- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
Beenim sol tarafıma elimi koyduğum zaman sanki elimden pinpon topu kayıyo gibi oluyodu.Ertesi gün doktoro gittiğimde bebek sol tarafa yerleşmiş dedi.Yani gerçekten bebeği hissetmişim ben:)Ama henüz dışarıdan bakınca görülen bi hareket yokEğer tesadüf değilse sol tarafta olması senn de kız olabilir.Tabi önce sağlıklı olmaları tatlımm...Ayrıca şimdiden d.günün kutlu olsun en güzel hediyeni alman dileğiyle :)
evde oturmak süper....... hiç özlemedim vallaa
hıhhh anasından eyisinimi bulcak da benziyecekmiş o bakaaammmmbençedeee hehehehehe laf aramısdaa bende evde hüküm sürüom gebeyim bennn herkes ona göre ayanı denk assınnnn dötler almış başını gidiyo doğru fallaaaa burunlar havadaa bu ne leeeeeennnnnnnnn
1 ay geçtiktn sonra tekrar sorucam :):)
ona yapmadımki... bize yaptım... hepsi onun sevmediği yemekler...
aynen aynen ben gibi şekerpare hatunu üzüyooo
ben kapanmadım iyice açıldım hiiiç esirgemiyorum lafımı[/QU
bana ağlamak geliyo o an değil sonradan lafımı söylüyon bu seferde söyliceklerimi unutuyom ama saydırmıyo değilim esirgeme kuzum sen lafını boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlısı ile bi kucağımnıza da alsak yavrularımızı bitanem .ye kızımı ye teyzesi:)))
kesinlikle dayanamam dr asistanıda öle dedi sen dayanmazsın haftaya burdasın kesin die:)) ne yapıım dedim hastane burnumun dibinde sizde taşının uzaklara gelemiim dedim:))))
kızlar bebeği solunda olup cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen var mı?
2 arkadaşımın solunda ve kız.
sizin nasıl?
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
bugün yeni bi dr gittim çok memnun kaldım erkek dr fobimi yenmedim daha ama yapçak bişi yok adam iyi dr napim
ben istemeden 1 aylık rapor verdi bu rapor bitincede içeri geçiş raporu veririm dedi çok saçma sapan ilaçlar kullanmışım hemen kes dedi elevitle bi demir ilacı verdi kısacası dr den çok memnun kaldım esprili iyi bi doktor hemde profosör
gelelim benim sıpaya kız olduğu kesinleşti ama hanfendi ne hikmetse baş aşağı duruyodu dr çok dalga geçtibu doğuma hazır bitek büyümeyi bekliyo diyo eşime dedi sen delimi yatarsın eşimede evet dedi belli babası gibi buda diyo
foto ekliyemiyorum çünkü net görüntü yok baş aşağı durduğu için dr bi kaç defa vurdu düzelsin die el kol hareketi yaptı dr ye kızdı yavrum rajatsız ediyoz die
benim ve arkadsaşımda solunda ve ikimizinde kız
bunları okudukça göslerim ışıldıyo inş biizmkide kızdır
inşallah şekerim
hayırlısıyla o günleride görcez işallah asistan bile anlamış senin durmucağını gelirsin demiş doktor da kanka olmuş işin iş senin kızını görürsün sende hep iyi haberlerini al kuzum ayy dayanamam ona ben
sanırım anlamsız bir yerde soruyorum ama temmuz başı doğumum olacak minik prensesim gelecek merakım şimdiden çatlak kremi kullanıyor musunuz ? ne kullanıyorsunuz
sanırım anlamsız bir yerde soruyorum ama temmuz başı doğumum olacak minik prensesim gelecek merakım şimdiden çatlak kremi kullanıyor musunuz ? ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?