2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Canım suyla pamukla silmek pişiği önlüyormuş özellikle ilk aylar çok hassas ciltleri .

pek önlediği söylenemez.bebekten bebeğe değişiyor ,bazı bebeklerin çişi çok asitli oluyor ve hemen pişik oluyor,yakıyor çişi popoyu,o kısmı.illaki krem kullanmak gerekebiliyor.bir de altını pislettikten sonra küçük ya da büyük ne kadar bekletirsen bezi o kadar pişiyor garibanların altı.
çiş zamnını takip edebilirsen ne ala.

canım bende anlamadım daha kapatalı 10 dakka olmuştu..altınıda ocagın çok açmamaya dikkat ederim

bu düdüklüyü 2 aydır kullanıyodum arkadaşlar hediye etmişti..korkmaz markası..

pütürlü birşey mi pişiriyordun acaba,pasaftan düdük tıkandı da buhar çıkamayınca sıkışıp patladı?altını kapattıktan sonra düdüklü buharıyla pişirmeye devam ediyor çünkü.
mesela ben mercimek çorbası yapmam düdüklüde mercimek pişerken pasafları tıkamıştı bir kez buhar çıkan kısmı,kısık kısık çıkıyordu buhar kapattım hemen altını.posalı şeyler buharla yapışıyor o kısımlara ondan olabilir belki.

gelmiş geçmiş olsun tekrar.

Son düzenleme:

çok zor gerçekten benimde ablamların olmuyo çokça dua ediyorum ablama ve isteyen bütüüüüün herkese....

aynen öyle canım bununla kurtulduğunuza şükür hepsi temizlenir merak etme sen...

allahımmmmmmmmmmmmmm ölcem şimdi heeeeeee bendede var o koku manyaklığı biliyomusunnn yemeği koklamadan yemem meselaaa ama senin gibide düdüklüye burnumu dayamam yaneeeeeee

pütürlü birşey mi pişiriyordun acaba,pasaftan düdük tıkandı da buhar çıkamayınca sıkışıp patladı?altını kapattıktan sonra düdüklü buharıyla pişirmeye devam ediyor çünkü.
mesela ben mercimek çorbası yapmam düdüklüde mercimek pişerken pasafları tıkamıştı bir kez buhar çıkan kısmı,kısık kısık çıkıyordu buhar kapattım hemen altını.posalı şeyler buharla yapışıyor o kısımlara ondan olabilir belki.

gelmiş geçmiş olsun tekrar.[/QUOTE]

canım kapattım derken ocagın altını degil düdüklünün kapagını kastetmek istemiştim..

bende mercimek çorbasının çok patlattıgını duydugum için onu hep tencerede pişiriyodum..bugün barbunya yapıyodum

MAAŞALLAHHHHH
2.ciyi pırtlattcaak daşşşşşşşşşş gibi halaaaaaaaaaaaaa

canım kapattım derken ocagın altını degil düdüklünün kapagını kastetmek istemiştim..

bende mercimek çorbasının çok patlattıgını duydugum için onu hep tencerede pişiriyodum..bugün barbunya yapıyodum[/QUOTE]

neee bn mercimeği hep düdüklüde yapıyrooum hatta bugün eve gidincede yapıcam..bugüne kadar bişe olmadı..ötmeye başlayınca kapatıyorum hemen..calipso kapak benimkisi

bardak testi koca dötlülere yapılıyooo
sonnacıma bi adet koca dötlü lazım biseee
hımmm tamm sen olursun
bide bardak lazımmm arkaya koyuyosun duruyosaaaaaaa
enkocadötlü plaketi veriyolaaaaaa ehueheueheueheueheue

ben gayet şeffafım bi kerem :82:seni hiç sevmedim aynı bana benziyon DD

depikledi seni kkrabiber cadolos zatii tatlı cadı
:))))))))))))))))))))))

kapağı kapatınca nasıl patladı sen bütün malzemeleri çiğden koyup kapağı kapaıtıp öyle ocağa koymyor musun?
eğer önceden biraz kavurduysan kapağı kapatınca onun buharıyla mı patladı ki acep :26:

allahımmmmmmmmmmmmmm ölcem şimdi heeeeeee bendede var o koku manyaklığı biliyomusunnn yemeği koklamadan yemem meselaaa ama senin gibide düdüklüye burnumu dayamam yaneeeeeee

valla mis kokuyor piştiğinde,eşim gördü ilk kullandığımda ne yapıyorsun demişti.piştiğini kokusundan anlarım ben demiştim.
suyu,çikolatayı,bilimum yediğim herşeyi önce koklar sonra yerim
çikolatanın kalitesini,yemeğin lezzetini koklayarak anlayabiliyorum mesela tabi öyle içime çeke çeke değil çaktırmadan koklarım,o koku bana gelir zaten
alışkanlık işte

bende de var işte hatta bazen çok kızarım kendime çoğu zamanda çaktırmadan yapamam yabancının evinde felan huy işte nabarsın

ayyyy canımmm çok rahatladım şimddiii çok sağol bu benimm 2. hamilelğim ama öbüründen ağır geçiyor. ben o zaman hiç antibiyotik kullanmadım. Oyüzden çok korktumm.

