2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

efsunncum hoşgeldin canım
seni tekrra görmek çok güzel tatlım.dilerim en yakın zamanda güzel haberler verirsin bize

Ben sabah kalkar kalkmaz içiyorum bulantı yapmadı bende.sabah dediğim 12de kalkıyorum ama:) sadece kahvaltımdan çayı çıkarttım o kadar başka değişiklik yok.

var canım ya geçmesini bekliyorum artık stresden mi yoksa bu zamanlar oluyomuş fazla kan pompalanıyomuş hepimizde olabilir bende seni seviyom cancağzım son dediğini zaten ben hiç saymamıştım

özelinizi konuşmayın diyorlar yaaa
biz bu cocugu tek basımıza mı yaptık
onlarıda konuscaz tabisiii
benim hamileliğimin başından beri
ençok sinirlendiğim insan kendisi evcilöksüm yanii
nasıl konuşmayayımmmmmm DDD

aynen öyle fte.. bende sancıdan kıvranır ama işimi yine yapardım. e şimdide öyle yok bulantı yok halsizlik baş ağrısı ama yine herşey yapılıyo..

bu arada ikiziz arkadaşım doğum tarihlerimiz yakın cinsiyet öğrendinmi 2 gün var arada

evet öğrendik bizimki açmış kolları bacakları yatıyodu geçen cuma gitmiştik doktora yüzde 99 erkek dedi, bana da öyle geldi yatış şeklinden falan,annesi gibi tembelliğe alışmış o da:)siz öğrendinizmi??

ben henüz öğrenmedim cnm yani doktora gitmedim daha ay sonu gidicem sanırım ama ölcem meraktan

benimde kalkmam 12yi 1i buluyo

yalnız değilim mutlu oldum :):)acaba çocuk açmı kalı diyodum içerde ama kalmıodur:) kimisi gece de uyanıp bişiler yermiş biliomusun? ben 12 saat hiçbişe yemiorum içmiorum ,uyanık kaldığım 12 saatte şunu da yiyim şunu da untmiim aman bu nuda yemem gerek die geçio:) tıka basa tok yatıorum valla:)

kızlar bebeği solunda olup cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen var mı?

2 arkadaşımın solunda ve kız.

sizin nasıl?

Bebeğim ne tarafta diye sorduğumda gülerek kese tam ortada olur herzaman demişti doktorum.Ama bebeğin kafası solda demişti ve 13.haftada %85 kıza benziyor dedi önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım kesinleşir herhalde hayırlısı olsun herkes için inşallah...

canım benm de sol tarafımda ve kız,3-4 tane erkek bebeği olacak arkadaşlarım var ve hepsinin de sağ tarafta tesadüfmü bilmiyorum.Bi tek benm sol da ve KIZZZZ..

Canım benimde hep solumda tam hareketlerin hissetmiyorum ama solumda hep batmalar oluyor benimde mi kız yok inş gönlümden geçen kız inş hakkımdada hayırlı olandırr
Haftaya pazartesi kontrolümüz var inş öğrenirz cinsiyetini ve 29 OCAK doğum günüm ne güzel bi hediye olucak bana

Son düzenleme:
şimdi bu bi hafta sana zor geçer çok merak ediyosan cinsiyetini:) inşallah gösterir gittiğinizde randevuya. ufak bi parça çikolata ye derler ultrasona girmeden bebk hareketlensin biraz diye ama bilmiorum ne kadar doğrudur:)inşallah öğrenirsin.

kuzuuuummm yok daha belli dell dua et de göstersin teyzesiii :))))))) yarın sabah gelince yazıcam hemencik :)))))

hadi bakalım hemşerimden ne pırtlıyacak
sana benzemesin cirkin şey bana benzesin DDDDDD
yırtık olsun dicem anasına çekse olur zaten
kısss kac yasındasın bilmiyorum ama
sana takılmak hoşuma gidiyoo bideee ne dicem
herkeşte şaka kaldırmıyoo dötleri filan büyüdükçe
iyice alıngan oldular ehiiiii :):):):)))))))))))

evet öle diyolar kuzum yapıcak bişey yok seninkiylen benimki öküslükte yarışıyolar sanırsam ben iyice sustum içime kapandım resmen sabır diliyorum bizee

güzel bilgiler için çok teşekkür ederim

hoşgeldin cicim

ohh bz sabah 8de ayaktayız tabi 7.30dan itibaren başlıyor uyanma faslı...

evdeyim napimm erken uyanınca vakit geçmiyo

inşallah ya çok sabırsızlanıyorum ama şimdi gitmiyim diyorum gitmişken bari kesin öğreniyim diye dişimi sıkıyorum biraz.gece bazen bende mide kzınmasıyla uyanıyorum bi bisküvi atıyorum ağzıma yatışıyo

bu sabah benimkide öküzlük yaptı
bende çok pis trip attım
har sabah beni metroya bırakıyo
araban bi inişim vardı bide kapıyı çarpışım asfalt ağladı

saat 14 kadarda açmadım telini
yalvardı en sonunda telefonda işte bu kadar yanı
eşşek
zaten midem kötü
yüklüyüm lan ben azcık dikat demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…