2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
herkese iyi akşamlar kızlar karabiberim hayırlı olsun allah utandırmasın biz geldik dr dan ayrıntıları sonra geçerim size

iyi geceler kızlar..

Son olanlardan sonra topic in havası kaçmış sanır. Keşke böyle olmasaydı.Çok keyifli bir ortam vardı burda. Umarım tekrar eski günlere dönülür. Bende her akşam eve geldiğimde keyifle okurum yazılanları :))

Bu arada bugün doktor kontrolüm vardı 1 aylık beklemenin sonucunda gördüm bebişimi. Kocamann olmuş yaa çok şaşırdım. Artık tam bir bebek gibi gözüküyor. 4 lü test içinde kan verdim. İnşallah bunda da bi sıkıntı çıkmaz bu aradaaa cinsiyetide öğrendikk oğluşum geliyoorrrr Çok sevinçliyim. Ama cinsiyetinden çok sağlıklı kıpır kıpır gördüğüm için. 1 ay beklemek çookk zorrmuş. Şimdi tekrar nasıl geçer koca 1 ayy

hayırlı olsun oğluşun maşallah size günler çok zor geçiyor gerçekten önceden hafta ne çabuk bitti derken şimdi gün sayıyoruz.. bizimde keyfimiz kaçtı son olanlardan sonra yazasımız gelmiyor.. ne yazsak ne konuşsak ceza alcaz gibi geliyor..

hoş geldinnnnnnnnnn
cinsiyet belli oldumu

herşey yolunda genelde kaburga saydık arkası dönüktü ama kıpır kıpırdı 171 gr olmuşuz boyu 14 cm çok şükür herşey yolunda dedi dr kesin olmamakla birlikte büyük bir ihtimal kızınız geliyor dedi arkası dönük olduğundan net göremedi sanırım kan verdik bide dörtlü tarama testi için bide taaa bir ay sonraya gün verdi bidaha :S:S

Neden böyle oldu hiç anlamadım. Kime ne zararımız vardı ki hep birlikte bebişlerimizi büyütüyorduk ne güzel

ne oldu böle tatsız die sorcam ama korkuyorum geçmişi de arayıp bulamam herhaldeneyse de geçmişte kalmış tadınız kaçmasın:)

ne oldu böle tatsız die sorcam ama korkuyorum geçmişi de arayıp bulamam herhaldeneyse de geçmişte kalmış tadınız kaçmasın:)
1 aya yakındır bi tatsız mesele vardı yiyecek ismi paylaşılmasın diye bikaç kişi tartıştı, birileri birilerini şikayet etti, sonra şakalaşmalar gerçeğe çekildi, çok kişi ceza aldı. en son bugün topik yöneticisinin üyeliği iptal edildi. bu konuyla ilgilide kimse konuşmayacak o kadar!! dendi.. merak ettiniz bi çoğunuz ondan yazdım. tadı kaçtı herkesin anlayacağınız.

çok fazla kişi olduğu için böyle olmuş bence neyse bişey demenin bi anlamı yok bu saatten sonra anladığım kadarıyla..siz tadınızı kaçırmayın artık yine söylüyorum, bebeklere odaklanın yine:))

bende senin gibiyim sürekli bakiyorum büyümüs mü diye :) canim ne kadar bos bogaz insanlar var insan anlam veremiyor düsürdünmü ne demek ya hic mi hamile kadin psikolojisi düsünülmez.. bosver sen onlari takma kafana.. bizden kocaman bi masallah :)

canim bence kullan tehlikeli olsa doktorun vermezdi bende hamileligin basinda cok kötü hastalanmistim antibiyotik kullandim doktorun verdigini.. dedigin antibiyotigi bilmiyorum bu yüzden bisey diyemeyecegim ancak tehlikeli olsa dedigim gibi vermezdi doktor

cok gecmis olsun tatlim dikkat et kendine dinlen iyice bisey yapma

hayirli olsun canim gözün aydin olsun saglikli olmasi en önemlisi elbet...

masallah hayirlis olsun canimm oglusuna kiz kardes geliyor abilik yapar korur kollar onu :)

of kızlar benim uyku düzenim çok fena gittikçe de kötüleşiyor,
genellikle 1 günüm şöyle geçiyor;
öğlen 12 gibi uyanıyorum

gündüz geziyorum ark.a falan gidiyorum yada onlarla dışarı çıkıyoruz.
öyle temizlik yaptığım da yok 2 haftada bir yardımcı geliyor eşim evde olduğunda birlikte yapıyoruz

yemeği de ya bir önceki geceden yada eşim geç geliyor onun gelmesine yakın yapıyorum.
eşim uyuyana kadar onunla vakit geçiriyoruz yada misafir geliyor.
veeee o uyuduktan sonra benim uzun gecelerim başlıyor
:85:....
revolution- walking death- once upon a time vb. gibi bol canavarlı dizilerime başlıyorum
:95:...
dizilerim bitiyor kitaba başlıyorum -şuan klon'u okuyorum o da hareketli bir kitap- onu okurken güneşin doğmasına yakın uyuyakalıyorum...

