merhabalar
kimler hatırladı bakalım beni
ben yine sahalarda dönüş yaptım korunma süremiz bitti başlayacağız çalışmalra.benim için dua edin kızlar
cinsiyetler belli olmaya başlamıştır yavaş yavaş.allahın izniyle sağlıkla kavuşun yavrularınıza
aa ben hamilelik öncesi folik içtim sonra 2. ayda multivitamine başladım şimdi de demir eklendi, o üşümeler bende de çok oluydu ama bir iki gündür daha iyiyim havalar da daha iyi ondandır sanırım :))) ama demiri içecek zaman bulamıyorum dr açken içilecek ama sabah olmak zorunda değil gece uyumadan da içebilrisin dedi, ama yoğurt süt yeyip içtikten iki saat önce ya da sonra içilmeyecekmiş sabah aç içilince bulantı yapıyormuş, şaştım kaldım
var canım ya geçmesini bekliyorum artık stresden mi yoksa bu zamanlar oluyomuş fazla kan pompalanıyomuş hepimizde olabilir bende seni seviyom cancağzım son dediğini zaten ben hiç saymamıştım
Ben sabah kalkar kalkmaz içiyorum bulantı yapmadı bende.sabah dediğim 12de kalkıyorum ama:) sadece kahvaltımdan çayı çıkarttım o kadar başka değişiklik yok.
aynen öyle fte.. bende sancıdan kıvranır ama işimi yine yapardım. e şimdide öyle yok bulantı yok halsizlik baş ağrısı ama yine herşey yapılıyo..
bu arada ikiziz arkadaşım doğum tarihlerimiz yakın cinsiyet öğrendinmi 2 gün var arada
evet öğrendik bizimki açmış kolları bacakları yatıyodu geçen cuma gitmiştik doktora yüzde 99 erkek dedi, bana da öyle geldi yatış şeklinden falan,annesi gibi tembelliğe alışmış o da:)siz öğrendinizmi??
benimde kalkmam 12yi 1i buluyo
benimde kalkmam 12yi 1i buluyo
kızlar bebeği solunda olup cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen var mı?
2 arkadaşımın solunda ve kız.
sizin nasıl?
canım benm de sol tarafımda ve kız,3-4 tane erkek bebeği olacak arkadaşlarım var ve hepsinin de sağ tarafta tesadüfmü bilmiyorum.Bi tek benm sol da ve KIZZZZ..
evet oluyor canım benim de salta göre 4 gün ileride gösteriyor sonucumuda aldım çok şükür ki ii çıktı :)
kuzuuuummm yok daha belli dell dua et de göstersin teyzesiii :))))))) yarın sabah gelince yazıcam hemencik :)))))
özelinizi konuşmayın diyorlar yaaa
biz bu cocugu tek basımıza mı yaptık
onlarıda konuscaz tabisiii
Benim hamileliğimin başından beri
ençok sinirlendiğim insan kendisi evcilöksüm yanii
nasıl konuşmayayımmmmmm :d:d:d:dddd
arkadaslar ben temmuz annesı olacaktım ama hazıran annesı oldum dr son dogum tarıhı 4temmuz demıstı ama kızımı 38+5 ters oldugu ıcın donmedıgı ıcın sezeryanlaa kucagıma aldım
sadede gelıyım burdan bır arkadasınız bızım topıge tavsıye ıstedıgınızı yazmıs her konuda ajklımın yettıgınce yardımcı olmaya gekldım
ben kızımın gobegı dusene kadar ıc dıs zıbın gıydırdım on gun sonra dustu daha sonrasında bebettonun pamuklu alttan cıtcıtlı badılerınden aldım uzun kollu cunku hava ne kadar sıcak olursa olsun usıyorlar cok fazla sayısını abartmamakta fayda var cok cabuk buyuyorlar
evde dort tane pazen battanıye bulundurun yetısmıyor ya kusuyor ya kaka oluyor alt acma bezı alın ben canbebe kullandım halada kullanıyorum
pısık kremı angel baby super tek careyı bunda buldum cok yasadık
ben sampuan ve krem olarak bıoderma nın urununu kullanıyorum ama bubcshen de guzel
bez tabıkı prıma ıkı numara bulursanız bır alın ben bor paket bulmustıum
bol sapka alın bebekler basından usurmus
ben kızıma ayaklı zıbın gıydıremedım bacak boyu uzun oldugu ıcın gerdırdı
zık nuk damaklı verdım bıberon dr browns aldım ama cok gereklımı ben ıse basladıgımda kullandım sutumu sagıp ıcırmek ıcın
arkadaşlar sizler demir haplarınızı ne zamanlar yutuyorsunuz
burda böyle samimi sıcak içten insanların topiği varmış ve ben neden rastlamamışım şimdiye kadar acabaaa:)benide alın aranıza.20 temmuz benim oğluşun geliceği tarih.allaha şükür herşey yolunda gidiyo.bi yaramazlığımız yok.
önceki sayfaları biraz biraz okuyabilidm sadece.çok ilerletmişsiniz konuyu:)zamanla tanıycam herkesi:)
ohh bz sabah 8de ayaktayız tabi 7.30dan itibaren başlıyor uyanma faslı...
yalnız değilim mutlu oldum :):)acaba çocuk açmı kalı diyodum içerde ama kalmıodur:) kimisi gece de uyanıp bişiler yermiş biliomusun? ben 12 saat hiçbişe yemiorum içmiorum ,uyanık kaldığım 12 saatte şunu da yiyim şunu da untmiim aman bu nuda yemem gerek die geçio:) tıka basa tok yatıorum valla:)
şimdi bu bi hafta sana zor geçer çok merak ediyosan cinsiyetini:) inşallah gösterir gittiğinizde randevuya. ufak bi parça çikolata ye derler ultrasona girmeden bebk hareketlensin biraz diye ama bilmiorum ne kadar doğrudur:)inşallah öğrenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?