saol canım allah kimseye yaşatmasın..
şu mübarek günün hatrına allah korudu vvalla...
sadaka kesinlikle vericem iyi aklıma getirdin..
allah hepimizi tüm şerden beladan korusun canım
Canım suyla pamukla silmek pişiği önlüyormuş özellikle ilk aylar çok hassas ciltleri .
canım bende anlamadım daha kapatalı 10 dakka olmuştu..altınıda ocagın çok açmamaya dikkat ederim
bu düdüklüyü 2 aydır kullanıyodum arkadaşlar hediye etmişti..korkmaz markası..
aminnnnnnnnnnn canımmm, benim bi arkadaşım daha var bebek isteyen 5.tüp bebek denemesindede olmadı artık ben güzel haberi aldıktan sonra pek görüşemez olduk üzüldüğünü taaa içimde hissediyrum ben ona soruyrum nasılsn o bana bebeği sormasın diyorum aradığım zaman iyi işte diyip geçiyorum mutluluğumu bile paylaşamıyorum.Allahım isteyen herkesee versin kucağını boş bırakmasınnn bugün bütün dualarımız onlarada gitsin hamile duası gerçek olur derler ya bi mucize olur belki:)
sagol canım içerde olmadıgım halde aklım çıktı..
mutfak savaş alanı gibi...offf...halımda batmış daha iki gün olmuştu eşim yıkayalı..saglık olsun artık..bununla kurtuldugumuza şükür
geçmiş olsun.nasıl patladı ki o? düdüğü inikken altı çok mu açıktı,nasıl oldu? o fobi bende de var ve evlendigimden beri kullanıyorum.yemeğin piştiğini de kokusundan anlıyorum.bazen alamazsam kokuyu düdüğüne doğru eğiliyorrum koklamaya,ya patlarsa o an :18::18:
bide sabh sağlık ocağı kontrolüm vardı kilomda artş yok geçen ayki ile aynıyım :) ama göbikim çıktı bebekin büyüyo o vakit dedi ebem :) bide önümüzdeki ay aşı yapacakmış bana şeker yüklemesi ile birlikteanacııım dedim resmen aşıdan oldum olası korkarım
pütürlü birşey mi pişiriyordun acaba,pasaftan düdük tıkandı da buhar çıkamayınca sıkışıp patladı?altını kapattıktan sonra düdüklü buharıyla pişirmeye devam ediyor çünkü.
mesela ben mercimek çorbası yapmam düdüklüde mercimek pişerken pasafları tıkamıştı bir kez buhar çıkan kısmı,kısık kısık çıkıyordu buhar kapattım hemen altını.posalı şeyler buharla yapışıyor o kısımlara ondan olabilir belki.
gelmiş geçmiş olsun tekrar.
allah iyiliğini versin yaaaa koptumm burdaaaannamadın demi valla deee gıcıklık olsun die öle yasdım zati valla ben bilmem bardak testi sen tarif etcen yapcez o zamannn bak hala kendini teşhir etmiyon akıllıcaaa çektin cımbız gibi benden bütün mahremimi
karabiberim bu cevap sana değil şeydayaydı karıştı ortalık çok özür aramızda bi espri old.için öle yazdım ona, sana cevabım manavgattayım ben sende hoşgeldinn dedimm memleketimize :) tamamen yanlış anlaşılma var :) barıştık mı :):):):)
canım kapattım derken ocagın altını degil düdüklünün kapagını kastetmek istemiştim..
bende mercimek çorbasının çok patlattıgını duydugum için onu hep tencerede pişiriyodum..bugün barbunya yapıyodum
allahımmmmmmmmmmmmmm ölcem şimdi heeeeeeebendede var o koku manyaklığı biliyomusunnn yemeği koklamadan yemem meselaaa ama senin gibide düdüklüye burnumu dayamam yaneeeeeee
kapağı kapatınca nasıl patladısen bütün malzemeleri çiğden koyup kapağı kapaıtıp öyle ocağa koymyor musun?
eğer önceden biraz kavurduysan kapağı kapatınca onun buharıyla mı patladı ki acep :26:
valla mis kokuyor piştiğinde,eşim gördü ilk kullandığımda ne yapıyorsun demişti.piştiğini kokusundan anlarım ben demiştim.
