyanıyorum.sürünerek kalkıyorum yataktan .
sen çok erken gidiyormuşsun Allah sabır ve kolaylık versin arkadaşım.
Haha koptum yaaa butun erkekler mi ayni olur yaa.benimki de ayni tepkiyi verdi.sonra suluk gibi yapisti kulakliga bi saatt
şeyda sen antalyadamısınnnn sıcak şehrimin sıcak insanııııneresindesin hemencik söle banaaa
öncelilke hepinizin kandili mubarek duaalarınız kabul olsun rabbim meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende 6 yıl oldu evleneli evlat hasretiyle gitmediğimiz yer kallamadı. Rabbim nasip etti şükür tüp bebekle hamiş oldum.
Sizleri uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum. Genelde yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum:))
öncelilke hepinizin kandili mubarek duaalarınız kabul olsun rabbim meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende 6 yıl oldu evleneli evlat hasretiyle gitmediğimiz yer kallamadı. Rabbim nasip etti şükür tüp bebekle hamiş oldum.
Sizleri uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum. Genelde yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum:))
ya sorma benim canm da o sudan çekmişti geçenlerde kimseye de söyleyemedim neyse ki tesadüfen satılıyormuş buldum içtimkızlar ben komşuma gidiyorum hacıdan geldi zemzem içicem hurma yicem hepinizede dua edicem öpüyorum hepinizi
kızlar 3'lü tarama yaptıran varmı ben dün yaptırdım devlet hastanesinde bugun cıktı sonuçlar acaba tekrar özelde yaptırsammı güvenemedim ben hastaneye cokmu piypirikli oldum yaaa
leylamer benimkide inat ediyordu haretlerinde.Bana doktorum gelmeden önce şekerli birşeyler ye dedi.Bebeğin o zaman hareket ettirmek daha kolay oluyormuş.Sizde deneyin belki işe yarar :)
kızlar avatardanda anlasıldı gıbı canım neskafe cekıyor ve sıyah kola(hıc ıcmedıgım bıey )zararlılar bılıyorum ama bır sefer kafe ıcsem ne olarkıııııııııııııııııııııııııııı:126:
Hanımlar merhaba!
Size iki sorum olucak..
1. ben elevit kullanıyordum ama başka doktorum bana previtti önerdi.. siz ne diyorsunuz bu konuya previtt kullanan varmıdır, hangisi iyidir acaba?
2. Eskişehir acıbadem de çalışan kadın dr. Meliha Kovancıyı tanıyan varmı? kendisi sanıyorum yeni gelmiş Eskişehire kimsenin bilgisi yok, nasıl bir doktordur?
Özlem hanım hakkında iyi şeyler duymadım ama Meliha hanım ona nazaran nasıldır.. ona giden veya hakkında birşey bilen varmı?
çok kararsız kaldım :44:
yardımcı olursanız çok memun olurum..
öpüyorum hepinizi..
hayırlı bebişler olsun şimdiden hepimize
kızlar hamileliğinizi hafta hafta hangi siteden takip ediyosunuz ben webanne.com dan takip ediyorum önerdiğiniz bi site var mı başka ayrıntılı ?
valla elimden geleni yapıcam kaş bıyıkta alırız canımmmm okadarda dell bacımmm osman olcak değiliz yanee bakımlı anneler olalım tabikiii sabah 6,30 da uyanıyorum yataktan zor kalkıyorum işe gidiyorum son günlerde benki makyaj yaparım hergün saçımı yaparım vaktim kalmadı onlara malesef (((((((
iviiiiiiiiittttttt benim o hemşerimmmmhem goca dötlü hem tembel kesinmi kararın hiç almamışm demiii çatlada patla sennn
sen bana pek bi tanıdık geliyosun birkaan cıkaramadım ama
nerelisin kıss sen nerde oturuyon anlat bakim bana herşeyiiiii ???
yerimmm ben onuuuuu kıyamadııı annesineee meleğiiiiiiiiinnnnnnn :)))) bizimde öle çok bekletti ama hiç gözümde yok canımm bende eşime dedimya hamileyim diye bu duyguyu tatdırdı bize kuzucuklarımızz:)
valla ben de zor uyanıyorum.sürünerek kalkıyorum yataktan .
sen çok erken gidiyormuşsun Allah sabır ve kolaylık versin arkadaşım.
yok yok almamışın ama o döt neden öle bilemedimmmDDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?