2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
benım esımde kg alıyor dıyorum ben yemıyorum sen yıyorsun dıye ve ben oncesınd edıetteyekende o alıyordu sureklı mıllet sen verıyorsun o alıyor dıyordu halende öyleeee

yaa bızımde yarın stt 2 de kocısımle gıdecegızzzzz dr pipi li demıstı ama bıs kesın gosu ıle bakamıyorduk yarın bellı olur kesın heheheh ama pipi can cok erken bellı edermıs dıyorlarr bıze dr 12 haftalıkken demıtıı ee yarında 17 .çhaftadan gun alıyoruz ınsll haydı hakkımızda hayırlısı tekk saglıklı olsunda yaaa bırde yüzünü gösterırıseee tamm olur bebegım benımmmmmmmmmmmmmm

ay kızlar benimki cinseyetini gösterm,yo önce erkekti şimdi kıza benziyo dedi ama kesin değil 28 şubata nasıl beklerim ben şimdi taaa

benim ki de solda ve kız dedi doktor

Canım benim hatırlamazmıyız hiç çok sevindim iyi olmana be çalışmalara başlamana inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız :)
İyi güzel günlerde kullansın inşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)
Canım bilgilerin için çok teşekkürler :)))
Canım gözünüz aydın benimde oğlum olucak inşallah :)
benım de kasık agrılarım var ve ıkıncı bebegımın cınsıyetını ınanılmaz merak edıyrm .... sızın de kasık agrılarınız oluyor mu kızlar
Canım genelde erkek bebeklerde kasık ağrısı çok olur derler benimde ağrım çoktu ve oğlum olucakmış inşallah :)
Maşallah 41 kere gözünüz Aydın canım ne güzel haberler almışsın çok şükür :)

Gözünüz Aydın canım çok sevindim artık alırsınız kızının cicilerini :)

aynen aynen ben gibi şekerpare hatunu üzüyooo
ben kapanmadım iyice açıldım hiiiç esirgemiyorum lafımı
Zaten senin ağzin dursa dötünle konuşursun :)))))
sanırım anlamsız bir yerde soruyorum ama temmuz başı doğumum olacak minik prensesim gelecek merakım şimdiden çatlak kremi kullanıyor musunuz ? ne kullanıyorsunuz
Canım ben şimdilik bebe yapı kullanıyorum ama bio oil die bi yağ varmış onu alıcam önceden oluşan çatlakları önlediği gibi yeni oluşabilicek çatlaklarını da önlüyormuş .
kızlar benim karnım 2 günde acayip değişti sizin de böyle oldu mu hiçbir şey yok gibiydi bir anda ne olduğunu anlamadım şimdi foto ekleyeceğim kendim hayret ettim
Maşallah canım belli oluyo . Oğlan annesi bu oğlan :)
sanki balonum insanın 2 günde göbeği bu kadar genişler mii?
Büyüyor annesi artık ondan :)

Eki Görüntüle 615119 Eki Görüntüle 615120

Çok tatlı süper :)

sabah gömlek ütülemediğin içinmi canını sıktı yoksa, ama sen ona kızıpta kendini ve bebeği hırpalama bence boşver ne derse desin, Allah korusun sağlığına bişe olursa o zaman nolcak sen üzülceksin.

sanırım anlamsız bir yerde soruyorum ama temmuz başı doğumum olacak minik prensesim gelecek merakım şimdiden çatlak kremi kullanıyor musunuz ? ne kullanıyorsunuz

ben doğal yağları kullanıyorum
yarım şişe bebe yağının içine
20 ml badem yağı
50 ml kakao yağı
50ml de fındık yağı ekleyip sabah akşam sürüyorum canım göbeğim göüslerim baldırım sürekli nemli kalıyo

iltekin göbeğin çok güsel büyümüş:) bende senin gibi zayıfım şimdi birazcık çıktı karnım büyük ihtimal haftaya seninki gibi bi göbiş bende de olur:):)normal ya birden büyüyomuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…