suyu,çikolatayı,bilimum yediğim herşeyi önce koklar sonra yerim
çikolatanın kalitesini,yemeğin lezzetini koklayarak anlayabiliyorum meselatabi öyle içime çeke çeke değil çaktırmadan koklarım,o koku bana gelir zaten
alışkanlık işte
canım bende 7.haftada 20lik diş iltihabı yaşadım o zaman pen-os diye bi antibiyorik kullandım. ialcın prospektüsündede yazıyodu zaten hamilelikte kullanılabilir diye. 3 doktora sordum içmezsen daha kötü olur iltihap kana karışır dediler. korkma bişey olmaz inşallah yoksa doktor vermezdi
kizlar simdi mecburen cikmam lazim dedigim gibi sadece size aciklam yapmak icin girdim sakin olun konu yine buyumesin arada ugrarim belki kirginligim gecerse donebilirim ama simdilik zor gorunuyor
Sen az almışsın canım 30 kilo demek ne demek valla ben kapıdan geçemem ozaman en son 12. Haftada 2 kilomalmıştım bidaha da çıkmadım tartıya :))))ama 3 olmuştur herhalde toplamda en son 65 tim 75 le doğum yapsam yine iyi ya daha fazla almamalıyım((
kızlaarr ben dün hamile pantolonuyla hamile tuniği aldımtuniği giydiğimde gerçekten tam bir hamile gibi duruyorum vallaaaaaaa pazartesi doktora giderken yeni cicilerimizi giyip gidicez kızımlaaa... bu arada ben yeni aldığım hamile pantolonunda çok memnun kaldım.. lcw'den aldığım pantolon normal bedenim 38 beden ama ayarlama kısımları var onları açarsam 42'ye kadar yolu var yani ayarlarını azaltıncada kenardan toplama yapıyo uyuz oluyorum bu pantolonaaaaa... hamile mağazalarından almak daha mantıklı gibime geldi açıkcası en azından vücuda cuk diye oturuyo...
kizlar doktor beni hastaneye aldi koluimda serum var zor oluyo yazmak dua edin bana yazamasamda okurum sizleri
ben normal doğum istiyorum hemde çok.. acaba bebeğim neyle gelcek ve umarım doktorum sallayıp sezeryan yapmaz
canım kapattım derken ocagın altını degil düdüklünün kapagını kastetmek istemiştim..
bende mercimek çorbasının çok patlattıgını duydugum için onu hep tencerede pişiriyodum..bugün barbunya yapıyodum
sagol canım..hemen elim karnıma gitti zaten kalbim gümgüm çarpıyo allah bebişimi korudu iyiki mutfakta degildim..
sonrada aglama krizine girdim allahtan topladım kendimi çabuk...
eşimde yazık çok korktu..şimdi tekrar aradı elleme bi şeye temizlerim ben akşam dışarda yeriz..size bi şy olmadı ya boşver halıyı falan ben gene yıkarım diyo..
eneee
çok geçmiş olsun tatlişkom
bırak kıss üzme kendini
iyiki mutfakta değilmişin
herkeşlerde olduğu gibi bendede var sinir oluyorum
fısfısınaaa filannn Allahım esirgesin tontikim iyimiiii oda korkmuştur akşama
balık yiyin dışarda akıllımaaa akıl olsunnnnn
bende de var işte hatta bazen çok kızarım kendime çoğu zamanda çaktırmadan yapamam yabancının evinde felan huy işte nabarsın
Süper valla bu sene nasipse bende gelmek istiyorum Antalya'ya minik bebeğimle ilk tatilimizi yapalım inşallah :)
Gözünaydın canım ya demek bir melekmiş bebeğin Allahım sakınsınEki Görüntüle 613866
günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun
ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
leyla şeyda pittikli nuriyem geliyo kızlar
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür
Çok hoş canım beyaz en güzeli..kızlaaarrrrr fikrinize ihtiyacım var...
şimdi çalıştığım yere yakın bi mağaza var.. bebek mobilyaları da indirime girmiş.. markası baby hope diye bi markada bi model beğendik ve fiyatınada 990 TL dedilerindirimli fiyatıymış çok çok uygun bi fiyat... ben diyorumki bu takımı alsak 5 yaşına kadar kullansa (beşiğin korumaları çıkıp yatak sabitlenebiliyomuş), 1.sınıfa başlayacağı zamanda güzel bi oda takımı alsak çalışma masalı vede kaliteli olur... hem bide düz beyaz olması avantajlı olduki 2.bebiş erkek oldu kulplarını erkeğe göre değiştirip onun odasında da kullanabiliriz diye düşündüm.... bi akıl verin lütfen resmide ekleyim öyle bakın....
Eki Görüntüle 613889
Hehehh süper bende mi alsam özendimGunsydin kizlar.sonunda aldim dinleme cihazini. dun gece bebisimin kalp atislarini dinledim.gumbur gumburdu.oyle huzurlu uyudum ki sonra.esim de cok mutlu oldu.iyiki almisim.biraz zor buldum yerini ama 10 dk nin sonunda duydum.icim ciz etti yeminle....
Çok geçmiş olsun canım ya nöroloğa bir görün istersen..ağrı çekmek çok zor..dün akşam bintane şey dedi üzdü beni ağlattı sonra dr serumu takınca gelip anlımdan öpüyo su getiriyo akşam ondan önce yattım uyumuşum yattığında uyandığımda saçlarımı karnımı okşayıp öpüyodu hiç bozuntuya vermedim pişman oluyo sonra ama iş işten geçiyo kırılan kırılıyo
sagol canım..hemen elim karnıma gitti zaten kalbim gümgüm çarpıyo allah bebişimi korudu iyiki mutfakta degildim..
sonrada aglama krizine girdim allahtan topladım kendimi çabuk...
eşimde yazık çok korktu..şimdi tekrar aradı elleme bi şeye temizlerim ben akşam dışarda yeriz..size bi şy olmadı ya boşver halıyı falan ben gene yıkarım diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?