herkese iyi akşamlar kızlar karabiberim hayırlı olsun allah utandırmasın biz geldik dr dan ayrıntıları sonra geçerim size
hayırlı olsun oğluşun maşallah sizeiyi geceler kızlar..
Son olanlardan sonra topic in havası kaçmış sanır. Keşke böyle olmasaydı.Çok keyifli bir ortam vardı burda. Umarım tekrar eski günlere dönülür. Bende her akşam eve geldiğimde keyifle okurum yazılanları :))
Bu arada bugün doktor kontrolüm vardı1 aylık beklemenin sonucunda gördüm bebişimi. Kocamann olmuş yaa çok şaşırdım. Artık tam bir bebek gibi gözüküyor. 4 lü test içinde kan verdim. İnşallah bunda da bi sıkıntı çıkmaz bu aradaaa cinsiyetide öğrendikk oğluşum geliyoorrrr Çok sevinçliyim. Ama cinsiyetinden çok sağlıklı kıpır kıpır gördüğüm için. 1 ay beklemek çookk zorrmuş. Şimdi tekrar nasıl geçer koca 1 ayy
ee cinsiyeti söyledimi? merakla bekliyoruzherkese iyi akşamlar kızlar karabiberim hayırlı olsun allah utandırmasın biz geldik dr dan ayrıntıları sonra geçerim size
hoş geldinnnnnnnnnn
cinsiyet belli oldumu
hayırlı olsun oğluşun maşallah sizegünler çok zor geçiyor gerçekten önceden hafta ne çabuk bitti derken şimdi gün sayıyoruz.. bizimde keyfimiz kaçtı son olanlardan sonra yazasımız gelmiyor.. ne yazsak ne konuşsak ceza alcaz gibi geliyor..
1 aya yakındır bi tatsız mesele vardı yiyecek ismi paylaşılmasın diye bikaç kişi tartıştı, birileri birilerini şikayet etti, sonra şakalaşmalar gerçeğe çekildi, çok kişi ceza aldı. en son bugün topik yöneticisinin üyeliği iptal edildi. bu konuyla ilgilide kimse konuşmayacak o kadar!! dendi.. merak ettiniz bi çoğunuz ondan yazdım. tadı kaçtı herkesin anlayacağınız.ne oldu böle tatsız die sorcam ama korkuyorum geçmişi de arayıp bulamam herhaldeneyse de geçmişte kalmış tadınız kaçmasın:)
canım sürekli gidip aynaya bakıyorum bu kadar hızlı çıkmasına şaşırdım inan aniden oldu bence nazar değdi gören bebek nerde diye soruyordu hatta düşürdüğümü sananlar vardı maşallah deyin dedim ama işe yaramadı
Kızlar iyi akşamlar, çok cnm sıkkın yaa
idrarımda bakteri çıktı, doktorda antibiyotik verdi Zinnat500
hiç kullanasım yok ama kullanmasam daha tehlikeli biliyorum,sizler naptınız ?? hiç antibiyotik kullananınız oldumu veya bu zinnat antibiyotğni kullandınızmı(((
gebeliktede bi zararı yok diye söyledi doktor ama yinede gönlüm rahat değil...
cok gecmis olsun tatlim dikkat et kendine dinlen iyice bisey yapmakızlar ben çok hastayım,kaç gündür yatıyorum çok kötü öksürük var ayrıca hapşırmakdan burnumun etrafı kıpkırmızı oldu,bulantılar da cabası,doktorumu aradım sordum paroldan başka birşey veremem dedi,karnım acımaya başladı artık...
iyi geceler kızlar..
Son olanlardan sonra topic in havası kaçmış sanır. Keşke böyle olmasaydı.Çok keyifli bir ortam vardı burda. Umarım tekrar eski günlere dönülür. Bende her akşam eve geldiğimde keyifle okurum yazılanları :))
Bu arada bugün doktor kontrolüm vardı1 aylık beklemenin sonucunda gördüm bebişimi. Kocamann olmuş yaa çok şaşırdım. Artık tam bir bebek gibi gözüküyor. 4 lü test içinde kan verdim. İnşallah bunda da bi sıkıntı çıkmaz bu aradaaa cinsiyetide öğrendikk oğluşum geliyoorrrr Çok sevinçliyim. Ama cinsiyetinden çok sağlıklı kıpır kıpır gördüğüm için. 1 ay beklemek çookk zorrmuş. Şimdi tekrar nasıl geçer koca 1 ayy
masallah hayirlis olsun canimm oglusuna kiz kardes geliyor abilik yapar korur kollar onu :)herşey yolunda genelde kaburga saydık arkası dönüktü ama kıpır kıpırdı 171 gr olmuşuz boyu 14 cm çok şükür herşey yolunda dedi dr kesin olmamakla birlikte büyük bir ihtimal kızınız geliyor dedi arkası dönük olduğundan net göremedi sanırım kan verdik bide dörtlü tarama testi için bide taaa bir ay sonraya gün verdi bidaha :S:S
of kızlar benim uyku düzenim çok fenagittikçe de kötüleşiyor,
genellikle 1 günüm şöyle geçiyor;
öğlen 12 gibi uyanıyorum
gündüz geziyorum ark.a falan gidiyorum yada onlarla dışarı çıkıyoruz.
