2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Canım hayırlı olsun inş. ne güzel bir kızın olucak Allah sağ salim öpüp koklamanı nasip etsin inş. Bu arada nerde oturuyorsun dr.kim?

çok geçmiş olsun canımmmmm, dikkatt ett bırak toplasın kim topluyosaa yaaa sizden kıymetlimi :)

geçmiş olsun cnm aman dikkat et düdüklü sakattır zaten

sagol canım...bende kullanmıyodum aslında ama bakliyatlar başka türlü pişmiyo sen nasıl yapıyosun?

bu korkunun üstüne pek sanmıyorum bi daha düdüklünün yanına yanaşabilecegimi..

eee yaptım ma olmamış benim..günüm tutmuyor...ayları mı yanlış yzdım acaba ama hafta doğru..neyi yanlış yaptım ki

sagol canım...bende kullanmıyodum aslında ama bakliyatlar başka türlü pişmiyo sen nasıl yapıyosun?

Bu korkunun üstüne pek sanmıyorum bi daha düdüklünün yanına yanaşabilecegimi..

valla ben pek korkuyom bi kere kullanmadım daha 7 ay olcak evleneli korkumdan normal tencerede yapıyom geç oluyo ama ne yapayım bakliyat yapcaksam da akşamdan ıslıyıp işten gelince yapıyom ne yapayım boşuna aldırmışım

geçmiş olsun.nasıl patladı ki o? düdüğü inikken altı çok mu açıktı,nasıl oldu? o fobi bende de var ve evlendigimden beri kullanıyorum.yemeğin piştiğini de kokusundan anlıyorum.bazen alamazsam kokuyu düdüğüne doğru eğiliyorrum koklamaya,ya patlarsa o an :18::18:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canımmmmm, dikkatt ett bırak toplasın kim topluyosaa yaaa sizden kıymetlimi :)

sagol canım..hemen elim karnıma gitti zaten kalbim gümgüm çarpıyo allah bebişimi korudu iyiki mutfakta degildim..

sonrada aglama krizine girdim allahtan topladım kendimi çabuk...

eşimde yazık çok korktu..şimdi tekrar aradı elleme bi şeye temizlerim ben akşam dışarda yeriz..size bi şy olmadı ya boşver halıyı falan ben gene yıkarım diyo..

Güzel Hamileler hepinize Hayırlı Kandiller diliyorum, bu muberek gecede dualarımız kabul olsun inş...sevgiler.

bence sen o koklama işinden vaz geç düdklü bu
benim teyzem kaç yıllık ev hanımı o bile patlattı
kendiliğindede patlayabiliyo cnm o yüzden ole kafanı gözünü yaklaştırma tencereye
allah korusun

canım bende anlamadım daha kapatalı 10 dakka olmuştu..altınıda ocagın çok açmamaya dikkat ederim

bu düdüklüyü 2 aydır kullanıyodum arkadaşlar hediye etmişti..korkmaz markası..

kıayamam ya sanada herifinide
tabi sen arayınca nasıl korkmuştur adamcağız
bunla geçmiş olsun bacım
bi fakiri sevinidir cnm
verilmişiz sadakanız varmış

kıayamam ya sanada herifinide
tabi sen arayınca nasıl korkmuştur adamcağız
bunla geçmiş olsun bacım
bi fakiri sevinidir cnm
verilmişiz sadakanız varmış

saol canım allah kimseye yaşatmasın..

şu mübarek günün hatrına allah korudu vvalla...

sadaka kesinlikle vericem iyi aklıma getirdin..

allah hepimizi tüm şerden beladan korusun canım

ne açıdan buzağı aradıklarına bağlı genellememek lazım ama her yerin iyiside var ayısıda tamamen insanın kendi yapısıyla ve yetişme tarzıyla alakalı:)

valla her açıdan.çok menfaatçiler bir kere,şimdiye kadar tanıdıklarım için konuşuyorum.manavgatlı,serikli ,alanyalı benim geldiğim yerde böyle insanlar yoktu.kiminle tanışsam ,iş nedeniyle genelde erkek oluyor,başka açıdan değil demek istediğim.
ben bunun işini yapayım o da bana şunu yapsın .tabi yapılacak işi varsa yoksa zaten tınlamıyorlar bile.
ordulu bir arkadaşım var iş yerinde 5 senedir antalyada kendisi.o da aynı şeyleri söyledi ben anlattığımda.tuhaf geldiler bize sizin yerliler.alışık olmadığımızdan herhalde.

bu korkunun üstüne pek sanmıyorum bi daha düdüklünün yanına yanaşabilecegimi..

canım bir marka var şimdiye kadar hiç patlamamış,çok da pratik kullanımı.öyle sakata falan gelmezsin Allah ın izniyle merak etme.düdüklü rahatlıktır.hiç korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…