2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
sorma bende dün eşime dedim bu günleri gördük ya die

bende sürekli güller açıyo yüzümde valla akşamları eve gidince diyorum baaakkk cücüğmüsee mısss dapıyooo kıyamamkiiii oda sarılır hemennnn Allahım mutluluğumusu evimisden eksik etmesinnn:))) cümlemizinnnn yuvalarııı şenn mutlu olsunnn

sende bana bi tanıdık geldin zati kan çekti heraldaaaa çabuk dökül herşeyi ben m....gattayım itiraf ediyorum

o döt eskiden öleydi devretti şindii hööööyyyttt laf yok dötümeee

heee öyleee yazıncada hiç anlaşılmamış gerçektennn DDDD
ikarmiye gibi diyosun annadım akıllım hamişliklen beraber bardak testide yapabiliriz o zaman :))))))))))))

aayyyyy amin amin canım rabbim yuvalarımızı mutlu mesut etsin yavrumusda gelsin şenlensin yuvalarımıs ben 4 senelik evliyim ilk hamileliğim tüp bebek tedavisiyle oldu ama 2 aylıkken kaybettik bi sene sonra tekrar tüp bebek yapalım dedik randevu aldık doktordan gitmeden hamiş olduğumu öğrendim rabbimin mucizesi yavruşum..şimdi koçişim eve gelir gelmes önce göbüşümü öpüyo sonra beni eee artık evimisin neşesi tek hakimi yavruşumuz hergün hergün şükrediyorum hep dua ediyorum hepimiz için

bide sabh sağlık ocağı kontrolüm vardı kilomda artş yok geçen ayki ile aynıyım :) ama göbikim çıktı bebekin büyüyo o vakit dedi ebem :) bide önümüzdeki ay aşı yapacakmış bana şeker yüklemesi ile birlikte anacııım dedim resmen aşıdan oldum olası korkarım

heee öyleee yazıncada hiç anlaşılmamış gerçektennn DDDD
ikarmiye gibi diyosun annadım akıllım hamişliklen beraber bardak testide yapabiliriz o zaman :))))))))))))

allah iyiliğini versin yaaaa koptumm burdaaa annamadın demi valla deee gıcıklık olsun die öle yasdım zati valla ben bilmem bardak testi sen tarif etcen yapcez o zamannn bak hala kendini teşhir etmiyon akıllıcaaa çektin cımbız gibi benden bütün mahremimi

hoşgeldin canım allah nasip etmiş bu duyguyu tattırmış sağsalim kucağınada alırsın işallah

seninde mübarek olsun canımm aminnn tüm dualarına... bende tüp bebekle hamiş kaldım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın mevlamm...

Teşekürederim kızlar:))) rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın:)

hep daim olsun canımm mutluluğunuzzz daha da büyüyerek inşallahh benim ilk tüp bebek denemem oldu çok şükür dualarımız kabul oldu seninde harika olmuşşş müjde sürpris böyle olur işteee amannn olsunlarda hakimide onlar olsun evinn

aynen bende iğneden oldum olası nefret ederim amaaaa herşeyy meleklerimiz içinn annesiii :)))

sende bana bi tanıdık geldin zati kan çekti heraldaaaa çabuk dökül herşeyi ben m....gattayım itiraf ediyorum

ben de antalyadayım.merkez de. istanbuldan geldim ben de antalya ya pek bilmem ama m...gatın neresi kız,kimlerdensin?

aynen bende iğneden oldum olası nefret ederim amaaaa herşeyy meleklerimiz içinn annesiii :)))

cnm haklısın herşey onlar içindir ben iğneden korkmam kendi kendime iğne yapabilen bi kişiyim acı eşiğim yüksektir amma velakin aşıdan oldum olası nefret ederim onun acısı sonrasında sızısı bi başka eşime dedim ben aşı olup üzerinden 1 hafta geçinceye kadar gözüme batmamaya özen göster diye :) garibim sesini çıkarmadı allahtan korkudan stresten napıcamı şaşırırım ben şimdi oaşıyı oluncaya kadar ama güzel hbr yarın gidicem mercimeğimi görmeye yarın dr kontrolümüz vaaaar

ben de antalyadayım.merkez de. istanbuldan geldim ben de antalya ya pek bilmem ama m...gatın neresi kız,kimlerdensin?

canımmm az önceki cevabım şeydayaydı yaaa maşallah o beni dötümden tanır olcakda hoşgeldin sefa geldinnn memeleketimize cennete diyimm daha doğrusu m.gat merkez diyem bende tanımassınn beni sen kimlerdensinnnn kim derler dedene

canım benim kaçta gitcen kontrole hayırlı haberlerle güzel şeylerle dön işallah oğlumuz mu kızımız mı var sıpaya söle kendini göstersin sende öğren öle gel haber vermeyi unutma

yarın benimde kontrolüm var canım hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın senindee sen atlat sıra bize gelcek bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…