2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

kuzum benim o mide bulantıları benide delirtiyoo
bi gidiyo bi geliyooo anlamadım
sabrımı zorluyooo inşallah en kısa sürede taamameeen geçer
hepimiz için

ahh o ne berbat bir ağrıdır,çişin var gidip dakikalarda tuvalette beklemek... ben de çok çektim onu..karnına sancılar batması vs vs.neyseki olduğum zaman patlayana kadar su içiyordum..ilk tuvalette geçiyordu..çözümü su :)

evet çok zormuş cnm o allah kimseye baştada gebeler vermesin

hadii kuzuuum
gör cücüğünü cinsiyet bellimiii
değilse hayırlısı olsun
ehiii yazmayı unutmaa haber ver

hemde nasıl töbe yarabbim yapamazsın yanar sanki varmış gibi olur ama yok sızım sızım sızlar çok çektim ben hamiş kalmadan öncede olmuştum kimseye vermesin rabbim

sabahı bekleme gelince yaz kuzum meraklanırız

keşke canım benim ama izin aldım 3,30 da randevum benim 3 de çıkıcam dönmiycem işe evde de kayınvalideler falan var pek rahat değiliz yani :) geçmişi okumadan hemencik yazıcam gelir gelmez sabah :))) merakta bırakmaz inşallah yine bizi mimikimis gösterir ne var ne yoksa :)))))

Burda böyle samimi sıcak içten insanların topiği varmış ve ben neden rastlamamışım şimdiye kadar acabaaa:)Benide alın aranıza.20 temmuz benim oğluşun geliceği tarih.Allaha şükür herşey yolunda gidiyo.Bi yaramazlığımız yok.
Önceki sayfaları biraz biraz okuyabilidm sadece.çok ilerletmişsiniz konuyu:)zamanla tanıycam herkesi:)

merhabalar
kimler hatırladı bakalım beni
ben yine sahalarda dönüş yaptım korunma süremiz bitti başlayacağız çalışmalra.benim için dua edin kızlar
cinsiyetler belli olmaya başlamıştır yavaş yavaş.allahın izniyle sağlıkla kavuşun yavrularınıza

hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…