2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hımmm sen baya zayıfmışsın canımm ben zaten L giydiğim için direk lastiklilere geçmem gerekti mecburen taytta sevmiyorum hafif kilolu olanlarda size daha güzel yakışır:) sen hiç sıkma canını çok biliyo bazıları bebk sağlıklıysa hiç önemli değil 5-6 kilo alanda var hamilelik boyunca hiç sorun etme:)

:) güanydınlar benim size sorum şu anda çatlak kremi kullanan varmı daha erkenmi yoksa şimdidenmi kullanmak gerek

günaydınlar. ben iki gündür kullanmaya başladım. bonal f plus. bulması oldukça zor bir krem. eczacılar ancak depolardan bulunca getirtebiliyorlar. ben

şimdilik iyiyim. kaşıntım gitti çok şükür. 45 tl fiyatı. doktor kullan dedi, beğenmezsen başka bir krem veririm dedi. ama bu en iyisidir.

içeriğindeki etken maddelere beebiş için zararlı değil. eczacı arkadaşa da sorduk. hatta bir bayan daha vardı. o da çok araştırmış içeriğini.

benim annem terzi o beğendiğin modelleri netten getir ben sana dikerim istediğini zaten bikaç ay giyecen sonra bişeye yaramıyacak diyor iyi oldu benim için bi pantolon alsam yeter.

sağoll canımmm hepimize huzurlu olsun günümüz bendede çarpıntı var ama benimki heyecandan öğleden sonra görmeye gitcem mimikimi :) sen de rahatla güzell bi kahvaltı yap doyur bebeğinii önceee mis gibi temiz havayı içine çekkkk :) güzel bi gün olsunnn

ben 2kilo verdim almadımda daha hiç. eşim 2 kilo almış aynı seninki gibi kaygılanıp duruyor bende senle beraber şişecem heralde diye göbik yapıyo kocişim

hadi işallah güzel hayırlı haberlerle gel annesi seninki bebek heyecanı ne mutlu sana kuzum haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi

ben 2kilo verdim almadımda daha hiç. eşim 2 kilo almış aynı seninki gibi kaygılanıp duruyor bende senle beraber şişecem heralde diye göbik yapıyo kocişim

canım annenin terzi olması süper çok güzel ciciler diker sana. Canım bizim tam tersimiz eşi çok kilo verip kendisi alan hamileler de var kokudan dolayı yemek yapamayanların eşleri de zayıflamış bulantım çok fazla hala da devam ediyor ilk günkü gibi ama şükürler olsun yemeklerimi şimdiye kadar aksatmadan kendim rahatça yaptım kendim de yiyebiliyorum ama tabi çıkartıyorum doktorum çıkartsan da ye zayıfsın daha da düşersen serumla toparlamak zorunda kalırız hastaneye yatırıp dediği için yiyorum ama durmuyor

hadi işallah güzel hayırlı haberlerle gel annesi seninki bebek heyecanı ne mutlu sana kuzum haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi

:))) sağolasınnn canımmm inşallaahhh, sende dikkat et bak kendine bende de erken yoruma başladı wc gidip gelsem yoruluyorum ya dün biraz yürüyüş yaptık ömrümle eve geldiimizde tansiyonum çok düştü baygınlık geçirdim resmen ayakta duramıyodum yorgunluktan ((

ne yesen o kardır canım. bende çok bulantı olmadıda tiksindim herşeyden ben yapamadığım zamanlarda kendi yaptı aç kalamaz paşam ne olsa yer elindende ne çok iş geliyomuş benim haberim yokmuş dedim en yakın arkadaşımın düğünü var hazirana hamile abiyesi bile dikcek annem onun terzi olması süper oldu benim için

topicte kzıların sayısı artıyor

fark 6 ya inmiş. genelde 10 larda olurdu.

