sorma bende dün eşime dedim bu günleri gördük ya die
sende bana bi tanıdık geldin zati kan çekti heraldaaaaçabuk dökül herşeyi ben m....gattayım itiraf ediyorum
o döt eskiden öleydi devretti şindiihööööyyyttt laf yok dötümeee
bende sürekli güller açıyo yüzümde valla akşamları eve gidince diyorum baaakkk cücüğmüsee mısss dapıyooo kıyamamkiiii oda sarılır hemennnn Allahım mutluluğumusu evimisden eksik etmesinnn:))) cümlemizinnnn yuvalarııı şenn mutlu olsunnn
heee öyleee yazıncada hiç anlaşılmamış gerçektennnDDDD
ikarmiye gibi diyosun annadım akıllım hamişliklen beraber bardak testide yapabiliriz o zaman :))))))))))))
hoşgeldin canım allah nasip etmiş bu duyguyu tattırmış sağsalim kucağınada alırsın işallah
seninde mübarek olsun canımm aminnn tüm dualarına... bende tüp bebekle hamiş kaldım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın mevlamm...
aayyyyy amin amin canım rabbim yuvalarımızı mutlu mesut etsin yavrumusda gelsin şenlensin yuvalarımısben 4 senelik evliyim ilk hamileliğim tüp bebek tedavisiyle oldu ama 2 aylıkken kaybettik bi sene sonra tekrar tüp bebek yapalım dedik randevu aldık doktordan gitmeden hamiş olduğumu öğrendim rabbimin mucizesi yavruşum..şimdi koçişim eve gelir gelmes önce göbüşümü öpüyo sonra beni eee artık evimisin neşesi tek hakimi yavruşumuz hergün hergün şükrediyorum hep dua ediyorum hepimiz için
bide sabh sağlık ocağı kontrolüm vardı kilomda artş yok geçen ayki ile aynıyım :) ama göbikim çıktı bebekin büyüyo o vakit dedi ebem :) bide önümüzdeki ay aşı yapacakmış bana şeker yüklemesi ile birlikteanacııım dedim resmen aşıdan oldum olası korkarım
kızlaaar slm anca geldim bu gün yaaa çok yoğunduuum
sende bana bi tanıdık geldin zati kan çekti heraldaaaaçabuk dökül herşeyi ben m....gattayım itiraf ediyorum
aynen bende iğneden oldum olası nefret ederim amaaaa herşeyy meleklerimiz içinn annesiii :)))
slm,şu diğer hamilleik takvimi nerden yaptın?gün sayan..ondan ben de istiyorum :)
ben de antalyadayım.merkez de. istanbuldan geldim ben de antalya ya pek bilmem ama m...gatın neresi kız,kimlerdensin?
ben de antalyadayım.merkez de. istanbuldan geldim ben de antalya ya pek bilmem ama m...gatın neresi kız,kimlerdensin?
sen söle adresini ben bulam seni gelemde o saman dötüsümden tanırsın beni
cnm haklısın herşey onlar içindir ben iğneden korkmam kendi kendime iğne yapabilen bi kişiyim acı eşiğim yüksektir amma velakin aşıdan oldum olası nefret ederim onun acısı sonrasında sızısı bi başka eşime dedim ben aşı olup üzerinden 1 hafta geçinceye kadar gözüme batmamaya özen göster diye :) garibim sesini çıkarmadı allahtan korkudan stresten napıcamı şaşırırım ben şimdi oaşıyı oluncaya kadar ama güzel hbr yarın gidicem mercimeğimi görmeye yarın dr kontrolümüz vaaaar
canım benim kaçta gitcen kontrole hayırlı haberlerle güzel şeylerle dön işallah oğlumuz mu kızımız mı var sıpaya söle kendini göstersin sende öğren öle gel haber vermeyi unutma
cnm haklısın herşey onlar içindir ben iğneden korkmam kendi kendime iğne yapabilen bi kişiyim acı eşiğim yüksektir amma velakin aşıdan oldum olası nefret ederim onun acısı sonrasında sızısı bi başka eşime dedim ben aşı olup üzerinden 1 hafta geçinceye kadar gözüme batmamaya özen göster diye :) garibim sesini çıkarmadı allahtan korkudan stresten napıcamı şaşırırım ben şimdi oaşıyı oluncaya kadar ama güzel hbr yarın gidicem mercimeğimi görmeye yarın dr kontrolümüz vaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?