2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hıhhh anasından eyisinimi bulcak da benziyecekmiş o bakaaammmm bençedeee hehehehehe laf aramısdaa bende evde hüküm sürüom gebeyim bennn herkes ona göre ayanı denk assınnnn dötler almış başını gidiyo doğru fallaaaa burunlar havadaa bu ne leeeeeennnnnnnnn

benım de kasık agrılarım var ve ıkıncı bebegımın cınsıyetını ınanılmaz merak edıyrm .... sızın de kasık agrılarınız oluyor mu kızlar

1240. sayfada kaldım en son. Başlangıçta bir sayfa idi açığım. Okudum okudum arttı sayfalar ben okudum sayfalar arttı. Yetişemiyorum hızınıza. Baktım olacak şey değil, okuyorum okuyorum bitmiyor. Çabalamıycam artık. Burdan devam

asfaltı ağlattın ya arkadaşım helal sana Bak ondan sonrada tel elinden düşmemiş pek güzel anlamıştır hatasını sanırım bizim yüklü olduğumuzu çoğu zman unutuyolar öle gibime geliyo yada benimki istisna

Ben sabah kalkar kalkmaz içiyorum bulantı yapmadı bende.sabah dediğim 12de kalkıyorum ama:) sadece kahvaltımdan çayı çıkarttım o kadar başka değişiklik yok.

hımm ben 8 gibi bir meyve suyu içiyorum yaklaşık bir saat sonra da birşeyler yiyorum, ama meyve suyu bile yiyene kadar bulandırıyor midemi

ben de yetişemediklerimde çabalamıyorum hadi 5-10 syf neyse de 20-50 sayfa zor geliyor

efsunnnnnn hoşgeldin kuzummmm
nasılsın yeni gördüm msj
haydiii tatlişkommmm Allahım en hayırlısından nasip etcek inşallah
dua listemiz devam ediyor senden yadigar
haberdar et bizi özledik ayrıca daha sık ugrasanaaaa

benım de kasık agrılarım var ve ıkıncı bebegımın cınsıyetını ınanılmaz merak edıyrm .... Sızın de kasık agrılarınız oluyor mu kızlar

ilk zamanlar kasık ağrım oluyodu ama şimdi ara ara oluyo ve süresi az kaç haftalık oldun ilk zmamlar doktora sorduğumda normal demişti kontrol ne zaman

biz geldik.resim biraz net değil ama annişler :))
sağlık ocağına gittik ordan hastaneye yönlendirdiler banada bahane çıktı kızımı gördüm:))))
şükür bebeğin eşi yukarı çekilmiş ve kanamam durmuş:)
popusunun üstüne oturmuştu bizim sıpa valla:)
bidahaki kontrolümde 1 mart ta daha çokkkkkk var nasıl dayanıcam bilmiyorum

ya olay o kadar komikki
bu dün bana bişeyi hatırlat dedi unutmuşum çok normal
neden unutmuşum lazımmış bilemem ne konuştu durdu
bende ağzıma gelenı söledim indim arabadan
en sinir olduğu şey arabanın kapısının sert çarpılması bi çarptımki gör
delirsin die

sonrada aradı aradı açmadım
açıncada içinde bulunduğum dönemin zorluklarını
mide sıkıntılarımı söledim
hatta olayı abarttım biraz böle davranırsa anama taşınıp çocuk doğana kadar gelmeyeceğimi falan söledim o kadar yani
özür diledi eşşeklik yaptım kusura bakma dedi

maşallak kuzuna
cnm 1 mart çok sen ne kadar zamanda bi gidiyosun

ayhhhhhh ne cicişlerrrrr
benide sev benideeee ehieheiiiiiii

allahım hayırlar doğum nasip etsin kuzenineeeeee

PAZARTESİ GİTCEM DİYODUN CANIM ERKENE Mİ ALDIN BEBEŞİN PEK TATLI MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN TEYZESİ YESİN ONUN POPOSUNU KANAMANDA DURMUŞ ÇOK ŞÜKÜR HEP İYİ OLUN 1 MART DAHA VAR SEN Bİ YOLUNU BULUR ERKENE ALIRSIN DAYANILMAZ KUŞUM OKADAR ÇOK UZUN

o unutkanlık bende de var söylüceğim lafı unuttuğum oluyo ne dicektim acaba diye düşünüyorum bide iyi mi çok normal ama suçu bizim üzerimize atmak daha kolay sen unuttun diceğine ben hatırlamadım deseymiş amanın gözünü pek fena korkutmuşun ama anama giderim güzelmiş arayıpta özür dilemiş ama sana kıyamaz canım hatasını anlamasıda güzel boşver anlamayanlara ne demeli anama değil ülkeyi terk etsem desem yine olmaz

ya benim en çok kzıdığım şey böle küçük şeylerin deve olması
ne var yanı unutmuşum insanız sonuçta
çıkılır eve alınır bu kadar en fazla 5 dk geçikirsin büyütmnin huzur kaçırmanın bi anlamı yok ki
benim herifte mesele ediyo işte böle küçük şeyleri

sanki çok süper bi hamilelik yaşıyorum kusa kusa bu günlere geldim biliyo insan azcık vicdanlı olur ama
benim çocuğumu taşıyo yardımcı olam der
bende yandı işte devreler sonuç böle kuşum

Beenim sol tarafıma elimi koyduğum zaman sanki elimden pinpon topu kayıyo gibi oluyodu.Ertesi gün doktoro gittiğimde bebek sol tarafa yerleşmiş dedi.Yani gerçekten bebeği hissetmişim ben:)Ama henüz dışarıdan bakınca görülen bi hareket yokEğer tesadüf değilse sol tarafta olması senn de kız olabilir.Tabi önce sağlıklı olmaları tatlımm...Ayrıca şimdiden d.günün kutlu olsun en güzel hediyeni alman dileğiyle :)

oh canıma değsinn iyi yapmışsın az vermek lazım fitili

cnm ya üzüldüm şimdi, artık kim takip edecek listeleri off, neyse inş. birgün başka bir profil açarak tekrar üye olur yine görüşürüz.
herşey bi kenara en önemlisi bebişler, hiç birşey için kendimizi üzmeye yıpratmaya değmiyor özellikle büyülü bahçeyken...

allah büyük dert vermesin ne olcak küçük şeyler unutkanlık işte dediğim gibi hepimiz yapıyoz boşver rahatlamışın işte içindekileri söylemekle bi ferahlama gelmiştir sonuçta hatasını anlamış bizim hamiş olduğumuzu unutuyolar sanırsan bazen ruh halinden anlamak sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…