benım eşimde öyle canım benımle bırlıkte kılo alıyor
okuduguma gore erkek bbebek bekleyenlerın eşlerıde kılo alıyormus :)
gel antalyalım geel :)))))
bağrıma basayım ben buralı değilim ama
seviyorum bu deli şehiriii ve cok arkadasım Allah iyilerle karşılaştırsın
hepside çok iyi
yok yok tatile çıkacağım ben.
bu topikte bu kadar ekşin bana fazla.birmodundayım bir modunda.
tatile çıkıyorum birkaç gün ,internet olmayan bir yere ekoköye
ben dönene kadar iyi bakın kendinize :80:
leylam şeydam bende bugün hiçççççççççç iyi değilim
bulantılarım geri geldi
biraz kilo aldım die sevinmiştim ama bole giderse verecem yine dün akşam yediğimii çıkardım şimdide sabah yediklerimi çıkarmamak için savaş veritorum
ühü ühü
VALLA BENDE PEK FENAYIM İŞALLAH GEÇER
SENDE KENDİNİ TUTMAYA ÇALIŞ ÇIKARMAZSIN İŞALLAH GEÇSİN ARTIK AMA BULANTILAR :26:
ya geçmişti ne güzel geri geldi bu bulantılar
Kız ben gerçekten tatile gideceğim köyümüze eşimle
aynı köylüyüz.Koca trakyalıyızPazardan sonra
ALLAH kısmet ederse gidiyorum bol bol temiz hava alıp,yürüyüş
yapacağım köy havası.Sizleri çok özleyeceğim belki arada girerim
leylamer,
canım benimde bu hafta her sabah çok çarpıntım oldu sordum dr. çarpıntı özellikle sabahları aç kaldığın için olur sakın aç çıkma tüm gün sürmezse sorun değil benim 1 saate geçiyor çarpıntılarım. Daha azaldı merak etme, gerekçesi kan basıncımız çok yükseliği için oluyormuş, daha çok kan pompalıyoruz ... Endişelenme sadece çarpıntı zamanı dinlen sakın aç bırakma kendini
sevgiler :)
ya geçmişti ne güzel geri geldi bu bulantılar
GELMESİN SÖLE KIŞ KIŞ YAP O BULANTILARA
günaydın kuzum bugün bende de bi çarpıntı var kalbim fena çıkcak yerinden geçmedi dahaduygular pek karışık katılıyorum sana son dediğini saymıyorum bile :26::26:işallah güzel bi gün olur
herkes yavaş yavaş kendine hamile cicileri almaya başlamış bana hamile kıyafetleri çok pahalı geliyor sadece şimdiye kadar tayt ve çorap aldım hamilelik adına birkaç tane triko elbise aldım M ve L beden daha mantıklı tonla para vermekten tabi ben böyle düşünüyorum büyük beden almak daha hesaplı göründü bana şimdilik pantolonlar hariç normal kıyafetlerimle devam edebiliyorum karnım büyüdükçe de büyük beden alıp yaza doğru da tişört vs giyerim diye düşünüyorum resmen sektör oluşturup insanlar nasıl olacak diye fiyatlar inanılmaz yükseltimiş
:) güanydınlar benim size sorum şu anda çatlak kremi kullanan varmı daha erkenmi yoksa şimdidenmi kullanmak gerek
Günaydın herkesebugün bende bi çarpıntı var ki sormayın sabahtan beri geçmedi heran bişey olcakmış gibi hissediyorum kalbim felaket çarpıyo hayırdır işallah dedim kendime hepinize güzel huzurlu bi gün olsun
canlar hep kendi aldığımız kiloları konuştuk acaba sizin eşlerinizde kilo değişimi oldu mu? Benim eşim 4 ayda 4.5 kilo aldı:) ben 1.5 aldım göbeğim çok çıktı ne yapacağım diye dolanıyor Allah'tan boyu var kaldırıyor takma hayatım beraber yürüyüşe başlarız olmadı bebek olunca spor salonuna yazılır beraber kilo veririz diyorum:) Komedi eşim kilo aldığını da zor kabulleniyor acaba artık bizim çamaşır makinesi çamaşırları çektiriyor mu yoksa sen yüksek ısıda mı atıyorsun demesi de yok mu tam çıldırtmalık:))
nazar duası
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
kuzum benim carpıntınmı var :26:
en ufak şeyi büyütüp üzmeyelim kendimizi
seviyorum seni
son dediğimi bende saymıyorum artıkk :)
Leylacım, sakin ol yeter kafanı buna takma, derin nefes al, sakin sakin burundan al ağızdan ver canım... seni çok iyi anlıyorum geçmezse doktorunu ara için rahat etsin ... geçmiş olsun ...
ya bencede gelemesin işte en son kontorole gittiğimde doktorda bende sevinidk kilo aldım die
hatta zamanı geldi artık yavşatan almalısın ddei
günde en az 3 lt su içmeni istiyorum senden dedi
su içmesen başın ağrır kabız olursun ve en kötüsüde ne yaparsan yap çatlarsın dedi
ama ben başa döndüm yemekte yiyemiyorum su da içemiyorum
inş. midemi üşütmüşüdür geçer devamlı olmaz :2::2::2:
belki bugünlüktür bu canım geçmişti ne güzel diyodun kendini zorla dicem ama en iyisini sen bilirsin kuşum suyu bari yudum yudum tüket
leylam şeydam bende bugün hiçççççççççç iyi değilim
bulantılarım geri geldi
biraz kilo aldım die sevinmiştim ama bole giderse verecem yine dün akşam yediğimii çıkardım şimdide sabah yediklerimi çıkarmamak için savaş veritorum
ühü ühü
VALLA BENDE PEK FENAYIM İŞALLAH GEÇER
SENDE KENDİNİ TUTMAYA ÇALIŞ ÇIKARMAZSIN İŞALLAH GEÇSİN ARTIK AMA BULANTILAR :26:
Benimkiler de yenibasladi.gece yatarken bile midem bulaniyor.
evet geçmişti kuzum
bulantılar başlayalı çok oldu bir hafta falan ama düne kadar kusmamıştım
olede idare ediliyo zaten
benimde tek derdim su zaten
hamişler
sizlerle bişey paylaşacam
yol arkadaşlarım su gebelikte çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk önemliymiş
hani dioruz ya gebelikte baş ağrısı normal die
doktorum didi ki
normal falan değil beyin suyun içinde olan bir organ dedi
suyu içeçeksinki başın arımayacak dedi bu 1
2-derimizin dökülmesi de susuzlıktanmış
3-eğer yeteri kadar su içmezsek ne kadar ne sürersek sürelim çatlarmışız
4-kabızlık ve hemoroid kaçınılmaz
5-sistit denen o bela hastalıkta susuzlıktan ki
gebelikte istenmeyen bişey dedi doktorum
doktorumdan tavsiyeler günde en az 2 olabiliyosa 3 litre su tüketmeliymişiz arkadaşlar bu rakamlar yanlızca su çay falan dahil değil
çok faydasını görürsn dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?