ayy ne gusel bnmesımde unuttum okumayı yanlıs olur gunah olur dıye nıyetlenemıyorr bnm de ılk hat mımı ark.yaptıı bu ıkıncı sırf kendım yapıyorum tabıı bır sayfada olsa okursa esım le.. ve son olarak ark.3. hatımı dagıtacagım bunun dısında dıger hatım lerım var yetısemyıorum ancakk ve gunluk yusuf suresını okuyorum ayrıyetennn bebegımın ahlakı ıcn ınslll aklında olsunn cnm erkelerde yusuf suresı kız larda meryem suresının ılk sayfalarını gunluk okumak bebek ıcın cok ıyımıss haberın olsunnn
bizimde babalar okudu ilk hatimleri 3.yü biz bitirdik devamıda geliyor çok şükür. yusuf ibrahim meryem suresini hergün dinletmeye çalışıyorum bebeğe bende duymuştum canım. yusuf yüzlü olması için yusuf suresi lokman sözlü olması içinde lokman suresi okuyun demişti bi arkadaş. bişeyler yapmaya çalışıyoruz bakalım elimizden geldiğince Rabbim kabul etsin. 2haftaya okulum açılcak o zaman zor ama en azından şu tatilde manevi olarak bişeyler vermeye çalışıyorum kuzuma. eşim hergün yasin okuyo göbişeher seferinde hepinize dua ediyorum sağlıkla kucaklarına alsınlar diye. bizim 2 yeğen var biri kaynımın biri dayımın. kuran dinletirdi yengelerim hamileyken, dayımda abimde okurdu sürekli bebekler ağladığı zaman babaları kuran okumaya başlayınca susarlar şimdi o kadar etkileyiciki ezan duyunca susuyolar maşallah
Ayy kızlar ne güzel çoğunuz öğrenmişsiniz cinsiyeti ben cuma gidecem hem üçlü tarama hem cinsiyet içime kız gibi doğuyor sağlıklı olsunda farketmez neyse herkese iyi geceler
valla her açıdan.çok menfaatçiler bir kere,şimdiye kadar tanıdıklarım için konuşuyorum.manavgatlı,serikli ,alanyalı benim geldiğim yerde böyle insanlar yoktu.kiminle tanışsam ,iş nedeniyle genelde erkek oluyor,başka açıdan değil demek istediğim.
ben bunun işini yapayım o da bana şunu yapsın .tabi yapılacak işi varsa yoksa zaten tınlamıyorlar bile.
ordulu bir arkadaşım var iş yerinde 5 senedir antalyada kendisi.o da aynı şeyleri söyledi ben anlattığımda.tuhaf geldiler bize sizin yerliler.alışık olmadığımızdan herhalde.
bardak testi koca dötlülere yapılıyooo
sonnacıma bi adet koca dötlü lazım biseee
hımmm tamm sen olursun
bide bardak lazımmm arkaya koyuyosun duruyosaaaaaaa
enkocadötlü plaketi veriyolaaaaaa ehueheueheueheueheue
ben gayet şeffafım bi kerem :82:seni hiç sevmedim aynı bana benziyonDD
depikledi seni kkrabiber cadolos zatii tatlı cadı
:))))))))))))))))))))))
gunaydın annişler
akşam içime kuşku düştü nedendir bilemedim
bugun 16.haftama girdim
sanki dün akşam karnım ınmıs gıbıydı uzuldum uzuldum
sonra bebegımı sevdım eşimde dedii oturma şekline göre değişiuo bak ayaga kalk sertlıgını goreceksın orda bızım mınnos
sonra ayaga kalktım ve gercekten sertlıgı hıssettım bebegımın
ara ara böyle korkular oluyor sızdede oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?