.........kapağı kapatınca nasıl patladı sen bütün malzemeleri çiğden koyup kapağı kapaıtıp öyle ocağa koymyor musun?
eğer önceden biraz kavurduysan kapağı kapatınca onun buharıyla mı patladı ki acep........
barbunyayı başka tencerede biraz haşlayıp süzüyorum..düdüklüdede sogan salça kavurup atıyorum içine barbunyayı..iki tur çevirip sıcak su koyuyorum..öle çok çok kavurmuyorum..annemde hep öyle yapar onun şu eski lastikli düdüklülerden 25 senedir daha hiç patlatmadı..maşallah..belki sıcak sudan olmuştur dicem ama bilmiyorum ya hep sıcak su koyuyodum..sıcak su koymama ragmen rahmetli düdüklü 25 dakkada barbunyayı, 35 dakkada nohutu pişirriyodu
en son hastaneydi nasıl oldu acaba?
bide ben simgefikoyu çok merak ediyorum nerdeyse 1 hafta oldu nol du acaba?
slm kızlar bugun
dünden beri huzursuz bir karın ağrısı yaşıyorum sanki göbek deliğimin arkasın da birşey çekiliyor yarın sabah için dr a randevu oldum
neden acaba ya içime bir korku düştü
Nolduki nicin hastanede acaba??en son hastaneydi nasıl oldu acaba?
bide ben simgefikoyu çok merak ediyorum nerdeyse 1 hafta oldu nol du acaba?
Cok sagol Allah razi olsun canim..arkadaşlar tek tek hepinizin dualarını okudum,allah kabul etsin inşallah sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza
Hadi sevindim canim adina:)masallah bebeginedr a gittim kızlar çok şükür herşey yolundadevlete gittiğim için cinsiyeti sölemedi
ay sonu normal randevum da belli olur zaten ikili testte yüzde yetmiş erkek demişlerdi
yaw bi saattir oku oku anca bitirdim valla şaşı olcam ben bu gidişleokumasamda meraktan çatlıyorum napam ya bu arada herkesin kandili mübarek olsun. rabbim sizede bebişlerinizede sağlık sıhhat versin inşaalllaaaahhh. akşam hepiniz için namazdan sonra dua edicem biz hamileyiz birbirimize ettiğimiz dualarımızı rabbim kabul etsin hayırlısıyla. benim kociş gelmedi daha. anamda harıl harıl yemek yapıyo bende yayıştım iyice. anneli günler bitmek üzere, az daha keyfini çıkarayım napıyım dimi ama hepinizi çok öpüyorum canlarım iyi akşamlar herkeseee muck muck muck
Kandiliniz mübarek olsun,Allah ım dualarımızı kabul etsin mübarek gecede evlatlarımızı sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.Aminn
keske gıtseydın seytan senı bırakmamıs cnm ne kdr cok KUR AN dınletırsek o kadar cok faydasını gorecegıızden emınım ınsl baska bır zmnda dınleme kendını gıt olurmuuAllah kabul etsin canım.Akşama da arkadaşlar toplanacakmış sen de gel bebeğe Kur'an dinlet dediler ama hiç halim yok ne yalan diyeyim.Allah günah yazmasın.
heheh ıı barı yarın ıceyımm sımdık gec olduu hehecanım çok sık içmediğin sürece kola ve nescafe içebilirsin haftada 1 bardak içebiliyosun bunlardan ama nescafe sütlü olucak
ayy ne gusel bnmesımde unuttum okumayı yanlıs olur gunah olur dıye nıyetlenemıyorr bnm de ılk hat mımı ark.yaptıı bu ıkıncı sırf kendım yapıyorum tabıı bır sayfada olsa okursa esım le.. ve son olarak ark.3. hatımı dagıtacagım bunun dısında dıger hatım lerım var yetısemyıorum ancakk ve gunluk yusuf suresını okuyorum ayrıyetennn bebegımın ahlakı ıcn ınslll aklında olsunn cnm erkelerde yusuf suresı kız larda meryem suresının ılk sayfalarını gunluk okumak bebek ıcın cok ıyımıss haberın olsunnncanım biz ilk hatimi eşimel birlikte yaptık bitirdik. 2.hatime başladık şimdi ne kadar hatim indirirsek o kadar iyi diye ondada 22. cüzdeyim. inşallah her aya 1 hatim düşünüyoruz bakalım yapabilirsek
canımmm sende bendensınn bıze cok sukurgreke kalmadı ama bısde 4 senden sonra geldı mucızemızz elhamdulılllah yoksa bızde yaza dusunuyorduk tup bebegıı bızı bısden baskası anlayamaz rabbım kımseye cok aratmas ınsll ınsl saglıcakla kucagımıza alırızzzzzzöncelilke hepinizin kandili mubarek duaalarınız kabul olsun rabbim meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende 6 yıl oldu evleneli evlat hasretiyle gitmediğimiz yer kallamadı. Rabbim nasip etti şükür tüp bebekle hamiş oldum.
