2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

öncelikle geçmiş olsun.

bol su içmeni ve oldukça yavaş hareket etmeni öneririm.rahatlatır seni.telaş yapma daha çok nefes nefese kalabilirsin.

hadi yaaa offfff çok üzüldüm(((((((((((((( bu haksızlık ama

:) güanydınlar benim size sorum şu anda çatlak kremi kullanan varmı daha erkenmi yoksa şimdidenmi kullanmak gerek

GUNAYDIN ben sımdılık bebe yagı kullanıyorum dr da sımdılık yag onerdı daha ılerkı aylarda kreme baslarsın dedı yag yumusasık yapıyor ben 3. aydan berıyagı kullanıyorum hemen dustan sonra suruyorsun su ana kadarda bı karıntım olmadı

aaaa sinir oldum valla nasıl bişi bu yaaaaa malu site hakkında bizede bilgi verirmisiniz bizde taşınalım oraya...tadımızı iyice kaçırdılar olmaz böle şey ayıp şurda birbirimize dert yanım acımızı mutluluğumuzu paylaşıyorduk nazar ettiler resmen kıskançlık fesatlık bu başka bişi diil........

bende de var o durum.daha çok bayanlarda olurmuş zaten.
onunla yaşamayı öğrendikten sonra,gerisi mesele değil gerçekten.
senin hareket sınırlarını o belirliyor :) iyi geçinmek gerek yoksa nefessiz bırakıyor valla

Onu şu notumu iletin bir anne adayına yalan yakışmıyor. Mesajlar elimde duruyor da Allah'tan ispata giderim ama inanın yazık hamile hamile kimsenin günahına girmesin. Bu başlıkta da kendisi dün rest çekti özel mesajdan da artık girmeyeceğim şeklinde.

Yazık...

Bu arada Malum siteye bizim kızdığımızı ifade etmişsiniz hala söylediklerimi anlamıyorsunuz, yalanlara devam ediyorsunuz Facebook üzerinde kurulan anne grubundan bahsediliyor...

Bu mesajımdan sonra ısrarla bu konu üzerine yorum yapan herkes uyarısız üyeliği iptal edilecektir. Madem öyle yapıyormuş söylediğiniz yalanı gerçekleştirelim.

Anne adayı dedik, duygusal gel gitler yaşanıyor dedik ama yalan girdimi işin içine orada duracaksınız. Bu mesajımdan sonra konu dışı mesaj yapan herkes uyarısız üyeliği iptal edilecektir.

Peki iletirim .....

sorma kuzum ya baya kötüyüm küt küt sabahtır durmadı çıkcakmış gibi işallah geçer canım valla baya rahatsız etti çalışıyorum uzanamıyorum ama suyu çok tüketiyom sağol canım benim

TÜHHH üzüldum sımdı nıye boyle bı karar cıkmıs kı :((

duygularıma tercüman oldun valla bende seni hiç sevmedmmmm aynı bennnnnnnnnnnnnn bi döt ölçülerimis farklı galibaaaaaaaaaaa görcem ben seni 3-4 ay sonracıma kim goca dötlüüüüüüü

gel antalyalım geel :)))))
bağrıma basayım ben buralı değilim ama
seviyorum bu deli şehiriii ve cok arkadasım Allah iyilerle karşılaştırsın
hepside çok iyi

yok yok tatile çıkacağım ben.
bu topikte bu kadar ekşin bana fazla.bir modundayım bir modunda.
tatile çıkıyorum birkaç gün ,internet olmayan bir yere ekoköye
ben dönene kadar iyi bakın kendinize :80:

günaydın kuzum bugün bende de bi çarpıntı var kalbim fena çıkcak yerinden geçmedi daha duygular pek karışık katılıyorum sana son dediğini saymıyorum bile :26::26:işallah güzel bi gün olur

leylam şeydam bende bugün hiçççççççççç iyi değilim
bulantılarım geri geldi
biraz kilo aldım die sevinmiştim ama bole giderse verecem yine dün akşam yediğimii çıkardım şimdide sabah yediklerimi çıkarmamak için savaş veritorum
ühü ühü

benım eşimde öyle canım benımle bırlıkte kılo alıyor
okuduguma gore erkek bbebek bekleyenlerın eşlerıde kılo alıyormus :)

cnm benim kocada aldı başını gidiyo sorma
sanki hamile o ben ilk üç ay kilo verdim
o aldı
şimidie pantolanları olmuyo

kısssssssssssss
nerdesin kaç günüdr bakım sen

ya çok üzüldüm cnm ya

Son düzenleme:

hepimiz yaşıyoruz inan sen kendine dikkat et bende kendime söz veriyorum üzülmücem diye ama yine yapıyorum artık yapmamalıyız işallah yarın güzel haberler verirsin bize oğluşun büyümüştür

bahaneleri çok hoş canım:)) Bir de dün benimki bakıyorum da benimle aynı yiyorsun dedi şaşırdım acayip kırıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…