2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
en son hastaneydi nasıl oldu acaba?
bide ben simgefikoyu çok merak ediyorum nerdeyse 1 hafta oldu nol du acaba?

Dudugu tikanmistir belki.ben sogani salcayi havuc patates hafif kavurup barbunyayi atiyom.sicak suyunu koyup kapatiyom.patlayacagi vmis canim.sukur sizde birsey yok.

anam bi gün sabahtanberi bakmadım misafirim vardı gene 40 sayfayı bulmuş maşallahh valla pes diyorum fıkırdak hamişler sizii bi göz atayım şöle ya

arkadaşlar tek tek hepinizin dualarını okudum,allah kabul etsin inşallah sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza

slm kızlar bugun
dünden beri huzursuz bir karın ağrısı yaşıyorum sanki göbek deliğimin arkasın da birşey çekiliyor yarın sabah için dr a randevu oldum
neden acaba ya içime bir korku düştü

dr a gittim kızlar çok şükür herşey yolunda devlete gittiğim için cinsiyeti sölemedi
ay sonu normal randevum da belli olur zaten ikili testte yüzde yetmiş erkek demişlerdi

irmegan merhabalar...
göstermiş olduğun bebek odası burada daha ucuz;

https://www.bebefix.com/Babyhope-92...i-Takimi-Bebefix-Yatak-Hediyeli-_34763.html#0

ben görmediğim için merak etttim,inceleyebildin mi kalitesi falan nasıl?birde beşik ve dolabın büyüklüğü iyi mi?bende çok merak etmiştim bu takımı ama görmediğim için bilemedim.
ben şimdi değil ama son aylarda alınabileceğim bir takım olarak aklımda tutuyorum

en son hastaneydi nasıl oldu acaba?
bide ben simgefikoyu çok merak ediyorum nerdeyse 1 hafta oldu nol du acaba?
Nolduki nicin hastanede acaba??
Simgefikom da girmiyor bende merak ettim

arkadaşlar tek tek hepinizin dualarını okudum,allah kabul etsin inşallah sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza
Cok sagol Allah razi olsun canim..

dr a gittim kızlar çok şükür herşey yolunda devlete gittiğim için cinsiyeti sölemedi
ay sonu normal randevum da belli olur zaten ikili testte yüzde yetmiş erkek demişlerdi
Hadi sevindim canim adina:)masallah bebegine

Kandiliniz mubarek olsun hanimlar, rabbim nice kandillere kavustursun dualariiniz kabul etsin insallah, hepimize hayirli kolay dogum nasip etsin bebislerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah aminn

yaw bi saattir oku oku anca bitirdim valla şaşı olcam ben bu gidişle okumasamda meraktan çatlıyorum napam ya bu arada herkesin kandili mübarek olsun. rabbim sizede bebişlerinizede sağlık sıhhat versin inşaalllaaaahhh. akşam hepiniz için namazdan sonra dua edicem biz hamileyiz birbirimize ettiğimiz dualarımızı rabbim kabul etsin hayırlısıyla. benim kociş gelmedi daha. anamda harıl harıl yemek yapıyo bende yayıştım iyice. anneli günler bitmek üzere, az daha keyfini çıkarayım napıyım dimi ama hepinizi çok öpüyorum canlarım iyi akşamlar herkeseee muck muck muck

Kandiliniz mübarek olsun,Allah ım dualarımızı kabul etsin mübarek gecede evlatlarımızı sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.Aminn

Seninde kandilin mübarek olsun canım ettigin dualar kabul olsun bende edicem birazdan tüm hamislere annen ne guzel bakiyo sana çıkar keyfini tabikisi

bgn az temızlık yaptım yarında mutfak dolaplarını sılmeye ıyetlıyım oglende ark.davetlıyız bebegımlee hayırlısı suan gozlerım uykudan kapanıyor acayıp cok uyanıyorum gecelerı yaaaa 3-4 defa sonrada 6,5 da esıme kakıyorum sbh namazını kılıyorum derkennn parca parca uyku oluyorrr ve bgnlerde cok cıse gıdıyorum gunduz yaa 30 dk bırrr :26:ayy wc ye gırmekden gına geldıı sızdede oluyormu bu ya cumaya kaldı 1 kusur gun ınsl bebegımı gormeyeeeeeeee

Allah kabul etsin canım.Akşama da arkadaşlar toplanacakmış sen de gel bebeğe Kur'an dinlet dediler ama hiç halim yok ne yalan diyeyim.Allah günah yazmasın.
keske gıtseydın seytan senı bırakmamıs cnm ne kdr cok KUR AN dınletırsek o kadar cok faydasını gorecegıızden emınım ınsl baska bır zmnda dınleme kendını gıt olurmuu

canım çok sık içmediğin sürece kola ve nescafe içebilirsin haftada 1 bardak içebiliyosun bunlardan ama nescafe sütlü olucak
heheh ıı barı yarın ıceyımm sımdık gec olduu hehe

