okudum geldim bu sefer çok devirmemişsiniz sayfaları
gunaydın bayanlar nasılsınız :)) bız hergun cok erken uyanıyoruz.saat yedıde ıs bası yapıyoz kuzumla
günaydın kızlar......
canım şahsen benimde öyle bazen kocaman bazen küçücük oluyo göbek..,özellikle sabahları çok az oluyo..bizim iç karnımız biraz daha geniş galiba göbek hemen fırlamadı
okudum geldim bu sefer çok devirmemişsiniz sayfaları
Kizlar ben hamile kaldigim ay o kadar aksilik yasadim ki.butun insanlar anlasip bebegimin olmadigini yuzume vuruyorlardi sanki.o ay cok agladim cok dualar ettim.cok tovbeler ettim hata ettiysem affet diye rabbime.herkes ustume geldi.hatta bi is arkadasim herkesin icinde tup bebek yaptirdigimi azindan kacirdi.herkes tuhaf tuhaf bakiyordu aciyormus gibi.rabbim sesimi duydu sanirim.o kadar uzuluyordum ki olaylara test yapmak istemedim 20 gun sonra test yaptim ablamin zoruyla.sonuc hala inanamiyorum hamile olduguma.sukurler olsun yaradana.
kızlar avatardanda anlasıldı gıbı canım neskafe cekıyor ve sıyah kola(hıc ıcmedıgım bıey )zararlılar bılıyorum ama bır sefer kafe ıcsem ne olarkıııııııııııııııııııııııııııı:126:
kolayı normal hayatta ıcmemde sevmemde ama pazartesı gunu cok canım cektı ıctım valla...zararlı ama yapcak bı sey yok:))
ya canın çekiyorsa çok olmamak kaydıyla içilebilir bence nefsini körlemek maksat :))
akşama yemek yapıyodum kızlar düdüklüm patladı..mutfak berbat oldu..aklım çıktı tabi zaten bi fobim vardı allahtan mutfakta degildim,içerdeydim..
iki temizleyim diye girdim mutfaga ama iice sinirlerim bozuldu..perdem tezgah etrafta olan kavanozlar falan batmışartık eşim işten gelince toparlar...
canım çok geçmiş olsun allah korumuş
geçmiş olsun.nasıl patladı ki o? düdüğü inikken altı çok mu açıktı,nasıl oldu? o fobi bende de var ve evlendigimden beri kullanıyorum.yemeğin piştiğini de kokusundan anlıyorum.bazen alamazsam kokuyu düdüğüne doğru eğiliyorrum koklamaya,ya patlarsa o an :18::18:
kokla koklaa aferin... ben düdüğünü indirmek için bile yaklaşmıyorum kaşık falan ucuyla dokunuyorum
Canım suyla pamukla silmek pişiği önlüyormuş özellikle ilk aylar çok hassas ciltleri .
bizim arkadaşlar bir kutuya pamuk koyuyorlardı ıslatıp ıslatıp öyle siliyorlardı hazır satılanları da var ama onlar pahalıymış biraz sanırım
herkes yavaş yavaş kendine hamile cicileri almaya başlamış bana hamile kıyafetleri çok pahalı geliyor sadece şimdiye kadar tayt ve çorap aldım hamilelik adına birkaç tane triko elbise aldım M ve L beden daha mantıklı tonla para vermekten tabi ben böyle düşünüyorum büyük beden almak daha hesaplı göründü bana şimdilik pantolonlar hariç normal kıyafetlerimle devam edebiliyorum karnım büyüdükçe de büyük beden alıp yaza doğru da tişört vs giyerim diye düşünüyorum resmen sektör oluşturup insanlar nasıl olacak diye fiyatlar inanılmaz yükseltimiş
herkes yavaş yavaş kendine hamile cicileri almaya başlamış bana hamile kıyafetleri çok pahalı geliyor sadece şimdiye kadar tayt ve çorap aldım hamilelik adına birkaç tane triko elbise aldım M ve L beden daha mantıklı tonla para vermekten tabi ben böyle düşünüyorum büyük beden almak daha hesaplı göründü bana şimdilik pantolonlar hariç normal kıyafetlerimle devam edebiliyorum karnım büyüdükçe de büyük beden alıp yaza doğru da tişört vs giyerim diye düşünüyorum resmen sektör oluşturup insanlar nasıl olacak diye fiyatlar inanılmaz yükseltimiş
canımm benim bile karnımı sıkıyo pantolonlar 2 hafta var aramızda alıcam bugün bi kaç bişey lcw ye baktım dün 20 lira pantolonlar elbiseler 20 lira çok pahalı değil yani defacto dada acayip bi kazaklarda tuniklerde indirim var çok uygun geldi bana çok pahalı şeyler almıcam zaten sonra gyilmez ama tavsiyem büyük beden yerine hamile pantolonu alman büyük beden de olsa giyemessin bi süre sonra hamile panolonları çok rahat dün denedim bi kaç tane resmen rahatladı karnım denerken bile :) kendi bedenin olan lastikli hamile pantolunu al bence :)
bide güzel olsalar içimiz yanmıcak para verirken bende senin gibi yapıorum büyük beden kıyafetlerle idare edicem zaten salaş kıyafet modası var pek zorlanmıcaz:))
Günaydın herkesebugün bende bi çarpıntı var ki sormayın sabahtan beri geçmedi heran bişey olcakmış gibi hissediyorum kalbim felaket çarpıyo hayırdır işallah dedim kendime hepinize güzel huzurlu bi gün olsun
sana da günaydın her gün erken uyanan biriyim ama 10 gündür daha erken uyanıyorum uyuyamaz oldum saat5-6'le arasında uyanmış oluyorum 12 ya da 1'den önce de uyumuyorum neden böyle oldum anlayamadım zaten işim ve eşimin dolayısıyla 7'de uyanmak zorundayım 5'te kalkmak saçma oluyor
günaydın canım sanırım çarpıntı ve yavaş yavaş ödem hepimizde oluşmaya başlayacak. Yavaş hareket etmeye dikkat edip bugün imkanın varsa kendini çok yorma aniden heyecanlanmamaya gayret etmek lazım çarpıntıyı heyecan üzüntü korku ve ani hareket daha çok tetikliyor geçmiş olsun canım
sağol canım sabahtan beri böyleyim kalbim yerinden çıkıcak gibi işallah geçer dikkat ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?