Sizleri uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum. Genelde yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum:))
bnm cevrem o kaaa bellı etmıyordu ama ınsan hamıs gordugu zamannn bebek sevdıgı zmn fılan etkılenrıyordu yaAyy ben tupbebek de iciyordum.hep bogazima yapisiyordu.ikiye bolup ic canim bi de.
Cok iyi anlarim seni.ben de 5 yil bekledim.rabbim yuzumuze bakti sonunda.sukurler olsunn.
Bendeeeeeee.normal firtlatmak istiyom ama bi ton dikis olursa ona da gelemem.doktorlar ugrasmamak icin kesiyorlar cabuk ciksin diye.sonra iki ay cekiyorsun.hakkimizda hayirlisi artik.bi genital masaj varmis doguma dogru onu yapacam genisletmek icin.
ayy gecmıs olsun cnm bende hatrlıyor kucuklugumdeee bızımde yesıl mercımek dolu dudukluu kapagı fırlamıstı tavan komple mercımek olmustuuu cok sukur bırsey olmadı sanada olmamıs amann deyımmmmmmmmmmmmmdıkkat temıslık ıcınde en sınır oldugum seyy temıs bır yerın bır anda batmasııııı beklenmedık sekılde tabiiiiiiiiiiiiiiiiakşama yemek yapıyodum kızlar düdüklüm patladı..mutfak berbat oldu..aklım çıktı tabi zaten bi fobim vardı allahtan mutfakta degildim,içerdeydim..
iki temizleyim diye girdim mutfaga ama iice sinirlerim bozuldu..perdem tezgah etrafta olan kavanozlar falan batmışartık eşim işten gelince toparlar...
........................sonrada kabak bu seferde bana patladi sanirim benden bu kadar yazdim....kazende bunun uzerine talebiniz uzerine (benim oyle bir talebim olmadi zaten yazimida silmis)uyeligini iptal ettik dedi ve benim artik uyeligim iptal oldu...
dogru gereksiz bir paylasimdi Kabak bu sefer de bana patladi sanirim en iyisi hic girmemek herkez kendine iyi baksin benden bu kadar
.....ama nedendir bilmiyorum kazen beni uyarma ihtiyaci hissetti onu degil ......
Sayın Administratör;
Ben 2013 temmuz anneleri topiğinde yazışıyordum. Ahlaka aykırı mesajlaşanlar oldu. Ben de bunu kötü içerik butonu ile Kazene defalarca ilettim ama o bu mesajlardan hiç bir rahatsızlık duymadı. Tam tersine bana ceza vermeye kalkışıyor. Bunun mantıklı bir cevabını acaba kendine verebiliyor mu? Merak ediyorum doğrusu.
Ben bu forumda ahlaka aykırı mesajların yayınlanmasından son derece rahatsızım. Bir eğitimci olmam bunu daha da perçinliyor. 2013 temmuz anneleri sayfa 1260 dan başlamak üzere daha bir çok sayfada bu kötü içerikli mesajlar hala mevcut. Ben duyarlı bir vatandaş olarak , toplum ahlakını bozan mesajları yayınlamak suçundan savcılığa dilekçe vermeyi planlıyorum. Ama öncesinde durumu son olarak size bildirmeyi uygun gördüm. Saygılarımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?