Eki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun
ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
leyla şeyda pittikli nuriyem geliyo kızlar
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür
akşama yemek yapıyodum kızlar düdüklüm patladı..mutfak berbat oldu..aklım çıktı tabi zaten bi fobim vardı allahtan mutfakta degildim,içerdeydim..
iki temizleyim diye girdim mutfaga ama iice sinirlerim bozuldu..perdem tezgah etrafta olan kavanozlar falan batmışartık eşim işten gelince toparlar...
akşama yemek yapıyodum kızlar düdüklüm patladı..mutfak berbat oldu..aklım çıktı tabi zaten bi fobim vardı allahtan mutfakta degildim,içerdeydim..
iki temizleyim diye girdim mutfaga ama iice sinirlerim bozuldu..perdem tezgah etrafta olan kavanozlar falan batmışartık eşim işten gelince toparlar...
amanin geçmiş olsun bende korkarım düdüklüden o yüzden evde var ama bi kere pişirmişliğim yok anam kızar pratik neden yapmıyosun diye bozma sinirlerini sana bişey olmasın kocan toparlarmış nasılsam boşver
Canım hayırlı olsun inş. ne güzel bir kızın olucak Allah sağ salim öpüp koklamanı nasip etsin inş. Bu arada nerde oturuyorsun dr.kim?
sagol canım...bende kullanmıyodum aslında ama bakliyatlar başka türlü pişmiyo sen nasıl yapıyosun?
Bu korkunun üstüne pek sanmıyorum bi daha düdüklünün yanına yanaşabilecegimi..
çok geçmiş olsun canımmmmm, dikkatt ett bırak toplasın kim topluyosaa yaaa sizden kıymetlimi :)
nasıl patladı ki o? düdüğü inikken altı çok mu açıktı,nasıl oldu? o fobi bende de var ve evlendigimden beri kullanıyorum.yemeğin piştiğini de kokusundan anlıyorum.bazen alamazsam kokuyu düdüğüne doğru eğiliyorrum koklamaya,ya patlarsa o an :18::18:
nasıl patladı ki o? düdüğü inikken altı çok mu açıktı,nasıl oldu? o fobi bende de var ve evlendigimden beri kullanıyorum.yemeğin piştiğini de kokusundan anlıyorum.bazen alamazsam kokuyu düdüğüne doğru eğiliyorrum koklamaya,ya patlarsa o an :18::18:
bu arada şiddetle pişik kremi sudocream tavsiye ediyorummm mutlaka deneyin :)) bizim cücükler yazın olcağı için pişik olayı daha çok olcaktır..
sagol canım..hemen elim karnıma gitti zaten kalbim gümgüm çarpıyo allah bebişimi korudu iyiki mutfakta degildim..
sonrada aglama krizine girdim allahtan topladım kendimi çabuk...
eşimde yazık çok korktu..şimdi tekrar aradı elleme bi şeye temizlerim ben akşam dışarda yeriz..size bi şy olmadı ya boşver halıyı falan ben gene yıkarım diyo..
kıayamam ya sanada herifinide
tabi sen arayınca nasıl korkmuştur adamcağız
bunla geçmiş olsun bacım
bi fakiri sevinidir cnm
verilmişiz sadakanız varmış
ben antalyadayım
kilolarımı terleyerek atcam ne şanslıyım değilmiiii ehiiiii
ne açıdan buzağı aradıklarına bağlı genellememek lazım ama her yerin iyiside var ayısıda tamamen insanın kendi yapısıyla ve yetişme tarzıyla alakalı:)
sagol canım...bende kullanmıyodum aslında ama bakliyatlar başka türlü pişmiyo sen nasıl yapıyosun?
bu korkunun üstüne pek sanmıyorum bi daha düdüklünün yanına yanaşabilecegimi..
canım bir marka var şimdiye kadar hiç patlamamış,çok da pratik kullanımı.öyle sakata falan gelmezsin Allah ın izniyle merak etme.düdüklü rahatlıktır.hiç korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?