2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bizimde babalar okudu ilk hatimleri 3.yü biz bitirdik devamıda geliyor çok şükür. yusuf ibrahim meryem suresini hergün dinletmeye çalışıyorum bebeğe bende duymuştum canım. yusuf yüzlü olması için yusuf suresi lokman sözlü olması içinde lokman suresi okuyun demişti bi arkadaş. bişeyler yapmaya çalışıyoruz bakalım elimizden geldiğince Rabbim kabul etsin. 2haftaya okulum açılcak o zaman zor ama en azından şu tatilde manevi olarak bişeyler vermeye çalışıyorum kuzuma. eşim hergün yasin okuyo göbişe her seferinde hepinize dua ediyorum sağlıkla kucaklarına alsınlar diye. bizim 2 yeğen var biri kaynımın biri dayımın. kuran dinletirdi yengelerim hamileyken, dayımda abimde okurdu sürekli bebekler ağladığı zaman babaları kuran okumaya başlayınca susarlar şimdi o kadar etkileyiciki ezan duyunca susuyolar maşallah

bızde o kada yok yaa ama bende her fıırsatta ılahı dınletıyorumm ve haftada en az 1 kerede olsa sohbetımıze gıdıyoruzz pipicanımlaa

Son düzenleme:
Ayy kızlar ne güzel çoğunuz öğrenmişsiniz cinsiyeti ben cuma gidecem hem üçlü tarama hem cinsiyet içime kız gibi doğuyor sağlıklı olsunda farketmez neyse herkese iyi geceler

Ayy kızlar ne güzel çoğunuz öğrenmişsiniz cinsiyeti ben cuma gidecem hem üçlü tarama hem cinsiyet içime kız gibi doğuyor sağlıklı olsunda farketmez neyse herkese iyi geceler

bende tam öğrenemedim cnm ikili testte yüde yetmiş erkek dedi

kızlar bugün sağlık ocağına gidiyorum. İnşallah kalp atışlarını duyabilicez. bakalım başka neler yapıcaz...

Son düzenleme:
Canlarım biz bugün akşam oğlumla camiye gittik oğlum Kur'an dinledi ilahi dinledi çok şükür . Ve hepimiz için bütün gece dua ettim canlarım inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı sıhatli kolllarımza alırız. Asos canım nasıl oldun canım çok dua ettim senin için De inşallah rn yakın zamanda normal bi hamileliğe dönersin ..... Hepinize iyi geceler güzel anneler ve melekleri öptüm sizi ....

Haklısın aslında uyarıda bulundun ama bizim burdaki muhabbetletimiz sadece espiri maiyetinde hiç birimizin kötü niyeti yok ve bunları beyenmiyen yorum yapmaz yada görmezlikten gelir diye düşündük ki buna bende dahil zaten herşeye yorum yapmıyoruz ki sadece ilgilendiklerimize yorum yapıyoruz . Hepimiz hamileyim ve stresli üzüntülü günlerde geçiriyoruz yeri geliyor çok mutlu yeri geliyor çok sinirli olabiliyoruz sadece bunların anlayışla karşılanmasını istiyoruz. Hepimiz gurbetlik çekiyoruz burda birbirimizi tanımadan bilmeden dertlerimizi üzüntülerimiz mutluluklarımızı sevinçlerimizi herşeyimizi paylaştık birimize birşey olsa hepimizin canım acıyor yada bir gün biri girmese meraktan ölüyoruz birşey mi oldu ki diye. Demek istediğim kimse burda huzursuzluk çıksın istemez bile bile de kimse kimseyi kırmaz. Anlayışın ve ilgin için çok teşekkürler kazen inşallah bundan sonra hepimiz daha dikkatli olucaz ve inşallah birdaha tartışmalara yol açmıycaz sadecedoğuma kadar değil doğumdan sonra da burda olucaz burası hepimiz için güzel bi birleşim noktası .... Sizede hayırlı kandiller Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah .,....

gunaydın bayanlar nasılsınız :)) bız hergun cok erken uyanıyoruz.saat yedıde ıs bası yapıyoz kuzumla

gunaydın annişler
akşam içime kuşku düştü nedendir bilemedim
bugun 16.haftama girdim
sanki dün akşam karnım ınmıs gıbıydı uzuldum uzuldum
sonra bebegımı sevdım eşimde dedii oturma şekline göre değişiuo bak ayaga kalk sertlıgını goreceksın orda bızım mınnos
sonra ayaga kalktım ve gercekten sertlıgı hıssettım bebegımın
ara ara böyle korkular oluyor sızdede oluyormu?

ilginç bi tespit bence ben alanyalı aynı zamanda manavgatta yaşayan biri olarak başka bi yerde yaşayamazdım, bu arada antalyalılarda istanbullulardan hoşlanmıyordur belki böyle genellemenizi hem arkadaşınızın hem sizin çok yanlış buldum doğrusu, şimdi ben diyarbakırda olay var diye diyarbakırlı arkadaşlarımı yok mu saymam lazım yada hepsi hakkında ölemi düşünmem lazım. bana göre bu düşünce tarzı çok yanlış ayrıca çok tanıdığım var istanbullu ukalalıklarından geçilmiyo napiym bende hemen senin memleketinimi eleştirseydim. şurda biraz muhabbet ediyoruz insanları yermeye çalışmıyoruz arkadaşlık bu değil bence....

duygularıma tercüman oldun valla bende seni hiç sevmedmmmm aynı bennnnnnnnnnnnnn bi döt ölçülerimis farklı galibaaaaaaaaaaa görcem ben seni 3-4 ay sonracıma kim goca dötlüüüüüüü

günaydın kızlar......

canım şahsen benimde öyle bazen kocaman bazen küçücük oluyo göbek..,özellikle sabahları çok az oluyo..bizim iç karnımız biraz daha geniş galiba göbek hemen fırlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…