hadi bakalım hemşerimden ne pırtlıyacak
sana benzemesin cirkin şey bana benzesinDDDDDD
yırtık olsun dicem anasına çekse olur zaten
kısss kac yasındasın bilmiyorum ama
sana takılmak hoşuma gidiyoobideee ne dicem
herkeşte şaka kaldırmıyoo dötleri filan büyüdükçe
iyice alıngan oldular ehiiiii :):):):)))))))))))
bu sabah benimkide öküzlük yaptı
bende çok pis trip attım
har sabah beni metroya bırakıyo
araban bi inişim vardı bide kapıyı çarpışım asfalt ağladı
Saat 14 kadarda açmadım telini
yalvardı en sonunda telefonda işte bu kadar yanı
eşşek
zaten midem kötü
yüklüyüm lan ben azcık dikat demi ama
Ben sabah kalkar kalkmaz içiyorum bulantı yapmadı bende.sabah dediğim 12de kalkıyorum ama:) sadece kahvaltımdan çayı çıkarttım o kadar başka değişiklik yok.
1240. sayfada kaldım en son. Başlangıçta bir sayfa idi açığım. Okudum okudum arttı sayfalar ben okudum sayfalar arttı. Yetişemiyorum hızınıza. Baktım olacak şey değil, okuyorum okuyorum bitmiyor. Çabalamıycam artık. Burdan devam
merhabalar
kimler hatırladı bakalım beni
ben yine sahalarda dönüş yaptım korunma süremiz bitti başlayacağız çalışmalra.benim için dua edin kızlar
cinsiyetler belli olmaya başlamıştır yavaş yavaş.allahın izniyle sağlıkla kavuşun yavrularınıza
benım de kasık agrılarım var ve ıkıncı bebegımın cınsıyetını ınanılmaz merak edıyrm .... Sızın de kasık agrılarınız oluyor mu kızlar
benım de kasık agrılarım var ve ıkıncı bebegımın cınsıyetını ınanılmaz merak edıyrm .... sızın de kasık agrılarınız oluyor mu kızlar
asfaltı ağlattın ya arkadaşım helal sanaBak ondan sonrada tel elinden düşmemiş pek güzel anlamıştır hatasını sanırım bizim yüklü olduğumuzu çoğu zman unutuyolar öle gibime geliyo yada benimki istisna
Eki Görüntüle 614964
biz geldik.resim biraz net değil ama annişler :))
sağlık ocağına gittik ordan hastaneye yönlendirdiler banada bahane çıktı kızımı gördüm:))))
şükür bebeğin eşi yukarı çekilmiş ve kanamam durmuş:)
popusunun üstüne oturmuştu bizim sıpa valla:)
bidahaki kontrolümde 1 mart tadaha çokkkkkk var nasıl dayanıcam bilmiyorum
Eki Görüntüle 614946 Eki Görüntüle 614947
Akşama doğru kuzenim doğum yapacak sezeryanla.EGE bebeğimiz gelecek
ve teyzesi ona güzel mi güzel sepet aldı.Çok sevdiğim kişilere doğumda hem
takımı takar hem de böyle bir sepet hazırlıyorum.Pijamaları,boxerı,tulumu,patikleri
ve montu tam da istediğim gibi oldu.Doğum yapar yapmaz koşa koşa görmeye gideceğim
ALLAH'ın izniyle
Eki Görüntüle 614964
biz geldik.resim biraz net değil ama annişler :))
sağlık ocağına gittik ordan hastaneye yönlendirdiler banada bahane çıktı kızımı gördüm:))))
şükür bebeğin eşi yukarı çekilmiş ve kanamam durmuş:)
popusunun üstüne oturmuştu bizim sıpa valla:)
bidahaki kontrolümde 1 mart tadaha çokkkkkk var nasıl dayanıcam bilmiyorum
ya olay o kadar komikki
bu dün bana bişeyi hatırlat dedi unutmuşum çok normal
neden unutmuşum lazımmış bilemem ne konuştu durdu
bende ağzıma gelenı söledim indim arabadan
en sinir olduğu şey arabanın kapısının sert çarpılması bi çarptımki gör
delirsin die
sonrada aradı aradı açmadım
açıncada içinde bulunduğum dönemin zorluklarını
mide sıkıntılarımı söledim
hatta olayı abarttım biraz böle davranırsa anama taşınıp çocuk doğana kadar gelmeyeceğimi falan söledim o kadar yani
özür diledi eşşeklik yaptım kusura bakma dedi
o unutkanlık bende de var söylüceğim lafı unuttuğum oluyo ne dicektim acaba diye düşünüyorum bide iyi mi çok normal ama suçu bizim üzerimize atmak daha kolay sen unuttun diceğine ben hatırlamadım deseymiş amanın gözünü pek fena korkutmuşun amaanama giderim güzelmiş arayıpta özür dilemiş ama sana kıyamaz canım hatasını anlamasıda güzel boşver anlamayanlara ne demeli anama değil ülkeyi terk etsem desem yine olmaz
Canım benimde hep solumda tam hareketlerin hissetmiyorum ama solumda hep batmalar oluyor benimde mi kız yok inş gönlümden geçen kız inş hakkımdada hayırlı olandırr
Haftaya pazartesi kontrolümüz var inş öğrenirz cinsiyetini ve 29 OCAK doğum günüm ne güzel bi hediye olucak bana
ya olay o kadar komikki
bu dün bana bişeyi hatırlat dedi unutmuşum çok normal
neden unutmuşum lazımmış bilemem ne konuştu durdu
bende ağzıma gelenı söledim indim arabadan
en sinir olduğu şey arabanın kapısının sert çarpılması bi çarptımki gör
delirsin die
sonrada aradı aradı açmadım
açıncada içinde bulunduğum dönemin zorluklarını
mide sıkıntılarımı söledim
hatta olayı abarttım biraz böle davranırsa anama taşınıp çocuk doğana kadar gelmeyeceğimi falan söledim o kadar yani
özür diledi eşşeklik yaptım kusura bakma dedi
Grubumuzun yöneticisi armigan arkadaşımız kaZenle yaptığı özel konuşma neticesinde kazen tarafından siteden üyeliği silinmiştir...bundan sonra malum sitede olucak ve orda olanlarla görüşmeye devam edicekmiş.Ama dedi ki ; üzülmesinler sık sık takip edicem kızları hepinizi çok seviyormuş kocaman öptü :))))))
ya benim en çok kzıdığım şey böle küçük şeylerin deve olması
ne var yanı unutmuşum insanız sonuçta
çıkılır eve alınır bu kadar en fazla 5 dk geçikirsin büyütmnin huzur kaçırmanın bi anlamı yok ki
benim herifte mesele ediyo işte böle küçük şeyleri
sanki çok süper bi hamilelik yaşıyorum kusa kusa bu günlere geldim biliyo insan azcık vicdanlı olur ama
benim çocuğumu taşıyo yardımcı olam der
bende yandı işte devreler sonuç böle kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?