benım esımde kg alıyor dıyorum ben yemıyorum sen yıyorsun dıye ve ben oncesınd edıetteyekende o alıyordu sureklı mıllet sen verıyorsun o alıyor dıyordu halende öyleeeecanlar hep kendi aldığımız kiloları konuştuk acaba sizin eşlerinizde kilo değişimi oldu mu? Benim eşim 4 ayda 4.5 kilo aldı:) ben 1.5 aldım göbeğim çok çıktı ne yapacağım diye dolanıyor Allah'tan boyu var kaldırıyor takma hayatım beraber yürüyüşe başlarız olmadı bebek olunca spor salonuna yazılır beraber kilo veririz diyorum:) Komedi eşim kilo aldığını da zor kabulleniyor acaba artık bizim çamaşır makinesi çamaşırları çektiriyor mu yoksa sen yüksek ısıda mı atıyorsun demesi de yok mu tam çıldırtmalık:))
yaa bızımde yarın stt 2 de kocısımle gıdecegızzzzz dr pipi li demıstı ama bıs kesın gosu ıle bakamıyorduk yarın bellı olur kesın heheheh ama pipi can cok erken bellı edermıs dıyorlarr bıze dr 12 haftalıkken demıtıı ee yarında 17 .çhaftadan gun alıyoruz ınsll haydı hakkımızda hayırlısı tekk saglıklı olsunda yaaa bırde yüzünü gösterırıseee tamm olur bebegım benımmmmmmmmmmmmmmgünaydın annişler,
Son bir kaç gündür keyfim pek yoktu,eşimlede ufak tefek tartışmalar yaşamıştık,o yüzden pek giripte yazasım gelmedi,Bu arada kendimizi hiç bişey için üzmememiz gerektiğini anladım,karnım hep sancılandı durdu.
Yarın doktor randevumuz var,çok merak ediyorum oğlumu ne kadar büyüdü diye,
Herkese güzel günler diliyorum
sanki balonum insanın 2 günde göbeği bu kadar genişler mii?
Eki Görüntüle 615119 Eki Görüntüle 615120
benimde son iki günde büyüdü sanki birden bende anlamadım
canım aynen ben hala şaşırıyorum noldu diye
Bebeğim ne tarafta diye sorduğumda gülerek kese tam ortada olur herzaman demişti doktorum.Ama bebeğin kafası solda demişti ve 13.haftada %85 kıza benziyor dedi önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım kesinleşir herhalde hayırlısı olsun herkes için inşallah...
benim ki de solda ve kız dedi doktor
Çok sevindim cnm iyi haberler aldığına rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah :)
Canım benim hatırlamazmıyız hiç çok sevindim iyi olmana be çalışmalara başlamana inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız :)merhabalar
kimler hatırladı bakalım beni
ben yine sahalarda dönüş yaptım korunma süremiz bitti başlayacağız çalışmalra.benim için dua edin kızlar
cinsiyetler belli olmaya başlamıştır yavaş yavaş.allahın izniyle sağlıkla kavuşun yavrularınıza
İyi güzel günlerde kullansın inşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)Eki Görüntüle 614946 Eki Görüntüle 614947
Akşama doğru kuzenim doğum yapacak sezeryanla.EGE bebeğimiz gelecek
ve teyzesi ona güzel mi güzel sepet aldı.Çok sevdiğim kişilere doğumda hem
takımı takar hem de böyle bir sepet hazırlıyorum.Pijamaları,boxerı,tulumu,patikleri
ve montu tam da istediğim gibi oldu.Doğum yapar yapmaz koşa koşa görmeye gideceğim
ALLAH'ın izniyle
Canım bilgilerin için çok teşekkürler :)))sormak istediginiz birseyler varmi
en onemlisi gogus kalkani alin ben avent almistim yaralara super iyi geliyor
ben gecelik takimimi uclu takim seklinde almistim ama geceligini pek gitydigomi soyleyeeyecegim daha cok pijama takimimi goydim
sut sagma makinasi alin insallah sutunuz benimli gibi cok olur ben manuel almistim lansinoh hala biberonlarini kullaniyorum cok saglam
kiyafetlerinibben amvayin deterjaniyla dalan roxy karistirip oyle yikadim kizimda egzama vardi hala var deterjana dikkat
aklima gelemler bunlar cep telefonumdan yaziyorum yazim hatalarimin kusuruna bakmayin
rabbim hepinizin evlatlarini kucaginiza almayi nasip etsin ama size nacizane tavsiye o tekmelerin tadini vcikarinn dogumdan sonra cok ozluyor insan evet kucaginiza almakta muhtesem bir duygu hele emzirmek ama lutfen hivcbirseyi kafaniza takmadan bu anlarin tadi.i cikarin
Canım gözünüz aydın benimde oğlum olucak inşallah :)evet öğrendik bizimki açmış kolları bacakları yatıyodu geçen cuma gitmiştik doktora yüzde 99 erkek dedi, bana da öyle geldi yatış şeklinden falan,annesi gibi tembelliğe alışmış o da:)siz öğrendinizmi??
