2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Arkadaşlar bende Temmuz annesiyim.28/01/2013 pazartesi günü doktoruma gidicem kısmetse o gün sat'a göre 15+5 günlük hamile olucam son usg kontrolüme görede 16+2 olucam 1 hafta dahamı beklesem acaba 3'lü tarama testi için.Sgk hastanesi olduğu için doktoruma ulaşmak zor oluyo pazartesi poliklinikte diye gidim diyorum ama erken derseniz beklim 1-2 hafta daha şimdiden tşk ederim herkese

merhaba kızlar nasılsınız?
geçmiş kandiliniz mübarek olsunn

yha size birşey sorucam. aceba hepimizde mi var merak ediyorum da :26:
ben birkaç gündür ara ara bebişimin hareketlerini hissedebiliyordum ama çok hafif.
2 gün önce temizlik yaptım ve yoruldum oldukça.
2 gündür hareket hissetmek için ha bire kendimi dinliyorum.
bu sabah hamd olsun hissettim ama sanki az hareket etti gibi geldi.
sizin bebişer her gün hareket ediyormu yoksa birkaç gün arayla felan mı hissediyorsunuz genelde.

çok mu pimpirikkliyim ne :S
ama kendimi yordugum için bişey olmuşmudur oğluşuma diye düşünmüyor diilim

yorum yapıcak varmı degerli dostlarr

bana doktorum 16 haftamda yaptırdı canım

hatırladık tabi nasılsın canım zor günler geride kaldı allahın izniyle çalışmalar da başlamış süper rabbim en kısa zamanda müjdelendirsin seni güzel haberlerini bize de ver

bu konuda uzman değilim ama ben 17 . hafta içindeyim hala bir şey hşssetmiyorum. bazıları kızlar tembel olur diyor belki de oyüzden hissetmiyorum.. sen eğer 15. haftada hissedebiliyorsan

ne güzel. benim arada bağırsaktaki gaz gibi hareketlenme oluyor ama dediğim gibi bağırsak hareketimi , bebişim mi bilemiyorum. öncekilerden bir farkı yok.

için ferah tut. meleklerimiz Allaha emanteler.

bebişlerinin hareketlerini hisseden anneler bu konuda sana daha çok yardımcı olacaklardır. nede olsa onlar kıdemliler :)

sizinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun :) sizinle aynı haftadayız ama ben daha hiç bişey hissetmiyorum ne yazıkki sadece dün çok sesler geldi karnımdan bazende tek bi nokta gıdıklanır gibi oluyo ama anlık bişey :) sesleri gaz diye düşündüm erken diyolar 17-18.haftada hissedilir diyolar çünkü; ama sizin hissetmenize sevindim.ayrıca kalbinizi ferah tutun bebişiniz iyidir Allahın izniyle :)

kızlar bebeği solunda olup cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen var mı?

2 arkadaşımın solunda ve kız.

sizin nasıl?

canım benm de sol tarafımda ve kız,3-4 tane erkek bebeği olacak arkadaşlarım var ve hepsinin de sağ tarafta tesadüfmü bilmiyorum.Bi tek benm sol da ve KIZZZZ..

Akşama doğru kuzenim doğum yapacak sezeryanla.EGE bebeğimiz gelecek
ve teyzesi ona güzel mi güzel sepet aldı.Çok sevdiğim kişilere doğumda hem
takımı takar hem de böyle bir sepet hazırlıyorum.Pijamaları,boxerı,tulumu,patikleri
ve montu tam da istediğim gibi oldu.Doğum yapar yapmaz koşa koşa görmeye gideceğim
ALLAH'ın izniyle

ben iki kilo vermiştim hala almadım canım ama eşim bu gidişle alacak ben az ve sık yiyorum ama kociş çok ve sık yiyo ben nezaman yesem oda bana eşlik ediyo :))

kızlar bebeği solunda olup cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen var mı?

2 arkadaşımın solunda ve kız.

sizin nasıl?

benim hep sol kasığımda ağrı var ama hiç dkkat etmedim bebeğim nerde.. bakalım bu ara gitmem lazım doktora öğreniriz ozaman

hoşgeldin cnm. doğum tarihlerimiz yakın birbirine. sağlıkla alalım bebişlerimizi cinsiyetini öğrendinmi

Arkadaslar ben temmuz annesı olacaktım ama hazıran annesı oldum dr son dogum tarıhı 4temmuz demıstı ama kızımı 38+5 ters oldugu ıcın donmedıgı ıcın sezeryanlaa kucagıma aldım

sadede gelıyım burdan bır arkadasınız bızım topıge tavsıye ıstedıgınızı yazmıs her konuda ajklımın yettıgınce yardımcı olmaya gekldım

