:) güanydınlar benim size sorum şu anda çatlak kremi kullanan varmı daha erkenmi yoksa şimdidenmi kullanmak gerek
canımm benim bile karnımı sıkıyo pantolonlar 2 hafta var aramızda alıcam bugün bi kaç bişey lcw ye baktım dün 20 lira pantolonlar elbiseler 20 lira çok pahalı değil yani defacto dada acayip bi kazaklarda tuniklerde indirim var çok uygun geldi bana çok pahalı şeyler almıcam zaten sonra gyilmez ama tavsiyem büyük beden yerine hamile pantolonu alman büyük beden de olsa giyemessin bi süre sonra hamile panolonları çok rahat dün denedim bi kaç tane resmen rahatladı karnım denerken bile :) kendi bedenin olan lastikli hamile pantolunu al bence :)
Grubumuzun yöneticisi armigan arkadaşımız kaZenle yaptığı özel konuşma neticesinde kazen tarafından siteden üyeliği silinmiştir...bundan sonra malum sitede olucak ve orda olanlarla görüşmeye devam edicekmiş.Ama dedi ki ; üzülmesinler sık sık takip edicem kızları hepinizi çok seviyormuş kocaman öptü :))))))
ben de aynen senin gibi düşündüm canım en azından aldıklarımı doğumdan sonra da ömür olursa seneye kışa giyerim rahat rahat zaten bolu seviyorum kötü durmuyor alıp alıp sonra kaldırmak zoruma gider dada sonra da kullanabileceğim şekilde almaya dikkat ediyorum
günaydın annişler,
Son bir kaç gündür keyfim pek yoktu,eşimlede ufak tefek tartışmalar yaşamıştık,o yüzden pek giripte yazasım gelmedi,Bu arada kendimizi hiç bişey için üzmememiz gerektiğini anladım,karnım hep sancılandı durdu.
Yarın doktor randevumuz var,çok merak ediyorum oğlumu ne kadar büyüdü diye,
Herkese güzel günler diliyorum
canlar hep kendi aldığımız kiloları konuştuk acaba sizin eşlerinizde kilo değişimi oldu mu? Benim eşim 4 ayda 4.5 kilo aldı:) ben 1.5 aldım göbeğim çok çıktı ne yapacağım diye dolanıyor Allah'tan boyu var kaldırıyor takma hayatım beraber yürüyüşe başlarız olmadı bebek olunca spor salonuna yazılır beraber kilo veririz diyorum:) Komedi eşim kilo aldığını da zor kabulleniyor acaba artık bizim çamaşır makinesi çamaşırları çektiriyor mu yoksa sen yüksek ısıda mı atıyorsun demesi de yok mu tam çıldırtmalık:))
Günaydın herkesebugün bende bi çarpıntı var ki sormayın sabahtan beri geçmedi heran bişey olcakmış gibi hissediyorum kalbim felaket çarpıyo hayırdır işallah dedim kendime hepinize güzel huzurlu bi gün olsun
Grubumuzun yöneticisi armigan arkadaşımız kaZenle yaptığı özel konuşma neticesinde kazen tarafından siteden üyeliği silinmiştir...bundan sonra malum sitede olucak ve orda olanlarla görüşmeye devam edicekmiş.Ama dedi ki ; üzülmesinler sık sık takip edicem kızları hepinizi çok seviyormuş kocaman öptü :))))))
günaydın canım.ben de seni merak edip sormuştum topikte.
hiç üzme kendini ve bebeğini,ben de üzülünce tuhaf ağrılarım oluyor,e bebek de etkileniyor tabi.
yarın güzel haberler getir bize.
grubumuzun yöneticisi armigan arkadaşımız kazenle yaptığı özel konuşma neticesinde kazen tarafından siteden üyeliği silinmiştir...bundan sonra malum sitede olucak ve orda olanlarla görüşmeye devam edicekmiş.ama dedi ki ; üzülmesinler sık sık takip edicem kızları hepinizi çok seviyormuş kocaman öptü :))))))
Günaydın herkesebugün bende bi çarpıntı var ki sormayın sabahtan beri geçmedi heran bişey olcakmış gibi hissediyorum kalbim felaket çarpıyo hayırdır işallah dedim kendime hepinize güzel huzurlu bi gün olsun
canlar hep kendi aldığımız kiloları konuştuk acaba sizin eşlerinizde kilo değişimi oldu mu? Benim eşim 4 ayda 4.5 kilo aldı:) ben 1.5 aldım göbeğim çok çıktı ne yapacağım diye dolanıyor Allah'tan boyu var kaldırıyor takma hayatım beraber yürüyüşe başlarız olmadı bebek olunca spor salonuna yazılır beraber kilo veririz diyorum:) Komedi eşim kilo aldığını da zor kabulleniyor acaba artık bizim çamaşır makinesi çamaşırları çektiriyor mu yoksa sen yüksek ısıda mı atıyorsun demesi de yok mu tam çıldırtmalık:))
ilk etapta başlığı görünce bebeğine birşey oldu sandım.Allah korusun.
malum site hakk.bilgi verir misin?
Aşagıda ismini görünce yazayım dedim canım nasılsın kanaman kesildi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?