2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
sanırım anlamsız bir yerde soruyorum ama temmuz başı doğumum olacak minik prensesim gelecek merakım şimdiden çatlak kremi kullanıyor musunuz ? ne kullanıyorsunuz

bana arkadaşım percutalfa diye bir krem önerdi,kendisi kullandı ve hiç çatlağı olmamış ben ona başladım.bebe yağı kullananlar da var.badem yağının kıllanmaya neden olduğunu duydum.

kac haftalıksın benm de az gobegm cıktı sanırım ıkıncı hamılelıgm oldugu ıcın... ılk bebegım 4.aydn sonra bellı olmustu

kızlar merhaba nasılsınız bakıyım? dün acile gittim akıntım var karnım belim çok ağrıyordu ya kültür aldı daha sonuç çıkmadı mantarın yanında başka bir enfeksiyon daha var gibi dedi antibiyotik kullanmak istemiyorum bebeğim iyiyimiş çok şükür. geçmişi okuyamadım irmegan bi yere mi gitti kızlar ne oldu ki? bi de yeni arkadaşlar mı gelmiş hoşgelmişler :) 2 gün giremedim topice girince yanlış yere girdim sandım

iyi aksamlar kizlar
ne güzel yavas yavas herkes cinsiyetleri ögreniyor, ve kizlar da ataga gecmis :)
ben ögrenemeyenlerden biriyim randevum taa 15 subat ta üff daha cok var..
insallah artik gösterir yavrum kendini de kizim ya da oglum diye sevebilsem ciciler almaya baslayabilsem..
benim göbiste bana sanki durdu büyümüyo gibi geliyordu dün bugündür kasik agrilarim oluyor
demek ki büyüme asamasi basladi yine :)
bugün bi arkadasimin dogum haberini aldim cok mutlu oldum,
hamileliginin tadini cikar bebek gelince bi cok sey degisecek diyor.hastaneden cikmis kendisi
ama atesi cikmis ilk günler 39.5 derece ile yanmis o yüzden yeni haber verebilmis..

kızlar ben yarın sağlık ocağına tetanoz aşısı olmaya gidiyorum yaptıran varsa bilgilendirebilir mi beni çok acıyo mu ?? ben iğne konusunda heyecanlanıyorum da

göbisin cok tatli cikmis..daha da kocaman olur insallah :))

canım sürekli gidip aynaya bakıyorum bu kadar hızlı çıkmasına şaşırdım inan aniden oldu bence nazar değdi gören bebek nerde diye soruyordu hatta düşürdüğümü sananlar vardı maşallah deyin dedim ama işe yaramadı

Kızlar iyi akşamlar, çok cnm sıkkın yaa
idrarımda bakteri çıktı, doktorda antibiyotik verdi Zinnat500
hiç kullanasım yok ama kullanmasam daha tehlikeli biliyorum,sizler naptınız ?? hiç antibiyotik kullananınız oldumu veya bu zinnat antibiyotğni kullandınızmı (((

gebeliktede bi zararı yok diye söyledi doktor ama yinede gönlüm rahat değil...

Son düzenleme:
kızlar herkes nerde benim bilmediğim bir şey mi var sürekli sayfayı yeniliyorum ama yazan çizen yok tatil mi var:)

Kullannmamannn daha tehlikeli...
Sefuoksime grubu ilaçlar gebelikte kullanılabilir..b grubu ilac kategorisinde ve güvenli sinirdadir..
Bir an once gonul rahatlığı ie basla

canım ben 2 aylıkken kullanmıştım. hemde aynı ilacı doktor bana bebeğe zararı yok demişti. sana doktor hamileyim dediysen ve verdiyse gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. idrar yollarında enfeksyon ilerlerse daha tehlikeli olur düşüğe bile sebep olur. kaş yapayım derken göz çıkarma.

kızlar ben yarın sağlık ocağına tetanoz aşısı olmaya gidiyorum yaptıran varsa bilgilendirebilir mi beni çok acıyo mu ?? ben iğne konusunda heyecanlanıyorum da

bende gittim sağlık ocağına kiloma tansiyonuma ve bebeğin kalp atışlarına baktı. tetanos aşısı yapacaktı. ben 5 doz tetanos aşısı olmuştum deyince aşı kartını getir gerekmezse yapmayız dedi. yarın ya da pazartesi gidicem. bakalım cız yapıcaklarmı.:)

Son düzenleme:
canım belki bilmediğimiz bir şey vardır neyse elbet açıklanır çok sıkıldım boş boş bakmaktan hepinize iyi geceler tatlı rüyalar:)

kızlar ben çok hastayım,kaç gündür yatıyorum çok kötü öksürük var ayrıca hapşırmakdan burnumun etrafı kıpkırmızı oldu,bulantılar da cabası,doktorumu aradım sordum paroldan başka birşey veremem dedi,karnım acımaya başladı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…