Canım genelde erkek bebeklerde kasık ağrısı çok olur derler benimde ağrım çoktu ve oğlum olucakmış inşallah :)benım de kasık agrılarım var ve ıkıncı bebegımın cınsıyetını ınanılmaz merak edıyrm .... sızın de kasık agrılarınız oluyor mu kızlar
Maşallah 41 kere gözünüz Aydın canım ne güzel haberler almışsın çok şükür :)Eki Görüntüle 614964
biz geldik.resim biraz net değil ama annişler :))
sağlık ocağına gittik ordan hastaneye yönlendirdiler banada bahane çıktı kızımı gördüm:))))
şükür bebeğin eşi yukarı çekilmiş ve kanamam durmuş:)
popusunun üstüne oturmuştu bizim sıpa valla:)
bidahaki kontrolümde 1 mart tadaha çokkkkkk var nasıl dayanıcam bilmiyorum
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
bugün yeni bi dr gittim çok memnun kaldım erkek dr fobimi yenmedim daha ama yapçak bişi yok adam iyi dr napim
ben istemeden 1 aylık rapor verdi bu rapor bitincede içeri geçiş raporu veririm dedi çok saçma sapan ilaçlar kullanmışım hemen kes dedi elevitle bi demir ilacı verdi kısacası dr den çok memnun kaldım esprili iyi bi doktor hemde profosör
gelelim benim sıpaya kız olduğu kesinleşti ama hanfendi ne hikmetse baş aşağı duruyodu dr çok dalga geçtibu doğuma hazır bitek büyümeyi bekliyo diyo eşime dedi sen delimi yatarsın eşimede evet dedi belli babası gibi buda diyo
foto ekliyemiyorum çünkü net görüntü yok baş aşağı durduğu için dr bi kaç defa vurdu düzelsin die el kol hareketi yaptı dr ye kızdı yavrum rajatsız ediyoz die
Zaten senin ağzin dursa dötünle konuşursun :)))))aynen aynen ben gibi şekerpare hatunu üzüyooo
ben kapanmadım iyice açıldım hiiiç esirgemiyorum lafımı
Canım ben şimdilik bebe yapı kullanıyorum ama bio oil die bi yağ varmış onu alıcam önceden oluşan çatlakları önlediği gibi yeni oluşabilicek çatlaklarını da önlüyormuş .sanırım anlamsız bir yerde soruyorum ama temmuz başı doğumum olacak minik prensesim gelecek merakım şimdiden çatlak kremi kullanıyor musunuz ? ne kullanıyorsunuz
Maşallah canım belli oluyo . Oğlan annesi bu oğlan :)kızlar benim karnım 2 günde acayip değişti sizin de böyle oldu mu hiçbir şey yok gibiydi bir anda ne olduğunu anlamadım şimdi foto ekleyeceğim kendim hayret ettim
sanki balonum insanın 2 günde göbeği bu kadar genişler mii?
Büyüyor annesi artık ondan :)
Eki Görüntüle 615119 Eki Görüntüle 615120
sabah 8 de uyandım... hemde çok enerjiiktim... ama sağolsun kocacım canımı sıktı da gitti işe... bide çıkmadan özürler bi dünya... uyuz oldum... sinirimden kalktığım gibi ütü yapmaya başladım... dünya kadar ütü birikmiş... sonra evi süpürdüm sildim... bi de markete gittim (sözde bu akşam alışverişe gidicektik-hırsımdan beklemedim bile)... sonra geldim bi de makineye çamaşır attım... o arada 3 çeşit de yemek yaptım... şimdi de çamaşırlarımızı astık... ancak oturabildik... belim çoooookkk ağrıdııı...
sanırım anlamsız bir yerde soruyorum ama temmuz başı doğumum olacak minik prensesim gelecek merakım şimdiden çatlak kremi kullanıyor musunuz ? ne kullanıyorsunuz
sanırım anlamsız bir yerde soruyorum ama temmuz başı doğumum olacak minik prensesim gelecek merakım şimdiden çatlak kremi kullanıyor musunuz ? ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?