Arkadaşlar bende Temmuz annesiyim.28/01/2013 pazartesi günü doktoruma gidicem kısmetse o gün sat'a göre 15+5 günlük hamile olucam son usg kontrolüme görede 16+2 olucam 1 hafta dahamı beklesem acaba 3'lü tarama testi için.Sgk hastanesi olduğu için doktoruma ulaşmak zor oluyo pazartesi poliklinikte diye gidim diyorum ama erken derseniz beklim 1-2 hafta dahaşimdiden tşk ederim herkese
merhabalar
kimler hatırladı bakalım beni
Ben yine sahalarda dönüş yaptım korunma süremiz bitti başlayacağız çalışmalra.benim için dua edin kızlar
cinsiyetler belli olmaya başlamıştır yavaş yavaş.allahın izniyle sağlıkla kavuşun yavrularınıza
bana doktorum 16 haftamda yaptırdı canım
merhaba kızlar nasılsınız?
geçmiş kandiliniz mübarek olsunn
yha size birşey sorucam. aceba hepimizde mi var merak ediyorum da :26:
ben birkaç gündür ara ara bebişimin hareketlerini hissedebiliyordum ama çok hafif.
2 gün önce temizlik yaptım ve yoruldum oldukça.
2 gündür hareket hissetmek için ha bire kendimi dinliyorum.
bu sabah hamd olsun hissettim ama sanki az hareket etti gibi geldi.
sizin bebişer her gün hareket ediyormu yoksa birkaç gün arayla felan mı hissediyorsunuz genelde.
çok mu pimpirikkliyim ne :S
ama kendimi yordugum için bişey olmuşmudur oğluşuma diye düşünmüyor diilim
yorum yapıcak varmı degerli dostlarr
merhaba kızlar nasılsınız?
geçmiş kandiliniz mübarek olsunn
yha size birşey sorucam. aceba hepimizde mi var merak ediyorum da :26:
ben birkaç gündür ara ara bebişimin hareketlerini hissedebiliyordum ama çok hafif.
2 gün önce temizlik yaptım ve yoruldum oldukça.
2 gündür hareket hissetmek için ha bire kendimi dinliyorum.
bu sabah hamd olsun hissettim ama sanki az hareket etti gibi geldi.
sizin bebişer her gün hareket ediyormu yoksa birkaç gün arayla felan mı hissediyorsunuz genelde.
çok mu pimpirikkliyim ne :S
ama kendimi yordugum için bişey olmuşmudur oğluşuma diye düşünmüyor diilim
yorum yapıcak varmı degerli dostlarr
kızlar bebeği solunda olup cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen var mı?
2 arkadaşımın solunda ve kız.
sizin nasıl?
canlar hep kendi aldığımız kiloları konuştuk acaba sizin eşlerinizde kilo değişimi oldu mu? Benim eşim 4 ayda 4.5 kilo aldı:) ben 1.5 aldım göbeğim çok çıktı ne yapacağım diye dolanıyor Allah'tan boyu var kaldırıyor takma hayatım beraber yürüyüşe başlarız olmadı bebek olunca spor salonuna yazılır beraber kilo veririz diyorum:) Komedi eşim kilo aldığını da zor kabulleniyor acaba artık bizim çamaşır makinesi çamaşırları çektiriyor mu yoksa sen yüksek ısıda mı atıyorsun demesi de yok mu tam çıldırtmalık:))
kızlar bebeği solunda olup cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen var mı?
2 arkadaşımın solunda ve kız.
sizin nasıl?
Burda böyle samimi sıcak içten insanların topiği varmış ve ben neden rastlamamışım şimdiye kadar acabaaa:)Benide alın aranıza.20 temmuz benim oğluşun geliceği tarih.Allaha şükür herşey yolunda gidiyo.Bi yaramazlığımız yok.
Önceki sayfaları biraz biraz okuyabilidm sadece.çok ilerletmişsiniz konuyu:)zamanla tanıycam herkesi:)
tşk ederim cevabınız için ama gidimmi gitmmimmi yani :) 15+5 16.haftanın içinde oluyor demek sanırım değilmi?
Arkadaşlar bende Temmuz annesiyim.28/01/2013 pazartesi günü doktoruma gidicem kısmetse o gün sat'a göre 15+5 günlük hamile olucam son usg kontrolüme görede 16+2 olucam 1 hafta dahamı beklesem acaba 3'lü tarama testi için.Sgk hastanesi olduğu için doktoruma ulaşmak zor oluyo pazartesi poliklinikte diye gidim diyorum ama erken derseniz beklim 1-2 hafta dahaşimdiden tşk ederim herkese
bu konuda uzman değilim ama ben 17 . hafta içindeyim hala bir şey hşssetmiyorum. bazıları kızlar tembel olur diyor belki de oyüzden hissetmiyorum.. sen eğer 15. haftada hissedebiliyorsan
ne güzel. benim arada bağırsaktaki gaz gibi hareketlenme oluyor ama dediğim gibi bağırsak hareketimi , bebişim mi bilemiyorum. öncekilerden bir farkı yok.
için ferah tut. meleklerimiz Allaha emanteler.
bebişlerinin hareketlerini hisseden anneler bu konuda sana daha çok yardımcı olacaklardır. nede olsa onlar kıdemliler :)
sizinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun :) sizinle aynı haftadayız ama ben daha hiç bişey hissetmiyorum ne yazıkki sadece dün çok sesler geldi karnımdan bazende tek bi nokta gıdıklanır gibi oluyo ama anlık bişey :) sesleri gaz diye düşündüm erken diyolar 17-18.haftada hissedilir diyolar çünkü; ama sizin hissetmenize sevindim.ayrıca kalbinizi ferah tutun bebişiniz iyidir Allahın izniyle :)
Burda böyle samimi sıcak içten insanların topiği varmış ve ben neden rastlamamışım şimdiye kadar acabaaa:)Benide alın aranıza.20 temmuz benim oğluşun geliceği tarih.Allaha şükür herşey yolunda gidiyo.Bi yaramazlığımız yok.
Önceki sayfaları biraz biraz okuyabilidm sadece.çok ilerletmişsiniz konuyu:)zamanla tanıycam herkesi:)
merhabalar
kimler hatırladı bakalım beni
ben yine sahalarda dönüş yaptım korunma süremiz bitti başlayacağız çalışmalra.benim için dua edin kızlar
cinsiyetler belli olmaya başlamıştır yavaş yavaş.allahın izniyle sağlıkla kavuşun yavrularınıza
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RVUZzgswJaY
Hollandadaki bir televizyon programında Dennis Storm ve Valerio Zena isimli iki adam, kadınların doğum sırasında çektikleri acıları yaşamaya gönüllü oldular.
Bir televizyon programı için `doğum sancısını kameralar karşısında yaşayan Dennis Storm ve Valerio Zena, çok zor anlar yaşadı. Özel olarak hazırlanmış, doğum sırasındaki kasılmaları simule eden cihaza bağlanan iki arkadaş iki saat boyunca acı acı kıvrandı.
İki saatin sonunda çektikleri ağrıların neye benzediği sorulan iki çılgın adam, doğumun işkenceye benzediğini ve insanın çocuk yapıp yapmamayı sorgulayabileceğini belirttiler. Kadınların saatlerce çektiği acıya sadece iki saat dayanabildiler.
her erkeğe uygulanmalı bence
ben hiç bi hap kullanmıyorum canım valla bugün doktora dicem benim çok başım dönüyo çok üşüyorum bütün rahatsızlıklarımı söliycem, nolcaksa olsun artıkımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?