kizlar simdi mecburen cikmam lazim dedigim gibi sadece size aciklam yapmak icin girdim sakin olun konu yine buyumesin arada ugrarim belki kirginligim gecerse donebilirim ama simdilik zor gorunuyor

yaaa canım boşver imama kızıp orucu bozma sende boşşver gel yeni nickinle kovsunlar yine geliriz takma bence hem bak onuda atmışlar. hem gidence ne olacak söyle kız yoksa başka topik seni trasfermi etti

Canım en çok kiloyu sende bebekte 7. aydan sonra alıcak en başta mantıklı kilolar almak en iyisi bende ilk hamileliğimde 60 kaldım 82 le doğuma girdim doğumdan 10 gün sonra 7 si sadece gitmişti. bu erken aylar bebekler depodan besleniyor depon sağlamsa fazla götürme yemekleri :)

lcw den bende pantolan aldım bu penye olan sadece belinde lastik olan gayett memnunum o ayarlıları bende sevmiyorum.

kizlar doktor beni hastaneye aldi koluimda serum var zor oluyo yazmak dua edin bana yazamasamda okurum sizleri

geçmiş olsun canımmm bol bol şifa diliyorum sana ve bebişine

ben normal doğum istiyorum hemde çok.. acaba bebeğim neyle gelcek ve umarım doktorum sallayıp sezeryan yapmaz

Bazı dr lar kolaya kaçabiliyor ama sezeryan yasaklanmadımı zaten mecbur olmadığı sürece keyfi olmuyor artık diye biliyorum

eneee
çok geçmiş olsun tatlişkom
bırak kıss üzme kendini
iyiki mutfakta değilmişin
herkeşlerde olduğu gibi bendede var sinir oluyorum
fısfısınaaa filannn Allahım esirgesin tontikim iyimiiii oda korkmuştur akşama
balık yiyin dışarda akıllımaaa akıl olsunnnnn

.........kapağı kapatınca nasıl patladı sen bütün malzemeleri çiğden koyup kapağı kapaıtıp öyle ocağa koymyor musun?
eğer önceden biraz kavurduysan kapağı kapatınca onun buharıyla mı patladı ki acep........

barbunyayı başka tencerede biraz haşlayıp süzüyorum..düdüklüdede sogan salça kavurup atıyorum içine barbunyayı..iki tur çevirip sıcak su koyuyorum..öle çok çok kavurmuyorum..annemde hep öyle yapar onun şu eski lastikli düdüklülerden 25 senedir daha hiç patlatmadı..maşallah..belki sıcak sudan olmuştur dicem ama bilmiyorum ya hep sıcak su koyuyodum..sıcak su koymama ragmen rahmetli düdüklü 25 dakkada barbunyayı, 35 dakkada nohutu pişirriyodu

minnoşum için daha çok korktum zaten canım..iyi çok şükür

valla balık olabilir aslında..bebişiminde aklı oynadı kuzuma ii gelir

bende de var işte hatta bazen çok kızarım kendime çoğu zamanda çaktırmadan yapamam yabancının evinde felan huy işte nabarsın

evet işte özellikle yabancı yerlerde çok işe yarıyor.hoşuma gitmeyen bir yemek kokusuysa lezzeti de gitmez.tabağa almadan,tadına bakmadan anlamak güzel.tabağa konulduktan sonra yiyememek daha kötü ev sahibine karşı.
ben içindeki şu baharat mideme dokunuyor gibi söylüyorum ,şu gaz yapıyor sağolun almayayım diyorum,napim.

Son düzenleme:
Süper valla bu sene nasipse bende gelmek istiyorum Antalya'ya minik bebeğimle ilk tatilimizi yapalım inşallah :)

senoş alemsin heee
nesiii süper antalyada bi nem olur aklın şaşar
durduk yere yapışırsın yanındakine dokunmak bilem
gelmez içinden biz bu yüzden çocukla emzirirken bir bütün olacazzz kesinnnnn :):):):)))))))))))

kızlar kocişim bana hediye şimdide dışarı çıkcz. biz hovardalık yapmaya gidiyoruz gezcez toscas accık. çok sıkılıyodum ilaç gibi geldi ki

Gözünaydın canım ya demek bir melekmiş bebeğin Allahım sakınsın
Çok hoş canım beyaz en güzeli..
Hehehh süper bende mi alsam özendim
Çok geçmiş olsun canım ya nöroloğa bir görün istersen..ağrı çekmek çok zor..

Allah korumuş geçmiş olsıun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…