öyle temizlik yaptığım da yok 2 haftada bir yardımcı geliyor eşim evde olduğunda birlikte yapıyoruz
yemeği de ya bir önceki geceden yada eşim geç geliyor onun gelmesine yakın yapıyorum.
eşim uyuyana kadar onunla vakit geçiriyoruz yada misafir geliyor.
veeee o uyuduktan sonra benim uzun gecelerim başlıyor :85:....
revolution- walking death- once upon a time vb. gibi bol canavarlı dizilerime başlıyorum :95:...
dizilerim bitiyor kitaba başlıyorum -şuan klon'u okuyorum o da hareketli bir kitap- onu okurken güneşin doğmasına yakın uyuyakalıyorum...
öğlen de anca 12 gibi uyanıyorum -o da acıkıp uyanıyorum-
evde olan arkadaşlar sizin gününüz nasıl geçiyor kaçta yatıp kaçta kalkıyorsunuz????
zaten çok pratik evde dört dönen biri değildim hamilelikte hepten canım bişey yapmak istemez oldu
tansiyonumda hep düşük çıkıyor onunla ilgili olabilir mi acaba?
annem işten eve gelirdi, yemek yapardı, heryeri temizlerdi hergün, bize bakardı park götürürdü, ders çalıştırırdı, haftanın 1-2 günü nöbeti olurdu bir de, çarşaflara tişörtlere varana kadar herşeyi ütülerdi dikiş nakış örgü yapardı mutfakta pasta börek eksik olmazdı....
ben niye böyleyimkime çekmişim bilmem
bir arkadaşım dedi ki hamilelikteki uyku düzenine bebek alışırmış, benim kızım ben gibi sabaha kadar uyumayacak mı
bu durumu nasıl çözsem ki sabah erken kalkmak spor yapmak nefes egzersizleri gebelik kurslarına falan gitmek istiyorum, daha verimli bir gün geçirmek istiyorum:18:
dipnot; görmemiş smile yapmayı öğrenmiş her cümlenin sonunda smile yapmış gibi oldu kusura bakmayın
günaydınnn canlarııımmmm, dün doktordaydıkk prensesim geliyooooooo :))))) oldukça sağlıklı maşallah karın çevresi bacak byu falan günümden 4 gün önde gidiyo uyumluyuz günümüzle hemen hemen :)))) 77 gram olmuş mimik kelebeğimmm kıpır kıpırdıı, Allahım sen ne büyük bi mucize verdin bana böyleee:))))))))))
günaydın müstakbel anneler sbh sbh göçtüm pc başına herkese hayırlı cumalar çalışan arkadaşlara hayırlı işler bi bakayım demiştim kim var kim yok diye oğlanı akşamdan anama bırakmıştım kocişde işe gitti sbh yapcak bişey bulamadım :):) birazdan hazırlanıp işe gidicem 8 mesai başı yoğun bi gün beni bekliyo aynı zamanda oğlannda karne günü öğleden sonrada okula gidicem 3. sınıf olmasına rağmen halen karne günlerinde okula gidiyoz :)
bilmem ebe öyle dedi :s
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
bugün yeni bi dr gittim çok memnun kaldım erkek dr fobimi yenmedim daha ama yapçak bişi yok adam iyi dr napim
ben istemeden 1 aylık rapor verdi bu rapor bitincede içeri geçiş raporu veririm dedi çok saçma sapan ilaçlar kullanmışım hemen kes dedi elevitle bi demir ilacı verdi kısacası dr den çok memnun kaldım esprili iyi bi doktor hemde profosör
gelelim benim sıpaya kız olduğu kesinleşti ama hanfendi ne hikmetse baş aşağı duruyodu dr çok dalga geçtibu doğuma hazır bitek büyümeyi bekliyo diyo eşime dedi sen delimi yatarsın eşimede evet dedi belli babası gibi buda diyo
foto ekliyemiyorum çünkü net görüntü yok baş aşağı durduğu için dr bi kaç defa vurdu düzelsin die el kol hareketi yaptı dr ye kızdı yavrum rajatsız ediyoz die
Kızlar iyi akşamlar, çok cnm sıkkın yaa
idrarımda bakteri çıktı, doktorda antibiyotik verdi Zinnat500
hiç kullanasım yok ama kullanmasam daha tehlikeli biliyorum,sizler naptınız ?? hiç antibiyotik kullananınız oldumu veya bu zinnat antibiyotğni kullandınızmı(((
gebeliktede bi zararı yok diye söyledi doktor ama yinede gönlüm rahat değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?