2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
gel antalyalım geel :)))))
bağrıma basayım ben buralı değilim ama
seviyorum bu deli şehiriii ve cok arkadasım Allah iyilerle karşılaştırsın
hepside çok iyi

:)))))) bas beni bağrınaaa , saten ilgiye ihtiyacım vasss............... evveeettt doğru diyon bacıımmmmm,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kız ben bugün cücüğümü görecemmm öğlenden soraaa hehehehehehehehhh

yok yok tatile çıkacağım ben.
bu topikte bu kadar ekşin bana fazla.bir modundayım bir modunda.
tatile çıkıyorum birkaç gün ,internet olmayan bir yere ekoköye
ben dönene kadar iyi bakın kendinize :80:

Kız ben gerçekten tatile gideceğim köyümüze eşimle
aynı köylüyüz.Koca trakyalıyızPazardan sonra
ALLAH kısmet ederse gidiyorum bol bol temiz hava alıp,yürüyüş
yapacağım köy havası.Sizleri çok özleyeceğim belki arada girerim

çok özendim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Leylamer,

Canım benimde bu hafta her sabah çok çarpıntım oldu sordum dr. Çarpıntı özellikle sabahları aç kaldığın için olur sakın aç çıkma tüm gün sürmezse sorun değil benim 1 saate geçiyor çarpıntılarım. Daha azaldı merak etme, gerekçesi kan basıncımız çok yükseliği için oluyormuş, daha çok kan pompalıyoruz ... endişelenme sadece çarpıntı zamanı dinlen sakın aç bırakma kendini
Sevgiler :)

canım sanada geçmiş olsun çok sabah öle kalktım işe geldim kahvaltı ettim hala geçmedi aç kalmadım su çok içiyorum yatamıyorum işte uzansam olur ama işteyim işallah geçer yüreğim ağzımda dolaşıyom bende arayıp sorcaktım artık doktora olabiliyo demek bunlara hazırlıklı olmalıyız ama birden olunca fena oldum ilerleyen saatlerde geçmesini umuyorum

günaydın kuzum bugün bende de bi çarpıntı var kalbim fena çıkcak yerinden geçmedi daha duygular pek karışık katılıyorum sana son dediğini saymıyorum bile :26::26:işallah güzel bi gün olur

kuzum benim carpıntınmı var :26:
en ufak şeyi büyütüp üzmeyelim kendimizi
seviyorum seni
son dediğimi bende saymıyorum artıkk :)

Leylacım, sakin ol yeter kafanı buna takma, derin nefes al, sakin sakin burundan al ağızdan ver canım... seni çok iyi anlıyorum geçmezse doktorunu ara için rahat etsin ... geçmiş olsun ...

bence de lcw gayet uygun hatta netten de sipariş verilebiliyoruz şimdilik bluzlerimi giyiyorum ama her ihtimale karşı birkaç beden büyük bluz aldım ucuzluktan giyemezsem anneme veririm ya da hamileliimen sonra diye de düşündüm :)) yaz gelse de rahat rahat giyinsek şimdi iki kat külotlu çorap giyiyorum üşümemek için hareket edmeiyorum artık (

:) güanydınlar benim size sorum şu anda çatlak kremi kullanan varmı daha erkenmi yoksa şimdidenmi kullanmak gerek

canım ben iki aydır yaklaşık kakao badem kayısı yağı sürüyorum doktor dört marka öerdi kremde ama almadım henüz aralarından mustela lieracı hatırlıyorum bir de arılı ballı birşey vardı onun adını unuttum bir tane de bella mı ne vardı hepsi iyidir dedi

canım bende de çok oluyor bir odadan br odaya gidene kadar nefes nefese kalıyorum hele sabah aç karnına banyo yapınca bayılacak gibi oluyorum sanırım halsizlikten dikkat et yavaş hareketler yapmaya çalış

hahahahaahaa bizimki de doktordan önce yiyemediğim çikolataları gördü sonra doktora diyor ki ben de yiyorum ki çocuk iyi hareket etsin

