- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
Grubumuzun yöneticisi armigan arkadaşımız kaZenle yaptığı özel konuşma neticesinde kazen tarafından siteden üyeliği silinmiştir...bundan sonra malum sitede olucak ve orda olanlarla görüşmeye devam edicekmiş.Ama dedi ki ; üzülmesinler sık sık takip edicem kızları hepinizi çok seviyormuş kocaman öptü :))))))
:) güanydınlar benim size sorum şu anda çatlak kremi kullanan varmı daha erkenmi yoksa şimdidenmi kullanmak gerek
Grubumuzun yöneticisi armigan arkadaşımız kaZenle yaptığı özel konuşma neticesinde kazen tarafından siteden üyeliği silinmiştir...bundan sonra malum sitede olucak ve orda olanlarla görüşmeye devam edicekmiş.Ama dedi ki ; üzülmesinler sık sık takip edicem kızları hepinizi çok seviyormuş kocaman öptü :))))))
Annemmmm kuzum benim ben eskiden hep öyleydim halk arasında üfürük derler
hatta öyle bir durumla yaşıyordum zordu yani.Şimdi bayağı geçti
diyorum ya bu bebiş benim yaşama sebebim oldu vücut olarak
Ama geçenlerde yine yaptı aynı senin gibi pır pır atıyor,uçuşuyor sanki
ve biraz da rahatszı ediyor.Telaş yapma kahvaltını yap,bol bol su iç ve
uzan,dinlen eğer çalışmıyorsan[/COLOR]
Onu şu notumu iletin bir anne adayına yalan yakışmıyor. Mesajlar elimde duruyor da Allah'tan ispata giderim ama inanın yazık hamile hamile kimsenin günahına girmesin. Bu başlıkta da kendisi dün rest çekti özel mesajdan da artık girmeyeceğim şeklinde.
Yazık...
Bu arada Malum siteye bizim kızdığımızı ifade etmişsiniz hala söylediklerimi anlamıyorsunuz, yalanlara devam ediyorsunuz Facebook üzerinde kurulan anne grubundan bahsediliyor...
annemmmm kuzum benim ben eskiden hep öyleydim halk arasında üfürük derler
hatta öyle bir durumla yaşıyordum zordu yani.şimdi bayağı geçti
diyorum ya bu bebiş benim yaşama sebebim oldu vücut olarak
ama geçenlerde yine yaptı aynı senin gibi pır pır atıyor,uçuşuyor sanki
ve biraz da rahatszı ediyor.telaş yapma kahvaltını yap,bol bol su iç ve
uzan,dinlen eğer çalışmıyorsan[/color]
duygularıma tercüman oldun valla bende seni hiç sevmedmmmm aynı bennnnnnnnnnnnnnbi döt ölçülerimis farklı galibaaaaaaaaaaa görcem ben seni 3-4 ay sonracıma kim goca dötlüüüüüüü
günaydın
bugün pek bi pörsük hissediyorum
yanlış anlaşılmasın daş gibiyim
ruhum psikolojim öyle değil ama....
hamişlik benim düşündüğümden çok farklı bir haller bütünüüüü
nasılsın diye sorsalar
hem ağlarım hem gülerim ikisinide yaşıyorum aynı anda
öleee yaniiiinşallahh güzel birgün olur bebeklerimiz
depikler atarlar kocalarımıs ökslük yapmaktan bigünlük vazgecerlerr
blaaa,blaaa,blaaaa
son dileğimiz hiç gerçekleşmeyecek :):))))))
günaydın kuzum bugün bende de bi çarpıntı var kalbim fena çıkcak yerinden geçmedi dahaduygular pek karışık katılıyorum sana son dediğini saymıyorum bile :26::26:işallah güzel bi gün olur
benım eşimde öyle canım benımle bırlıkte kılo alıyor
okuduguma gore erkek bbebek bekleyenlerın eşlerıde kılo alıyormus :)
günaydın annişler,
Son bir kaç gündür keyfim pek yoktu,eşimlede ufak tefek tartışmalar yaşamıştık,o yüzden pek giripte yazasım gelmedi,Bu arada kendimizi hiç bişey için üzmememiz gerektiğini anladım,karnım hep sancılandı durdu.
Yarın doktor randevumuz var,çok merak ediyorum oğlumu ne kadar büyüdü diye,
Herkese güzel günler diliyorum
öncelikle geçmiş olsun.
Bol su içmeni ve oldukça yavaş hareket etmeni öneririm.rahatlatır seni.telaş yapma daha çok nefes nefese kalabilirsin.
iyim çok şükür cnm.
Evet şükürler olsunki kesildi pazartesi kontrolüm var umarım herşey yolunda gidiyordur.
leylam şeydam bende bugün hiçççççççççç iyi değilim
bulantılarım geri geldi
biraz kilo aldım die sevinmiştim ama bole giderse verecem yine dün akşam yediğimii çıkardım şimdide sabah yediklerimi çıkarmamak için savaş veritorum
ühü ühü
VALLA BENDE PEK FENAYIM İŞALLAH GEÇER
SENDE KENDİNİ TUTMAYA ÇALIŞ ÇIKARMAZSIN İŞALLAH GEÇSİN ARTIK AMA BULANTILAR :26:
günaydın annişler,
son bir kaç gündür keyfim pek yoktu,eşimlede ufak tefek tartışmalar yaşamıştık,o yüzden pek giripte yazasım gelmedi,bu arada kendimizi hiç bişey için üzmememiz gerektiğini anladım,karnım hep sancılandı durdu.
Yarın doktor randevumuz var,çok merak ediyorum oğlumu ne kadar büyüdü diye,
herkese güzel günler diliyorum
:):) ben hamile kaldığımdan beri 4 kilo verdim eşimseeeeee 6,5 kilo aldı...geçen gün kayınvalidem bile diyo oğlu eşin hamile onun kilo alması lazım kız kilo veriyo sen alıyorsun hayırdır sizin evde kim aşeriyor belli oluyor diyoroda annesine yok anne diyo bu kilo diil gaz diyo havalar sogumuş yaaa ondan oluyormuşşş itina ile inkar edilir durumu var :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?