leylam şeydam bende bugün hiçççççççççç iyi değilim
bulantılarım geri geldi
biraz kilo aldım die sevinmiştim ama bole giderse verecem yine dün akşam yediğimii çıkardım şimdide sabah yediklerimi çıkarmamak için savaş veritorum
ühü ühü
cnm benim kocada aldı başını gidiyo sorma
sanki hamile o ben ilk üç ay kilo verdim
o aldı
şimidie pantolanları olmuyo
bendede enfeksiyon vardı ya çok şükür geçti ozaman benim doktorumda 3 litre su içmen gerek dedi doğumdan sonrada aynı şekilde anne sütünü arttırıyomuş ben çok fazla içiyorum 3 ü bulmasa bile 2-2,5 arası kesin oluyodur doktorunda açıklamış zaten ne kadar önemli olduğunu sistit kadar alçak bi hastalık bilmem tuvalettte yatcaktım nerdeyse allahım kimseye vermesin
Benimkiler de yenibasladi.gece yatarken bile midem bulaniyor.
bendede enfeksiyon vardı ya çok şükür geçti ozaman benim doktorumda 3 litre su içmen gerek dedi doğumdan sonrada aynı şekilde anne sütünü arttırıyomuş ben çok fazla içiyorum 3 ü bulmasa bile 2-2,5 arası kesin oluyodur doktorunda açıklamış zaten ne kadar önemli olduğunu sistit kadar alçak bi hastalık bilmem tuvalettte yatcaktım nerdeyse allahım kimseye vermesin
kuzum benim o mide bulantıları benide delirtiyoo
bi gidiyo bi geliyooo anlamadım
sabrımı zorluyooo inşallah en kısa sürede taamameeen geçer
hepimiz için
:)))))) bas beni bağrınaaa , saten ilgiye ihtiyacım vasss............... evveeettt doğru diyon bacıımmmmm,Allah iyi insanlarla karşılaştırsınkız ben bugün cücüğümü görecemmm öğlenden soraaa hehehehehehehehhh
ahh o ne berbat bir ağrıdır,çişin var gidip dakikalarda tuvalette beklemek...ben de çok çektim onu..karnına sancılar batması vs vs.neyseki olduğum zaman patlayana kadar su içiyordum..ilk tuvalette geçiyordu..çözümü su :)
hadii kuzuuum
gör cücüğünü cinsiyet bellimiii
değilse hayırlısı olsun
ehiii yazmayı unutmaa haber ver
midem çok yanıyor
gaviscon kullanabilirmiyim acaba
bilginiz varmı annişler
kuzuuuummm yok daha belli dell dua et de göstersin teyzesiii :))))))) yarın sabah gelince yazıcam hemencik :)))))
cnm hmişlerin kullanbildiği bi ilaç bende mide bulantılarım çoştuğunda doktorumun gözetiminde kullanmıştım
ama yinede doktoruna bi danış istersen
kuzuuuummm yok daha belli dell dua et de göstersin teyzesiii :))))))) yarın sabah gelince yazıcam hemencik :)))))
sabahı bekleme gelince yaz kuzum meraklanırız
annemmmmmmmmmmmmmmmm
heyecan yaptım şimdik ben ya
arkadaşlar sizler demir haplarınızı ne zamanlar yutuyorsunuz
Burda böyle samimi sıcak içten insanların topiği varmış ve ben neden rastlamamışım şimdiye kadar acabaaa:)Benide alın aranıza.20 temmuz benim oğluşun geliceği tarih.Allaha şükür herşey yolunda gidiyo.Bi yaramazlığımız yok.
Önceki sayfaları biraz biraz okuyabilidm sadece.çok ilerletmişsiniz konuyu:)zamanla tanıycam herkesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?