öğlen de anca 12 gibi uyanıyorum -o da acıkıp uyanıyorum-

evde olan arkadaşlar sizin gününüz nasıl geçiyor kaçta yatıp kaçta kalkıyorsunuz????
zaten çok pratik evde dört dönen biri değildim hamilelikte hepten canım bişey yapmak istemez oldu

tansiyonumda hep düşük çıkıyor onunla ilgili olabilir mi acaba?

annem işten eve gelirdi, yemek yapardı, heryeri temizlerdi hergün, bize bakardı park götürürdü, ders çalıştırırdı,
haftanın 1-2 günü nöbeti olurdu bir de, çarşaflara tişörtlere varana kadar herşeyi ütülerdi dikiş nakış örgü yapardı mutfakta pasta börek eksik olmazdı....
ben niye böyleyim
kime çekmişim bilmem
bir arkadaşım dedi ki hamilelikteki uyku düzenine bebek alışırmış, benim kızım ben gibi sabaha kadar uyumayacak mı

bu durumu nasıl çözsem ki sabah erken kalkmak spor yapmak nefes egzersizleri gebelik kurslarına falan gitmek istiyorum, daha verimli bir gün geçirmek istiyorum:18:

dipnot; görmemiş smile yapmayı öğrenmiş her cümlenin sonunda smile yapmış gibi oldu kusura bakmayın

Son düzenleme:
günaydın müstakbel anneler sbh sbh göçtüm pc başına herkese hayırlı cumalar çalışan arkadaşlara hayırlı işler bi bakayım demiştim kim var kim yok diye oğlanı akşamdan anama bırakmıştım kocişde işe gitti sbh yapcak bişey bulamadım :):) birazdan hazırlanıp işe gidicem 8 mesai başı yoğun bi gün beni bekliyo aynı zamanda oğlannda karne günü öğleden sonrada okula gidicem 3. sınıf olmasına rağmen halen karne günlerinde okula gidiyoz :)

gunaydın guzel anne adaylarıı
bende bır ev hanımı olarak gunluk duzenımı soylemek ıstedım. önce sana sunu soylım cok gec yattıgın ıcın senın duzen bozulmus erken yatsan emınım duzene gırmeye baslarsın

ben sabah 7 de esımle beraber kalkıyorum onu yolcu edrıyorum sonra dogru kanepenın üstüne cunku benımde tansıyonum cok dusuyo halim vaktim olmuyo en ufak iş yapsam basım gozum donmeye baslıyo son zamanlarda sanırım kansızlıkta basladı yuzumu goren bu halın ne bembeyaz olmussun dıyo doktora gıdınce rıca edıcem kan oranıma baksın dıye neyse dedıgım gıbı kanepede yatarken saat 1-2 gıbı uyukluyorum 1 saat kadar hergun alıstım artık buna gun ıcınde kendımı en ıyı hıssettıgım an yemegımı yapıyorum cunku aksama bıraksam bazı aksamlar cok kotu oluyorum yapamıyorum annem yemek yolluyo o zamanlar neyse temızlık zaten yapmıyorum cok cabuk yoruluyorum ve zaten benım yırtılmalarım cok hareket ettıkce aklım gıdıyo gecede en gec 11 de yatıyorum. yanı benım uykudan sorunum yok cok sukur

günaydınnn canlarııımmmm, dün doktordaydıkk prensesim geliyooooooo :))))) oldukça sağlıklı maşallah karın çevresi bacak byu falan günümden 4 gün önde gidiyo uyumluyuz günümüzle hemen hemen :)))) 77 gram olmuş mimik kelebeğimmm kıpır kıpırdıı, Allahım sen ne büyük bi mucize verdin bana böyleee:))))))))))

cnm çok sevindim kızımın daha doğmadan bir çok arkadaşı oldu nerdeyse :)

TOPİKTEKİ PİPİCAN ANALARI BU MSJ IM SİZEDİR BU GÜN İTİBARİ İLE İSİZİNLE TÜM İRTIBATIMI KOPARIYORUM MÜMKÜNSE SANALDA YADA REELDE GÖRÜŞMEYELİM ALLAH KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDERSE ALYA'M GELİYOR (NOT BU UYARIYI KOCİŞ YAPMAMI İSTEDİ KENDİDE Bİ KAÇ ARKADAŞINI AYNI ŞEKİLDE UYARDI BEN SİZSİZ DURABİLİRMİYİM HİÇ )

gunaydınn
sanada hayırlı cumalar canım
sabah işe gelmek cok zor oldu hava puslu sıcak yataktan kalkmak
bakalım göbişler kocaman olunca napıcas
bu arada oğlunun basarılarının devamını dilerim

canımmmmm çok sevindimmmm ne güzel haberler bunlarrrr:))))) doktorunu sevmende güzel en önemlisi o kuzucukları emanet ediyos sonuçta :))))

slm bende antibiyotik kullanıyorum bende hiç kullanmak istemiyorum ama durumum baya kötüleşti. 15 gündür öksürmekten mahvoldum sonunda doktora gittim bronşit olduğumu eğer antibiyotik kullanmazsam geçmeyeceğini söyledi verdiği antibiyotik asemax. ilacı aldıktan sonra kendi doktoruma gittim kullanan bebeğe bi zararı olmaz dedi. çok öksürürsen de düşük yaparsın dedi çok korktum. başka uzman bi doktora daha sordum oda kullan antibiyotik dedi. hiç kullanmak istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…