canım biz ilk hatimi eşimel birlikte yaptık bitirdik. 2.hatime başladık şimdi ne kadar hatim indirirsek o kadar iyi diye ondada 22. cüzdeyim. inşallah her aya 1 hatim düşünüyoruz bakalım yapabilirsek
ayy ne gusel bnmesımde unuttum okumayı yanlıs olur gunah olur dıye nıyetlenemıyorr bnm de ılk hat mımı ark.yaptıı bu ıkıncı sırf kendım yapıyorum tabıı bır sayfada olsa okursa esım le.. ve son olarak ark.3. hatımı dagıtacagım bunun dısında dıger hatım lerım var yetısemyıorum ancakk ve gunluk yusuf suresını okuyorum ayrıyetennn bebegımın ahlakı ıcn ınslll aklında olsunn cnm erkelerde yusuf suresı kız larda meryem suresının ılk sayfalarını gunluk okumak bebek ıcın cok ıyımıss haberın olsunnn

canımmm sende bendensınn bıze cok sukurgreke kalmadı ama bısde 4 senden sonra geldı mucızemızz elhamdulılllah yoksa bızde yaza dusunuyorduk tup bebegıı bızı bısden baskası anlayamaz rabbım kımseye cok aratmas ınsll ınsl saglıcakla kucagımıza alırızzzzzz
bnm cevrem o kaaa bellı etmıyordu ama ınsan hamıs gordugu zamannn bebek sevdıgı zmn fılan etkılenrıyordu yaama elhamulıllahhh rabbım cok daha fasla bekletmedııı bısııııııııııı cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız masaj nasıl yapılıyorr bızede solee tmm mmıııııııııııııııı ona gore bısde bır avazda doguralım ınslll

ayy gecmıs olsun cnm bende hatrlıyor kucuklugumdeee bızımde yesıl mercımek dolu dudukluu kapagı fırlamıstı tavan komple mercımek olmustuuu cok sukur bırsey olmadı sanada olmamıs amann deyımmmmmmmmmmmmmdıkkat temıslık ıcınde en sınır oldugum seyy temıs bır yerın bır anda batmasııııı beklenmedık sekılde tabiiiiiiiiiiiiiiii

bu gün bunu iddia ettiniz ama

dogru gereksiz bir paylasimdi Kabak bu sefer de bana patladi sanirim en iyisi hic girmemek herkez kendine iyi baksin benden bu kadar

dün bu mesajı yazmıştınız ve üyeliğiniz yasaklanmış. Yazıyı görmeyince silinmiş sanmışsınız ama bu yazılar yönetimin bir sayfasına taşınır ve profillerinize işlenir.

.....ama nedendir bilmiyorum kazen beni uyarma ihtiyaci hissetti onu degil ......

O kişinin üyeliği de iptal edildi(burada bir arkadaşınız o kişininde 2. üyelikten buradan uzaklaştırıldığını yazmış)

KONULARI OLMADIĞI GİBİ YANSITIYOR, İŞİNİZE GELMEYENLERİ GÖRMÜYORSUNUZ !

ve son olarak burada ters düştüğünüz kişi sizin yazdıklarınızı ne yapacakmış onu da göstereyim ;

Şimdi iki tarafta taraf tuttuğumuzu söylüyor ? Biz hangi tarafı tuttuk ?

Bu kişi bunu yapar mı yapmaz mı bilinmez ama burada öyle kafanıza göre davranamazsınız. Sitenin işleyişi için kurallar vardır, sizi kim rahatsız eder ise kötü içeriğe basar editörün konuya müdahale etmesini beklersiniz. Tüm site bunu yapıyor. Ben ağzının payını veririm gibi bir yaklaşımda bulunamaz bulunursanız da sonuçlarına katlanırsınız.

Ben temmuz doğumluyum bu başlık benim için çok özel dedikçe yazılanlar daha da malesef sınırları aştı. Unutmayın burada yazılanlar sizin sorumluluğunuzda olup, o haksız yere ceza aldı dediğiniz arkadaşa savcılar ulaşmaz iken(yurt dışında ya) burada yukarıda bahsi geçen gibi yorum yapanlar savcılık tarafından çağırılır ve ifadeleri alınır. Size demiştim ki bunlar özelinizdir, lütfen buraya yazmayın kimse sizin özel anlarınızı merak etmiyor lütfen biraz sınırlarınızı çizin. Savcılık sorduğunda orada da anlatırsınız artık.

Biraz tatsız bir yorum oldu ama bizimde tadımız kaçtı, hepinize hayırlı Kandiller.

konu kapatılsın artık yaa bır haftadırr sıktı bu konular bızı lutfennn tam ıcerıgı bılmıyorum ben ama her gıdıgımde bu tur konunun tekrarı uzuyor benı ve bebegımı lutfennn konuyu kapatalım arkadaslar rica edıyorum sızdenn daha fazla uzulmeyelım lutfennnn

kazen'de uyarıyor sürekli lütfen
şimdiden sagolunuz!!!

gerçekten çok gerildik yeter artık. savcılığa vermeyi planlayan arkadaş sayfa 1260ı defalarca diğer annelerin topiklerinde farklı nicklerde paylaşmış zaten. biz gerildikçe bebeklerimizde rahatsız oluyor. biz gerçekten bu topiği çok seviyoruz ve birlikte güzel bi hamilelik geçirmeyi düşünüyoruz. inşallah bu uyarıda son olur son kez gerilmiş oluruz.. hayırlı kandiller güzel anneler öpüyorum hepinizi yine dualaşalım her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…