2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

valla elimden geleni yapıcam kaş bıyıkta alırız canımmmm okadarda dell bacımmm osman olcak değiliz yanee bakımlı anneler olalım tabikiii sabah 6,30 da uyanıyorum yataktan zor kalkıyorum işe gidiyorum son günlerde benki makyaj yaparım hergün saçımı yaparım vaktim kalmadı onlara malesef(((((((

canım biz ilk hatimi eşimel birlikte yaptık bitirdik. 2.hatime başladık şimdi ne kadar hatim indirirsek o kadar iyi diye ondada 22. cüzdeyim. inşallah her aya 1 hatim düşünüyoruz bakalım yapabilirsek

valla ben de zor uyanıyorum.sürünerek kalkıyorum yataktan .
sen çok erken gidiyormuşsun Allah sabır ve kolaylık versin arkadaşım.

seni çok iyi anlıyorum 2,5 yıl her gün ağladım
tam tamam artık dedğim de geldi kızçem

yerimmm ben onuuuuu kıyamadııı annesineee meleğiiiiiiiiinnnnnnn :)))) bizimde öle çok bekletti ama hiç gözümde yok canımm bende eşime dedimya hamileyim diye bu duyguyu tatdırdı bize kuzucuklarımızz:)

öncelilke hepinizin kandili mubarek duaalarınız kabul olsun rabbim meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bende 6 yıl oldu evleneli evlat hasretiyle gitmediğimiz yer kallamadı. Rabbim nasip etti şükür tüp bebekle hamiş oldum.
Sizleri uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum. Genelde yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum:))

Allah hepimize kolaylık versin canım el işi işte nolucakki 40 dakika yol gidiyorum sabah işe midem dışına çıkıyo varana kadar üstelk evde bişiler yiyorum artık öle çıkıyorum değilse tansiyonum çok düşüyo benim..

hoşgeldin canım allah nasip etmiş bu duyguyu tattırmış sağsalim kucağınada alırsın işallah

seninde mübarek olsun canımm aminnn tüm dualarına... bende tüp bebekle hamiş kaldım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın mevlamm...

kızlar ben komşuma gidiyorum hacıdan geldi zemzem içicem hurma yicem hepinizede dua edicem öpüyorum hepinizi
ya sorma benim canm da o sudan çekmişti geçenlerde kimseye de söyleyemedim neyse ki tesadüfen satılıyormuş buldum içtim
, allah kabul etsin canım

kızlar 3'lü tarama yaptıran varmı ben dün yaptırdım devlet hastanesinde bugun cıktı sonuçlar acaba tekrar özelde yaptırsammı güvenemedim ben hastaneye cokmu piypirikli oldum yaaa

benim dr 3lü 4lü yapmayalım dedi istese de ben istemeyecektim sanırım :))

leylamer benimkide inat ediyordu haretlerinde.Bana doktorum gelmeden önce şekerli birşeyler ye dedi.Bebeğin o zaman hareket ettirmek daha kolay oluyormuş.Sizde deneyin belki işe yarar :)

canım benimki de ters oturmuştu ki bol tatlı yedim ama neymiş uyku saatiymiş sonra doktor beni öksürttü möksrüttü de birşeyler gördü

ben yrım çay kaşığı kadar kahve koyuyorum suya ya da süte kokusu yetiyr zaten dr bana günde birf,ncan içebilirsin demişti bence iç birşey olmaz

canım ben de prevt kullaıyorum elevit hiç kullanmadım bilgim yok, previtin etkilerine de hiç dikakt etmedim multivitamin içmek gerkeiyorsa dr un önerdiğini içeceğiz diye düşündüm öyle de devam

kızlar hamileliğinizi hafta hafta hangi siteden takip ediyosunuz ben webanne.com dan takip ediyorum önerdiğiniz bi site var mı başka ayrıntılı ?

ingilizcen varsa babycenter.co.uk

bence bu tarz yazıların temel amacı trafikte hayvanlık yapanları uyarmak en azından daha dikkatli ve itinalı davranmaları gerektiğini göstermek, ben o yüzden hamile var yazısı koymayı bile düşünüyorum arabaya çünkü öyle bir memleketteyiz ki kırmızı ışıkta geçmek için zorlayan geçmeyince de arkadan küt diye vuran haysiyetsizler var
ben bilmiyordum ama 5 haftalık hamileyken başıma geldi

ben de kendimi saldım böbreklerden bebişe geçmsin diye mümkün oldukça az makyaj yapıyorum yani belirli gün ve haftalar dışında yapmıyorum ruj bile sürmüyorum çoğu el kreminde paraben var diye pek kullanmıyorum ama bazen sırf kendimi toparlama adına hafif dekolte bile giyiyorum süsleniyorum, en azından eşlerimize güzel görünmek ve çevremize silik görünmemek için bunları zaman zaman yapmalıyız bence

yerimmm ben onuuuuu kıyamadııı annesineee meleğiiiiiiiiinnnnnnn :)))) bizimde öle çok bekletti ama hiç gözümde yok canımm bende eşime dedimya hamileyim diye bu duyguyu tatdırdı bize kuzucuklarımızz:)

sorma bende dün eşime dedim bu günleri gördük ya die

8de kalkıyorum 8i 20 geçe even çıkıyorum..ne makyaj ne bişe...kışın çok zor saçımdan da nefret ettim uzun küt kestircem bir de kakül...ay başını bekliyorum... :)6.30 çok erken bir saat uyanmak için ama bebek doğduğu zaman senin işine yarayacak,bize zor olcak...

ben normal doğum istiyorum hemde çok.. acaba bebeğim neyle gelcek ve umarım doktorum sallayıp sezeryan yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…