ben kızımın gobegı dusene kadar ıc dıs zıbın gıydırdım on gun sonra dustu daha sonrasında bebettonun pamuklu alttan cıtcıtlı badılerınden aldım uzun kollu cunku hava ne kadar sıcak olursa olsun usıyorlar cok fazla sayısını abartmamakta fayda var cok cabuk buyuyorlar
evde dort tane pazen battanıye bulundurun yetısmıyor ya kusuyor ya kaka oluyor alt acma bezı alın ben canbebe kullandım halada kullanıyorum
pısık kremı angel baby super tek careyı bunda buldum cok yasadık
ben sampuan ve krem olarak bıoderma nın urununu kullanıyorum ama bubcshen de guzel
bez tabıkı prıma ıkı numara bulursanız bır alın ben bor paket bulmustıum
bol sapka alın bebekler basından usurmus
ben kızıma ayaklı zıbın gıydıremedım bacak boyu uzun oldugu ıcın gerdırdı
zık nuk damaklı verdım bıberon dr browns aldım ama cok gereklımı ben ıse basladıgımda kullandım sutumu sagıp ıcırmek ıcın

canım şu an 16 haftam bitti doktorum 17. haftada yaptıracağını söyledi gelecek hafta gideceğim.

evet bende duymuştum canım. kızlar daha geç hareket ederlermiş.
benimki hem erkek hemde 2. bebiş.
ikincide hareketler daha çabuk hissediliyormuş.
bebişin hareketleri bagırsak hareketleri ve gaz dan daha farklı bir his oluyor.
tabi büyüdükçe hareketler daha net hissediliyor ama temizlikte yoruldum diye bişi olmuşmudur düşüncesini kafamdan atamıyorum :26:
Rabbime emanet bebişlerimiz dediğin gibi.
hayırlısıyla kucagımıza da alırız hepimiz inşallahhh

cinsiyet bellimi canım sizin?
kız sa eger ve ilk bebişse hissedilmesi daha uzun sürebiliyor.
ilk hamileliğimde ben 19. haftada ilk tekmeyi hissetmiştim.

hepimizin bebişleri iyidir inşallahhhh
sağlıkla büyürler ve doğarlar inşallah

hoşgeldin sefa getirdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RVUZzgswJaY

Hollandadaki bir televizyon programında Dennis Storm ve Valerio Zena isimli iki adam, kadınların doğum sırasında çektikleri acıları yaşamaya gönüllü oldular.
Bir televizyon programı için `doğum sancısını kameralar karşısında yaşayan Dennis Storm ve Valerio Zena, çok zor anlar yaşadı. Özel olarak hazırlanmış, doğum sırasındaki kasılmaları simule eden cihaza bağlanan iki arkadaş iki saat boyunca acı acı kıvrandı.

İki saatin sonunda çektikleri ağrıların neye benzediği sorulan iki çılgın adam, doğumun işkenceye benzediğini ve insanın çocuk yapıp yapmamayı sorgulayabileceğini belirttiler. Kadınların saatlerce çektiği acıya sadece iki saat dayanabildiler.

her erkeğe uygulanmalı bence

ay cnmmmmmmmmmm ya
hoşgeldin hadi bakalım en kısa zamanda güzel haberlerini duymaya inş.

sormak istediginiz birseyler varmi
en onemlisi gogus kalkani alin ben avent almistim yaralara super iyi geliyor
ben gecelik takimimi uclu takim seklinde almistim ama geceligini pek gitydigomi soyleyeeyecegim daha cok pijama takimimi goydim
sut sagma makinasi alin insallah sutunuz benimli gibi cok olur ben manuel almistim lansinoh hala biberonlarini kullaniyorum cok saglam
kiyafetlerinibben amvayin deterjaniyla dalan roxy karistirip oyle yikadim kizimda egzama vardi hala var deterjana dikkat
aklima gelemler bunlar cep telefonumdan yaziyorum yazim hatalarimin kusuruna bakmayin
rabbim hepinizin evlatlarini kucaginiza almayi nasip etsin ama size nacizane tavsiye o tekmelerin tadini vcikarinn dogumdan sonra cok ozluyor insan evet kucaginiza almakta muhtesem bir duygu hele emzirmek ama lutfen hivcbirseyi kafaniza takmadan bu anlarin tadi.i cikarin

gülben ergen de beyaz buna benzer bir alet getirmişti o da denemişti..erkekler daha nazlı bizden..bir hasta olsunlar nezle filan 3 gün yatıyorlar...ben adet sancısından ölürdüm akşama kalkar yemek yapardım...

ben hiç bi hap kullanmıyorum canım valla bugün doktora dicem benim çok başım dönüyo çok üşüyorum bütün rahatsızlıklarımı söliycem, nolcaksa olsun artıkımm :)

aa ben hamilelik öncesi folik içtim sonra 2. ayda multivitamine başladım şimdi de demir eklendi, o üşümeler bende de çok oluydu ama bir iki gündür daha iyiyim havalar da daha iyi ondandır sanırım :))) ama demiri içecek zaman bulamıyorum dr açken içilecek ama sabah olmak zorunda değil gece uyumadan da içebilrisin dedi, ama yoğurt süt yeyip içtikten iki saat önce ya da sonra içilmeyecekmiş sabah aç içilince bulantı yapıyormuş, şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…