Son düzenleme:

ne heyecanlı ben oğluşumu salı gördüm haftaya salı test için gittiğimde bir kez daha göreceğim şafak saymak bile tatlı onları beklerken bazen diyorum şu ultrason makineleri ucuz olsaydı da eve alsaydım 1 ay beklemek zorunda kalmazdım minikin kocaman ve sağlıklı olmuştur inş annesi:)

günaydın herkese.hafta bitiyor çok şükür.

canım ben en başta da demiştim 'üzerine alınma ,şimdiye kadar tanıdıklarım için söylüyorum ' diye.o kısmı es geçmişsin sanırım.
neden yereyim ,antalyanın suyunu içiyorum ,ekmeğini yiyorum.
ben seni yok saymadım ki ayrıca.bize böyle geldi gerçekten öyleler mi diye sormuştum? farklı anladın.
evet istanbullular ukala gelir çoğu insana,öyledirler de.ister istmemez cosmopolitan yerde yaşamanın getirisi olsa gerek.

uzatmanın anlamı yok.yanlış anlaşılmalar yüzünden zaten topiğin huzuru kaçtı.toparlanmaya çalışıyor.bir yenisini daha eklemeyelim,lütfen.

Son düzenleme:

görmeyeli 3 haftayı geçti canım yaa valla nasıl insanın burnunun direği sızlar öle oluyorum akşam göbüşüme bakıp bakıp ağladım deliriyorum galiba dedim eşim bakıyo onunda gözleri doluyo öle heralde şu sıra sarılıp sarılıp ağlaşcaz heralde, keşkeeeeee öle bişey olsaydıda ayrı kalmasaydııkkk ((( inşallah canımm iyidir merakla saatimi bekliyorumm geçmiyo valla...internetten takip ediyorum büyüme aşamasını ama onu ekranda görmek çok farklı ilk kalp sesini duyuncada ağlamıştım :))))

günaydın
bugün pek bi pörsük hissediyorum
yanlış anlaşılmasın daş gibiyim
ruhum psikolojim öyle değil ama....
hamişlik benim düşündüğümden çok farklı bir haller bütünüüüü
nasılsın diye sorsalar
hem ağlarım hem gülerim ikisinide yaşıyorum aynı anda
öleee yaniii inşallahh güzel birgün olur bebeklerimiz
depikler atarlar kocalarımıs ökslük yapmaktan bigünlük vazgecerlerr
blaaa,blaaa,blaaaa
son dileğimiz hiç gerçekleşmeyecek :):))))))

topiğin huzurunu ben kaçırmam canım merak etme sen ama eleştrilerde bulunmak yerine biraz paylaşım olsaydı keşke böyle tanışsaydık.....uzatmıyorum ayrıca senin telafi anlayışın böyle olsa gerek. gene de sağol bebeğinle inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin...

benım eşimde öyle canım benımle bırlıkte kılo alıyor
okuduguma gore erkek bbebek bekleyenlerın eşlerıde kılo alıyormus :)

günaydın kuzum bugün bende de bi çarpıntı var kalbim fena çıkcak yerinden geçmedi daha duygular pek karışık katılıyorum sana son dediğini saymıyorum bile :26::26:işallah güzel bi gün olur

kızlar bebeği solunda olup cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen var mı?

2 arkadaşımın solunda ve kız.

sizin nasıl?

selam güzelmiş bunlar da,,ben sanırım ikeadan alıcam..gayet güzel ve uygun..5-6 sene kullancak zaten...ikili yatak olur da kanepe alıcam tamamen beyaz olcak odası..geçen hesap yaptım....yatak-karyola-dolap-şifonyer hepsi 885 tl miydi neyi...bir de ikili kanepe de 300 tl filan olsa 1100e çıakrı ordan..gerçi daha gezmedim mağazaları ama....bu arada kayın validem süpriz yaptı bana şaşırttı beni..odasını ben alcam sen gez beğen dedi ama yine de bütçeyi çok aşmak istemiyorum..başka şeyler aldırırım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…