2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
benım de kasık agrılarım var ve ıkıncı bebegımın cınsıyetını ınanılmaz merak edıyrm .... sızın de kasık agrılarınız oluyor mu kızlar

arada banada oluyodu cnm ama artık yok öyle bişey arada karnımın altına iğneler batıyo o kadar doktora gittiğinde sorarsın yorgunsan dinlenmeye çalış bence...

sıkıldım..nolcak benim bu sıkıntım yaaa bu arada avatarımı değiştirdim :)

maşallak kuzuna
cnm 1 mart çok sen ne kadar zamanda bi gidiyosun

normalda 28 ocaktı kontrolüm ama bugün sağlıkocağından aradılar oraya gittim ordanda hastaneye gitmem gerekti bugünden hallettim yani.20-21 haftalarda şeker yüklemesi ve renkli ultrasyona alacaklar o yüzden 1 mart dediler.
bana kalsa hergün giderimde:))))

sağlık ocağı dr gitmen gerek diyince bugünden gittik sağolsun dr umda hemen aldı beni kanka olduk resmen yani:)))

ye tabi teyzesi bende senin ufaklığın yiyicem her tarafını:)
evet tatalım şükür durdu kıpır kıpır çok büyümüş yavrum ya:)
20-21 haftalarda şeker yüklemesi ve renkli ultrasyon var 16 haftalık olduğum için tarih 1 martta denk geldi.
ama ben arada mutlaka giderim banada öle geliyor dayanamam ki:)))))

anladım canım pek güzel olmuş görmüşün miniğini ayrıntılı ve şeker için beklicen o yüzden mecbur şafak sayarsın artık iyi ol da gerisi gelir benim içinde aynı valla hergün gel deseler gıkım çıkmaz ama sabrediyoz

biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk

bugün yeni bi dr gittim çok memnun kaldım erkek dr fobimi yenmedim daha ama yapçak bişi yok adam iyi dr napim
ben istemeden 1 aylık rapor verdi bu rapor bitincede içeri geçiş raporu veririm dedi çok saçma sapan ilaçlar kullanmışım hemen kes dedi elevitle bi demir ilacı verdi kısacası dr den çok memnun kaldım esprili iyi bi doktor hemde profosör

gelelim benim sıpaya kız olduğu kesinleşti ama hanfendi ne hikmetse baş aşağı duruyodu dr çok dalga geçti bu doğuma hazır bitek büyümeyi bekliyo diyo eşime dedi sen delimi yatarsın eşimede evet dedi belli babası gibi buda diyo

foto ekliyemiyorum çünkü net görüntü yok baş aşağı durduğu için dr bi kaç defa vurdu düzelsin die el kol hareketi yaptı dr ye kızdı yavrum rajatsız ediyoz die

teyzesi shem sevsin hem yesin onu yakın hastane tabi kayarsın sen 2 hafta sonra dayanamazsın biliyom ben seni gidi büyümez mi annesi o minik ayakları nasıl oynuyodur güzel kızın

vay fırlama yaaa... Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin prensesinizi... anne karnında çok komik triplere giriyo veletler...

evet öle diyolar kuzum yapıcak bişey yok seninkiylen benimki öküslükte yarışıyolar sanırsam ben iyice sustum içime kapandım resmen sabır diliyorum bizee

aynen aynen ben gibi şekerpare hatunu üzüyooo
ben kapanmadım iyice açıldım hiiiç esirgemiyorum lafımı

ne güzel haberler verdin ya mutlu oluyom ben duydukça ki sen nasıl sevinmişsindir kimbilir kızın hayırlı olsun prensesin kesinleşti kızçem diye seversin artık seninki doğuma hazırlanmış maşallah büyütürsün anası sende

sabah 8 de uyandım... hemde çok enerjiiktim... ama sağolsun kocacım canımı sıktı da gitti işe... bide çıkmadan özürler bi dünya... uyuz oldum... sinirimden kalktığım gibi ütü yapmaya başladım... dünya kadar ütü birikmiş... sonra evi süpürdüm sildim... bi de markete gittim (sözde bu akşam alışverişe gidicektik-hırsımdan beklemedim bile)... sonra geldim bi de makineye çamaşır attım... o arada 3 çeşit de yemek yaptım... şimdi de çamaşırlarımızı astık... ancak oturabildik... belim çoooookkk ağrıdııı...

Son düzenleme:

cnm ya hem doktordan memnun kalmana hemde kzunun iyi olmasına çok sevinidm
hadi gözün aydın

şimdide sayıyorum valla cnm geçmezki günler:)

teyzesi shem sevsin hem yesin onu yakın hastane tabi kayarsın sen 2 hafta sonra dayanamazsın biliyom ben seni gidi büyümez mi annesi o minik ayakları nasıl oynuyodur güzel kızın

hayırlısı ile bi kucağımnıza da alsak yavrularımızı bitanem .ye kızımı ye teyzesi:)))
kesinlikle dayanamam dr asistanıda öle dedi sen dayanmazsın haftaya burdasın kesin die:)) ne yapıım dedim hastane burnumun dibinde sizde taşının uzaklara gelemiim dedim:))))

kocana kızıp sonra da ona yemek mi yaptın üç çeşit ??

ben de bir şeye kızınca deli gibi iş yapıyorum..iyi oluyor ama..bu sebeple ev de aradan çıkmış oldu..nasıl evde oturmak özledin mi işini?*

kafasına cantanla vursaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…