2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Evt bendede görülen bir hareket yok ama sürekli solumda olduğunu hissediyorum dün akşam hareket eder gibi oldu kaydı sanki karnımda tabi canım önce sağlıklı olması inş hayırlısı olur

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için 23 olucam nasip olursa

burunlar memiklere çarpmasın diye havadaa
yanlış anlamışın sen :)))))))))))))))))

hayırlısıyla o günleride görcez işallah asistan bile anlamış senin durmucağını gelirsin demiş doktor da kanka olmuş işin iş senin kızını görürsün sende hep iyi haberlerini al kuzum ayy dayanamam ona ben

hoşgeldin kızçen hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :):):)
senin gibi delişmen olcek demek harika cok iyi anlaşacaksınız

inşallah cnm.
hepimiz güzel haberler allalım kuuzm inşallah bundan sonra

sanırım anlamsız bir yerde soruyorum ama temmuz başı doğumum olacak minik prensesim gelecek merakım şimdiden çatlak kremi kullanıyor musunuz ? ne kullanıyorsunuz

sanırım anlamsız bir yerde soruyorum ama temmuz başı doğumum olacak minik prensesim gelecek merakım şimdiden çatlak kremi kullanıyor musunuz ? ne kullanıyorsunuz

Ben kullanmaya başladım bepanthol diye krem aldım eczaneden yeni çıkmış daha memnunum şimdilik ama sonrasını bilmiyorum lierac bonal f mustela badem yağı bebe yağı alternatif olabilir

kızlar benim karnım 2 günde acayip değişti sizin de böyle oldu mu hiçbir şey yok gibiydi bir anda ne olduğunu anlamadım şimdi foto ekleyeceğim kendim hayret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…