canım Lcw'dekileri çok böyle içim ısınırak beğenmedim zaten tayt pantolon çorap kesinlikle hamile almamız lazım ben genellikle elbise ve üst beden için düşünüyorum büyük bedeni hamile kalmadan üst bedenim XS ve S alt beden pantolonda 36 etekte 34 idi o yüzden şimdilik elbise ve üstte M ile L idare ediyor 4 ay bitti 1.5 kg aldım bundan sonra hızlı alınıyor deniliyor bakalım iç çamaşırda bence hamile külotları falan kullanılmalı bugün ona bakacağım sütyen de sorun yok eskiden 75 kullanıp dolduramıyordum şimdi 0 75ler olması gerektiği gibi oluyor göğüslerim şükür 75lik olabilmeyi başardı:) Görenler bebeği mi kaybbettin bebek nerde diye sorunca çok üzülüyorum halbuki topiğe de ekledim göbeğim belli ama demek ki daha çok mu belli olması lazım anlayamadım
:) güanydınlar benim size sorum şu anda çatlak kremi kullanan varmı daha erkenmi yoksa şimdidenmi kullanmak gerek
benim annem terzi o beğendiğin modelleri netten getir ben sana dikerim istediğini zaten bikaç ay giyecen sonra bişeye yaramıyacak diyor iyi oldu benim için bi pantolon alsam yeter.ben de aynen senin gibi düşündüm canım en azından aldıklarımı doğumdan sonra da ömür olursa seneye kışa giyerim rahat rahat zaten bolu seviyorum kötü durmuyor alıp alıp sonra kaldırmak zoruma gider dada sonra da kullanabileceğim şekilde almaya dikkat ediyorum
Günaydın herkesebugün bende bi çarpıntı var ki sormayın sabahtan beri geçmedi heran bişey olcakmış gibi hissediyorum kalbim felaket çarpıyo hayırdır işallah dedim kendime hepinize güzel huzurlu bi gün olsun
ben 2kilo verdim almadımda daha hiç. eşim 2 kilo almış aynı seninki gibi kaygılanıp duruyor bende senle beraber şişecem heralde diyecanlar hep kendi aldığımız kiloları konuştuk acaba sizin eşlerinizde kilo değişimi oldu mu? Benim eşim 4 ayda 4.5 kilo aldı:) ben 1.5 aldım göbeğim çok çıktı ne yapacağım diye dolanıyor Allah'tan boyu var kaldırıyor takma hayatım beraber yürüyüşe başlarız olmadı bebek olunca spor salonuna yazılır beraber kilo veririz diyorum:) Komedi eşim kilo aldığını da zor kabulleniyor acaba artık bizim çamaşır makinesi çamaşırları çektiriyor mu yoksa sen yüksek ısıda mı atıyorsun demesi de yok mu tam çıldırtmalık:))
sağoll canımmm hepimize huzurlu olsun günümüz bendede çarpıntı var ama benimki heyecandan öğleden sonra görmeye gitcem mimikimi :) sen de rahatla güzell bi kahvaltı yap doyur bebeğinii önceee mis gibi temiz havayı içine çekkkk :) güzel bi gün olsunnn
ben 2kilo verdim almadımda daha hiç. eşim 2 kilo almış aynı seninki gibi kaygılanıp duruyor bende senle beraber şişecem heralde diyegöbik yapıyo kocişim
hadi işallah güzel hayırlı haberlerle gel annesi seninki bebek heyecanı ne mutlu sana kuzum haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi
ne yesen o kardır canım. bende çok bulantı olmadıda tiksindim herşeyden ben yapamadığım zamanlarda kendi yaptı aç kalamaz paşam ne olsa yer elindende ne çok iş geliyomuş benim haberim yokmuş dedimcanım annenin terzi olması süper çok güzel ciciler diker sana. Canım bizim tam tersimiz eşi çok kilo verip kendisi alan hamileler de var kokudan dolayı yemek yapamayanların eşleri de zayıflamış bulantım çok fazla hala da devam ediyor ilk günkü gibi ama şükürler olsun yemeklerimi şimdiye kadar aksatmadan kendim rahatça yaptım kendim de yiyebiliyorum ama tabi çıkartıyorum doktorum çıkartsan da ye zayıfsın daha da düşersen serumla toparlamak zorunda kalırız hastaneye yatırıp dediği için yiyorum ama durmuyor
sağoll canımmm hepimize huzurlu olsun günümüz bendede çarpıntı var ama benimki heyecandan öğleden sonra görmeye gitcem mimikimi :) sen de rahatla güzell bi kahvaltı yap doyur bebeğinii önceee mis gibi temiz havayı içine çekkkk :) güzel bi gün olsunnn
ilginç bi tespit bence ben alanyalı aynı zamanda manavgatta yaşayan biri olarak başka bi yerde yaşayamazdım, bu arada antalyalılarda istanbullulardan hoşlanmıyordur belki böyle genellemenizi hem arkadaşınızın hem sizin çok yanlış buldum doğrusu, şimdi ben diyarbakırda olay var diye diyarbakırlı arkadaşlarımı yok mu saymam lazım yada hepsi hakkında ölemi düşünmem lazım. bana göre bu düşünce tarzı çok yanlış ayrıca çok tanıdığım var istanbullu ukalalıklarından geçilmiyo napiym bende hemen senin memleketinimi eleştirseydim. şurda biraz muhabbet ediyoruz insanları yermeye çalışmıyoruz arkadaşlık bu değil bence....
