2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canım benim kaçta gitcen kontrole hayırlı haberlerle güzel şeylerle dön işallah oğlumuz mu kızımız mı var sıpaya söle kendini göstersin sende öğren öle gel haber vermeyi unutma

yarın akşam üstü saat 4 de cnm randevum son 23 saat yanim :):)

sorma bende dün eşime dedim bu günleri gördük ya die

bizde 3 yıl bekledik cücükümü tüp bebek olmamıştı daha ama aşılamalarım var. en ümidimin tükendiği anda '' ANNEEEEE SÜÜPPRİİİSSS BEN GELDİM '' dedi. hergün defalarca şükrediyorum. eşimin gözündeki mutluluk için bile değermiş tüm sıkıntılara..

elevitten nefret ediyorum yaaaaaaaaaaaaa
doğuma kadar içeçeksin dedi bide
bune ya parmağım kadar
Ayy ben tupbebek de iciyordum.hep bogazima yapisiyordu.ikiye bolup ic canim bi de.
Cok iyi anlarim seni.ben de 5 yil bekledim.rabbim yuzumuze bakti sonunda.sukurler olsunn.
ben normal doğum istiyorum hemde çok.. acaba bebeğim neyle gelcek ve umarım doktorum sallayıp sezeryan yapmaz

Bendeeeeeee.normal firtlatmak istiyom ama bi ton dikis olursa ona da gelemem.doktorlar ugrasmamak icin kesiyorlar cabuk ciksin diye.sonra iki ay cekiyorsun.hakkimizda hayirlisi artik.bi genital masaj varmis doguma dogru onu yapacam genisletmek icin.

kizlar iki gundur ruyamda erkek cocugu aliyorum kucagima bir kizim var ikinciside kiz olsun cok istiyorum hakimda hayirlisi neysse allah eli aydagi duzgun saglikli bir bebek kucagima almayi nasip etsin yeter

Kizlar ben hamile kaldigim ay o kadar aksilik yasadim ki.butun insanlar anlasip bebegimin olmadigini yuzume vuruyorlardi sanki.o ay cok agladim cok dualar ettim.cok tovbeler ettim hata ettiysem affet diye rabbime.herkes ustume geldi.hatta bi is arkadasim herkesin icinde tup bebek yaptirdigimi azindan kacirdi.herkes tuhaf tuhaf bakiyordu aciyormus gibi.rabbim sesimi duydu sanirim.o kadar uzuluyordum ki olaylara test yapmak istemedim 20 gun sonra test yaptim ablamin zoruyla.sonuc hala inanamiyorum hamile olduguma.sukurler olsun yaradana.

birkaç zamandır ajikal arkadaşımız da girmiyor.var mı haberi olan?

sen sımdı onları dusunup uzmuceksın kendını sen sımdı bebısı dınleyıp mutlu olmalısın hersey gerıde kaldı arkadasım.bak bebıs annesıın daha uzulmesını ıstemedıgı ıcın erkencıkten haberdar ettı kendınden .......

ben öle oralarına bakmam arkadaşım.sende olan bende de var.arkadaşça sormuştum da neyse.....

karabiberim bu cevap sana değil şeydayaydı karıştı ortalık çok özür aramızda bi espri old.için öle yazdım ona, sana cevabım manavgattayım ben sende hoşgeldinn dedimm memleketimize :) tamamen yanlış anlaşılma var :) barıştık mı :):):):)

kocaman be kuşum bu ne bole resmen parmağımın yarısı kadar yafu

ne barışması küşmüş müydük ki?

sağol hoşbuldum da üzerine alınma da,buranın insanı bir tuhaf yahu.öküz altında buzağı arayan türden.hep mi aynı olur?
gerçekten böyle midir buranın insanı bana mı öyle geliyor? yoksa antalyaya lafım yok.

bizler gibi o kadar çok uğraşan insan varki. 10-15 yıldır bebeği olmayan. hep dua ediyorum ''Allahım bize tattırdın isteyen herkese tattır'' diye. çok şükür bu günleri gösteren Rabbime herşey geride kaldı. bide ekim-kasımda çevremde o kadar çok hamile vardıki kıskanmıyodum ama çok imreniyodum. onlarada kendimede dua ediyodum. benim sandıkta doluymuş

kızlar bende 1 sene çok istedim eminim sizin yaşadıklarınızın yarısını bile yaşamamışımdır ama gerçekten bebek isteyipte olmaması çok zor insan tutamıyo kendini o regl günlerinden nefret ediyodum çok ağrılı geçiyodu benim zaten... bende klomenle hamile kalabildim.. uzun yıllar isteyipte bebişi olmayan sonrada bu mutluluğu yaşanları duyunca yemin ederim çok seviniyorum ben... Rabbim hepimize hayırlı bir hamilelik sonrasındada hayırlı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah... eskileri düşünüp üzülmeyelim çok şükür Rabbim bizleri mükafatlandırdı darısı isteyipte olmayan, uzuuun yıllar uğraşan anne adayları arkadaşlarımıza olsun İnşallaaaaaaaaaahhhh.......

akşama yemek yapıyodum kızlar düdüklüm patladı..mutfak berbat oldu..aklım çıktı tabi zaten bi fobim vardı allahtan mutfakta degildim,içerdeydim..

iki temizleyim diye girdim mutfaga ama iice sinirlerim bozuldu..perdem tezgah etrafta olan kavanozlar falan batmış artık eşim işten gelince toparlar...

ayyyyyyyyyyyyy çok geçmiş olsun canım Allah korumuş iyiki mutfakta değilmişsin.. benimde korkulu rüyam valla Allah kimseye yaşatmasın.. sizede kolaylık versin Rabbim temizlik en zor kısmı

aminnnnnnnnnnn canımmm, benim bi arkadaşım daha var bebek isteyen 5.tüp bebek denemesindede olmadı artık ben güzel haberi aldıktan sonra pek görüşemez olduk üzüldüğünü taaa içimde hissediyrum ben ona soruyrum nasılsn o bana bebeği sormasın diyorum aradığım zaman iyi işte diyip geçiyorum mutluluğumu bile paylaşamıyorum.Allahım isteyen herkesee versin kucağını boş bırakmasınnn bugün bütün dualarımız onlarada gitsin hamile duası gerçek olur derler ya bi mucize olur belki:)

ayyyyyyyyyyyyy çok geçmiş olsun canım Allah korumuş iyiki mutfakta değilmişsin.. benimde korkulu rüyam valla Allah kimseye yaşatmasın.. sizede kolaylık versin Rabbim temizlik en zor kısmı

sagol canım içerde olmadıgım halde aklım çıktı..

mutfak savaş alanı gibi...offf...halımda batmış daha iki gün olmuştu eşim yıkayalı..saglık olsun artık..bununla kurtuldugumuza şükür

ne açıdan buzağı aradıklarına bağlı genellememek lazım ama her yerin iyiside var ayısıda tamamen insanın kendi yapısıyla ve yetişme tarzıyla alakalı:)

amanin geçmiş olsun bende korkarım düdüklüden o yüzden evde var ama bi kere pişirmişliğim yok anam kızar pratik neden yapmıyosun diye bozma sinirlerini sana bişey olmasın kocan toparlarmış nasılsam boşver

olsun canım iyiki mutfakta değilmişin Allah korumuş. onunla geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…