:)) amin canım bir de kurşun rica edelim :))

kuzum benim carpıntınmı var :26:
en ufak şeyi büyütüp üzmeyelim kendimizi
seviyorum seni
son dediğimi bende saymıyorum artıkk :)

var canım ya geçmesini bekliyorum artık stresden mi yoksa bu zamanlar oluyomuş fazla kan pompalanıyomuş hepimizde olabilir bende seni seviyom cancağzım son dediğini zaten ben hiç saymamıştım

GELMESİN SÖLE KIŞ KIŞ YAP O BULANTILARA

ya bencede gelemesin işte en son kontorole gittiğimde doktorda bende sevinidk kilo aldım die
hatta zamanı geldi artık yavşatan almalısın ddei
günde en az 3 lt su içmeni istiyorum senden dedi
su içmesen başın ağrır kabız olursun ve en kötüsüde ne yaparsan yap çatlarsın dedi
ama ben başa döndüm yemekte yiyemiyorum su da içemiyorum
inş. midemi üşütmüşüdür geçer devamlı olmaz :2::2::2:

Son düzenleme:
Leylacım, sakin ol yeter kafanı buna takma, derin nefes al, sakin sakin burundan al ağızdan ver canım... seni çok iyi anlıyorum geçmezse doktorunu ara için rahat etsin ... geçmiş olsun ...

tamam canım azıcık hava alayım bari nefes iyi gelir geçmezse ararım kafamada takmam canım sağol tekrar

canım bende de çok oluyor bir odadan br odaya gidene kadar nefes nefese kalıyorum hele sabah aç karnına banyo yapınca bayılacak gibi oluyorum sanırım halsizlikten dikkat et yavaş hareketler yapmaya çalış

bu aralar sık yaşıcaz sanırsam bu olayları vücut değişiyo kanlar pompalanıyo allahım herkese şifasını versin

belki bugünlüktür bu canım geçmişti ne güzel diyodun kendini zorla dicem ama en iyisini sen bilirsin kuşum suyu bari yudum yudum tüket

belki bugünlüktür bu canım geçmişti ne güzel diyodun kendini zorla dicem ama en iyisini sen bilirsin kuşum suyu bari yudum yudum tüket

evet geçmişti kuzum
bulantılar başlayalı çok oldu bir hafta falan ama düne kadar kusmamıştım
olede idare ediliyo zaten
benimde tek derdim su zaten

hamişler
sizlerle bişey paylaşacam
yol arkadaşlarım su gebelikte çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk önemliymiş
hani dioruz ya gebelikte baş ağrısı normal die
doktorum didi ki
normal falan değil beyin suyun içinde olan bir organ dedi
suyu içeçeksinki başın arımayacak dedi bu 1
2-derimizin dökülmesi de susuzlıktanmış
3-eğer yeteri kadar su içmezsek ne kadar ne sürersek sürelim çatlarmışız
4-kabızlık ve hemoroid kaçınılmaz
5-sistit denen o bela hastalıkta susuzlıktan ki
gebelikte istenmeyen bişey dedi doktorum

doktorumdan tavsiyeler günde en az 2 olabiliyosa 3 litre su tüketmeliymişiz arkadaşlar bu rakamlar yanlızca su çay falan dahil değil
çok faydasını görürsn dedi doktorum

bendede enfeksiyon vardı ya çok şükür geçti ozaman benim doktorumda 3 litre su içmen gerek dedi doğumdan sonrada aynı şekilde anne sütünü arttırıyomuş ben çok fazla içiyorum 3 ü bulmasa bile 2-2,5 arası kesin oluyodur doktorunda açıklamış zaten ne kadar önemli olduğunu sistit kadar alçak bi hastalık bilmem tuvalettte yatcaktım nerdeyse allahım kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…