ne heyecanlı ben oğluşumu salı gördüm haftaya salı test için gittiğimde bir kez daha göreceğim şafak saymak bile tatlı onları beklerken bazen diyorum şu ultrason makineleri ucuz olsaydı da eve alsaydım 1 ay beklemek zorunda kalmazdım minikin kocaman ve sağlıklı olmuştur inş annesi:)
günaydın herkese.hafta bitiyor çok şükür.
canım ben en başta da demiştim 'üzerine alınma ,şimdiye kadar tanıdıklarım için söylüyorum ' diye.o kısmı es geçmişsin sanırım.
neden yereyim ,antalyanın suyunu içiyorum ,ekmeğini yiyorum.
ben seni yok saymadım ki ayrıca.bize böyle geldi gerçekten öyleler mi diye sormuştum? farklı anladın.
evet istanbullular ukala gelir çoğu insana,öyledirler de.ister istmemez cosmopolitan yerde yaşamanın getirisi olsa gerek.
uzatmanın anlamı yok.yanlış anlaşılmalar yüzünden zaten topiğin huzuru kaçtı.toparlanmaya çalışıyor.bir yenisini daha eklemeyelim,lütfen.
canlar hep kendi aldığımız kiloları konuştuk acaba sizin eşlerinizde kilo değişimi oldu mu? Benim eşim 4 ayda 4.5 kilo aldı:) ben 1.5 aldım göbeğim çok çıktı ne yapacağım diye dolanıyor Allah'tan boyu var kaldırıyor takma hayatım beraber yürüyüşe başlarız olmadı bebek olunca spor salonuna yazılır beraber kilo veririz diyorum:) Komedi eşim kilo aldığını da zor kabulleniyor acaba artık bizim çamaşır makinesi çamaşırları çektiriyor mu yoksa sen yüksek ısıda mı atıyorsun demesi de yok mu tam çıldırtmalık:))
günaydın
bugün pek bi pörsük hissediyorum
yanlış anlaşılmasın daş gibiyim :d
ruhum psikolojim öyle değil ama....
Hamişlik benim düşündüğümden çok farklı bir haller bütünüüüü
nasılsın diye sorsalar
hem ağlarım hem gülerim ikisinide yaşıyorum aynı anda
öleee yaniiiInşallahh güzel birgün olur bebeklerimiz
depikler atarlar kocalarımıs ökslük yapmaktan bigünlük vazgecerlerr
blaaa,blaaa,blaaaa
son dileğimiz hiç gerçekleşmeyecek :):)))))) :d
irmegan merhabalar...
göstermiş olduğun bebek odası burada daha ucuz;
https://www.bebefix.com/Babyhope-92...i-Takimi-Bebefix-Yatak-Hediyeli-_34763.html#0
ben görmediğim için merak etttim,inceleyebildin mi kalitesi falan nasıl?birde beşik ve dolabın büyüklüğü iyi mi?bende çok merak etmiştim bu takımı ama görmediğim için bilemedim.
ben şimdi değil ama son aylarda alınabileceğim bir takım olarak aklımda tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?